Tzn. nie chciałbym zostać odebrany jako entuzjasta tego pomysłu. To jest zamiana Eriksena na Calhanoglu, to ja tu jestem ofiarą.
Przecież to zupełnie inna pozycja... To jest natychmiastowa reakcja na Eriksena. Taka trochę desperacka, ale co zrobisz - Hakan ma przebłyski i jest za "darmo". Niestety - tylko przebłyski, a ja bardzo nie lubię takich zawodników, bo kojarzą mi się jednoznacznie z dekadą wielkiej smuty.
Achraf jest otwarcie na rynku i jedyne co może nas uratować to sprzedaż Lautaro. Wolałbym sprzedać Lautaro, bo łatwiej zastąpić + ma tylko 2 lata kontraktu, a Hakimi ma 4.
Idź pan z tym euro fantasy. Byłem pewny, że taka Holandia i Belgia da odpocząć najlepszym jak Włochy bo pewni awansu więc nawpuszczałem ogórków walczących o awans a tymczasem Depay i Wijnaldum, co dalej?
Dawać Duńczycy!
No i pięknie. Do tego ruleta weszła ;)
mnie to michal nie podnieca, ja tu nie widze tryumfu nad milanem, tylko desperacje i zawodnika bez wartosci
mam nadzieje, ze miedzy nami ok
Pytanie do menedżerów, poprawili w FM21 silnik meczowy względem 20 czy dalej każdy mecz wygląda tak samo a głupota AI doprowadza do łez?
Silnik jak silnik, zawsze znajdziesz jakies "exploity". Ja nie mam zastrzeżeń, gra się przyjemnie. Pod względem taktyki dalej gegen-press wymiata, ale jest zdecydowajie trudniej.
2 pkt. Straty do lidera Ruletkim teraz to juz wszystko trzeba trafiać.
OFFICIAL: UEFA have confirmed the away goals rule will be removed from all UEFA club competitions from the 2021/22 season.
Ties in which the two teams score the same number of goals over the two legs will now have two 15-minute periods of extra time, and, if required, penalty kicks.
ale to musi byc dziwne uczucie dla pereza nie moc kupic pilkarza, bo go po prostu na niego kurwa nie stac xD
A po co mają płacić krocie jak za rok będą go mieli za darmo?
Bull ale mnie rozwaliłeś tym komentarzem haha
Czytam o tym kosmosie czytam, skończyłem i widzę niżej Twój post o Gęstochowie :D
https://www.gry-online.pl/forum/gigantyczne-struktury-we-wszechswiecie/z2ef3686?N=1
ja pierdole, verratti to jest bog utrzymania sie przy pilce
btw zdenek zeman pozdrawia
uff, 4 dni w betonie, piękny kawalerski to był
ale widzę, że jak mnie nie ma, to wątek martwy, co jest smutasy?!
no i nie wytypowalem meczu belgia-portugalia, a juz 380 w rankingu :/
typuje czechow w pofinale, tam dotrwaja do dogrywki i w karnych wygraja.
pepiki w finale
Szczęsny to jednak klasowy bramkarz przy tym z Hiszpanii :D on to chyba nie ma po co do kraju wracać.
W końcu Azpi gra, już myślałem że ten Enrique jest totalnie ślepy
Może Southgate też ogarnie, że Chilwell jest lepszy od Shawa
portugalia odpadla, to moze tez juz czas pozegnac francje
ehh, chyba za piekne by to bylo
Szczęsny to jednak klasowy bramkarz przy tym z Hiszpanii :D on to chyba nie ma po co do kraju wracać.
Odkupił później winy broniąc dwie setki.
Szwajcaria naprawdę nie ma kim wykonywać rzutów karnych, że wyznaczyli do niego obrońcę?
Czy tylko ja mam wrazenie, ze Pogba z United, a Pogba z repry to inny gosc?
Myślałem że już mam w tyłku piłkę, ale wtedy przychodzi taki turniej i jednak wtedy mi smutno że klubowej nie oglądam i połowa piłkarzy jest dla mnie anonimowa.
