Czy waszym zdaniem ten 21 maja to jest zbędny chaos? Moim zdaniem tak. Teoria o końcu świata jest raczej zerowa, jednak to może napędzić ataki terrorystyczne z okazji zabicia Bin Ladena. Mam pewne obawy przed tym dniem, nie z powodu tych teorii, ale tego, że prawdą może być to, że bomba atomowa jest w środku Europy. Idealna okazja do zdetonowania. Chaos, wszyscy ludzie panikują. Oczywiście to wszystko takie naciągane, jednak wszędzie jest jakieś ziarnko prawdy.
wszędzie jest jakieś ziarnko prawdy
o czym ty pieprzysz? jak to wszedzie?
patrz: "Michael Jordan jest Chińczykiem" < - gdzie w tym zdaniu widzisz ziarnko prawdy?
Śmiesz twierdzić, że kocnert Kultu w Krakowie miałby się nie odbyć lub miało by się nie udać KSW? :P
patrz: "Michael Jordan jest Chińczykiem" < - gdzie w tym zdaniu widzisz ziarnko prawdy?
Oj, tutaj chyba nadużyłeś tego przysłowia.
Codziennie powstaje całe multum teorii, tematów na temat końca świata - zapewniam Cię, żadna nie jest warta uwagi.
Dzisiaj byle wydarzenie, wyolbrzymione zanadto może być pretekstem do nowej teorii.
ja nic nie naduzylem to powiedzenie "wszedzie jest ziarnko prawdy" jest nieprawdziwe, bo podam Ci mnostwo przykladow gdzie nie ma zadnego ziarnka prawdy
Wedlug mnie cala ta panika jest bez sensu. Tak jest napisane w Biblii: "Nie znasz dnia ani godziny". Nie bede tu opisywal jak wedlug zarowno naukowcow jak i Biblii ma wygladac koniec wszystkiego(z punktu widzenia ludzi) bo mi sie nie chce tego pisac - wygooglajcie sobie :)
A tak abstrachujac od tego, ze nie wiadomo kiedy bedzie koniec swiata - temat zaczyna sie robic troche nudny.
[7]Jeremy Clarkson
tak, zwykly, najzwyklejszy - sobota
Tylko ty piszesz o 21 Maja.
Pierwszy raz słyszę, że ktoś się boi tej daty. Nawet nie wiem o co chodzi.
Co do bomby atomowej.. źle się czuję i mi wszystko jedno.
Jako że wszędzie jest ziarnko prawdy jak powiadasz, tak tedy z tytułu wątku wnosząc, chaos jest nie tylko potrzebny, on jest wręcz niezbędny.
A to dlatego iż "nie" piszemy osobno z przymiotnikami tylko wtedy gdy pada na nie akcent zdania.
flikt - skoro mogl byc jednoczesnie murzynem i bialym to czemu nie chinczykiem? :<
flikt-->
pokażę Ci na czym polega "ziarnko prawdy".
zdanie: Michael Jordan jest Chińczykiem
usuwamy Chińczykiem
i mamy ziarnko prawdy jakim jest:
Michael Jordan jest
No bo jest, istnieje, egzystuje. A więc masz ziarnko prawdy ;)
check this out
Kraków
[14]
ale polew :D [14]
Aaaa jaki związek ma bomba atomowa w europie z końcem świata zapowiedzianym przez jakiegoś "ploloka"(pisze tak specjalnie)? No bo przecież możliwe że ktoś zginie że będzie jakiś karambol może ktoś wpadnie pod auto ale jaki to ma związek z bombą atomową?
[14] - HAHAHAHAHA :D Myślałem że tylko w Ameryce są tacy naiwniacy.
pierwszy raz słyszę o jakimś 21 maja o.O
Takie rzeczy są podtrzymywane głównie przez tych
"Czy wiezycie ze dnia tego i tego będzie koniec świata? Bo ja nie."