Klucze nie będą rozsyłane mailem, o 17:00 zamiast licznika pojawi się przycisk, po kliknięciu klucz zostanie wyświetlony i na stałe przypisany do konta.
Nie rozumiem tego, jak rozdadzą te klucze do bety?
Obym dzisiaj sobie pograł :D
ile jest aktywnych kont?
O 17:00 na tej stronie pojawi się przycisk - wystarczy na niego kliknąć. Klucz otrzyma pierwsze 1000 osób które to zrobi. Na stonie będzie licznik pozostałych kluczy.
mam pytanie - o 17 będę jeszcze w pracy - czy jak kliknę na przycisk i dostane klucz do bety mogę go aktywować spokojnie później w domu?
Kusi ale mam swój klucz. Fajna akcja.
e a gdzie kliknąć "chce"
Może mi się uda. Proszę graczy, którzy mają swój beta key, żeby nie klikali :)
Ciekawe ile osób "rzuci się" na klucze. Sam chętnie jeden bym odebrał. Zobaczymy, czy uda się załapać.
Musze dostać klucz!!! A znam takich co maja po kilka beta keyów, teraz beda klikac, napisza jakiegos bota i beda sprzedawac keye :/
Chętnie bym przetestował bo nie wiem czy pójdzie na moim wiekowym piecu ;) Pozdrawiam.
Witam,
Mam pytanie - Dla wszystkich grających w betę przygotowaliśmy konkurs, w którym do wygrania jest 10 egzemplarzy pełnej wersji Bad Company 2, ufundowanych przez EA Polska. Tzn, że jeżeli ktoś jeszcze nie wie czy będzie grał w bete (np. ja) może brać udział w konkursie o wygranie pełnej wersji gry BFBC?
Mam jeszcze ważne pytanie - czy o tej godzinie 17 trzeba będzie odświeżyć stronę żeby pojawił się przycisk, czy nie?
Bo z tym odświeżeniem może być bardzo różnie, jak będzie natłok to nie którzy mogą się nawet nie doczekać na otwarcie strony...
Co do tego że ktoś stworzy bota, no niewiem czy to jest takie proste, pamiętajmy że konto jest też przypisane do ip, jako dodatkowa indentyfikacja, tak więc teoretycznie co da się zrobić to zrobić multum kont, następnie trzeba by mieć modem neostrady (chociaż i tak jest bodaj tzw maska adresu, pewna część adresu jest taka sama, zmienia się tylko jakaś część, więc idzie dojść że to taka sama osoba) ,zaprogramować jego restartowanie, logowanie, klikanie, znowu restart,logowanie i klikanie, nie powiedziałbym żeby to było takie banalne do zrobienia, patrząc że pewnie zainteresowanie będzie duże i w ciągu paru minut już nie będzie nic...
Ja gram co prawda na PS 3 już w demo, ale celowanie padem w FPS na konsoli to porażka - poza tym gra ma szanse zmiażdżyć COD, nawet 4, jeżeli chodzi o multi.
Xinjin --->
Trudno będzie pisać wrażenia z bety jak się w nią nie grało. Temat, który teraz zaproponował eJay to tylko rozgrzewka ;)
Hosti ---->
Nie sądzę żeby klucze rozeszły się w ciągu minuty :)
Taa ja to wątpie że dostane klucz przy moim łączu i ilości ludzi chętnych do otrzymania tego klucza... (mam radiowke i po transferze... a moja obecna predkosc to 10kb) wiec pewnie nie dostane ale chociaż spróbuje ;D
Jeszcze godzina !!! Musze mieć ten klucz!
Ma klucz i jeszcze innym którzy nie mają będzie kraść...
Widzę ze sporo osób walczy o klucz do Bety :D Mam nadzieje że dostane jeden :P
Oj już widzę co tu się będzie działo o 17, wyścig szczurów
no ja tez mam taka nadzieje ze dostane... tylko moje łącze może się zes%#ć ;P
Ja mam ale dla rywalizacji kliknę, oddam go koledze jak coś, szukajcie na innych serwisach tez daja key! Na www.benchmark.pl dają;D Na fileplay powinny tez się pojawić.
