Świąteczny konkurs! Karpik na stole, Xbox 360 pod choinką.
no i nie wygralem :/ ale lipa ;p
no i po Xboxie !!!
To niby kto wygrał... Podajcie niki.. :P
Teraz mogli by zrobić konkurs z PS3 tylko żeby było więcej tych konsol ;)
50 konkurs i nadal nic :/
to było wiadome :/ ja nigdy nic nie wygram zapewne
Gratuluje zwysciescom
Dlaczego nigdy nie udaje mi się wygrać?:( Ale gratuluję zwycięzcom. Też chciałbym takiego farta.
Gratuluje zwycięzcą, oby sprzęt im służył i nie wystawiali zaraz na allegro :)
piszcie kto wygral :D xD e tam tylko zabawa :D
no to mamy zwycięzców xDD ja tam nawet nie liczyłem bo wiedziałem ze nie wygram heh
znowu nic... nie wiem w ilu konkursach muszę wziąść udział ... w 10000 ?? chyba juz w 100 konkursach brałem udział i nic ... ale gratulacje winnerom :(
niemozliwe, ze juz sa, jesli nie wygraliscie, a wiecie, to skad wiecie, ze juz sa wyniki? ; a poza tym to wyzej [pisze: warunki konkursu: ble ble ble... Zwycięzcy konkursu zostaną powiadomieni na adres e-mail, który podali przy rejestracji na serwisie GRY-OnLine. to raczej tutaj nie napisza
na poprzedniej stronie ucięło
aaale lipa, nikt z moich znajomych nie wygrał
Damian Czarny
Grzegorz Nowak
Sebastian Repczyński
iwona Jędrzejewska
Paulina Puchacz
GRATULUJEMY!
https://www.gry-online.pl/S033a.asp?ID=274
wygrany gratuluje :P moze z wygranych z 1 osoba na email nie odpisze jak ja kiedys :P
I lipa nie wygrałem. Może następnym razem się uda.
Gratuluje zwycięzcom.
GRATULACJE ZWYCIĘZCOM !!!!!!!
Więc gratulujemy zwycięzcom! A, jak się zarejestrujecie na live, to dajcie swoje gamertagi(to was dodam do znajomych)
no i dupa, a tak sie srałem ... ;/
no cóż teraz wiem, że jak coś chcę zdobyć to moge liczyć tylko na siebie
"LIVE IS BRUTAL!"
Znając życie to pewnie jacyś juniorzy, którzy zarejestrowali się tylko po to, by wziąć udział w konkursie...
Dobra przyznaję się bez bicia mam PS3 ,ale to nic nie zmienia ,bo i tak bardzo chciałem zagrać w takie tytuły jak Gears of War 1 , 2 czy też Fable 2 ,ale cóż los tak chciał... :<
A nie mówiłem? Zależało mi na nagrodzie... i co? I nie wygrałem. Gratulacje zwycięzcom... i miłego grania oczywiście :)
no raczej wygrywaja raczej ci co nie przezywaja tk tylko na sokojnie udzial wzieli tak sobie moze teraz nawet nie mysla o tym i sprawdza wyniki w styczniu
Albo wygrywają ci co już mają konsole
powiedzmy szczerze : czy ktoś wierzył że wygra tego xboxa ? bo ja nie
bossy243 >> a jakie to ma znaczenie? GOL wysyła szpiegów do każdego z użytkowników i po zachowaniu ludzi wybierają zwycięzców?
"Tamten co 5 minut sprawdza wyniki; ten się chwalił kolegom, że może dostanie Xa na święta - tym panom już podziękujemy" ?
Gratuluje zwycięzcom. Szkoda, że nie byłem jednym z nich, bo zawsze marzyłem o XBOXIE 360-tce.
gratuluje ;] a swoja droga jestem ciekaw jakie maja nicki te wygrane osoby :) no kto sie pochwali ?
Wygrywaja ci co maja szczescie do konkursow. Jedni nie moga nic wygrac przez cale zycie, a inni wygrywaja konkurs za konkursem :)
Na szczescie miesiac temu kupilem sobie Xboxa 360 Elite, ale fajnie by bylo wygrac drugiego :D
no no no :D Gratulacje ;p szkoda że mi się nie poszczęściło, ale chciałbym zobaczyć minę zwycięzcy, który właśnie czyta swoje nazwisko na tej liście ... co za radość :) ;p
Właśnie przeczytałem imię i nazwisko mojej siostry. Oby nie zbieżność danych xD
I znowu nic ;( . Gratuluje wygranym :) . Może w następnym się poszczęści :).
Wygralem ale nie ciesze sie wcale nie przepadam za konsolami i grami moze ktos by chial kupic wystawiam na allegro za 669zl:)
to byl oczywiscie zart :D /Gratulacje zwycięzcom :D
master0992 to po co startowałeś??
rathaniel--------> Farciarz ! Znaczy twoja siostra. ;]
@MisiekSS
Się okaże. Teraz siedzi i odświeża skrzynkę mailową ;p
Może ktoś z zwycęzców się ujawni :P pogratulować trzeba bo jest co:)/Sam mam xboxa360
i prawie same hity:Djak np. gta 4,x-kolcek to jest to:D
Się okaże. Teraz siedzi i odświeża skrzynkę mailową ;p
To się na odświeża ;p. Mi meil przyszedł po 4 dniach od zakończenia konkursu.
xboxa nie będzie... no szkoda ;p. Gratuluję.
