Świąteczny konkurs! Karpik na stole, Xbox 360 pod choinką.
Powodzenia wszystkim :S
Niektórzy pewnie zarejestrowali się kilka razy, żeby zwiększyć swoje szanse.
życze wam zdrowia pomyślności i zlamanych kości
Now@k, ale oni i tak będą mieli "figę" a nie konsole, gdyż z tego co mi się wydaje to jest tak jak w poprzednich konkursach serwisu gry-online. Jeżeli podajesz niepełne lub fałszywe dane to automatycznie jesteś odrzucany przed losowaniem. Poza tym to życzę szczęścia (w szczególności sobie :P ) oraz zdrowych i wesołych świąt. Pozdro 4 All
Jak fajnie by było wygrać tą konsole ^^
jak wygram to uzbieram kase na abonament :) ^_^
Ghost211221 ---> hahahah xD pojechałeś wszystkich tym tekstem xD nie no ale powaga ;p
ciesze się że niektórzy mają dobre poczucie humoru ;p
AAAAAaaaa! Ile juniorów! We're doomed! :)
Aha jeszcze pytanko do redakcji: Czy Microsoft opłaca podatek, czy trzeba samemu zabulić?
Fajnie by było, gdyby GOL organizował takie konkursy częściej, bo każdy chciałby taką konsolę, a niestety nie każdego na taką stać.
Życzę wszystkim powodzenia w konkursie
Powodzenia wszystkim
szymonmac -->> nie wytrzymałem i musiałem to napisać :)
Misza -->> dzięki za odpowiedź. Gdybym sam musiał opłacać to bym zrezygnował z konkursu bo nie wypłaciłbym się do końca życia haha :)
A mnie denerwuje to, że wygrane nagrody w konkursach (np.: xbox360) są sprzedawane na allegro. Widziałem jak gościu sprzedawał konsolę xbox 360 z podpisem Peter Molyneux'a. Po co w takim razie w ogóle brał udział w konkursie skoro już ją miał?? A tak na marginesie to jak nie wygram to może kiedyś sobie coś takiego sprawię.
Pozdro!!
Fertille ----> bo potym konkursie bede miał kase tyle ile chciałem i dlatego tak pisze
he ale za poczucie humoru dzieki :)
mi to lips wystarczy
>>> Sajmon94
Zeby zarobic? To chyba oczywiste. Swoja konsole juz ma, drugiej nie potrzebuje, a kolekcjonerzy (lub fani) wydadza na taka konsole z podpisem duzo wiecej niz zwykla. I biznes sie kreci ;0...
Ej Panowie, bez tekstow 'nigdy nic nie wygralem i nie wygram', troche optymizmu :)
Właśnie zbieram na xboxa i jak bym go wygrał to bym sie cieszył jak głupi
życzę powodzenia, chociaż sam chciałbym wygrać ;]
ja To bym chcial xbox`a wygrac
ehh...może coś będzie jakby Gearsiki w moje łąpska wpadły ahh...marzenia
Wesołych Świąt :)
Chciałabym bardzo wygrac i sprawic jednoczesnie Mojemu Chłopakowi prezent swiateczny :) Marzył strasznie o xbow`sie ale niestyty pieniazków nie mam :(:(
Google nie gryzą :) Nie da nie móc odpowiedzieć poprawnie na pytania. Gorzej z losowaniem.
mackof ----> no właśnie ... pieprzone google ... ;p przez nie więcej ... duużo więcej ludzi zna odpowiedzi na te pytania ... ja to się tylko w ostatnim zamotałem i "prosiłem" o pomoc google ;p a resztę na szczęście znałem ;p te pytania nie są takie trudne ... tylko ostatnie podchwytliwe ;] ale ok koniec tego gadania bo będzie że podpowiadam ;p po raz ... ósmy ! powodzenia dla wszystkich! :D
dla fana napierdalanek to te pytania nie sa trudne :D GoF'a kazdy chyba zna x D a zwlaszcza komputerowych :D a ja wole plejke i mam ja juz 5 lat dlatego chcialbym wygrac to pudelko :D i gry .. ale bym mucil w gears of war :d módlmy się x D
powodzenia wszystkim ...a zwlaszcza mi :D i wesolych swiat
Jeszcze nigdy nic nie wygrałem. Czas zacząć ;p
:D
Kherlon ----> Jak Ci się nie podoba to po prostu nie patrz... -,- przynajmniej GOL ma teraz więcej userów ;p no tylko tych "złych" to cza pobanować i będzie porządeczek ;d każdy ma prawo wygrać tego xbox'a ... myślałeś że jesteś tu jedyny i taki najważniejszy ?
