Wygraj Xbox 360 Elite z grą Halo 3: ODST!
Konkurs wart grzechu. Wziąłem udział. Wszystkim życzę powodzenia oczywiście i niech wygra większy szczęściarz :)
I ja wziąłem udział,przydałby się 2 xbox dla siostry :P
Przyznam się. Nigdy jeszcze nie grałem na konsoli nowej generacji tj. XBOX 360 czy PS3. Fajnie byłoby zagrać ;)
mam nadzieje że chociaż raz w życiu coś wygram i może to będzie to:) ale życzę wszystkim powodzenia :) uwielbiam serie Halo, lecz nie miałem Jeszce do czynienia z ODST.
powodzenia all :D
Wszystkim życzę powodzenia, oczywiście sam również wziąłem udział.
Miałem za 1-2 miesiąc kupować. :O:O:O:O:O oooooooooooooooooooooo jacie, kurde kurde kurde kurde jak ja chcę go wygrać. Oooooooooooooo w morde!!!!!!! Jak bym go wygrał to bym chyba 2 dni z radości skakał. :O:O:O:O:O :O:O:O:O:O:O:O:. Chcę go mieć <hura>.
przy moim szczęściu to jak 1:10000 ze wygram :P ale i tak warto zagrać nagroda niczego sobie
poszło.
Wysłane
Życze Wszystkim Powodzenia^^
Szczęścia wszystkim a zwłaszcza sobie życzę ^^. Przydał by się taki elite :>.
Nie pogardziłbym Halo i Elite :P
Odpowiedzi wysłane, teraz ostało tylko czekać :]
strasznie bym chciał to wygrać. Może nie koniecznie dla samego HALO ale był by to mój pierwszy next-gen a w zasadzie już current-gen. Chociaż po ostatnich filmikach z serii gramy! zaintrygował mnie ten tytuł i z chęcią bym zagrał :). Zyczę wszystkim powodzenia i dużo szczęścia :).
Wysłane :)
Ej chłopaki, nie upujcie to zwiększymy szanse na wygraną.
pytanie proste nawet dla kogoś takiego jak ja, kto nigdy z serią HALO ani Xbox-em nie miał do czynienia ^^
Z całą pewnością takie cacko znajdzie swojego (bardzo szczęśliwego) właściciela ;).
Tak jak moi poprzednicy odpowiedziałem na pytania i tradycyjnie życzę wszystkim powodzenia.
Poszło.
Chciałbym wygrać, Halo to jedna z 2 gier dla któych warto mieć X360, tzn. Halo i GoW
Nie no jakbym chciał to wygrać, hm......!!!!!!!! Ludzie takiej nagrody dawno nie było na Gol-u. Niedługa jeszcze PS3 i Wii :P.
Hmm chciałbym wygrać ale nawet jeśli bym wygrał to i tak pewnie bym nie umiał grać na padzie :D
Powodzenia wszystkim !
Woooooo to się nazywa nagroda!
Planowałem kupić, ale i tak wysłałem, może zaoszczędzę kasę na coś innego
mieć takiego xboxa i grę marzenie ;]
Również życzę powodzenia wszystkim chciałbym wygrać bo mi się x360 właśnie popsuł ;(
Znając życie i tak wygra jakiś "Junior" ;/ Konkursy powinny być dla Golowiczów z przynajmniej 1000 postów i rocznym stażem...
Poszło :)
Ogromnie bym się cieszył, gdybym wygrał... Chciałem kiedyś nawet kupić Xboxa 360 tylko dla Halo (3, bo jedynkę i dwójkę kupioną mam na PC), ale jakoś dla jednej gry się nie opłacało... Gdybym tylko dostał, z miejsca zamawiam Halo 3 :)
Coś w stylu karpika pod choinkę ;) powodzenia wszystkim!
Chciałbym wygrać, zawsze chciałem kupić XBOXA360. Może się uda... życzę powodzenia wszystkim! Sobie też :)
Ripper37 , ty jesteś jakiś nie tego ?? zamawiasz z MIEJSCA !! Halo 3 a w zestawie co masz ? bierki czy tetris 1D ? ;| ogarnij sie :x
No i poszło !
Ale powodzenia innym życzeę bo wiem , że nie wygram i tak :P
Maziakol byl ps 3 z buzzem i jego łamigłówkami.