Damian Czarny
Grzegorz Nowak
Sebastian Repczyński
iwona Jędrzejewska
Paulina Puchacz
wydaje mi sie że Iwona zarejestrowała się na ten konkurs, i pewnie ma Juniora 0 lvl, bo nawet imie z małej napisała -.-
zwykły dzień zamienił się dla paru osób w niezwykły xD
Jak nie ten to następny... GOL zrobi jeszcze kilka ciekawych konkursów;) zobaczycie ;] gratulacje!
Liczba samobójstw wśród juniorów wzrośnie teraz drastycznie. Jak czytałem komentarze do tego wątku to śmiać mi się chciało:P Ludzie, czemu wy się tak nakręcacie?
Kiedy będą wyniki tego konkursu????????
LooZ
O matko, ale sie juniorzy naprodukowali z tymi postami...
no cóż... Przeczytałem swoje imie, niestety nazwiska już nie. Nie jest dane mi mieć xboxa 360
Oczywiście Gratulacje dla tych co wygrali, i co prawdopodobnie ani jednego posta tu nie napiszą :P (no może 5)
Gratuluję zwycięzcom.
JEEeeeeeeeeeeeSTTT wygrałem!!!!!!!!!!! ;p
spoiler start
żartuje, czekam na kolejny konkurs :)
spoiler stop
Co powiecie na napisanie petycji w której powiedziane by było, że w takich konkursach mogą brać udział tylko userzy po pięćdziesięciu postach lub lvl 10? :)
malyb89 serio??
malyb89 - Dobry pomysł by był , tylko nie z lvl'em bo ktoś miał 30 postów i miał większy lvl niż ja (50+ postow ) to nie wiem czy to jakiś błąd czy to od czegoś jeszcze zależy ? ale z o postaami mi pasuje :).
#Edit : lukaszplpl ma 11 postow i ma 28 lvl , od czego to zalezy :) ?
Gratuluję tym farciarzą;D Niech teraz podają liczby w tot-ka to sobie dzisiaj puszczę;D <lol> Ale oczywiście nie ma co czekać na jakiś post z ich strony gdyż bardzo prawdopodobne jest to, że są to nowicjusze i zarejestrowali się tylko na konkurs... A szkoda, bo ciekaw jestem co przeżyli jak zobaczyli swoje imię i nazwisko na golu:) Taki zestawik... Chyba na sylwka zostałbym w domu;D
foch
Ale się zdziwiłam:P Znowu nic^^
@ReyMysterio
lvl zależy od czasu zarejestrowania się na stronie(im dłużej jesteś tym wyższy lvl), a "ranga"(Junior, Chorąży itp.) zależy od postów
gratulacje zwycięzcom :P szkoda, że nie mnie :<
A czy do brania udziału w konkursach jest potrzebny GOL?
No serdecznie gratuluję zwycięzcą. Szkoda że mnie nie ma na tej liście no ale co zrobić. Ale nie można się załamywać tylko próbować dalej. Może kiedyś się uda. Jeszcze raz gratulacje.
Ehhh... Gratuluję zwycięzcom... No i ten... tego... czemu to nigdy nie mogę być ja ??!! :P
Ja ma taki pomysl: Osoba startujaca w konkursie musi miec przynajmniej range chorazy i lvl dodatni.
Kto z forum wygrał ?
Żenua te konkursy są. Organizowane na takim samym poziome jak EA.
nooo jak tyle osob jest zarejestrowanych, a do tego tylko 5 sztuk do wygrania to co zes chcial
lepiej by bylo jakby rodzielili gry i konsole, bylyby wieksze szanse na wygranie chociaz gierki
a propos, są gdzies informacje jaka jest liczba zarejestrowanych osob? tak z ciekawosci sie pytam
A co zwycięzca konkursu "zestawu marzeń gracza" zrobił z nagrodą? Tamten konkurs to dopiero nagroda była.
nie udało sie :( gratuluje wygranej :)
niestety ja nie miałem szczęścia...
Ehhh i znowu nic :(
Redakcja zrobcie konkurs w którym jest do wygrania 10 Xboxów . I żeby trwała kilka dnie bo tak wbijają się ludzie nie zrzeszeni z portalem i fuksa mają xp
nie nawidze tych co wygrali! ja chcialem wygrac! niech spider****
A gdzie wyniki tego konkursu można sprawdzić?
Michael_999 -> na tej stronce wszystko pisze( troszkę wyżej).. kurza ślepota? :). Gratulacje dla zwycięzców
gratuluję zwycięzcom :) jak komuś sie nie spodoba to zawsze może mi odesłać :P
@Hub3rtu2 dzięki ;]
DJ_MadAX a wlasnie ze zazdroszcze. tez bym chcial konsole. ale i tak niedlugo sobie ja kupie!
szkoda że to nie ja
I po co robić sobie nadzieje...
kurcze chciałem wygrać to dla moje go chorego brata ciotecznego na nogi grozi mu anputacja i cały czas leży w łóżku . No ale cóż miałem pecha
Gratuluje zwycięzcom! I nie rozumiem Ciebie mateuszek42 przecież osoby które wygrały nic Ci nie zrobiły ...
mateuszek42, jak masz sobie kupić. To zachowaj tą nienawiść dla siebie a nie osób które wygrały. I nie ważne czy mają range junior czy inną, zagrali zgodnie z regulaminem.
gratulacje dla tych co mieli fuksa i wygrali tą cudowną konsole.
czy ktos może mi powiedziec gdzie sa wyniki tego konkursu albo podac nicki zwycięzców? nie mogę ich nigdzie znalezć
.........no nic niestety a wyniki przecież są wyżej
epic fail T___T
fajnie by było końcu coś dostać za darmo... Ale znając szczęście i tak jak zawsze nic nie wygram... ale kto nie gra ten nie wygrywa ! :D
za granie w tych konkursach trzeba płacic jakis abonament??????????