Polecamy Recenzje Przed premierą Publicystyka Warto zagrać

Recenzje gier strategicznych Android

Recenzje i oceny najważniejszych i najpopularniejszych gier

Recenzje gier z kategorii: Strategiczne na platformę: Android. Znajdziesz tu 8 tekstów spełniających te kryteria.

Recenzja gry Assassin’s Creed: Rebellion – mój drogi asasynie
Recenzja gry Assassin’s Creed: Rebellion – mój drogi asasynie

recenzja gry11 grudnia 2018

Rebellion to niezwykła gratka dla oddanych fanów serii Assassin’s Creed… nie stroniących od gier pokroju Fallout: Shelter... którym podobają się awatary z Xboxa… i nie przeszkadza im masa grindu... który można przyspieszyć płacąc.

Recenzja gry South Park: Phone Destroyer – zniszczenia umiarkowane
Recenzja gry South Park: Phone Destroyer – zniszczenia umiarkowane

recenzja gry15 listopada 2017

Serial South Park niedawno bezlitośnie wyśmiewał komórkowe gry typu freemium. Teraz słynna marka posiada w swoich zbiorach świeżutki, mobilny i darmowy tytuł, który musi zmierzyć się z rynkową rzeczywistością i oczekiwaniami fanów.

Recenzja gry Total War Battles: Kingdom – płać lub płacz
Recenzja gry Total War Battles: Kingdom – płać lub płacz

recenzja gry10 kwietnia 2016

Total War to pełne rozmachu bitwy, gęsty klimat i wielkie emocje. Jak to się stało, że najnowsza odsłona serii, czyli War Battles: Kingdom, nie posiada choćby jednej z tych cech?

Recenzja gry Punch Club – symulator Rocky’ego kończy walkę przed czasem
Recenzja gry Punch Club – symulator Rocky’ego kończy walkę przed czasem

recenzja gry22 stycznia 2016

Na rozpoczęcie kariery bokserskiej dla większości z nas jest już za późno. Marzenia o założeniu rękawic i powalczeniu o pas mistrzowski możemy jednak zrealizować w Punch Clubie – niezależnej produkcji, która szturmem podbija Steama i AppStore.

Recenzja gry This War of Mine na tablety – na wojnie mobilność to podstawa
Recenzja gry This War of Mine na tablety – na wojnie mobilność to podstawa

recenzja gry17 lipca 2015

This War of Mine to jeden z polskich zeszłorocznych hitów. Jego twórcy ze studia 11 bit wydali właśnie wersję na tablety, sprawdziliśmy więc czy wojna w wersji mobilnej dalej jest tak samo przygnębiająca.

Recenzja gry Fallout Shelter – zaskakująco udana rozgrzewka przed Falloutem 4
Recenzja gry Fallout Shelter – zaskakująco udana rozgrzewka przed Falloutem 4

recenzja gry17 czerwca 2015

Do premiery Fallouta 4 jeszcze kilka miesięcy, ale fani postapokaliptycznych pustkowi już teraz mogą się na nie przenieść. Wprawdzie „tylko” mobilnie i nie za sprawą RPG, ale i tak w zaskakująco udanym stylu.

Tribal Wars – fenomen Plemion. Kultowa strategia 12 lat później
Tribal Wars – fenomen Plemion. Kultowa strategia 12 lat później

gramy dalej19 kwietnia 2015

Tribal Wars, darmowa przeglądarkowa gra produkcji InnoGames, to prawdziwy fenomen modelu free-to-play. Jak Plemiona zmieniały się przez całą swoją historię? Co przyciągało ludzi do ekranu na całe lata?

Recenzja gry The Witcher Battle Arena - Wiedźmin atakuje gatunek MOBA
Recenzja gry The Witcher Battle Arena - Wiedźmin atakuje gatunek MOBA

recenzja gry23 stycznia 2015

Premierę jednego Wiedźmina przesunięto, a drugi właśnie zadebiutował. Przyglądamy się The Witcher Battle Arena, czyli mobilnej grze MOBA autorstwa CD Projekt RED i Fuero Games. Czy wiedźmin wywalczy sobie solidną pozycję na telefonach i tabletach?