Życzę wam wszystkim powodzenia w konkursie oraz wesołych świąt BOŻEGO NARODZENIA !!!!!!!
Ciekawe, kto wygra pozostałe 4 xboxy. Bo jednego oczywiście wygram ja. :]
(Trzeba myśleć pozytywnie :D)
Szymonmac ---> i o to chodzi! :D nareszcie ktoś, kto nie użala się nad sobą ;p dziękuje Ci xd bardzo ucieszyłem się widząc taki wspaniały komentarz xD <lol2>
Mi naprawdę przydałby się ten xbox. Mam starego kompa na którym nic nie można grać, a na nowego kompa nie mam pieniędzy, Xbox 360 byłby spełnieniem moich marzeń. Bardzo wierzę w to że wygram tego xboxa.
Nie wierzę w konkursy. Nigdy nic nie wygrałem i nigdy nie wygrał nikt kogo znam. Tak czy siak może ten okaże się prawdziwy a wtedy... rach, ciach i konsola włączona 24h :)
Oj jakbym chciał dostać tego Xboxsa w swoje ręce ;) W sumie nie wiem po co bierzecie udział w tym konkursie, przecież wiadomo że ja wygram :D <joke>
Żeby wygrać trzeba grać :) Raz się uda, a raz nie, ważne by się nie poddawać ;)
Jeśli wygram to zapraszam GOL-a na grilla na moją działeczkę xD
No to życze powodzenia wam i sobie gdyż marzę o tej konsoli :)
A mam pytanie jak się dowiem jeżeli wygram :)?
szymonnoo...... po to jest regulamin aby wszystkiego sie dowiedzieć....
Czy tylko ja czytam regulaminy, instrukcje obsługi itp itd?
Coś mi moja przeglądarka nie wyświetliła tego ;/ Teraz juz wiem :P Dzięki ;)
Może chociaż raz w życiu coś mi się uda wygrać ;)
Jak myślicie ile osób weźmie w tym udział?
zawsze chcialem miec xboxa
Dreaming of winning
No cóż. To być może moja jedyna szansa na xboxa. Mam nadzieje, że mi się poszczęści tym razem
Ja wygram w tak więc nie macie sie co łudzić :P
I tak na pewno nie wygram ale można spróbować i oby więcej takich konkursów
Dopiero 22 grudzień... czekanie na wyniki tego konkursu jest strasznie stresujące... (( przynajmniej dla mnie )) xD
Konkurs z świetnymi nagrodami... ehh Życzę powodzenia i dużo szczęścia. Nigdy nic nie wygrałem więc może 28 grudnia... poszczęści mi się i te święta okażą się niezapomniane.
szymonnoo
"Zwycięzcy konkursu zostaną powiadomieni na adres e-mail, który podali przy rejestracji na serwisie GRY-OnLine. W przypadku braku odpowiedzi ze strony zwycięzców konkursu do 30 dni od jego zakończenia, nagrody przepadają."
czytaj troche :D
Świetny prezent na na gwiazdkę i nowy rok. Również świetnie można byłoby grać w 2009 na tej konsoli takie wejście w nową erę.Można byłoby powiedzieć najlepszym sprzęcie do grania. No i do tego świetne gry.
Heh, akurat zbieram na X360 :D Ale może się poszczęści?
a tatuś własnie kupił nowy telwizor LCD HD fajnie by gry na nim wygladaly...
I tak sie pewnie nie uda. Zawsze tak jest. Ale powodzenia.
Prosza wos zoboczcie co wy piszecie, pieprzycie bez sensu, myślicie ze taki godanie przybliży wos do wygranio Xboxa?
