Zagraj za darmo w wersję beta Battlefield: Bad Company 2 na PC!
super gra !
jakiego tu trzeba kurwa kompa miec zeby to sie nie mulilo?Core duo 3giga(2x3giga), ram 4 giba i karta gforce 512 (9800) i mi sie na max muli, nawet jak obnize antyaliasing i filtrowanie...poza tym czy to zeczywiscie chodzi na direx 11?Bo nawet budokai tekaiczi 3 na 2 osoby mi plynie chodzi na emulatorze +dir. 11...
a mi nie dali
kutwa! tnie sie w rozdziałce 1024x768 na GF 7600GT i 1GB Ramu :( Sądząc po screenach to CoD: MW2 wygląda ładniej a ma mniejsze wymagania. Sam gierka zdaje sie być nawet fajna, podobają mi sie niektóre rzeczy.
zapraszajcie do znajomych, mój nick to: Szpadyzor69, pogramy.:)
@[202]BurbonoPL ---> no 9800GT to naprawdę demon wydajności -.-
Szkoda ze nie ma kluczyków juz ;( jak by komuś sie cieło mocno lub jeśli mu sie gra znudziła bardzo bym prosił na 1025878 ;)
Rozdziałka 1680x1050, ustawienia HIGH- śmiga jak marzenie. Intel dual core 3Ghz, 2 GB RAM, GF 8800 GTS 512MB
Zrozumcie że aby grać w te grę na maksymalnych ustawieniach (jak w większość dzisiejszych tytułów) trzeba mieć naprawdę mocny sprzęt w innym wypadku zostają konsole (ale tam już ta gra tak ładnie nie wygląda) mi śmiga na maksa i aa x8 ale lntel core i7,4g ramu i radek 5870 robi swoje.A dx11 chyba nie obsługuje,chociaż wybuvh naprawdę wyglądają świetnie ogólnie grafa lepsza niż w MW2.pozdro
speedy24
i pomyśleć ze cwaniaki jeszcze na tym zarobią, nie o takie coś mi chodziło ;)
No! W końcu mam ten przeklęty klucz :) Wielkie dzięki za niego, droga redakcjo, he he. Już się nie mogę doczekać, z opinii wynika że to totalna rozwałka będzie... jeszcze tylko godzinka i zagram!
na www.benchmark.pl cały czas są klucze trzeba sie tylko zarejestrować.
He he, a myślisz że tylko ja sprzedaje? Zainstalowałem gierkę i mi sie tnie więc sprzedaję drugi klucz który miał być dla szwagra, on też ma za słaby komp więc mu nie pójdzie ;]
...nawet forumowy (sądząc po nicku) kolega "brogi" sprzedaje klucze :D
Kluczyk sprzedany :D
Jakby ktoś chciał to mogę sprzedać swój razem z kontem EA :)
Mam 3 klucze do rozdania. Trzy pierwsze osoby które napiszą posta w tym temacie z prośbą o kluczyk zostaną nim obdarowane :)
Ciupek.Jr ja chce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ooo bardzo Proszę o klucz do bety
ja poprosze:)
Dwa klucze już rozdane. Jeśli w ciągu 15 min swojego maila nie poda Danger FC lub sebox95 to klucz otrzyma piter221. Priorytet oczywiście posiada Danger FC.
Skonczcie juz z tym allegro powinniście dostać wszyscy bana, klucz nie należy do Was a Wy chcecie na tym zarabiac...
Dziękuję Ci Clupek.Jr klucz działa
patrz spóźniłem się:(:(:( nie sprawiedliwe :(:(:( chyba że znajdę jeszcze jedne wolny
Jinos zarzuć maila to ci jutro wyślę keya.
Przykro mi Danger FC i sebox95, ale nie uzyskałem od was żadnej odpowiedzi wiec gratuluje Ci piter221 :)
Mam 3 klucze do oddania,pierwszym trzem osobom które się zgłoszą wyśle na maila :>
Teodor-wysłane
Kaka-wysłane
k593 - wysłane
jak bym bardzo chciał wyslij mi na e-maila [email protected] bede wdzieczny
Mam jeszcze jednego
jakby ktos mogl mi wyslac klucz bylbym bardzo wdzieczny, moj mail: [email protected]
pozdrawiam =)
P.S nie moge sie juz doczekac tej gierki :)
vodek - wysłane.