I tak rozwijając tą myśl, to Renato Sanchez zazwyczaj gra w ciul gorzej że nie siedzi w top klubie, czy Lille jest teraz top klubem?
Mbappe dzisiaj najgorszy na boisku. Pan piłkarz.
Haha, cały mecz udowadniał swoją wybitność i w karnych przypieczętował.
W fazie pucharowej zacząłem typować niespodzianki. Szkoda, ze padaja one dokładnie w tych meczach, w ktorych takowych nie przewidziałem.
W fazie pucharowej zacząłem typować niespodzianki. Szkoda, ze padaja one dokładnie w tych meczach, w ktorych takowych nie przewidziałem
Nie kopiuj mojej taktyki, bo jak widać Tobie też to na dobre nie wychodzi.
Ależ piękne te mecze dzisiaj. Szkoda Kyliana.
dobrze mu to zrobi, bo się przestał rozwijać
W Realu się ogarnie i znów będzie błyszczeć.
ja niestety olalem ruletke, bo nie ogarnialem i wiecznie zapomnialem typowac, a na poczatku szlo calkiem niezle
pampka byla na mbappe ale to juz chyba nie pierwszy raz kiedy zawodzi, jeszcze ma czas to pewnie ogarnie cos ale dzisiaj dziadek benzema pokazal o co chodzi w powazniejszej pilce
Pewnie VAR na karnych flachę odpalał, skoro nie zauważyli że Sommer nie trzymał linii.
edit: Dobra...
Nie kopiuj mojej taktyki, bo jak widać Tobie też to na dobre nie wychodzi.
Moja pierwsza pełnoprawna ruletka ever, więc musiały pojawić się tzw rookie mistakes :D
ja niestety olalem ruletke, bo nie ogarnialem i wiecznie zapomnialem typowac
Otóż to, po pierwszej kolejce grupowej zazwyczaj zapominałem cokolwiek obstawić, a w tej ruletce tylko jeden mecz, który i tak źle typowałem, także żadna strata :D
Przecież Lewy też odpadł xD
To zdecydowanie nie jest turniej tych najlepszych, szczególnie Kante mega zajechany
Lewy odpadł, ale resztę w obecnym momencie jedynie potencjalna wygrana Euro ratowała. Teraz pod względem stoją na równo, a czysto sportowo Lewy imo stoi znacznie wyżej.
Lewy odpadł, ale w piłce klubowej jest zdecydowanie najlepszy od 2 lat. Jak mistrzostwa nie wygra nikt ze znacznymi osiągnięciami w klubie, to moim zdaniem ZP powinna być jego. Rok temu dali ciała, więc teraz być może będą mieli szansę się zrehabilitować.
mam nadzieje, ze niemcy dzis do przodu, niczego bardziej nie lubie ogladac od tego jak pilkarski narod wybrany przegrywa i nie wie w sumie dlaczego
Mam nadzieję, ze Niemcy ich dojadą i Southgate'a wyjebią wpizdu bo to 4 mecz a Sancho chyba tylko kilka minut na murawie był jak sie nie mylę
Wychodzi na to, że jeden z najlepszych grajków na swojej pozycji w Europie musi ustąpić miejsca w składzie Sterlingowi, Fodenowi a nawet Saka/Sace bo nie wierzę, że mu do układanki nie pasuje. Nawet szpece w sky i espn debatują nad tym.
Jak odpadna to i jego transfer do United szybciej dopną.
Kim ten Southgate chce wygrać mecz ? Ricem i Philipsem w środku, Walkerem, Saka, Shawem?
Nie no Werner na szpicy to jest dramat
Miller jaki głąb, jeszcze gorszy syf gra niż Werner
Ej Panowie w tym roku Złota Piłkę i Copa America wygrywa Messi.
Niemcy klasycznie, kiedy im kibicuje to dostają w pupę. Ale z Anglikami, tego jeszcze nie było ...