Juz instaluje klienta, musze meić klucz :D
a ja napewno się spóżnie
Ludzie w tym kraju to złodzieje przykład taki Semir. Jak już macie "kraść" innym możliwość zdobycia czegoś co już sami macie to chociaż się nie przyznawajcie do tego. Życze wszystkim, którzy nie mają jescze beta keya aby mieli szansę go zdobyć a tym, którzy go już mają i będą go "kraść" wielkiego laga o 17...
Ahh te komentarze i tak są zbędne tak czy tak kliknie ... jestem tego pewien na 100 % wiecie ze go nie przekonacie a on i tak nie odpuści... oczywiste ze kazdy chce keya nawet ja bo lubie takie gry.. a cod to chłam wiec czekam jak dostane to napisze a jak nie to opiernicze innych co mieli i kliknęli ;D
ludzie na benchmark.pl wystarczy miec zalozone konto zeby dostac klucz.Ja wlasnie swwoj dostalem
>>>>> www.benchmark.pl <<<<< Rejestracja 20s, dostałem swój klucz! ide grać! :D
cikekawe trzzeba przetestować
Jeśli chodzi o tę stronę benchmark to działa i mam już swojego keya więc nie będę wam kradł możliwości zdobcia swojego
haha ja czekam tu a na Benchmark.pl dostalem Key-a po 20 sekundach haha :D dobre
Nick Colt
Rozumiem, skacze gul, ale jeżeli dostanę za darmo nagrodę, to ją ukradnę?
Nie martw się, na pewno ktoś na tym kluczu (który może uda mi się zdobyć) zagra i na pewno nie będzie to zbulwersowany gimnazjalista (czyt. ty).
Tez mam z benchmark.pl - powodzenia chlopaki.
Heros2009 - najpierw naucz sie czytac.
dobra ja tez mam z benchmarka wiec życze milej rywalizacji ja nie bede wam kradł możliwości
ciekawe ile osob online wlasnie siedzi i czeka
nie mam pojecia ja prawie czekalem cala godzine a wszedlem na benchmark i dostalem odrazu ;D
Widzę, że wielu z Was ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem. JAK LICZNIK SIĘ WYZERUJE TO WTEDY POJAWI SIĘ LINK!!! Wystarczy na niego kliknąć, aby otrzymać klucz.
jeszcze 14 sek :D
Mam
kolo10017 - skad sie biora tacy ludzie jak ty ? serio, ze z polski to wiem, ale z jakiego nasienia ? bo ta chciwosc jest niesamowita.
Już mam!
no i poszło 500 kluczy panowie :D
udalo sie :D mam klucz
mam
Jest ;) Trzeba isc grac
Mam, wielkie dzięki! :)
udało mi się !!!!!!!!!!!!!
no i są kluczyki :D
Jest mama klucz !
Do zobaczenia na serwerach ;>.
mam:D
klucz zdobyty :P
Też mi się udało dostać klucz. Teraz tylko pobrać betę i testować. Jak będzie dobre i gotówka się znajdzie to kupię.
hehehehe udało się !! Respect Gry-Online !! PEACE
mam klucz ! powodzenia dla reszty. ogolnie zegarki to byla sciema z ofliczaniem, bo reagowaly na zmiane godziny na kompie, a nic sie nie dzialo.. czyli czas i tak sie liczyl po stronie gry-online.pl
mam kluczyk :D zaraz przetestujemy :D
No fajne mam klucz xD
jest mam
Semir przepraszam jeżeli cię obraziłem moim komentarzem ale jeżeli już ktoś posiada ten klucz i nie jest hamem to nie powinien znowu chcieć go zdobyć jeżeli może tym samym zabrać komuś okazję to przetestowania tej gry.
P.S. To że jestem gimnazjalistą to prawda ale nie zbulwersowanym...
mam :D
...już to widzę ile sępów sie rzuciło na klucze ^_^
Hehe mam.
