StarCraft II [PC] - rasa Zergów
Jak to mawia jeden z naszych ministrów - seksowne :-).
uroczo
Zergowie - o ich chmarze każdy się dowie,
Protosi - aż się o fotonowe fajerwerki prosi,
Terranie - i tak spuszczą wszystkim niezłe lanie,
Starcraft 2 - oj radę da!
spodziewałem się Gameplayu zergów podobnego do tych poprzednich Protosow i Terran ale i tak udało im się podsycić mój apetyt :>
U mnie coś ten filmik nie działa. Ale na youtube obejrzałem 5 minutowy miks bitew z udziałem zergów, ale rozpierdówa :)
Kolejna gra, za którą kochamy Blizzard, zanim jeszcze ją wydał. Zergowie troche zaczynaja przypominać robale ze Starship Troopers, jeśli chodzi o te ataki wielkimi stadami i te wyłaniajace sie z ziemi. Ale to zaliczam na plus. Brak limitu jednostek mile widziany :)
Ciekawe, czy przy starciach kilku setek jednostek będzie zwalniało animację na komputerach, które nie zmieściły się w zakresie wymagań zalecanych :P
Ultraliski w końcu jak widzę mogą się zakopywać. Zastanawia mnie też jednostka Zergów z 1:25 (walczą z Marines Terran). Wyglądają jak Infected Terran, ale zamiast samobójczego ataku strzelają?
Narmo - z tego co wiem sa to specjalne hybrydy Terran/Protosów z Zergami. Strzelają tylko gdy są atakowane. Ich akcją główną są jednak samobójcze ataki - toksyczno-ołowiowo-fotonowe. Jednostki te są dostępne po zakończeniu ok. 42 badań w laboratotium wulkanicznym Zergów, a jednostka ta nazywa się Stranger. Pozdrawiam i ciesze się, że mogłem pomóc.
Troche mnie filmik zawiodl - sam tekst w tle jest bardzo klimatyczny, ale gdy wypowiada 'Imperia upadna', chmara zerglingow (chyba) biega dookola protoskich machin kroczacych, ktore przerabiaja je na chitynowe pancerzyki. Gdy mowi 'Sojusze sie rozpadna' widze ponownie, jak zegri biegaja sobie radosnie, gdy sa eksterminowane. Spodziewalem sie raczej zobaczyc, sceny, gdy Roj wygrywa jakas batalie...
http://blizzplanet.com/news/2190/ - ten filmik jest z komentarzem browdera
ROJO - na tym filmiku lepiej widac ze infested terran czy moze stranger strzela pierwszy, co troche nie pasuje do twojej teorii.
ozoq - masz rację. Być może wynika to z tego, że zaaplikowano mu jakiś specjalny upgrade. Coś w stylu: "Suck my bullet! - upgrade level 2"