omg muszę to wygrać!!!!
zawsze warto próbować
izi
moze sie uda ;)
Ale by było super!
pytania były tak proste, że nie patrzyłem na google i na gry-online żeby sprawdzić 1. pytania. ogóle suuuper byłoby wygrać
Dopiero co nabyłem dirta 1 a już chce mieć 2
Grałem w jedynke i była bardzo fajna, jeżeli druga część jest jeszcze lepsza, to przydałboby się ją wygrać.
Powodzenia! :P
ta gra jest świetna, fajnie jak bym wygrał:D
ja niemoge ! musze to wygrac ta gra jest dla mnie wazniejsz niz ten komputer od ubisoftu z grami !!
Łatwiutkie, teraz tylko liczyć na wygraną - ach to może być moja pierwsza gra wygrana w konkursie (no dobra - pierwsza rzecz w ogóle).
pytania proste... ale i tak pewnie nie wygram ;/ jak to bywa w każdym z konkursów
Szkoda ze tak mało tylko 2 gry, mniejsza szansa na wgranie
bardzo łatwe pytania, teraz czekamy na rozwiązanie konkursu i mam nadzieję że wreszcie coś wygram ale przy dwóch sztukach jest to raczej niemożliwe
hehe pytania łatwiutkie
Wysłane, może się uda :)
Mam pytanie do Administracji. Jeśli odpowiem napytania, i kliknę wyślij to już jest moje "zgłoszenie" brane pod uwagę? Dodam że na e-maila mi nic nie przychodzi ani na stronie też nic nie potwierdza.
Dobre te pytania , bo mogłem przy okazji poszperać w wyszukiwarce i dowiedzieć się czegoś o tej grze.
Powodzenia Wszystkim
Mam pytanie. Czy w przypadku wygranej jest możliwość wyboru na którą maszynke chce sie tą gre czy nie ma takiej możliwości i jedna jest na PS3 a druga na Xbox-a? A tak pozatym to wszystkim biorącym udział w konkursie życze powodzenia.
Kurde, no jedyny konkurs na GOLu, z większości, w którym autentycznie chciałbym wygrać.
Pytania proste jak konstrukcja cepa, ale dla pewności 3 razy wysłałem :)
Jim Raynor -> A to nie jest tak że każde kolejne wysłanie zmniejsza szansę na wygraną?
Ponawiam pytanie z postu [24].
Fajnie było by wygrać na xboxa. :-)
jestem ciekaw jak wygląda ten portfel...
bardzo chce to wygrac
gdybym wygrał był by to pierwszy krok do kupna którejś z konsoli a wiec módlcie się bo narazie to mam takiego kompa (złoma) xp AMD Sempron Processor 3000+,1,4GB RAM, Nvidia GeForce 6100
Ludzie. Myślicie że jak napiszecie "proszę", "mam nadzieję że wygram" albo jakiego macie "złoma" to ktoś nad Wami się zlituje? I tak nikt Waszych komentarzy nie czyta i nie bierze pod uwagę, po co spamować?
Mam nadzieję, że wygram. Pozdro for all. :)
Tak samo u mnie, wysłałem odpowiedzi np. z Wolfenstein'a ale zadnej odpowiedzi od GOL'a na poczcie :\.
poszło powodzenia :d
może 1 raz coś wygram :P
I znowu... Boże zlituj się nad nimi, bo są *******. A tak serio, to skończcie w końcu z tekstami typu: Fajnie byłoby coś wygrać; szanse są marne, nic jeszcze nie wygrałem...
P.S Łatwe pytania...
nooo moze teraz sie uda ;p
Cóż, szkoda że nie ma na Pegazusa... ;((
ja bym sie juz skakał z radosci jakbym portfel wygral :) przydalby mi sie nowy bo stary juz mi sie zaczyna rozlatywac i pieniadze mi wypadaja hehe. pozdro!
ja jak bym wygrał to bym koledze sprzedał bo nie mam x ani ps3 xP
poszło. Kurczaki chciałbym coś pierwszy raz wygrać w tych konkursach na gry-online. biore udział już od 3 lat w konkursach i nic :(( ale ciekawe czy zeby mies szanse na wygrana trzeba miec konto premium ?
Ciekawe, o której wyniki.
ale ciekawe czy zeby mies szanse na wygrana trzeba miec konto premium ?
To już wiele razy było mówione - nie.
W sumie nie obraże się za miejsce nagradzane portfelem - akurat mi się rozwalił i bardzo by mi się przydał :P
[edit]
Widzę, trzeba monitorować skrzynkę mailową, bo a nuż owszem wygramy, ale niestety wersję nie na tą konsole, którą posiadamy :)
Spośród dwóch wylosowanych osób, którym przypadną pierwsze i drugie miejsce, ta osoba, która odpowie na maila informujący o wygranej jako pierwsza, będzie miała możliwość wyboru, czy chce otrzymać grę w wersji na Xboxa 360 czy na Playstation 3. Druga osoba, otrzyma grę na tę platformę, której nie wybrał poprzednik. W przypadku braku odpowiedzi ze strony zwycięzców konkursu do 30 dni od jego zakończenia, nagrody przepadają.
W jakim czasie dochodzą maile z treścią o konkursie?
znowu nic :(
Jak myślicie "Martin Kałuża " - jaja sobie zrobił z tym imieniem i nazwiskiem czy na prawdę się tak niespotykanie nazywa ?
[62]
Martin - bo może mieć zagraniczne imię ale nie być polakiem
Kałuża - może mieć takie nazwisko bo moja prababcia ma tak na nazwisko
Jak zwykle :(
No nic jak zwykle ;/
lipa jak zwykle
Czemu komentarze piszą tylko ci którzy nie wygrali ;|
Znowu lipa
Znowu nic.
ja pierdyle znowu nic ..
radzio023 ano dlatego, że osoby które wygrały liczyły na wygraną żadnego podzękowania nic. Wygrać można spadać...
Dobre konkursiwo było