Rozdajemy klucze do zamkniętych beta testów gry RaiderZ
Dzięki wielkie za klucz :) Grałem w poprzedni weekend i gra po prostu wymiata. Liczę, Frogster nie zawiedzie i uraczy nas polską wersja
Dzięki za klucz, szukam właśnie jakiegoś dobrego MMO. Mam nadzieję, że właśnie znalazłem :))
Mam problem wchodze i nie ma listy serwerow
ludzie jak odpalić tą gre po instalacji bo daje uruchom raiderZ i wyskakuje error
Mam ten sam problem po instalacji wyskukuje error Some of the client file are corrupted or removed
Ten sam problem co dwaj poprzednicy. Wyskakuje Error, co zrobic z takim antem? Sciagam juz calego klienta od nowa, moze to cos da.
Beta rozpoczyna się o 17.00 ..
@FreakJimmy co nie zmienia faktu, ze patch powienien zainstalowac sie poprawnie, a nie sprawiac nam niespodzianke bledem...
To jest Gameforge, od niech mozna sie wszystkiego spodziewac.
Zresztą, mam ten sam błąd. Jeżeli po 17 dalej nie będzie działał, to ściągam klienta od PWE, który ma mniej błędów
Jeśli macie problem z błędem "corrupted or missing file error" podczas uruchamiania gry, oto rozwiązanie.
1. Odinstaluj RaiderZ.
2. Zainstaluj RaiderZ ponownie, ale NIE URUCHAMIAJ go (nie powinien się aktualizować)!
3. Ściągnij poprawkę: http://download.frogster.de/FOG/raid...erZ_hotfix.exe
4. Uruchom poprawkę, upewnij się, czy instalator odnalazł dobrą ścieżkę.
5. Uruchom grę i pozwól jej się zaktualizować.
6. Zaloguj się.
[14]
Skoro błąd jest im znany a do tej pory nie dodali poprawki to patcha to ja podziękuje.
Jeśli macie problem z błędem "corrupted or missing file error" podczas uruchamiania gry, oto rozwiązanie. 1. Odinstaluj RaiderZ. 2. Zainstaluj RaiderZ ponownie, ale NIE URUCHAMIAJ go (nie powinien się aktualizować)! 3. Ściągnij poprawkę: http://download.frogster.de/FOG/raiderZ_hotfix.exe 4. Uruchom poprawkę, upewnij się, czy instalator odnalazł dobrą ścieżkę. 5. Uruchom grę i pozwól jej się zaktualizować. 6. Zaloguj się.
kurde ściągnołem ten patch i kurwa dalej error to jest poprostu do dupy
działa:)
@ Gerard Company - jeśli zainstalujesz fix'a na zaktualizowaną już wersję to nie zadziała - trzeba odinstalować całkowicie wszystko - zainstalować jeszcze raz - i przede wszystkim NIE URUCHAMIAĆ - teraz odpalić fixa i dopeiro teraz uruchomić i zaktualizować. Jeśli uruchomimy i gra się zaktualizyje przed instalacją fix'a to znowu czeka nas konieczność reinstalki.
Ps: Mogą też wystąpić problemy z wpisywaniem loginu i hasła - wtedy trzeba restartnąć grę i za któryms razem powinnozatrybić. Aha - jeśli po wybraniu serwera wyskakuje komunikat że nie ma takiego użytkownika - to pamiętajcie że trzeba się logować na nazwę użytkownika która rzychodzi mailem po zatwierdzeniu klucza bety (wiele osób próbuje wpisywać zwykłą nazwę swojego konta - która to w becie nie działa)
Pozdro.
Jak zwykle Gry-Online ratują mi dupe przy betach...
Jak będe miał kupe siana to aż całej ekipie kupie po PS3
skąd wytszasnac kod promocyjny do settlers online nowa ziemia