Wygraj Xbox 360 Elite z grą Halo 3: ODST!
Jak wygrał bym te Halo to był by konkret ;D Choć szczerze w to wątpię :P
Z takim nastawieniem to "na pewno nie wygracie". Mówiąc cały czas "ee ja nie wygram" i
nie dając sobie szans. Ja myśle ze wygram a wy nie:P Ja bede grał a wy bedziecie plakac xD
i tak nie wygrasz, bo o tym myślisz
wygrana zawsze przychodzi niespodziewanie
jak na nią czekasz non stop gadając "wygram, nie wygram" to i tak ci nic nie da :)
-------------------
Ja bede grał a wy bedziecie plakac xD
ty będziesz płakać że nie wygrałeś, a ktoś kto się nie spodziewa będzie grał
kozaczenie, kto wygra ten wygra, jak totek, ale na urodzinki bym nie pogardził takim prezencikiem:)
/|\ kiedy masz urodziny ? ja juz miałem(pokłócimy sie o prezent :P)
zawsze jest szansa wieksza niz w toto lotka :D życzę wszystkim powodzenia i mam nadzieje że wygram :)
ARX97: Prawda, ale trudno powstrzymać wyobraźnię jak się myśli o tej konsolce... xD
Jeszce tylko 7 dni może się szczęście się do mnie uśmiechnie
ten zesatwik jest warty 1000zl w saturnie - wlasnie dzisiaj ogladalem nowa gazetke:) identyko razem z gra;]
w totka trójkę miałem to może się poszczęści wszak w totka ciężej trafić :D
pytanka łatwiutkie lecz czy w końcu coś się uda wygrać
Poszło, życzę wszystkim powodzenia.
hahaha pewnie 8mb pamieci na save %(
bezbronny - wątpię :)
Kadzik10, Nie bo ja wygram xP
5 dni już nie mogę się doczekać
fajna nagoda :)
Ciekawe kto wygra życzę wszystkim powodzenia :D już 1 Xbox wygrałem więc wątpię żebym ja wygrał ale udział w konkursie biorę :P
jak ja wygram to szukajcie aukcji na allegro :P
W totka nigdy nie trafiłem nawet jednego numerku XD No ale może pech mnie opuści i coś nareszcie wygram xD
gregory0009 ty idioto! Masz Xboxa i przez to, że bierzesz udział w tym konkursie odbierasz szansę na wygraną , tym co go nie mają, a chcieliby mieć XP
wg. mnie to jest zbyt popularna strona żeby wygrać, ale i tak spróbuje(wszędzie próbuje). staram się znaleźć mniej popularne strony z konkursami - większe szanse
Bardzo chciałbym wygrać ten pierwszy raz i pograć w xboxsa z kumplami :(.
Ja głosowałem na waszą strone w konkursie na najlepsza strone o grach wiec może szczęscie mi teraz bedzie sprzyjać.
Pożyjemy, zobaczymy. Zagłosowałem i czekam na wyniki. Aby osoba która wygrała umiała docenić wartość nagrody i jak najlepiej ją spożytkować.
myslalem, ze ODST to dodatek do halo a nie pelna gra...
15 urodziny :D
Kurczę chciałbym mieć tą konsole ale itak moje marzenia się nie spełnią....
jak zwykle...
Jak to nie będzie mój szczęśliwy dzień, no to nie wiem kiedy może być ;) Niby mam Xboxa, ale 12 to dla mnie ważna data...
Myślicie że jak się wyżalicie jacy jesteście biedni, oj jak dobrze by było mieć na drewno na opał, to od razu wygracie? Myślisz że masz urodziny to wygrasz? Myślisz że jak napiszesz że 12 to ważna data to wygrasz? To ja też tak chcę.
Jak nie wygram to się powieszę.
spoiler start
Banda kretynów.
spoiler stop
Poszło... moze się uda xD
Przydał by się XBOX.
