JUŻ nie ma?!
EDIT
Ooop JEST udało się, byłem za wcześnie xD Dziękuuuję GOL <3
mnie najpierw pokazało że nie ma, ale po chwili jak odświeżyłem to kod się pokazał :)
klik i dostalem, pewnie nowa seria kluczy sie pojawila.
edit: ile fejkow? juz aktywowalem na stronie GW2 (no chyba ze GOL zespoofowal strone GW2) wiec raczej prawdziwy.
Ciekawe, ile fejków wparowało znowu.
Tam juz dawno nie ma pre-purchase. Rozeszly sie w pierwszym dniu. Czasami jakies pojedyncze sztuki jeszcze dorzucaja ale marna szansa na to.
Haha miliony graczy wciska f5 a jutro ,miliony kupuje nową kalwiature; x
To kiedy dostawa :D ? Przecież nie będę 24/7 klikał F5. A na Facebooku nic nie ma... :(
własnie po to chcę przetestować, żeby zobaczyć czy warto kupić i jak to będzie u mnie smigać.
Ej jeśli komuś coś wypadło i chce oddać swój klucz to byłbym wdzięczny <lol2> :P
[email protected]
Jak ktoś nie dostał to się niech nie obawia, zaraz swój na Allegro wystawię xd / lol
^
|
|
|
Dajcie mu perm bana za bycie idiotą...
Nie widzisz pajacu, że żartowałem? -_-
sam jestes spozniony, ale w rozwoju, bo ten klucz byl publikowany o 12 na facebooku
Mam pytanie: Czy klient do pobrania będzie dopiero udostępniony, czy można go już pobrać ze strony, bo na stronie GW2 można jakiś pobrać, ale jak go uruchomiłem, to pisało, że to jest klient do stress testu, który już był, a w emailu napisali mi, że wkrótce wyślą mi kolejnego maila z linkiem do pobrania klienta.
Ja mam kupioną grę i używam tego ze strony gw2. Napis o stress teście to po prostu news od Areny. Zmienia się regularnie przed kolejnymi betami. Ściągaj śmiało tamten, bo i tak ten dostaniesz w mailu
Aha, czyli po prostu zrobią update tego klienta, który jest na stronie?
Edit
Jeszcze jedno pytanie do Ciebie: Uruchomiłem ten instalator, który waży z jakieś 20MB i teraz pobiera mi się cała gra. Ona się zapisuje na dysku C:/? Jest jakaś możliwość zmiany na którym dysku ma się gra zainstalować?
Edit 2
Dobra nie doczytałem tego, co było napisane na stronie gw2 i już odpowiedziałem sobie na swoje pytanie.
Na szczęście kupiłem GW2 już bo gdybym miał polować na promocje w godzinach w których siedzę w pracy to krew by mnie zalała.
Ogarnijcie się i rzucajcie to klucze po 18...
Jak ktoś by się rozmyślił to byłbym wdzięczny na wysłanie kluczyka na maila, bo się nie załapałem, a w betę muszę zagrać.
[email protected]
Kampie, kampie i nic :( Nie droczcie się ze mną, nie mogę żyć bez tych pyszności !
jak by ktoś miał kodzik to bardzo proszę o podesłanie na [email protected] kurde nie stać mnie na klucz a zanim uskładam na grę to chciałbym zobaczyć jak beta wygląda z góry wielkie dzięki pozdrawiam
Heh oczywiście boty złapały swoje klucze. :)
Kliknąłem jak tylko się pojawił przycisk ale i tak nie ma klucza, well done.
EDIT: a jednak nie, mam klucz :D widać lecą falami.
o nieeeeeeeeeee!
W razie czego, może ktoś podać link gzie taki kod trzeba wpisać?
Pokampiłem od 20 i swój klucz mam ! Teraz tydzień czekać, dobrze że weekend będę miał wolny :D
jest udalo sie, po calym dniu siedzenia na kompie :D:D:D:D
Kod jest a wywala error przy rejestracji -.-
Skad wy wzieliscie te klucze ja tu siedze caly czas i nic nie ma
Możliwym jest że ktoś wykorzystał już ten klucz co ja otrzymałem ?
