Świąteczny konkurs! Karpik na stole, Xbox 360 pod choinką.
Każdy się głupio, że "być może to będę ja!" a później po podaniu wyników aby 5 osób będzie się cieszyć z spośród 1000 :D ? Brałem udział w konkursach gdzie szansa na wygranie wynosiła 1:5 a mimo to i tak nie wygrałem :P. Więc rozwiejcie swoje wątpliwości co do wygranej :)
nie myslcie w co bedzie grac bo nie wygracie...
haha ja zaczolem dodawac komentaze jak bylo 300 ;p
wiecie kiedy wyniki będą??
niewiadomo :( :)
Mi się wydaje , że 13-16 :)
ja podejrzewam ze 3/4 ludzi dało poprawne odpowiedzi xDD hehe Teraz Tylko czekać :] Zwycięzcą z góry Gratuluuje xD
Mi się wydaje, że jakoś tak jak zobaczymy czy są:) Powodzenia wam życzę ;] niech wygra szczęśliwszy XD :)
Czesto sa tu konkursy ?
Na pewno dadzą wyniki bo sobie spuście na inne zakończone konkursy!!!
Rany...ile spammu xD Just jokin'... Ciekawe ile będzie komentów, zanim dobrniemy do zwycięzców? xD
Ja mam wszystko dobrze!!!
Ale ciekawo czy wygrałem czy nie!!!
powinni napisać coś a tu nic....
trochę sie postów nabije...kij że bezsensu >.<''
EDIT: Smollik: Ryb nie jadam, a konsola jest niestrawna xP
Jak już ktoś wcześniej napisał pewnie 3/4 ma dobrze :) wystarczy wejść w GoW 2 i już masz odpowiedzi tak samo z Fable II ,a resztę da się też znaleźć :) ale pytania były łatwe :).
Może jakiego maila do nich napisać???
jest juz z 622 do 15 (jak niedadza wynikow) to bedze 1500 komendazy ;p;p;p
Dostałeś Karpia w Prezencie konsole musisz kupic ;P kupiłeś karpia to konsole dostaniesz a łuskę zatrzymałeś ? wiecej szcześcia
raper11242 weź mnie nie osłabiaj gadaniem głupot dobra!?
Dla Twojej wiadomości ja gdy się rejestrowałem to od razu brałem udział w konkursie i co? wygrałem! a że Ty dzieciaku chcesz jasnowidzem zostać to już nie nasza sprawa^^ jak masz zamiar pisać takie posty to wypad^^
chłpoaki nie ma co spamować a wygrają jak zwykle fuksiarze
ahhhaahahahha to moj kolega do portwelu wstadzil cale zebro i kilkanascie lusek hahahahaha
MASZ racje fuksiarze!!!
Pucyk pisz ale ciekawe co im napiszesz
To jak 5 na milion!!!
A jak może mi się trafi !!!
Ale tego nie czuje!!!
No troche czuje!!
Czekam i czekam od rana ale może warto :)... ^_^
mi sie nigdy jeszcze az tak nie fukslo (raz jak wybieglem na ulice omalo co mnie nie trzepnal maluch) XD ale jak bym go wygral ale u mnie wiary by chodzilo bo hawize a sam bym gral od rana xD do wieczora
Ja raczej nie mam szczęcia a co mówić jeśli tu tyle ludu jeszcze
A no właśnie!!! jakbym do nich napisał to by dopiero by przeczytali jutro, bo co dziennie tyle dostają mailów !!
więc nie ma sensu ..... a oni specjalnie nie podaja odrazu wyników żeby sobie frekwencje podnieść i żęzby dużo ludzi na ich stronce siedziało
Może!!!
no kiedy będą wyniki
PUCYK naprawde na encyklopedii PWN to wyczytałeś:) tam można wszystko znaleźć ;p ehh ;] Ja chcę już znać te wyniki!! :P
OOOOOOOOOOOOOOOOOOO JJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
??
XBOX XBOX XBOX XBOX
niegoroczkujcie sie ja sie ciesze ze jest konkurs i mam mozliwosc w nim brania udzalu a wyniki dojda dziaj t o jest wazne i nie piscie juz kiedy dojda bo co 20 komentarz to taki kiedy beda wyniki!! xD :/:) (Ja sie tez niecierpliwie ale...)
wszystko dobrze.... no zwariuje dawać te wyniki ! ! ! i tak pewnie nie wygram juz enty raz z rzedu ale ta niepewnośc jest jeszcze gorsza
Pucyk wygrałeś że się tak podniecasz??