Damian - bandę kretynów zarezerwuj sobie dla znajomych, a jak swój swojego rozpoznaje po jednym zdaniu to gratuluję.
Ktoś napisze komentarz odnośnie konkursu, ale nie znaczy to, że zależy mu na jakiejś wygranej, to tylko komentarz, niektórzy tego nie pojmują. Może kiedyś dasz radę, nie poddawaj się.
Widać, że się chłopak wczuwasz strasznie, bo tak naprawdę jeśli ktoś wspomni o chęci wygranej (albo, że opchnie wszystko po wygranej etc.), to nie musi wszystkiego brać na poważnie. Każdy ma takie same szanse, wszyscy dobrze o tym wiedzą.
PS. Tak trzymaj, zawsze jest weselej, można się pośmiać z takich napinek.
Byłby miły prezencik urodzinkowy :P
Jesze dwa dni:) Fajnie by było, gdybym wygrała:) Moi chlopcy (synek i mąż) byliby pewnie wniebowzięci:) Ale byłaby superaśna niespodzianka:) Nawet nie wiedzą, że gram:)
GL all :D
GL & HF!
a ja mam PS3 i jestem zadowolony ;). Według mnie jest o wiele lepsze niż X360 ;). Pozdro! =)
co wy możecie wiedzieć ...
ja wygram i Koniec!!!!
W tym szansa wygrania jest nikła ;/ tak jak w totku
to co w [248] ale i tak xbox'a 360 chcę sobie kupić ale na razie kasy brakuje więc przydało by się wygrać ;) zobaczymy może się uda, wyniki już jutro ;)
Jeszcze nic nigdy nie wygrałem :(
może dziś się poszczęści
Kurde
Chciałbym wygrać bo trochę biedny jestem i mnie nie stać na taki sprzęt.
Ale powodzenia wszystkim :)
Już jutro okaże się kto wygra. Ehh chciałbym go teraz wygrać i dostać go 15 października na moje urodziny :D. Ale to tylko marzenia :(
x-box 360 oooo zbieram już od roku i uzbierać nie mogę to by było cudowne a w dodatku czarny marzenie
wyniki o 00;01? czy dopiero o późniejszej porze?:D
Wyniki będą raczej popołudniu ;)
oprócz błękitnego nieba x-boxa 360 i Halo ODST do szczęścia nic mi nie potrzeba
Wyników nie ma jeszcze? :P Chciałbym wrocic ze szkoly i zobaczyc w zwyciestwach swoje nazwisko. ahh........
Konkurs jest do 12 października czyt. wyniki będą najwcześniej 13 października, rano.
Tak sobie czytam komentarze i ludzie chyba myślą że one im pomogą w wygraniu. Większość jest prześmieszna. :D
[201] Wszystkiego najlepszego :)
[261] Masz rację
[263] TO jest przykre :|
Brać udział, ostatni dzień na wygranie większej nagrody :)
Kurczę, mam jutro urodziny i imieniny wujka, no i jestem biedny jak mysz kościelna, ale fajnie by było wygrać. :( [Ironia mode off]
Powodzenia życzę wszystkim, a najwięcej sobie :P
Tak sobie czytam komentarze i ludzie chyba myślą że one im pomogą w wygraniu. Większość jest prześmieszna. :D
Normalka,przy każdym konkursie tak jest ;)
Też wziąłem udział. Stawiam, że szansa jest nie większa niż 1:10000, ale spróbować zawsze można ;p
Ja do takich rzeczy szczęścia nie mam :(
Ale trza mieć nadzieję!