A mnie cieszy najbardziej że każdy ma RÓWNE szanse :) Poporstu trzeba mieć szczęscie :D;]
O ile dobrze odpowiedzieliście:P ALe pytania były łatwe :]
równe szanse równymi szansami :D ale liczba uczestników będzie pewnie spora, obstawiam coś koło 30 000 :) -> prawdziwi użytkownicy gry-online.pl + użytkownicy innych portali o grach, którzy znaleźli news o tym konkursie na innych stronach + tzw. łowcy konkursów, dla których nie liczy się o co grają tylko sam fakt grania hie hie
PS. mimo to po cichu liczę na wygraną ^^
Moze teraz sie uda
Jeszcze 4 dni, może sprawie se x360 pod choinką (no może trochę później ) a miałem zamiar kupić tą konsolkę w lutym
moim zdaniem nie powinni zezwalać na komentowanie co prawda pytania są proste ale teraz wszyscy po komentarzu tego kogoś mogą stracić szanse na Xboxa ale i tak wierze w to że wygram :) jeszcze raz życzę wszystkim powodzenia i Wesołych Świąt !!
fajny konkurs :) życzę powodzenia a kto wygra okaże się 28grudnia
WESOŁYCH ŚWIĄT
Też bym chciał taki prezent pod choinkę ale pomażyć można
to będzie losowanko :D mośki ..każdy może wygrac a zreszta nie piszcie " ja tylko wygram " bo jest 5 zestawów :/
Ja wygram i cisza :P
ja wygram koooosoaosada wygra i jeszcze 3 osoby ;p
:D i nie liczcie na jana x D nie Błazej ?? <koooosoaosada>
No ba kurol :P
ja wzialem udzial, wiadomo - mam nadzieje jak kazdy, ale gdybym wygral bylby to prawdziwy dar losu, dalbym ja mojemu dziecku, zeby sobie czasami gralo ale gora 2h dziennie
tak czy inaczej powodzenia wszystkim i wesolyh swiat.
Warto sprobowac :P Marne szanse ale moze jednak :) powodzenia wszystkim uczestnikom !
jak ja bym chciał takiego xboxa :P NIgdy nic nie wygrałem w żadnych konkursach :/ Z jedym wyjątkiem. Kiedyś Wygrałem Painkiller'a własnie na GOL'u :)
Pamiętajcie o prawach Murphy'ego.
Prawdopodobieństwo wygrania czegoś jest odwrotnie proporcjonalne do chęci wygranej.
A więc nie chcę tego zasranego XBOXa i tych gównianych gier!
Jak bym wygrał, to miałbym chyba najlepszy prezent na imieniny w tym roku (oprócz prawka :D:D)
Pozostaje życzyć powodzenia w losowaniu!=]POzdro dla wszystkich fanów x-klocka 360 i ich "przyszłych" nabywców :)
czy w konkursie mogą brać udział wszyscy czy tylko ci co mają 18 lat???
johnnygamer przeczytaj regulamin to sie dowiesz :D czy tylko ja czytam regulaminy ??? x D po co one sa ???:/
Ale nie łamcie sie całkowicie, przecież ktoś tego x-box'a wygra...
Ja jestem pewien, że nie wygram!Szansa na zwycięstwo to chyba ponad 1 do 1000!Ale jeżeli los się do mnie uśmiechnie to najwięcej czasu poświęcę Fable 2, potem banjo-kazooie....następnie Lips a w Gears of War 2 raczej grać nie będę chyba, że jak zaproszę kolegów i będą chcieli.Wiem, że to marnotrastwo...że mnóstwo osób chciałoby zagrać w gears'a ale cóż.........bywa.
jakbym chciał wygrac tego xboxa
witajcie wszyscy naiwniacy , przecież i tak nikt z nas nie wygra , to jest tylko wyścig szczurów . Znajdzie się piątka szczęśliwców wśród których będę ja i jeszcze czwórka innych kciukotrzymaczy .
dokładnie fircykus, wśród tych szczęściarzy mam zamiar być jeszcze ja i trzech innych gostków ;pp
a ci co piszą "ja na 100% nie wygram.." to niech nawet nie biorą udziału w konkursie, to wtedy ci co chcą wygrać mają większe szanse...