@Vinnie55
Pojawiały się prawdopodobnie falami chwilę przed 22. Za pierwszym razem zobaczyłem przycisk ale kodu nie było, po napisaniu posta zrobiłem refresh i znowu była możliwość kliknięcia i udało się złapać kod.
Pytam poważnie >_>
tyle kluczy na dziś?
Juz wszystko gra : dziekuje za pomoc ( Nalcor ;D) oraz za klucz.
Ale fart udało się :D akurat wszedłem i jest :D A po wczorajszym już myślałem, że nie mam szans :D
zgłaszam reklamacje dostałem klucz a w registrze gw2 został już użyty -.-
A to ten klucz wystarczy wprowadzić podczas tworzenia konta na register.guildwars2.com? Czy jeszcze gdzieś trzeba to aktywować?
@restarti
tez tak miałem ale za 3 razem poszło próbuj dalej
Mi też pokazuje że użyty jest...
"Your serial code was already registered with a Guild Wars 2 account."...
Edit: Ufff...poszło za 15 razem -.-
Można spokojnie ściągać tego klienta czy będzie inny?
kiedy nastepne klucze ? :P
mam pytanie czy te klucze mozna wykorzystac tylko do tej bety czy nastepnych tez ?
Dajcie jakąś wskazówkę w komentach, kiedy mogą się pojawić klucze dla nie posiadających faceGoda
Dostaliście już maila od ArenaNet? Ja tak i dali linka do clienta, który prowadzi do tego samego co jest na stronie, więc mogłem już wcześniej go pobrać.
nawet jak nie dostaniesz maila to clienta moze pobrac bez problemu
Dawać klucz !! :D
Jupiiiii ! Udało się :* Kocham was ! Mam swój klucz, mam swój klucz lalala xD
nie wierzę, od czterech godzin siedzę i co minutę odświeżam i akurat się na jakimś filmiku o gw2 zasiedziałem i przegapiłem
ta akurat nic nie bylo co chwile odswierzam
Ano udało się : )
Co? Jaki bezsens, 24h mam siedziec przed monitorem i odświeżać? Może jakoś inaczej rozdali te klucze?
ta a swistak siedzi :)
Serio ziomeczki były kluczyki ! Ale się cieszę haha jak porypany xD Super prezent na dzień dziecka, dzięki jeszcze raz :D
a byly w tej bajce smoki ? :P
były były, ja się nie załapałem ale mogę potwierdzić, że były bo się przycisk pojawił
Jest!!! udalo sie! :D
To byla najszybsza rejestracja jakiej dokonalem, bojac sie o to, ze zaraz ktos mi podkradnie klucz xD
W ogole osobom ktorym sie udalo tez przyszedl mail od arenanet po francusku czy jakiemus? i o co chodzilo z tymi cyferkami na koncu rejestracji?
akurat poszedłem do toalety, bo liczyłem że będzie o 15... A miałem stronkę na auto-odświeżaniu co 10 sekund od 12 po południu...
to ciekawe dlaczego klikajac co chwile nic nie mialem ? pieprze to czekanie
zeszły w ciągu minuty, łatwo przegapić
Powiem wam, że na początku też myślałem, że o pełnych godzinach to jest ale jak widzę LOSOWO w 100% także w zasadzie nic innego tylko życzę wam powodzenia w odświeżaniu xD Brutalne ale prawdziwe, sam tak robiłem :P No ale już mam kluczyk także życzę szczęścia i wam :)
jest udało się zdobyć kluczyk
Tez liczylem na to, ze bedzie o 15 ale cos mi w srodku kazalo nacisnac wczesniej f5, no i sie udalo :D Najlepsze jest to, ze tylko jakies pol godzinki odswiezalem strone co jakies 3-5min, bo jak sie ma udac to i tak sie uda i nie trzeba siedziec tutaj calego dnia :D Jeszcze raz dzieki i powodzonka wszystkim.