Trzeba czekać ale tyle osób na jedną nagrodę szansa nikła aby wygrać
kiedy i gdzie są dokładnie wyniki konkursu ????
szanse sa 1:młodzież polski
Może się uda :D niestety tylko marzenia :/
kurde no chciałbym to wygrać ale to już wiadome przegrana!
co ty gadasz dzis po polodniu jak nic
Mylisz się, bo konkurs trwa do dziś, dokładnie do godziny 23.59, więc wyniki będą opublikowane najwcześniej jutro rano
Super już jutro end
Wszyscy się chwalicie myślicie ze wygracie to komputer losuje kto wygra więc może ktoś wygra a może ktoś nie
Ze wskazaniem na NIE...xD
HeH:P:P
grizzly 2 dzięki że nas kurwa uświadomiłeś bo normalnie myślałem że to losuje pracownik
i przeczyta posta jakiegos biednego dzieciaka i da mu xboxa -.-
Przestańcie cały czas pisać to samo, po prostu wygra 1 i tyle. Hmmm... albo NIE wygra. hahaa :D
ahh emocje rosną...
przynajmniej raz sie postaraliście i daliście jakiś 1 sensowny konkurs bo tak to........ <brawo>
Jeżeli sądzicie że nei wygracie to po co bierzecie udział i zmniejszacie szanse tym co mają nadzieję że wygrają? ;P
Fajnie by było wygrać takiego xboxa bo nie miałem jeszcze żadnej konsoli ani na żadnej nie grałem
dowie się tylko osoba która wygrała bo dostanie wiadomość na pocztę
Losowanie jeszcze nie było. Ponieważ pisałyby wyniki. Będzie dzisiaj :P
czy ktoś dostał już wiadomość?ja czekam i czekam i nic nie mam
jeśli ktoś nic nie wygra to też dostanie wiadomość?
dowiecie się po godzinie 12, albo aż wieczorem
do godziny 18 powinny być wyniki, w tej chwili na pewno się nie dowiecie
omg czytać nie umiecie ^^
Dobra wszystkie odpowiedzi dobre tylko jeszcze losowanie.Trzymam kciuki
Wszystkim życzę powodzenia, sam bardzo ale to bardzo bym chciał wygrać byłaby to moja 1 konsola, napewno bym ją szanował. Z uwagi na to, że mam 15 lat zdobycie takiej kwoty na konsole jest dla mnie bardzo trudne. Teraz nie pamiętam jakie odpowiedzi zaznaczyłem ;)
Wczoraj i od kiedy wysłałem odpowiedzi już sobie marzyłem jak to gram na konsoli xbox i rozwalam użytkownika, a raczej redaktora pewnej strony
Ps. niech moc będzie z wami
kolo10017 wejź nie przesadzaj. Są ludzie któży poprostu mają szczęście do wygrywania.
Brat od byłego chłopa mojej siostry ma super szczęście do wygrywania z tego co wiem wygrał z 2 laptopy telewizor
Dobrze mam wszystko chodź troche nie pamiętam, ale i tak nie wygram :P
Też mam wszystkie odpowiedzi dobre:) Kiedy te wyniki....? Dostał juz ktoś jakąs wiadomość..? Ale by sie moi chlopcy ucieszyli... :)
Właśnie sie ocknelam,że dzisiaj 13-ty:( Pewnie nic z tego konkursu nie bedzie:(
Ludzie... myślicie, że przez komentarze typu 'byłaby to moja 1 konsola' ...
to administracja się nad wami zlituje i wytypuje was? Z myślą 'oooj... on nie miał konsoli nigdy, niech się cieszy...' :| jeśli tak, to powodzenia wam życzę :) pozdro
Konkurs został zakończony, gratulujemy wygranych. Nagrody zostaną wysłane poczta na adresy zamieszkania które podaliście w formularzu rejestracyjnym na GRY-OnLine po wcześniejszym potwierdzeniu e-mailem.
Czyli już ktoś wygrał?
sheeby myślisz, że ja się podlizuje?
"Byłaby to moja 1 konsola" już nawet napisać nie można...