Wreszcie jakiś wart większej uwagi konkurs
Powodzenia wszystkim bo ja i tak nie wygram ;/
Poszło :P
poszło, spróbować mozna :)
Wysłane. Życze wszystkim powodzenia.
geforc- zauważ że między HALO 3 a HALO 3 ODST, jest różnica jak się nie znasz to się lepiej nie wypowiadaj. Tak się składa że jestem fanem tej serii i nie pozwolę żeby taki chłystek jak ty wypisywał takie rzeczy.
Zagłosowałem i licze na wygraną ;)A i jak by ktoś wiedział kto wygrał to załóżcie posta na ten temat :)
Super konkurs. Szkoda, że tylko jeden x jest do wygrania, ale nie mogę nażekać bo w ogóle jest. Życzę powodzenia i już zazdroszczę szczęśliwemu zwycięzcy ;)
adas1 >>>>>>>> pokój tobie i twoim bliskim że jesteś fanem serii halo , jesteśmy w niebo wzięci tą jakże radosną nowiną , chłystek to może twój kolega z podwórkowego trzepaka a nie ja , licz się ze słowami gimbusie , jak ja byłem na tym forum i się wypowiadałem to ty się uczyłeś obsługiwac ołówek , bo długopis zbyt skomplikowany .
kolejny swietny konkurs gola
spoiler start
ale bym chciał wygrac taki zestaw ;]]
spoiler stop
Znowu będzie wysyp juniorów. xD
Nie róbcie sobie nadziei, bo i tak wygram !!
Znowu będzie wysyp juniorów. xD
No, faktycznie podczas ostatniego konkursu, w którym do wygrania był Xbox (ten konkurs "z karpiem"), juniorów była masa :D
Poszło. Życzę wszystkim powodzenia;)
xbox to najlepsza konsola jak ja chce ją mieć:DD
Pytania łatwe. Odpowiedzi już poszły :).
Powodzenia wszystkim!
Heh... X'a mam sobie kupic juz mam 200zł XD... Jeszcze na bierzmowanie troche kasy rodzinka wrzuci to sobie kupie Elitke
Jeśli wygram sprzedam starego a kasę wydam na cele charytatywne. powodzenia żeby tylko jak ktoś wygra go nie sprzedał na allegro tak jak miało miejsce to z tym super kompem za 21 k.
MajkelFPS co z tego że będzie wysyp juniorów jak niektórzy juniorzy mają konta po półtorej roku.
poszło.. pytania proste wystarczyło poszperać w necie
I tak nie wygram ale spróbować można
W takich chwilach zaczyna do mnie docierac ze bog istnieje!!! widzac liczbe postow oceniam woje szanse na 1:1000000 ale zawsze to cos. Kurde wygrac takiego XBox'a to jak wygrac w lotka:) tyle ze sanse troszke wieksze :>
poszło... Jak wygram będę w niebie.
I tak napewno nie wygram jak w każdym konkursie ale warto spróbować ;D
Jestem ciekaw czy wygram. Mam PSX, PS 2 a bym chciał mieć xboxa , bym sobie kupił xbox właśnie dla Halo tylko jeszcze dużo kasy mi brakuje. :( I za pewne to jedyna szansa na to by mieć w dobu xboxa.
zawsze wygrywa ktoś kto komenta nie napisze :P
Mimo, że mam już XBoxa, birę udział. A co!
Wysłałem.o jakby tak wygrać marzę o takiej konsoli od dawna :) chcę sobie kupić ale narazie nie mam na to kasy :(
x21 - witaj w klubie ja mam to samo ;p
Wątpie żebym wygrał ale to nie lotto żebym musiał kilka złotych płacić
jak zawsze organizuję zasadzkę na GOL :) często okazuje się skuteczna :P mam nadzieję że i tym razem wygra ktoś z moich znajomych :P
siemanoo powodzenia wszystkim !!! jak wygram jutro totka to też nakupie xbox'ów i zrobie taki konkurs hehehe tylko jak już bd milonerem to kupie tak z 10 niee?? hehe pozdro !!