Nawet ok mecz i super wynik, piłkarze bayernu mogą trochę dłużej odpocząć przed rozpoczęciem swojej pracy dla faktycznego pracodawcy, który pokrywa ich pensje.
Czy tylko ja mam nieodparte wrazenie, ze do kolejnej rundy powinny zakwalifikowac sie wszystkie druzyny grajace wczoraj i zadna dzisiaj?
Dzisiaj Anglia rozjechała Niemców. Wczoraj Mbappe się klasycznie obsrał. Maczete pewnie wyrzucił telewizor przez okno.
Co mi po punktach za Ukraine, skoro Niemcy nieklasycznie obsrali sie w meczu z angielskimi przegrywami.
Ok widziałem, czyli rozumiem że to po prostu podnieta że w dwóch meczach z rzędu była dramaturgia. Luzik, myślałem że coś więcej.
Takich meczów na tym Euro było dużo więcej, no ale skąd ty możesz o tym wiedzieć, skoro masz takie olewatorskie podejście do piłki reprezentacyjnej i dla zasady ich nie oglądasz. Nawet nienajlepszy pod względem piłkarskim mecz Ukrainy ze Szwecją miał swoją dramaturgię.
Swoją drogą mam nadzieję, że ten szwedzki łysol dostanie dużo większą karę niż tylko 2 mecze pauzy za to brutalne wejście w kolano Ukraińca. To się mogło skończyć otwartym złamaniem i momentalnym zakończeniem kariery. Aż bolało od samego patrzenia :/
Ja tam nie oceniam samego Szweda az tak surowo. Starcie zakonczylo sie ostrym wejsciem, ale on przeciez wyraznie probowal kopnac pilke w gore, nie wchodzil tam bezposrednio wyprostowana noga, takze czesciowo podpisze sie pod komentarzami Linekera.
Faul i czerwo w sumie jak najbardziej zasadne, ale nie zgodze sie z opiniami, ze Danielson to jakis psychol.
Psycholem pewnie nie jest, ale solidną karę powinien dostać.
No i nie widzę tez sensu w rozgrzeszaniu tylko dlatego, że chciał trafić w piłkę. Jest zasada, że nie wchodzi się na piłkę wyprostowaną nogą, a jak dotyczy to wejścia na wysokości kolana, to już w ogóle. Gdyby ten Szwed miał choć trochę oleju w głowie, to nigdy by tego nie zrobił.
Ok, mecze maja dramaturgię na euro, potwierdzam. Mam nadzieję, że jesteś zadowolony.
W żaden sposób nie zmienia to faktu, że należałoby to zaorać.
Jedyny plus tego meczu to Motm dla Maguire ale imo powinien go dostać Shaw bo asysta oraz duży udział przy drugiej bramce tzw. asysta 2giego stopnia.
Zdecydowanie jeden z najlepszych LO w Europie w tym sezonie jak nie najlepszy i miejsce w 11 sezonu PL.
Luke Shaw has created as many goalscoring chances as Lionel Messi in Europe's top 5 leagues this season (66). His form has truly been sensational.
A to obrońca. Ciekawe co Mou na to? :D
alez szkoda dzieciaka
zreszta co wy pierdolicie panowie, awansowaly nie wegry czy kolumbia 2014 tylko szwajcarskie dziady, ktore zawsze mecza bule
O co chodzi w 233, to cytat z kogoś znanego?
Nie sledze wątku bo piłka jest obecnie martwa.
Nie chce się wtrącać, bo się nie znam, piłkę oglądam tylko od Euro do MŚ od fazy 1/8, więc tylko jedno pytanko na szybko:
Które drużyny z tych jakie jeszcze zostały nie klękają, żebym wiedział komu kibicować?
[251] Ok widziałem, czyli rozumiem że to po prostu podnieta że w dwóch meczach z rzędu była dramaturgia. Luzik, myślałem że coś więcej.
Dzisiaj moi grają więc jakoś tak emocje przynajmniej są :)