Dokładnie Ci co sadza ze oni nie wygrają to nie maja żadnych szans...ja należe do tych wierzących wiec jeszcze tylko 4 plus ja
ja , dlaczego ja i Ps2_fan i kto jeszcze się pisze na tego xBoxa bo są jesze tylko 2 miejsca
Ja pirdziele, ale juniorów O.o
50Centt jezeli ma nie być juniorów to co tu robisz
heh :D ja dostałem prezęt od MS na święta... RROD w X'ie ;/ biore udział w konkursie może akurat sie uda
fircykus, chyba raczej co TY tu robisz....
ja biorę udział w konkursie , a 50Centt szuka chyba kogoś do konwrsacji na swoim poziomie
Dobra dobra, ja nie szukam tutaj rozmówcy bo są od tego inne wątki, stwierdziłem fakt, ty sie przypierdzieliłeś i tyle...
to ty zacząłeś się przypierdzielać i tyle na koniec
Kończ Waść, wstydu oszczędź...
Już Dawno Zagłosowałem I Dobre Odpowiedzi Dodałem Ale Czy Szczęście Będe Miał ?? Nie Wie Tego Nikt. Życzę Wszystkim Szczęścia Jak I Sobie :)
Ciekawe czy uda sę ten pierwszy raz :))
fircykuś, on mówi o poziomie na gry online, ty masz Junior, on ma Konsul, wiec wiesz
życzę wszystkim powodzenia i szczesliwego nowego roku
A ja wam powiem krótko do mnie mikołaj nie przylazł z prezentami tylko przekazał że mnie bardzo kocha i wręczył mi parę ciepłych rękawiczek, ale wiecie co ma to swego plusa bo gdy będę zabijał kolejnego locusta, robił questy to mając założone rękawiczki w te chłodne dni, myślami będą żył nadal bożonarodzeniowymi świętami:)Poczuj magię Świąt...
Już się nie mogę doczekać jutra... Trzymam kciuki za was i za siebie.
Eh, długo mnie nie było, ponieważ modem miałem do wymiany i coś długo to trwało.
Już jutro losowanie! :D eh... nareszcie zobaczymy nazwiska zwycięzców :)
Ehhh... ja życzę aby konsole dostali Ci którzy jej najbardziej pragną... :>
No teraz tylko czekać na mejla :D. Trzeba się dzisiaj o tego Xboxa pomodlić :). Trzymam kciuki! :)
noooo stary wyjadacz życzy wam wszystkim powodzenia :) :)
To prawda, że fundator nagrody firma Microsoft, raczy nas wspaniałym prezentem gwiazdkowym. Hmmmm Xbox 360 60 GB HDD Już zazdroszczę zwycięzcom :)
Czyli już po północy dowiemy się kto wygrał ? :>
Mikołaj dał w tym roku tyłka więc może GOL mi go zastąpi ;) Powodzenia wszystkim, mam nadzieję, że znajdę się w tej szczęśliwej 5 ;)
@WReki ja też dostałem taki sam prezent od mikołaja tylko że w postaci błędu E74 ;/
Ale "Jónioruw"..... mam nadzieję na wygraną :) tylko co ja zrobię z 2 konsolą :P ?
A wszystkim powodzenia życzę (zwłaszcza sobie :))
Lethos, ja jestem już 3 lata i też nic nie wygrałem :(
Dzisiaj 28 a wyniku jak nie było tak nie ma :|
Mam cichą nadzieje, :) za tydzień mam urodziny, byłby tak prezent :)
Jeszcze 14 godzin 28 grudnia zostało więc czemu akurat już teraz wyniki mają być.
konkurs trwa do 28.12.2008 do godziny 24:00. Więc wyniki raczej nie dzisiaj. Też mam nadzieję że wygram.
mogli by dzis losowac, bo i tak ten konkurs trwa juz dlugo
Ja totam nic na gwiazdke nie dostalem ani na mikolaja wiec mam nadzieje ze wygram
Ostatnie chwile napięcia. Trzeba myśleć pozytywnie! Każdy ma szansę.