poszło, życzę powodzenia wszystkim
heh szkoda żę napewno nie wygram ;D życzę powodzenia szczęśliwemu nabywcy :D
Po raz kolejny spróbuję szczęscia ,może tym razem się uda
spróbuje ale pewnie nie wygram. ale życzę POWODZENIA WSZYSTKIM
Znając życie zestaw wygra osoba, która ma już XBOX'a albo dodatkowo jeszcze PS3, PC z najnowszą konfiguracją i kurde prywatny helikopter. No cóż- ja już się przyzwyczaiłem
Boże jakbym się ucieszył gdyby to we mnie trafił ślepy los ! :) Ja nic nigdy nie wygrałem, mógłbym chociaż raz coś wygrać... Powodzenia Życzę Wszystkim !
powodzenia wszystkim
Wysłane. Może właśnie to ja będę tym szczęśliwcem.
Na 100% ja wygram.
[49] - jakbyś czasem logicznie pomyślał, to byś wiedział o co mi chodziło! W zestawie jest Halo 3: ODST... A ja oprócz tego zamówił bym "podstawkę" Halo 3! Jezu... W ogóle pewnie nie grałeś w te gry to po co się odzywasz Panie Miszczu?
Spróbuje , jak wygram to dopiero będzie coś . Ale i tak wiem, że szczęście mi teraz nie dopisze xD
dlaczego tak uwazasz DeVitoo ?
Jeśli wygram to zacznę chodzić do kościoła, zdam maturę jak najlepiej umiem i umrę szczęśliwy :P haha
A prawda jest taka że umrę bez tej czarnej skrzynki ;/
Powodzenia wszystkim...
może się uda :)
ehh, niezły zestaw, który chciałbym wygrać - Xbox'a bym pewnie dawno kupił ale kasy trochę mi żal ;/, a tu jeszcze Elite z Halo 3: ODST :o
prawdopodobnie wygra ta osoba która ma abonament wykupiony ;] ale wysłałem odpowiedzi
pozdrawiam tą panią która towarzyszyła ekipie Gry-Online w Tokyo:D
No poszło. Odpowiedziałem dobrze na wszystkie pytania. No może się w końcu uda.
@DeVitoo
Zawsze tak jest ;p I z wszystkimi rodzajami konkursów czy loteri jest tak samo. Wygrywa osoba która jest bogata, może sobie pozwolić na wszystko, ma Xbox'a, ma PS3 albo ma te dwie konsole, ma 3 nowe samochody. Biednemu zawsze wiatr w oczy wieje.
A może się uda ,nigdy szczęscia nie miałem ahh :(
ja bym wygrał byłbym w 7 niebie! i nie życzę nikomu szczęście bo to ja mam wygrać :D!
życze szczęścia
Nigdy nic nie wygrałem i pewnie tym razem nie wygram . Ale szansa zawsze jakaś jest.
Mam PSX, PS 2 a bym chciał mieć xboxa , bym sobie kupił xbox właśnie dla Halo tylko jeszcze dużo kasy mi brakuje. :( I za pewne to jedyna szansa na to by mieć w dobu xboxa.
Ale ty biedny.. :( No dobra, ty wygrasz, przekonałeś mnie..
Zawsze chciałem kupić sobie Xboxa, ale nie mam pieniędzy i zgadzam sie z innymi, że bogaty wszystko dostaje, a biedny może sobie mażyć. Jakbym wygrał to byłoby cudownie. aahhh
Fisher - trzymaj kciuki.
drugie co do wielkości miasto w Kenii. Położone w południowo-wschodniej części kraju, na wybrzeżu Oceanu Indyjskiego
s1ntex ale mam jeszcze kompa za 5000 zł.
Chciałbym wygrać Xbox'a z grą <marzy>
Heh, podobno marzenia się spełniają, więc może tym razem... ;] Chcę pokoju na świecie, więc uważam, że powinienem wygrać :D A tak na poważnie- życze szczęścia wszystkim GOLowiczom biorącym udział w tym konkursie (sobie też :P)
Pozdrawiam wszystkich GOLowiczow i redakcje GOLa :)
jak bym wygra łto bym chyba sie zesrał ze szcześcia XD
Pytania łatwe, na święta mam zamiar zakupić x'a, ale może wygram.
Po przeczytaniu recenzji Uncharted 2, wolałbym żeby do wygrania był PS3 z U2 :D
ej a jest to CAŁKOWICIE bezpłatne??