k593 - tobie już wysłałem,może w spamie masz moją wiadomość
wszystko rozdane
Luki - znalazł się jakiś ostatni dla ciebie,wysłany
dzieki:):):)
Mam nadzieję, że klucze się nie powtórzyły i zdążę pobrać betę i pograć :) Wierzę do końca we wspaniałomyślność Sc00®pY'ego :)
dziekuje bardzo, dostalem keya =)
Strasznie się zawiodłem! Damage broni jest strasznie mały! Czuję się jakbym strzelał z procy :(
Co prawda, to prawda. Wystrzela się w kolesia ze 20 kulek z automatu, a on dopiero pada xD
BTW - czy jeśli software i hardware spełniają warunek pracy w trybie DX10, to czy BC2 automatycznie w takowym startuje? Bo nie znalazłem opcji "włącz DX10".
-------------------------------------------------------------
Ewentualnie wymiana, trade KEY<4>GAME
Be smart! Let's play. . . (^^,)
--------------------------------------------------------------
Jakoś nie potrafie zainstalowac tej bety. Mi chodzi o to że jak ściągnełem ten plik to nie wiem co robić dalej.
Poszukajcie serwerów z tytułem "Hardcore" w nazwie. Jest lepiej jeżeli chodzi o zabijanie. Wejdźcie w zakładkę multiplayer i server browser :)
legrooch Bardzo prosze o wycofanie tego oskazenia .
Zrozumialem ze zrobilem zle.
Bylbym tak bardzo wdzieczny gdyby Pan to anulowal... baardzo:)/
Bylby Pan naprawde bardzo dla mnie mily.
Nie wiem jak moglbym sie odwdzieczyc ale jakos bym sprobowal.
Zrozumialem blad i bardzo prosze.
Moglby Pan.? :)
Piopa to oddaj jak możesz proszę :P Mój email [email protected].
Jak zwykle musialem przegapić ......
Jeżeli ma ktoś ochotę pograć jeszcze w betę bad company 2 a nie może nigdzie znaleść klucza to mam do sprzedania kilkanaście kluczy po 5 zł .
Jeśli jesteś zainteresowany to zagadaj na GG:10030800
Klucz mogę wysłać od razu po okazaniu mi dowodu przelewu.
Pozdrawiam
1 klucz moge dać za darmo gg 20226017
Mam jeszcze jeden kluczyk,otrzyma go pierwsza osoba która o niego poprosi
Poleciał
Już od tygodnia staram się o klucz do bety i nic . BARDZO proszę jeśli ma ktoś do oddania klucz to oto moj mail [email protected] .Będę bardzo wdzięczny :*:)
Klucz dostałem (prosto od gry-online), szkoda że coś nie działa...:|
edit:
z podniecenia 2 z "Z" pomyliłem ^^ Sry ;)
Bardzo chciałbym zagrać w tę grę, mam juz ją zainstalowaną ale keya brak, jeśli ktoś ma jakiś nie potrzebny bardzo prosze o wyslanie na [email protected]
Teraz trudno będzie poszukać Keya do bety.
Beta kończy sie 28 lutego, jedynie zostaje wam Allegro gdzie kupicie za 10-20 zł.
Ja swój klucz dostałem z Benchmark.pl, ale tam też się skończyły.
to i ja bym prosil o jakis wolny kluczyk [email protected]
Też bym prosił o klucz, jeśli to jeszcze możliwe [email protected]
ok doszedłem w becie do 11 poziomu odblokowałem wszystko co w becie możliwe i muszę stwierdzić że słaba ta gra.... wolę męczyć stare,dobre Modern Warfare.
Nie umiem się już doczekać 18:00. Zobaczymy czy gra jest warta, żeby ją kupić w marcu
Znajdzie się ktoś łaskawy kto poratuje kluczem ? :)
Bardzo bym prosiłaa,będę wdzięczna :)
e-mail:[email protected]
Pozdrawiam :)
mam 10 CD-Key'ów, do Bety, kto chce niech piszę. 9510974
jak ktoś był by na tyle życzliwy i miał zbędny klucz -> [email protected]
jeśli zdobędę tego klucza to dam komuś kto mi pierwszy odpowie na ten post :D
(awaria nowego kompa :( )
ja jestem pierwszy ;d
no juz za chwile sie wszystko okaze :D
gapie się na to od 10min i już nie wytrzymuję !!!! xD
A tu lipa będzie bo serwer się zawieśi
Mam nadzieje że uda mi się otrzymać kod pozdro
Życzę wszystkim powodzenia ;)
juz sie nie moge doczekac xD
no coraz bliżej rozdanie :D
powodzenia!
mniam!