Ja bym z chęcią na X'ie pograł, choć teraz młucę Obliviona na PS3. Ale w Fable II chcę bardzo zagrać. Jednak i tak kolejną konsolą do kupna będzie ewentualnie NDS, X mnie nie przekonuje :P
Pozdrawiam i Wesołych Świąt!
a ja właśne chce x360 bo mnie bardziej od PS przekonał, a chce mieć bo niie mam narazie kasy żeby samemu kupić :), zrobce mi prezent na urodzinu :) Na mkołaja gwazdke niestety nic nie dostalem :(
Ja sobie na święta powymieniałem gry. W ten sposób zyskałem DMC4 i Obliviona na PS3.
A co do urodzin: ja raz na GOL'u wygrałem Obliviona na PC. Ogłoszeniewyników wypadło w moje urodziny ^^ Było miło.
Życzę wszystkim powodzenia!
Hmm jezeli miara bedzie czas bycia uzytkownikiem lub ranking to mam spore szanse :)
Chociaz tak serio to szanse na wygranie tej nagrody to tzw blad statystyczny ale z drugiej strony ktos musi wygrac.
Wątpię by była taka miara. To troche nie fair... Ale jednocześnie zachęta na pisanie więcej i zostanie na dłużej na GOL'u. Coś z tego mieć muszą...
/
ale by było fajnie wygrac takiego XboX360 :):):):)ale bym mial podjarke ;]
Wyniki będą pewnie pod wieczór, nie?
P.S. Nie znam się zbytnio na "dzisiejszych" X'ach... jak to jest z ich Red Ring'iem? Dalej się tak czesto psują?
Czy można brać udział w kilku konkursach jednocześnie ? :P
Tak...tak myślę xD
Edi_2
Konkurs trwa do 28.XII do godziny 24:00
MisiekSS
Można
Czyli pozostaje czekać do jutra ^^ Może poniedziałek nie będzie taki zły...
podajcie mi jeszcze jakies fajne konkursy z tej strony :)
centralka wymarzony prezent !!!!! jak go dostane to niebede chal nic przez nowy rok chyba XD moze nowa gre
kurde jakby sie tam moje imie znalazlo czy login ale bym zwieche zlapal a puzniej .... kurde jazdy by chcial a wielu znas bedze zdeka rozczarowana po losowaniu ;/
Powodzenia :) mam nadzieje, ze jutro juz beda wyniki.
Powodzenia wszystkim życzę
ale mam nadzieje ze może i mój login pojawi się na liście szczęśliwców :D
Nie ma to jak założyć 20 kont tylko po to by grać w konkursie. Niektórzy to się tym niesamowicie ekscytują :)
feffek, losowanie będzie jutro no konkurs trwa do 24.00 dziś
lol mozna z innych kont to robic ??? tez nottoo sie dzisiaj zabawie ;p
Siema Wszystkim... :)) jestem bardzo ciekawe kto wygra... :) i komu uśmiechnie się los... :) jutro już poznamy wyniki...nie mogę się już doczekać :)
niooom bym chal sie tam znalesc ;p;]
Chciałbym wygrac ale to jest nie mozliwie praktycznie....I chciałbym pogratulowac juz zwyciescy ;D
kto robil pare kont ????? ;p;p??
Powiem Wam,drodzy pesymiści pewną rzecz...też kiedyś biadoliłem że te wszystkie konkursy to lipa,że nic nie wygram i tak,że pewnie wygrywają podstawione osoby itd...do momentu kiedy wygrałem wyjazd na Games Convention 2008...do momentu w którym GOL zaczął się ze mną kontaktować nie wierzyłem...a teraz? biorę udział we wszystkich możliwych konkursach w których nagroda mnie interesuje lub jest obiektem mojego porządania (jak iPod Touch np.) i zaraz po udzieleniu odpowiedzi zapominam o tym że w ogóle jakiś konkus był...wtedy zapomniałem i wygrałem...może i tym razem się poszczęści,kto wie? :)
AyenoKanno szczerze muwiac podniosles mnie na duchy !! teraz mam troche wiecej pewnosci ze moze to ja bede na liscie tych 5 :)
a tak przy okazji jak myslicie ile ludzi bieze udzal w tym konkursie ??