HURA DOSTAŁEM
Jest !!!! :)
ale sie nabilo komentow w minute :D
I teraz grzecznie 1000 posiadaczów klucza niech wpisze tu komentarz "mam klucz!" koniecznie w kolejności, w jakiej dostał (pierwszy, drugi... siedemset dziewięćdzięsiąty ósmy... tysięczny).
JEST !!! MAM :))) mam pytanie bo dopiero zaczalem sciagac ... rozumiem ze jak uruchomie ten klucz za godzine no nadal bede mogl go uzyc ??
Też mi się udało ;] Teraz tylko ściągnąć gierkę i se będę grał we ferie :D:D:D
Musiałem odświeżyć ale się udało ;D
już połowy kluczy nie ma :P
lol niezły spam :D klucz ma mój brat, także nie biorę
HA! bardzo dziękuje gry-online.pl !!!
mam klucz!!! :D
I love GOL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P
Ja już mam, ale dla kolegi zebrałem. Nie mówić że, jestem złodziej. W ramach jednego klucza podałem wam www.benchmark.pl ;D
Dziękować za klucz Panowie.
Przechodzę do instalacji :)
Pozdrawiam
p.s i na kiego ludziska było się tak spinać?
zrobiłem zapas dla wszystkich znajomych którzy nie mogli być w tym czasie online heh
No nareszcie udało mi się zdobyć klucz. Dzięki, wielkie dzięki.
U mnie był fail - bo okazało się że nie miałem "potwierdzonego konta e-mail" xD
Dobrze mieć zapasowe konto na hotmailu :D
Dla ludzi którzy nie doczytali:
Instrukcja instalacji wersji beta
1. Upewnij się, że masz co najmniej 5GB wolnego miejsca na dysku twardym, a następnie pobierz i zainstaluj betę Battlefield: Bad Company 2. Instalator możesz pobrać z poniższych lokalizacji:
GRY-OnLine (dla posiadaczy abonamentów)
Gamershell
FileShack
Battle.no
2. Po ukończeniu instalacji uruchom grę i wciśnij przycisk „Login”. Zaloguj się, korzystając ze swojego konta EA. Jeśli nie masz konta EA, nic straconego – na tym samym ekranie możesz założyć nowe.
3. Wprowadź klucz PC Beta, by potwierdzić swoje uczestnictwo.
4. Stwórz imię dla swojego żołnierza (dzięki temu przypiszesz to imię do swojego konta i jeśli tylko chcesz, zostanie ono przeniesione do pełnej wersji gry).
Po zarejestrowaniu klucza do bety, zostanie on przypisany do Twojego konta EA i nie da się go ponownie wykorzystać. Więcej szczegółów znajduje się na oficjalnej polskiej stronie Battlefield: Bad Company 2: http://www.bfbc2.pl/
JA pierdziele niektórzy to sa mózgi. MACIE OG WPSIAĆ W GRZE!! JEŚLI POBIERZECIE.
przyznam sie że drapłem dwa klucze, jeden dla mnie a drugi dla szwagra ;]
Ale fajnie, mam już key-e na bety do Battle of Immortals, Bad Company 2 i Allods.
Ja 10 sekund czekałem aż się coś pokaże, potem odświeżyłem XD
ALE MAM !!!
LOl mija sekunda i już 500 nie ma :D
Hehe ja 2 sekundy po skończeniu odliczania odświeżyłem stronę i patrzę a tam już prawie połowy kluczy nie ma:D Ale mam i swój teraz pobieram clienta.
gryonline kocham was!!! na gamezilli od poł godziny próbowałem się dostać bo mieli tam 500 kodów, a tu bez żadnej męki od razu dostałem JESTEŚCIE NAJLEPSI
Dziękuję bardzo :)
Thx gry-online.pl ! Zaraz zakończę instalację i zaczynam zabawę :P
Thunderr takich ludzi powinno się banować... >.<
Fisher --->
Zaloguj się na stronie: https://www.gry-online.pl/rozdawnictwa/zagraj-za-darmo-w-wersje-beta-battlefield-bad-company-2-na-pc/z11
Klucz został już na stałe przypisany do Twojego konta.
kocham was !
ej slchajcie jak bedziecie dzis grac to napiszcie ze macie klucz z gryonline.pl. wtedy zbierzemy sie w grupke i zawojujemy na polu bitwy . co wy na to ????