Mam hahaha, jutro sciągam Bad Company xD
Otrzymałem i spadam grać ;)
No Ja juz mam
ja już mam klucz jak ktoś chce niech mi załatwi mayclub na tydzień i klucz jest jego
no to zaczynamy :)
mam :-) :D
Gratulacje wszystki co dostali
już nie ma?
udalo sie :-)
mam :D bardzo ladnie dziekuje ;D
Jupi mam kod
ŁII i got it !
chociaz raz sie udalo cos dostac
A jak z Rejestracja Klucza
MAAAM !
są jeszcze kody??
kto chce i co oferuje?
tzn klucze??
kto chce i co oferuje?
Też mam ;)
Mam :) jutro sciągne i zagram
do zobaczenia na arenie :D
Juz sciagam gre :D powodzenia :D na serwerku ;P
hahaha ja juz mam !!!! trzeba było szybko odświeżyć i jeeest!!!
Bezimienny07pl -->
Nie spamuj, jeszcze zostało ok. 100 kluczy za darmo, nikt ci nie musi niczego oferować.
Dostałem:) już ściągam :D szkoda tylko że mam łączę 1mb;/
yeah ,załapałem key :)
Mam :D teraz bede pykał raz na kompie raz na x'ie ;)
ehh ... teraz trzeba sciagac :D
Mam problem z logowaniem się w grze. Piszę, że nie można połączyć się z EA
mam kod
nie mam sprzętu który to odpali.
jezeli komuś brakuje to niech pisze na gg: 12840759
oddam w dobre ręceza darmo
cRaven - ciekawe jak 4 kody załapałeś ? -.-
Całkiem szczęśliwy byłem z tego klucza póki nie zoaczyłem il zajmuje ten klient bety :|
poprosiłem kumpli co mają konta na golu żeby się zalogowali i klikneli :D A że klucze własne mają z pre-ordera, więc idzie dla pozostałych kumpli.
heh, załapałem się 2 min przed końcem
w sumie to mi nie potrzebny klucz ;] ktoś chce to niech ładnie poprosi i poda e-maila ;]
zajebiscie ...kurwa gdzie ten jebany przycisk
widocznie tylko u mnie go kurwa nie było
(dlaczego ja)
ja chciałbym klucz bo się nie załapałem :(
jeżeli byłbyś dobry i podał klucz to dziękuje:)
mój e-mail to:
no i co nam po luczach jak wciaz wyskakuje caoonnnneeecctttiioonn ffaaiilleed to ea online
chyba ze tylko mnie tak wyskakuje?
jakies pomysły?
poważnie ???? ...
normalnie o tym nie wiedziałem .... pozostaje ściągnąć pełna wersje i sprawdzić kiedyś jak działaja scrakowane serwery
Spokojnie pisali na forach ea że dzisiaj od godziny 10 do prawdopodobnie 22 nie b edzie sie dało zalogować bo coś robią z grą
brodacz,wąsacz wez sie nie frustruj że klucza nie dostałeś lol
Czyli poczekamy ok 4godziny, żeby pograć ;/
dlaczego ja: jeśli niepotrzebny Ci klucz to ładnie proszę o niego
e-mail:[email protected]
g-mail: [email protected]
teraz tylko czekać na pirata i grać......nie da rady sprawdzić dema
Jeżeli ktoś ma na zbyciu (np. ma dodatkowy, albo już się nagrał :P) to bardzo bym prosił o podzielenie się :] Niewiele już czasu zostało, ale przynajmniej zobaczę jak to wygląda.
Mail jak coś to [email protected]
jeśli ktos chce kod to pisac na GG, podam info jak zdobyć :D
up odśwież emaila :D
10 kluczy rozdane ^.^.
ehh dostał ktoś dwa klucze ? :P bo z chęcią bym zagrał prosze na email [email protected] lub na gg 7005594 Bd bardzo wdzięczny :D
Błagam o 1 klucz!!!!!!!!!!!!! jeżeli ktoś bedzie taki miły prosze go wysłać na gg: 8419297 lub email [email protected] będę dozgonnie wdzięczny !!!:D