Witam!
Kiedyś na studiach (jeszcze zanim ja byłem na studiach) mój kumpel dał mi receptę na "TurboKisiel" (Nie mylić z Turboman :))
Jak go przyrządzić i jak on działa?
Już tłumaczę. Kopa ma lepszego w jednej stołowej niż setka wódki a robi się go tak?
Ugotować kisiel na wrzącej wodzie... uuuff cofamy... Ugotować kisiel na wrzącym winie. :) Czym mocniejsze tym lepszy kop :)
Pozdrawiam!
@bogi1 spróbuj :)
kisielu jesli już
Piszcie se i śmiejcie się. Ale słowa co tu wypisujecie to nie czyny. Więc zanim się z tego śmiać to może ugotujcie ten kisiel na winku oki doki?
Spróbuj Albańskiego Budyniu to pogadamy. Rozwiń myśl to spróbuję...
Próbowałem kiedyś afgańskiego kryptonitu(weed). Podobno zabił superman'a a ja jestem tylko człowiekiem i żyję :D
@up
A Ty nie? Szczerze to nie. Bo to co napisałem w poście nr [1] to prawda.
Jakbym miał coś dla jaj pisać to nie zakładałbym wątku...
A czy wino nie traci woltarzu przy gotowaniu? Rozumiem podgrzanie, ale gotowanie?
A może być budyń? Wino zamiast mleka pójdzie? nie mam kisielu i nie chce mi się do sklepu lecieć, a zrobiłbym.
nie mam kisielu i nie chce mi się do sklepu lecieć, a zrobiłbym.
przepis na kisiel - syrop owocowy, woda, mąka ziemniaczana.
możesz sobie do tego wina wsypać samą mąkę ziemniaczaną i będziesz miał turbo kisiel.