Zaraz będzie 700 komentów!!!
i co z tego??
Ojj strach pomyśleć co będzie po ogłoszeniu wyników. Zapewne zbiorowe samobójstwa.
Nie tylko ja zaraz wykipie bo nie ma wyników!!!!
nom, będzie śmiesznie, mam cichą nadieje, ale wiecie jak to z nadzieją jest ;9
,
W takim tempie kilku koment. / na minute to do ogłoszenia wyników będzie ich ooo dużo xD
---
Smollik: na wigilii było mnóstwo karpi/karpiów <no wiadomo o co chodzi>, więc dostanę mnóstwo X-ów? Sprzedam i kupię NDS'a xD
ffiffeek: od 4? o.O'
a ja mam nadzeje ze wygram nieprzejmuje sie tym ze kilkatyseic ludzi bierze w tym udzal XD
Nie podniecajcie się. Potem będzie rozczarowanie.
Ja wiem, że i tak nie wygram. Do tego konkursu, gdzie do wygrania 100 Xbox 360 i 1000 toreb nadal nie wygrałem.
Edi_2 ciągle o karpiach gada!!!
Bo mnie prowokują xD a Karpie są "beee" xD
ja tylko na wyniki czekam :D a jak nie beda w ciagu godziny to jade na lodowicho :P życzę wygranej:D
kamil jak wiesz ze niewygrasz to niebierz udzalu w konkursie chyba na 400 komendazu bylo cos o tym gadane
Nie gorzączkujcie się tak. Morzna wygrać tylko foksem,ale życze wszystkim POWODZENIA
lol -.- Czekajmy wytrwale aż nadejdzie godzina w której polegnie wielu i tylko 5 pozostanie xD
ffiffeek niezle hehe
xD tylku 5 a niema nagrud pocieszenia czy cos ??
5 wspaniałych! [chyba było siedmiu, ale X'ów zabrakło]
Nagroda pocieszenia: zabij się jak przegrasz ^^
Mogę się założyć, że 90% ludzi którzy zarejestrowali się dla tego konkursu nie będzie udzielać się na forum chyba że pojawi się następny taki konkurs.
XBOX GRY ONLINE
Kherlon, popieram. Takie życie.
A tak swoją to niech połowa z was pokupuje słowniki. Są tańsze i od nich można czegoś się nauczyć.
Dla niektórych dzień przegranej ,drugich zwycięstwa i radości.... Więc cieszcie się poki możecie ,bo możecie doznać szoku po wynikach więc dla niektórych powtarzam będzie to miłe dla innych straszne xD
raz sie zyje ;p no juz 11 a nie ma jeszcze wynikow :(
Tak bedze na bag ale ja i tak bede postowal na tej stronie (nie raz z tej strony kozystalem tylko sie nie udzelalem) ale zauwazylem konkurs to zarejestrowalem sie zeby wziasc w nim udzal co w tym zlego kazdy by chcial takiego xboxa
juz 11:01 i nie ma wyników co sie dzieje
wie ktos kiedy beda wyniki
lukaszplpl widac ze sprawdza sie ze glupie ma szczescie...a ile masz lat co?
nUDZI MI SIE www.simy.pl
Każdy przyjmie to na swój sposób...ja będę rżnął mobki w Devil May Cry 4 xD
aż ściska mnie w żyłądku
Gol powinien wprowadzić coś takiego aby brać udział w konkursie trzeba napisać 50 postów.
Kherlon - szczerze powiem zarejestrowalem sie juz z rok albo 2 lata temu i nie udzielam sie na forum
a czy gdzies jest napisane ile osob wzielo udział w konkursie bo mozna obliczyc prawdopodobienstwo wygranej;p
chyba nie ma ;]
ta twoje szanse... jeśli dobrze odpowiedziałeś - 0,00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001 xD
@ffiffeek: zawsze szansa jest xD
Kiedy nadejdzi ta chwila?! Może o 12.00?
Moim zdaniem godziną zero będzie 12.00 :):) Jak myślicie potencjalny zwycięzca o wygranej dowie się ze strony czy z e-maila?
1:36948 XD nie no zart ;p
No nie ukrywajmy szanse teraz są takie jak wygrać 6 w lotoo ;/:P
Mnie ciekawi ile już multikont się nazbierało ;D , a z tobą Kherlon zgadzam się w 100% :).
szymonnoo: niebardzo...w Lotto typujesz, a tu masz odpowiedzi, teraz pozostaje samo losowanie zwyciezcow.