Z niecierpliwością czekam na wyniki:)
nie wiem jak reszta ale ja uważam że już po konkursie i osoba która wygrała dostała już e-mailem wiadomość o WYGRANEJ. To już koniec i musicie się pogodzić z tym że niestety ale to nie do was trafi konsola. Pozdrawiam
sheeby ja i tak nie mam konsoli
Nieważna jest wygrana, liczy się tylko dobra zabawa :) Może kiedyś kupimy sobie taką konsolę, może inną, a może nie, bo istnieją rzeczy dające więcej szczęścia i radości, a życie jest pełne niespodzianek :)
Silverhair ale nikt nie powie Ci, że dla zabawy brał sobie udział. Powiedzmy, że osoba wzięła sobie udział w konkursie mimo to iż ma już x-a przez co zmniejsza szansę na wygraną innej osobie ;)
teraz się wypłaczcie czego nie wygrałem/am
sebastian pochwal sie, gdzie jestes :D ?
spoiler start
znowu dupa
spoiler stop
O ja nie zaprzeczę, że czuję się zawiedzony i torszke mi smutno ;|
Ale trudno się mówi, kiedyś będe mial X-a ;))
cholercia :/ nie pozostaje nic innego jak miłej zabawy życzyć. pozdro!
Gratulacje Sebastianie szczęściarz z Ciebie :P. Więcej takich konkursów!!!
Gratulacje Sebastianie ;) > ( czemu to nie ja ;( ) xD
ty śmierdzielu dawaj mi tą konsole Sebastin
oddawaj konsole ona jest moja moja moja !
i huj w dupę wszystkim którzy wygrali !!!
Myślałem ze dzisiaj będzie szczęsliwy dzień a tu nagle o koło 12:30 zmarł mój dziadek ;(
Mam pytanie, jak wyślę odpowiedzi kilka razy to mam większe szanse na wygraną niż gdybym wysłał raz? Bo ja od początku konkursu kilkanaście razy dziennie wysyłałem odpowiedzi. Jak to działa, komputer losuje nazwisko?
Jak wyślesz drugi raz to się po prostu aktualizują twoje odpowiedzi. Nic Ci to nie da jak wyślesz kilka razy.
kamil1612 - lajt :D
ehh porostu denerwuje mnie to że tyle osób wygrywa a ja nigdy nic nie wygrałem
trudno ;/ będę musiał poczekać na święta to pod choinkę dostanę xbox'a 360 Premium, albo samemu uzbierać, Sebastian miał szczęście ;/
Yesssss!!!. Udało mi się !!! :). Stop, czekajcie to nie ja :P
Ja mam już gdzieś te konkursy :/, już z 3lata wysyłam odpowiedzi i dupa :(, a na żywo zawsze miałem szczęście ;d.
ja pierdolę cię nie mogli dać 3 xboxy bo chyba takimi biedakami nie są
W tej chwili me marzenia , legły pod gruzami imienia SEBASTIAN.
Ale jest dobrze, 550 zł już uzbierałem jestem blisko kupna; ))
Gratulacje Sebastian!!! Co prawda sam liczyłem na wygraną, ale jak nie teraz, to następnym razem...
--->Bac02---> neistety muszę Cię zmartwić. Premium jużnie jest produkowane. Zostaje Ci Arcade i Elite :)
niewierze w końcu coś wygrałem
mam zawał
kocham was wszystkich
W dupę mać i znowu nic!!!!!!!! Szlag mnie trafi!!!!! Gratulacje SS!