Dziekuje wam!!!
Chodziło mi o przypisanie go do konta ea. W instrukcji jest napisane, żeby to zrobić muszę zalogować się w grze, a ja nie mam czasu żeby ja ściągnąć.
Ludzie, ja po 15 minutach załapałem się na klucz, więc nie trzeba było czatować jak ciołek.
Mam klucz i dzięki za niego, bo wypróbuje nowy sprzęt. BFa raczej po komentarzach nie kupię, ale warto samemu się przekonać jaka ta gra jest.
1000 kluczy pękło w niecałe 25 minut. Nieźli jesteście :)
Miłej zabawy życzę i przypominam o konkursie dla grających: https://www.gry-online.pl/newsroom/mamy-dla-was-konkurs-oraz-1000-kluczy-do-bety-battlefield-bad-company-2/z0c46c
Ja też spokojnie obiad zjadłem i od niechcenia kliknąłem :D Mam nadzieję,że będzie czas pograć
Ja tam w becie mam już 11 level i wszystko dla wszystkich klas (ostatnie możliwe w becie to kolimatory)
Woow, ale mi się udało, chyba byłem jednym z ostatnich xD THX Gry-online :)
EEEE ja nawet nie wiedziałem tylko z ciekawości patrze klikam i prawie mdleje ;)
Na stronie http://www.fileplay.net co godzine są nowe kody do bety , wystarczy założyć konto i o pełnej godzinie wejść w ten link :http://www.fileplay.net/keys/17/bfbc2-betam , klikacie request key i kod jest wasz ;]
Dziekuje Adminom za CD key'ja
853Q-E6CW-9EUB-QQQ3 lub
CW9M-H3M3-PFQD-5TNB
Kto pierwszy ten lepszy ;p
kurde jaka szkoda ze juz nie ma bo chetnie bym zagrał;/
byłem 10 i klucza nie dostałem.
Jak ktoś nie zdążył to niech zarejestruje się na www.benchmark.pl i tam dostaniecie kod.
Shinigam1 - sprawdź ten z [178] może jeszcze nikt nie użył.
Napster92 - jak wyżej ;p
Wielkie Dzieki, zobaczymy czy bedzie warta kupna ta gra :D
jestem już po grze nawet fajne to
Ja mam wolny jeden klucz wiec kto pierwszy sie zglosi domnie na gg 9951827 to go odemnie dostanie
dennos wielkie dzieki dostalem kod :) Gra poezja 1920\1980 max detale i aa x8 idzie jak brzytwą po jajach,bez porownania z wersją konsolową.Do zobaczenia na mapie.
; ((( jaaaaaaa... dopiero wszedlem na gola ; (( ma ktos jakis drugi kluczyk odpalic.. bylbym bardzo wdzieczny...
Wie ktoś czy ta beta obsługuje dx11?jeżeli tak to trzeba gdzieś w opcjach włączyć,bo nie widzę?
Jak ktoś się nie załapał to na gamezilla jeszcze mają troche, zapraszam :)
jak ktos chce seriala do tej bety to niech pisze domnie na gg 9951827 mam jeden wolny to moge komus dac, z tego co wiem to beta nieobsluguje dx11
e tam myślałem że to coś nowego a to to samo co demo na ps3
piszcie na gg:11593765 mam kluczyk.
No i proszę, żeby czas szybciej zleciał przy pobieraniu BC2 to sobie zagrałem w Splinter Cell'a: Pandora Tomorrow :) Biorę sie za instalację :D
A ja nic nie dostałem :((