Tak, całkowicie. Powodzenia wszystkim, zobaczymy co się wykluje 13 października ;)
spoiler start
Już widać że Juniorzy wkraczają do akcji xD <rotfl>
spoiler stop
haha, kij wam w dupe, nikt z was nie wygra.
moge sie zalozyc, ze nie wygram ja, wy, tylko jakis gosc, ktory zalozyl konto i botem wysyla miliard zgloszen do konkursu z roznych ip.
Rafiraf2-->Nie no mądrala jesteś.
Fajnie było by wygrać Xbox 360.Szkoda ze nie ma nagrody pocieszenia jakieś
powodzenia wszystkim ktorzy biora udzial w tym konkursie :) dotej pory nic nie wygralem i marze wygrac xboxa 360 z halo3 odst. Może marzenia sie spełniaja ale niemi. Powodzenia wszystkim
Ja jeszcze nigdy w życiu nic nie wygrałem na żadnym konkursie. Może to będzie pierwszy raz? W końcu mówią, że marzenia się spełniają. Trzymam kciuki i się modle.
ja wygram na 100% :Fmam wujka w blizzardzie tate w EA, ciocie w microsofcie i siostre w MCdonalds ;p
właśnie dostałem e-maila że bez względu kto wygra i tak ja dostane konsole :D
xDD
Panowie powodzenia, taki zestawik to chyba spełnienie marzeń dla ludzi lubiących wirtualne bitwy^^
Mag98, chciałbym, żebyś wygrał i by konsola sprawiła Ci wiele radości :) Niezależnie od wszystkiego pamiętaj, że to tylko zabawa i będzie jeszcze wiele konkursów. Powodzenia :)
Super konkurs, życzę wszystkim powodzenia :)
no no, nagroda warta poszukania odpowiedzi, choćby dla samej gry :)
Chciałbym wygrać tego xboxa to by bała moja pierwsza nagroda wygrana a jak bym wygrał to bym się normalnie poryczał obym wygrał powodzenia wszystkim :)
powodzenie może tym razem
Powodzenia,może wygram ten pierwszy raz i może być to ostatni;]
Mi się marzy XBOX już od dwóch lat . Wszyscy kumple mają a Ja jakoś mam zawsze za mało pieniędzy na niego :((
Ten xbox już jest mój. Słysze jak mnie woła. Jak jego czarny odcień błyszczy!
Mówi: graj na mnie! weś mnie! :D!
pozdro dla wszystkich ;D szczęścia życzę ( jak ja uwielbiam ten stres przed wygraną) :D wiadomo że szanse są małe, ale jednak dreszczyk emocji jest ;]
Wszyscy tacy pewni swego jesteś a konsola z grą do wygrania jst tylko jedna.xd
Siemka , tak szczerze to ja nie wierze w wygraną w swoją oczywiście bo nigdy nie mam szczęścia ale życzę wam powodzenia xD szkoda tylko że nie wygram od 2lat maże o niej. hyy
Piszecie te głupie komenty, żeby podsycić własne nadzieje? Kogo obchodzi, że nic nie wygraliście i do tego podlizywanie... Wygra osoba, której nie zależało na tym. :)
Poszło :) Heh jeszcze nigdy nic nie wygrałem może się uda ! :P)
napster92 No nie wiem, na niektórych grach jak Dirt 2 czy Sacred 2 mi nie zalezało, a nie wygrałem.
życzę powodzenia sobie - bo bez sensu jest życzyć wam skoro ja chcę wygrać:) Inaczej to bezsens brać udział w konkursach:P
Przydał by się taki zestaw. Nigdy żadnego xboxa nie miałem ale chętnie bym zagrał w całą serię halo z,która za bardzo styczności nie miałem. Może się uda:)
Poszło...może akurat się trafi...
A nóż, widelec...może czarny xbox wpadnie mi do łapek...pozostaje sie modlić:D
Czy w komentarzach panuje jakiś trend, ze ''jak się podliżę to wygram'' ? :|
Wysłane, powodzenia wszystkim w totku :D
Ja nikomu nie życze szczęścia. Wręcz przeciwnie! macie go nie mieć!!!