Ja sądzę że 0.00 napisali to o końcu konkursu. A teraz sprawdzają wszystko z dnia 2 - 28 grudnia!!!
iiile tych komentarzy się pojawiło... mi się wydaje że to koło 12 będzie .. bo w sam raz południe... albo może być też wieczór. kto wie...
w dupie ;p ide sobie bede sprawdzal co godzine e-maila ;D
to teraz może na zabicie czasu, zakladamy sie za jaki czas dojdzie do 1k,1,5k,2k postów? xD
Tysiąc będzie na 100% do 12:01
ja na golu jestem od 3 lat , kiedyts sie zarejestrowalem ale zapomnialem hasla ale teraz jak zobaczylem konkurs to sie zalogowalem i czekam . a czasami jakies porady sa potrzebne , a gol jest najlepsza strona :d chociaz patrzylem tez na miastogier.pl etc.
kubber Na stronie zawsze piszą nazwiska :) jak wygrasz to dostaniesz pewnie meila :).
wszystkie komplety xboxów i tak wygrają pracownicy gier online:P żeby nic nie przepadło. pozdro
znając życie wygrają tacy, którzy wysłali zgłoszenie z głupoty i nawet nie wiedzą jakie są nagrody xd
luccatoni widać że masz z 8 lat i nie czytasz regulaminu -.- W konkursie nie mogą brać udziału etatowi pracownicy firm GRY-OnLine S.A
Wiara w Jorurta!!!
1 xbox dla szefa działu, 2 dla jego zastepcy, 3 dla najlepszego pracownika, pozostałe 2 dla ich dzieci. A dkla nas chyba nic :PP
POWINNI BRAĆ PO UWAGĘ IP KOMPA TO WTEDY TROCHĘ MNIEJ BY BYŁO MULTI
edi daje 1.5k ;p
HEHEHEHEHHEHEHHEHEHEHHEHEHEHHE szymonnoo
ze strony chyba
Wy wszyscy na samym dole jest takie coś Konkursy i Nagrody. Tam na razie są odpowiedzi na pytania, a potem bedą pewnie nazwiska szczęśliwców.
Czyli najpierw nazwisko na stronie potem mail ?
//kubber: kto wie....
a skąd to wiesz????????????????????
jeszcze tydzien temu nie bylo nawet setki a teraz ??xD jeszcze 3 godziny i bedzie z 3,5k :D
Ale wy jesteście kumaci tutaj masz pokolei przebieg konkursu - Wysyłasz zgłoszenie >> Koniec konkursu >> Losowanie >> Nazwiska zwycięsców na stronie >> Weryfikacja e-mail >> Wysłanie paczki
komentarzy ;p
tydzien temu nie było o czym pisac, dopiero teraz emocje rosną i kazdy sie chce wypowiedziec:P
bo nie dostałem jeszcze maila :P:P
co tak długo morze będzie o 11:30 kto wie
Ale się teraz komentarzy robi...
Ile można czekać?!?
A może wysłać do nich skargę?
To spadnie o nich dobra opinia!!!!????
piszcie piszcie:P moze wylosuja tego ktory sie najbardziej udziela:P ja proponowałbym wrócic tu dopiero o 12:)
ciszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jeju zauwazcie teraz kazdy gdze wyniki ;/ uspokujcie sie moze ;/ wyniki beda to beda nic wan nieda takie gadanie i spamowanie ;/
My chcemy wyników !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No długo jeszcze bo się denerwuje :D
udzielanie chyba nic nie daje ;p wiec chyba lepiej poczekac ;p
mam pytanie w którą grę byście najpierw zagrali ja e GoW 2
ja w Fable 2 xD
Ja w GoW 2
ja juz mam gow2.ja zagrałbym albo raczej zaspiewał w lips:)
Ja bym zagral w fable 2 Gow2 bajo...... a w ta taka gre z mikrofonem wotpie ale z ciekawosci bym se zobaczyl czy jest fajna :)
poczekajcie jeszcze ze 2godz niedawno byl konkurs o bilety na PGA i wyniki bylo dopiero juz dokladnie niepamietam ale ok.15 podane sam sie niecierpliwie ale musimy czekać
Ja tak samo najpierw w GoW, potem w Fable II, potem się zastanowię.