No cóż gratulacje :)
taki ma szczęście nigdy nic nie wygram
Żeby juniory coś wygrywały, powinni dać jakieś ograniczenie a nie zakłada taki konto i od razu wygrywa, nie mówię o mnie, a skąd. Ale mogli by to zrobić bardziej uczciwie.
ehh ja bym na twoim miejscu sie nie wychylał bo teraz zazdrosne dzieci Neo będą jeździć po tobie jak po łysej kobyle :] co z tego że "junior?" każdy miał prawo wygrać, Ja gratuluje zwyciezcy i życze innym dużo szczescia w innych konkursach, ludzie to jest konkurs i logiczne jest to że jeden wygrywa drugi nie
E tam... wygrał po znajomości. Redakcja pewnie dostała wejściówki na wszystkie koncerty Stachursky(i?)ego do końca roku i tyle :P A tak na serio... Gratulacje :)
kolo10017 -> Nie jestem zazdrosny, jakbym chciał konsolę to bym sobie kupił, jakbym chciał prywatny samolot to bym sobie kupił. Chodzi mi to że według mnie to jest raczej nie uczciwe, niektórzy siedzą na GOL' kilka lat a tutaj ktoś nowy się rejestruje i od razu wygrywa, i to nie pierwszy raz, tak samo było z "komputerem marzeń" i z innymi cennymi rzeczami. Ja myślę że powinni dać jakieś ograniczenie co do rejestracji, rankingu na forum albo liczby napisanych postów (chociaż to by raczej nie poskutkowało bo co to za problem troszkę zrobić spamu.
Osobiście gratuluję koledze, który wygrał. Mam nadzieję że nie sprzeda konsoli od razu na allegro lecz wykorzysta jej moc, ja raczej bym ją sprzedał gdyż jedną mam a w dodatku coraz mniej mnie interesują takie bajery.
Damian1539, nie widzisz kiedy się zarejestrował, nie jest jakimś nowicjuszem na gryonline, a że nie nabija na forum postów w stylu wielu dzieciaków "pierwszy" to dalej ma level junior.
WIELKIE GRATULACJE Archanioł93
To Archanioł wygrał? Data Rejestracji: 7 października 2008 - a komentarze też na poziomie: "oprócz błękitnego nieba x-boxa 360 i Halo ODST do szczęścia nic mi nie potrzeba"
No cóż trzeba walczy dalej. ;) Gratulacje
No cóż zostaje tylko pogratulować. :-)
gram w konkursy od założenia konta czyli wziąłem już udział w kilkudziesięciu konkursach podając dobre odpowiedzi. Jeśli zżera cię zazdrość to zostaw to dla siebie nie tylko tobie od życia się coś należy. Dzięki za wszystkie gratulacje gdyby nie wy nie wygrał bym gdyż choćby jednego z was zabrakło już nie ja bym wygrał dzięki WAM i całemu GRYONLINE
Archanioł93 ----> Szczerze mówiąc jestem jak niewierny Tomasz, udowodnij że to ty wygrałeś - a wtedy ci pogratuluję. Nie jestem zazdrosny - ale chciałbym zobaczyć potwierdzenie że ty wygrałeś. Może być zrzut ekranu maila w którym napisano ci że wygrałeś. To jak ?
poza tym x-box 360 to potęga nigdy go nie sprzedam poza tym ja nie lubię wyścigów typu bisie lvl i postów aby mieć ich najwięcej ja porostu kocham gry i wszyscy o tym wiedzą nie muszę więc tego udowadniać
No, niech się tylko dowiem że leży gdzieś zakurzony w kącie:D Gratulejszyns!
ja już planuje w co będę grał po ukończeniu pięknego halo odst
najprawdopodobniej kupię gearsa 2 i znów przejdę Halo całe od jedynki se kupię niewiem gdzie ale kupię
Ok ale po pierwsze - spamujesz, po drugie - błagam, pisz po polsku (straszne byki walisz), po trzecie - no gratuluję :)
Pewnie sie chłopak ekscytuje. Fajnie, ze wygrana trafiła do takiej osoby, która kocha gry i nie ma już swojej. Używaj jej mądrze
spoiler start
Sam zbieram na xkloca
spoiler stop
lubię gry strategiczne jednak nie wiem jak będę w nie grał na x-boxa 360 jednak myszka to myszka ale się zobaczy cała życie nic nie wygrywałem a tu nagle takie cudo ja wciąż w to niewierzę
Gratulacje:)