Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Wiadomość Call of Duty Modern Warfare - startują testy. Jutro open beta na PS4

13.09.2019 11:51
BlurekPL
1
BlurekPL
100
Generał

Szkoda że nie można preload'a pobrać te dwa dni szybciej dla osób które nie posiadają pre-ordera.

13.09.2019 12:12
2
odpowiedz
2 odpowiedzi
zanonimizowany1295082
9
Legionista

Jeden z zagranicznych portali sugerował, że dostęp do bety można uzyskać tylko po otrzymaniu kodu od Activision, który przysługuje nam jak założymy u nich konto. To prawda, czy sprawy mają się podobnie jak z alphą?

13.09.2019 12:25
2.1
qwzx_s
19
Legionista

Jeśli chodzi o fazę otwartą to będzie jak z alphą,popierasz i grasz.

14.09.2019 13:38
😡
2.2
1
zanonimizowany1295082
9
Legionista

@qwzx_s Wszystko wskazuje jednak na to, że trzeba dysponować kluczem. Albo po prostu nadal nie udostępnili aplikacji dla szarych użytkowników PS4. W ogóle jeśli chodzi o przygotowanie "powszechnej" odsłony bety Activision wyłożył się na całej linii. Dział FAQ nie udziela odpowiedzi na żadne pytanie osoby bez wcześniejszego dostępu. Jedyna informacja to data rozpoczęcia - żadnej godziny, możliwości wcześniejszego pobrania pliku. Nigdzie nie zaznaczyli, że kod jest potrzebny każdemu zainteresowanemu, ale ciągły brak "możliwości zakupu" w PSStore ten fakt jednak sugeruje. Żałosne...

14.09.2019 14:10
introniligator0
3
odpowiedz
introniligator0
6
Generał

Kod mam ale gdzie go wpisać. Kody są darmowe.

14.09.2019 14:18
introniligator0
4
1
odpowiedz
introniligator0
6
Generał
Image

Ok już wiem.

Kod stąd : https://profile.callofduty.com/promotions/getPsnCode

Pobieranie i wpisujecie tu (foto).

post wyedytowany przez introniligator0 2019-09-14 14:18:43
19.09.2019 13:17
5
odpowiedz
BIXONrecords
3
Junior

Cross-Play Beta Start Times

September 19 (PS4 open beta; Xbox One/PC early access)
10 AM PT
1 PM ET
6 PM BST
3 AM AET (September 20)
September 20 (PS4, Xbox One, PC open beta)
6 PM PT
9 PM ET
2 AM BST (September 21)
11 AM AET (September 21)

Wiadomość Call of Duty Modern Warfare - startują testy. Jutro open beta na PS4