Fajny konkurs tylko szkoda, że raczej nie wygram, a tak nawiasem mówiąc to ja też nic nie wygrałem chociaż Xbox Elite by się przydał xD.
Ja wygrąłme raz pada biało-czerwonych jak były mistrzostwa europy. A teraz takie pytanie czy jak się nie ma 18 lat to można brać udział i jeśli się wygra to co wtedy z nagrodą?
kubas---> niestety nagroda przepada... ;/
Raz wygrałem rok temu i nic nie dostałem...
odpowiedzi wysłane. mam nadzieje że wygram
hejka:) gdybym wygrala, zrobiłabym tym samym niesamowity prezent - niespodzianke dla moich chłopaków (synka i mężą):) mimo wszystko trzymam kciuki za każdego:) powodzenia!!!
No odpowiedzi wysłane,Jak ja chciałbym mieć xboxa już od 5 lat śni mi się po nocach.Wygrać takie coś... marzenie.
Nie wiem czy wysłało moje odpowiedzi, bo jakoś nie wyświetliło się okienko...
I tak nie wygram, bo szansa na to jest mniejsza niż 1/1000, ale zawsze jakiś płomyk nadziei zostaje :)
kubas246, przeczytaj sobie informacje pod konkursem.
"Konkurs jest otwarty dla wszystkich"!!! Czyli wszyscy moga brać udział
i wszystko jedno ile mają lat.
Chciałbym wygrać tego Xbox'a.... oj chciałbym:)
związku że nie wygrałem dziś 40 milionów w totka moja propozycja
wygrania xboxa dalej aktualna ! :)
phiii tyle co tu kudzi bierze udział to marna szansa ze padnie na mnie :D
co do napster92
wiele ludzi zależy na wygranej a nie wygrywają :P
Zawsze marzyłem o konsoli Xbox 360, może moje marzenie wreszcie się spełni?
Siemka , tak szczerze to ja nie wierze w wygraną w swoją oczywiście bo nigdy nie mam szczęścia
Posty tego typu wam nie pomogą, bo losuje komputer, a nie człowiek :P
Powodzenia all, ja oczywiście też biorę udział :p
chyba poszlo
hejka:) gdybym wygrala, zrobiłabym tym samym niesamowity prezent - niespodzianke dla moich chłopaków (synka i mężą):) mimo wszystko trzymam kciuki za każdego:) powodzenia!!!
Ludzie opanujcie się. Co wy myślicie, że maszyna losująca się wzruszy i wygracie?
Szansa jest niewielka... nie ma dużej różnicy jak się nie głosuje i głosuje... i tak się nie wygrywa... ale spróbować trzeba...
:) ja odpowiedziałem na 100 % dobrze na wszystkie konkursy które kończą się w październiku, ale pewnie i tak nic nie wygram...ale pograłoby się na takim nowiutkim XBOX'ie :)
hmm czy tez jak wypelniacie ten formularz nie pokazuje sie wam żadne okno potwierdzające?
Nietylko w tym konkursie nic nie wyskakuje. Tak naprawdę to niewiadomo czy wogóle zgłoszenie poszło.
na kogo wypadnie na tego bendz:D a tak wogóle to pokazuje sie wam jakies okno potwierdzajace??
[191] - Tak. Zawsze po kliknięciu "wyślij" pojawia się okno bez polskich znaków.
Rzeczywiście chyba jest błąd - we wcześniejszych konkursach miałem wyświetlone potwierdzenie udziału.
jak by tak padło na mnie to bym miał 2 xboxy premium i elitka he he
Jak Każdy kto tu pisze można pomarzyć o wygranej
No poszło : P Zobaczymy, zobaczymy może padnie na mnie ; D
Wysłane,nie trudne nawet dla takiej osoby jak ja, co z HALO dużo wspólnego nie ma:P
Życzę powodzenia wszystkim:)
Mam nadzieję że może tym razem:)
ja jeszcze nic nigdy nie wygralem, teraz pewnie tez tak bedzie.... :(
Tak i tak ja wygram, a wy nie :D żartowałem oczywiście będzie tak że ZNOWU nic ehhh takie życie :) chyba sobie kupie psp i postaram sie zapomnieć jak kiedyś miałem x360 i cieszyłem sie jak ciąłem szarańcze w GoW 2 :D to były czasy.