Czy ta bron ma mozliwosc lapania dusz? Jesli tak to pewnie Umbra. Jesli nie... moze jakis mod?
Raz go spotkałem, tej samej nocy zdechł mój kot.
Teżmyślałem, że to Umbra, ale ten chyba był typowo w jakiejś konkretnej lokacji. :)
Jak możesz to zaznacz na mapie gdzie mniej więcej go spotkałeś. do końca miesiąca zainstaluje i zobaczyłbym czy takie coś jest u mnie. :)
http://www.imperial-library.info/sites/default/files/gallery_files/annotated_morrowind_50.jpg
deTorquemada -->>
to nie jest śmieszne, bo bardzo często gdy powiedziałem sobie, że kończę grać np o 19:45, gra wywalała mnie do pulpitu o 19.45. Innym raze pomyslałem że skończe grać w to o 23.00 gra wywaliła mnie do pulpitu o godzinie 23.00. Nie jest to śmieszne, bo przez chwile mślałem, że ta gra to przeklęta jakaś jest ;/
Nie ma pewnie nick takiego bo brak info w google
Rod - przecież wiem, ja tylko potwierdziłem :)
Pewnie złą nazwę podałes tutaj :/
ale gdy chce walnąć screena to wywala błąd
A przy nagraniu filmiku pewnie gra się sama usuwa?
Żadnych modów, powtarzam ŻADNYCH. To na kompie kumpla, ale gdy chce walnąć screena to wywala błąd.
yhm, jaki błąd?
[13]
Nie bądź taki pewien ;) na początku też nikt nie wierzył w ptake...
Istnieje coś takiego jak komórka z aparatem. Wiedziałeś? Czy może sam wiedźmin przyszedł po nią i ją zniszczył, bo uznał, że ten przedmiot to zuooo?
[24] - Aaa no tak! Jaki ja głupi, mogłem się domyślić, że to był Shepard!
ja Ci wierzę, na 100% jakis easter egg :)
faner --> Jasne .. pamięc też masz wybitną vide: Sharamaterilianisum-sarinuriane
deTorquemada - Wódki może nie, bo za młody jestem, wystarczy mi Twoja wiara.
Ej z tego można zrobić niezłego creepa.
Pomyślcie tylko... "Franek znalazł dziwną postać za drzewem która pojawiała się i zniakała, jej nazwa to Zadrzewoznikacz, jednak gdy Franek wszedł na youtube... na żadnym let's playu go nie zobaczył! ..."
Zgoda. Niechaj stawką będzie twoja dusza.
spoiler start
Płoń w piekle.
spoiler stop
To nie jest takie niemożliwe kiedyś bawiłem się kodami w Gothicu i znalazłem dziwaczną postać o której w necie nic nie było.
To JEST niemal na pewno Umbra. Miał taki tekst i był trudnym przeciwnikiem ( w miarę, od pewnego poziomu w grze nie istniało coś takiego jak trudny przeciwnik )
Umbra + stara creepypasta. Nudy.
"wysiak - Następny, czytaj pierwszy post "GRALIŚMY". Mogę przysiąc na wszystko, że nie kłamie, na prawdę mówię prawdę."
Mistrzu, to ze nie wiesz o zadnych modach, to nie wyklucza, ze kolega np nie zmienil imienia Umbrze w edytorze, i pozniej 'dziwil sie' razem z toba.
[39] :D
Co do tematu. Skąd wiesz, że twój kumpel, przed twoim przyjściem parę minut wcześniej lub lata wcześniej nie bawił się w jakiś modach?
Ja też go widziałem. Wczoraj przechodziłem koło Balmory i widziałem jak rozmawiał ze strażnikami potem zniknął. Nie mogłem go znaleźć w grze, przekopałem całe resources, wczytywałem grę ale już się nie pojawił. Bardzo, bardzo dziwne.
Chyba to jednak prowo, skoro w cąłym necie tego nie ma to to coś nie istnieje.
a jak to nie prowo jednak, to szukaj go i dawaj nam screena.
jesteście najlepsi, tylki wpisów , szukanie czy taka postać istnieje w grze
Czyste prowo - google nic nie wie + gość unika wrzucenia jakiegokolwiek screena albo zaznaczenia konkretnej lokalizacji (w końcu to nie problem zobaczyć "u kolegi" mapę i później zaznaczyć jakiś punkt na mapie ściągniętej z neta i wrzucić ją tutaj)
Kłamiesz
Idę sobie bezdrożami Morrowind. Spotykam jakąś postać. Co robię? Spisuję jej nazwę, zapominam gdzie była i resztę szczegółów, zakładam wątek na GOLu. 4/10

[45]
Większość osób specjalnie się wpisała do wątku. Raczej znikome szanse, że wszyscy w to wierzyli. Po prostu sami lubią wdawać się w prowokacje.
Ja uwierzyłem, bo nie zdawałem sobie sprawy że ktoś może być tak pierdolnięty żeby nabierać ludzi na to że znalazł broń w grze.
... then I took an arrow in the...
aa, nie - to stare juz ;)
nie chcę nikogo straszyć ale
a gdy TAK powiedział "a więc teraz nadejdzie twój koniec"
Faner od jakiegoś czasu sie nie pojawia na GOLu.
A co jeśli Sharamaterilianisum-sarinuriane go odwiedził i nakazał oddać komórkę ze zdjęciami ?
Wiarygodność Fanera jest niepodważalna ja wierzę takiemu zapenieniu
Mogę przysiąc na wszystko, że nie kłamie, na prawdę mówię prawdę.