Masiwy ---> najwłaściwszą odpowiedzią na to pytanie będzie "za dużo"...wystarczy spojrzeć na ilość nowo założonych kont...tak jest co konkurs...teraz to i tak jest lepiej o wiele niż wtedy jak był konkurs w którym udało mi się wygrać...po tym jak listę zwycięzców opublikowali utworzyłem wątek aby dowiedzieć się czegoś o współtowarzyszach wyprawy a tam przez 3-4 dni 10 postów napisanych przez 4 userów w tym mnie :D
ehehehhe niiom a da mi to cos jak zaloze pare kont ??? czy to mi bedze pralo pod uwage 1 konto ??
Masiwy: To jest nielegalne.
ahia to nierobie bo jak na mnie wtrafia o ma pare kont noto komus inemu damy xD ;p olac to moze mi sie poszczesci :) i wygram xbox360 ) Zycze wam powodzenia ;p
Ayenokanno, dlatego uważam, że gol powinien umieścić w tym regulaminie punkcik w którym pisałoby, że osoba biorąca udział w konkursie musi mieć conajmniej ranikng 3... Wtedy napewno nie wzrosłaby ilość nowych kont, gdyż te nowe konta są zapewne tylko po to aby mizernie zwiększyć sobie szansę wygranej przez osoby które już mają konta na gol-u:/ Ehhh...
Masiwy ---> Moim zdaniem nic Ci to nie da bo jak napisano w regulaminie Ci którzy zakładają wiele kont w momencie kiedy podają odpowiedź uaktualniają swoje poprzednie odpowiedzi...czyli jednym słowem nic Ci to nie daje. Oczywiście jeśli np. Twój tata założy konto to wtedy inna sprawa...ale pamiętaj, to do niego będą dzwonić w razie wygranej a nie do Ciebie więc niech Ci do głowy nie przychodzi sępienie od taty wszystkich wymaganych danych:)
ahia hmmm ciekawi mnie jedno cz dobrze odp na pytania mam nadzeje bo szukalem w necie tego ;p;]
Pablo --->Co racja,to racja...ale to jest bardzo dobry chwyt marketingowy te konkursy...wpisz sobie w google "wygraj Xbox`a 360" i zobacz wyniki...dlatego też sądzę że nie ma co liczyć na taki punkt w regulaminie bo takie konkursy IMO mają na celu pozyskiwanie nowych userów a przy okazji nagradzanie tych którzy już nimi są od jakiegoś czasu.
Ma to jeszcze jeden plus: dużo osób zada pytanie innym zanim poszuka, a odpowiedź w google znajdzie w 30sek...Nie chcę nikogo obrażać, ale czego jak czego, szukania w google nauczyć sie trzeba.
AyenoKanno -->> wierzysz, że ci nowy userzy, będą wypowiadać się poza tym wątkiem? Bo ja w to szczerze wątpię.
malyb89 --->Tutaj nie chodzi o to w co ja wierzę...tutaj chodzi o to na co liczą po cichu(albo i nie) organizatorzy tego konkursu. Wystarczy chwilę się zastanowić.Robimy konkurs mając zarejestrowanych ~100000(liczba czysto abstrakcyjna nie poparta żadnymi danymi) użytkowników,dajemy linka do google,maniacy konkursów będą musieli się zarejestrować żeby móc wziąć udział,większa liczba userów przekłada się na większe zainteresowanie potencjalnych reklamodawców i/lub sponsorów...tak mi się przynajmniej wydaje ale specem w takich sprawach to ja nigdy nie byłem
co jak co ale juniorów i 0 lvl'owców sie narobiło, i każdy napisał jeden post typu "chce wygrać", wystarczt wejść w informacje o koncie i tam widać że większość Juniorów napisało 1 post w tym temacie, np. jakiś koleś który ma prawie identyczną ksywę jak ja "C++ +" zrobił konto i napisał jednego posta -.-, to co napisał Masiwy, powinno być od 3 lvl'a i byłby spokój i większe szanse
tak czy siak, życzę szczęścia, i sam trzymam za siebie kciuki
Dziś mam urodziny. Dziś wysłałem zgłoszenie. Mam nadzieję, że osoby zajmujące się losowywaniem nagród wezmą to pod uwagę ];->
SpaceCowboy jakby oni brali to pod uwage to kazdy by muwil ze ma urodziny i w danych by tak ustawil to zalezy juz od losu ;];p
a w jaki sposób rosną tu lvl'e? Im więcej postów? Bo się jeszcze nad tym nigdy nie zastanawiałem xD
Ciekawie, czy po ogłoszeniu wyników powiem: "jak zwykle dxpa" ?
te lvl rosna gdy napiszesz ile tam postow tak samo jak na forum ranking np 0-100 nokia od 100-200 nokia e50 tak to chyba dzala te lvl ;p
Edi_2 level zależy głównie od miesięcy spędzonych na forum.