Ja w GoW 2 a potem w mirrors edge :d bo sobie kupie Xd jest bombowy
ja GoW 2 do znudzenia xD potem jak wszystcy Fable II
dobra zycze wam powodzenia i sobie bo ja ide do kolegi :) bede ..niebawem ;p(powinni zrobic takiego czata zeby rozmawiac bo mi sie fajnie gada z wami) oki NarQ
A ja bym chętnie kupił sobie jeszcze GoW'a 1 i wybrał GoW'a 2 do wygranej. :]
Kto ma telewizje nowej generacji N!? JA
fable II , o co w tym chodzi bo nigdy w to nie gralem ???
Pucyk--->ja tez mam eNke :D
Ja też mam N :D
kurol1996----> Żałuj ,bo jej poprzedniczka była najlepszym (prawie) RPG'iem ,a co do 2 to nie wiem. :P
ja mam juz od roku :d jak nie dluzej;p
Heh, ja jak wygram tego Xboxa 360 to go sprzedam i kupie sobie PS 3, a gry sobie zostawie, ponieważ Xboxa mam :) Najpierw zaczne grać w GoW 2 ponieważ pierwsza część była wspaniała, potem Fable II, Banjo ( ah! ten stary dobry Banjo na N 64 ). Lips sprzedam ponieważ nie mam zdolności wokalnych ;( Życze wszystkim powodzenia!
A gdzie zostaną pokazane wyniki ?! :]
cO ONI O TYM KONKURSIE ZAPOMNIELI
jUż WYGRAłES oRLIK666
ja nie lubie RPGow nudzi mnie to rozwijanie xD tak samo bylo z collosseum xD znudzilo mi sie a trenowalem mojego gladiatora 50 dni xD
kurol1996----> Ale ten RPG jest zupełnie inne niż wszystkie on ma taki swój klimat. xD
Cos mało osub juz pisze
Chyba że dzisiaj ukaże się przegląd tygodnia i w nim wyłonią wygranych w konkursie Microsoftu i konkurs gdzie do wygrania była gra Left 4 Dead.
no i mozesz poprowadzic postac jak ci sie podoba xD fajnie sie wyglada jak wszystko co bedziesz robil bedzie zle ;p
chodzilo o Fable 2
@Pucyk: Serio ? To fajnie xD Hehehe... A tak na serio, to juz mogli by podać wyniki T_T
Ponawiam pytanie :
Gdzie ogłoszą te wyniki ? :P
MisiekSS -> tu je oglasza tylko nie wiadomo o ktorej :(
Orlik ale po co Ty bierzesz udział w Tym konkursie :/ tu jest bardzo dużo osób które jeszcze nie mają żadnej konsoli a Ty już masz :/
a w innych konkursach tez braliscie udział?
taa ale w tylko w tych ktore mnie interesowaly ;p
ja to tylko w tych konsolowych bo pc mnie nie interesuja:)
dzieki felosz i misiekSS ...jeszcze sie nie przekonalem :D zobacze recenzje i screeny :P moze sie spodoba
luccatoni--->zgadzam sie z toba :d bo mnie nawet wnerwiaja te przyciski na klawie jak mam grac :d chyba ze w jakas wyscigowa :d bo inne to masakra XD ja tylko na padzie od plejki ;p
no panowie jeszcze 15 min do 12 ;D moze juz beda wyniki
ja gram na milanosie i czekam na wyniki ;p :D
Mam nadzieje że już o 12 będą wyniki
Noi znów nie wygrałem
:(((
LIPA
Ale pech :( Gratuluje zwycięzcom
Oczywiscie gratulacje dla zwyciezcow :)
farciarze ;]
gratuluje ;p
jeszcze 6 min do 12h, mam nadzieję że właśnie wtedy będą wyniki.
jak juz konkurs skonczony to czemu mozna jeszcze odpowiedziec na pytania i wyslac o.O ?
Niworro -->Przecież już są wyniki.
Fuck! Nie wygrałem :/ Oczywiscie gratuluje zwyciezcom :)
MiEsO1988 popieram cie
post zacząłem pisać wcześniej... przegrałem :(
aaale lipa, nikt z moich znajomych nie wygrał
Damian Czarny
Grzegorz Nowak
Sebastian Repczyński
iwona Jędrzejewska
Paulina Puchacz
GRATULUJEMY!
https://www.gry-online.pl/S033a.asp?ID=274