1 miesiąc = 1 punkt
edit:literówka
ahia to tak to dzala a ten 1 pkt to 1lvl ????
Edi__2 --->Poprzez udzielanie się na forum(czyt. dodawanie postów) pamiętaj jednak że jest też coś takiego jak ranking(nie wyjaśnię Ci co to...przeczytaj regulamin:))
juby15 --->nie chcę być złośliwy ale jeśli tylko po to aby wziąć udział w konkursie założyłeś konto to mam nadzieję że tak właśnie będzie :P
AyenoKanno -->> no faktycznie, zawsze jakaś promocja jest, przez którą wiara loguje się i co dalej się dzieje to wiadomo :).
Popieram zdanie Masiwego, może napiszemy jakąś petycję do redakcji? :)
SpaceCowboy -->>
Konkurs trwa do 28.XII do godziny 24:00 więc muszą, nie ma bata.
Aaa jeszcze parę godzin
no z petycjia niejest zly pomysl ;p
Ja też po cichu liczę na wygraną, ale jakoś szczególnie sie nie podniecam bo wiadomo, że nie wygram ;P. To moja jedyna szansa na to abym w ogóle miał konsolę (może gol zrobi jeszcze kiedyś taki konkurs to będę miał ją ponownie ;P ) Pozdrawiam i z góry gratuluję zwycięzcom.
mi sie jakos ostatnio snilo ze gralem w cos na Xie, moze to byl sen proroczy :P
btw orientuje sie ktos kiedy beda podane wyniki?
Wyniki prawdopodobnie jutro, być może już po godzinie 0:00, ale jak wstaniesz jutro rano to na pewno już będą.
Mi i mojemu bratu śniło się że pocztą przyszedł X :) moze głupie ale moj brat nie wiedział o tym konkursien :))
a mnie się śniła apokalipsa: brak komputerów na świecie i konsol stacjonarnych..tylko handheldy...
nie no, żartuję. Swoją drogą to chyba nie jest temat o snach xD
dlaczego konkurs sie nie skonczyl jest juz 28 grudnia
patrykk11-->O godzinie 24:00
Edi_2-->Same handheldy mówisz? tylko DSy i PSPtki czy było coś jeszcze?
AyenoKanno jeżeli twój komentarz był skierowany m.in. do mnie to powiem ci, że nie tyle nie wieże, że nie da się wygrać lecz o to, że ja nigdy nie wygram ;D Tyle dobrze, że jest dla 5 osób do wygrania ;D
Prawo Murphy'ego - Prawdopodobieństwo zdarzenia się czegoś jest odwrotnie proporcjonalne do pożądalności tego zdarzenia..
hehe i tak nic nie wygracie to juz wszystko jest z gory ustalone xD nie no joke ;p fajnie by takeigo wygrac aczklowiek malo prawdopodobne ;]
mr 45: nie pamietam ;p
a zresztą to i tak byłoby fajnie...gry na HH są coraz lepsze [Crisis Core, Dissidia, GoW CoO, Pokemona D&P xD, Another Code..itp.]
Ale prawdopodobieństwo i tak jest i trzeba mieć nadzieję ;)
ale też powiadają: nadzieja matką głupich :P ale trzeba miać nadzieje
Kurna, aż mnie w jelitach ściska z tremy przed zobaczeniem wyników. Życzę powodzenia wszystkim którzy wzięli udział w tym konkursie, w tym również samemu sobie :)
No ja też bym zapomniał o mały włos. Powodzenia życzę wszystkim.
mam nadzieje że post nr 400 będzie dla mnie szczęśliwy