lepiej by bylo gdyby wiecej kluczy sie pojawialo z 2 razy dziennie rano i wieczorem a nie trzeba czatowac caly dzien az ktos w pare sekund te 10 kluczy trafi
nie ma sensu tu marnowac czas na facebooku mialy byc wskazowki i nic nie ma zal :/
mówicie tak tylko żeby mnie zniechęcić do odświeżania, żebyście mieli większe szanse!
trafiony zatopiony :DDDDDDDD
pobieram juz bete :D
ja stad spadam szkoda mojego cennego czasu n/c
Wczoraj też były kilka minut przed 15 ;) Dobrze, że clienta można pobrać tydzień wcześniej, bo zajmuje chyba z 20GB.
K4cper -------> 2Mb/s...
To jakiego ty masz neta mi ściągnie w 2 godz
jak ja mam juz pobrane 1gb i zaledwie 4%, wiec z tego wynika, ze caly klient ma okolo 24gb.
Może ktoś napisać ile jednorazowo tych kluczy się pojawia?
Z góry dzięki.
mysle, ze nie wiecej jak 10-20. Klucze sa wrzucane ze 3-4 razy dziennie i chyba bez zadnej systematyki. Moga to byc pelne godziny, a rownie dobrze 14:41. Trzeba miec po prostu szczescie, zeby jakiegos udalo sie dorwac, bo watpie czy ktos naprawde tutaj siedzi 24h na dobre i odswieza co 10sekund strone.
quueele 2012-06-01 - 16:26 założymy sie???? że nie
i nie myśl co z czego wynika................ a zobaczysz fakt jak sie pobierze:)
@quueele ja siedzę od 4.5h :)
To jeszcze mam takie pytanko.
Gra prawdopodobnie wyjdzie w czerwcu (lub trochę po) z tego co się orientuję.
Jeśli kupię wersję pudełkową i zainstaluję ją z płyty będę musiał jeszcze dodatkowo coś pobierać przez net?
xkanex nie kloce sie, bo moze i masz racje. Ale w takim razie wychodzi na to, ze launcher jest do dupy, skoro zle obrazuje % pobranych danych. Bo jak to mozliwe, ze masz 1gb i 4%, a za chwile co? sciagniesz 2gb i bedziesz mial juz 15%?, bo tyle powinno byc, skoro gra wazy 12,7gb jak wspomniales.
@quueele miałem taak jak tyyy, instalowałem wczoraj ,hehe 1 % =227 mb , potem taak jak ty itd. taaak mi wyświetlało.... po skończeniu wyszło ak wyszło , więc spox:))))
pablooooo gra wyjdzie po wakacjach a nie w czerwcu :]
@skocznymroczny, Lewinek to w takim razie nie zazdroszcze, ale skoro nie udalo sie o tej 14:45 to musieliscie sie slabo starac, ja sobie odswiezalem raz na jakies 5min przez godzinke, w miedzyczasie siedzac na innych stronach i akurat sie udalo wiec tak jak mowie wszystko zalezy od szczescia i nie trzeba kampic calego dnia, bo to tez nie zawsze poplaca jak widac.
Zaknafein18 - myslisz ze po wakacjach dopiero? sami sobie strzela w stope probujac konkurowac z wowem
pazdziernik minimum anet ma tez inne gry nie tylko gw poza tym jeszcze klka bet przed nami
zreszta co ma wow do premiery gw2 ? ja wole dostac pozniej a dopracowany produkt a nie zbugowana gre.
mozliwe ale na pewno wyjdzie po wakacjach.
@quueele, co 3min, albo co kilka sek. odświeżam :P a przy tym słucham audiobooki.
Ciekawe jaką pulę kluczy dostali ;)
przeciez na gry online pisze data premiery 28 czerwca
premiera pewnie gdzieś we wrześniu będzie :) ten 28 czerwca to cały czas się przesuwa data
digger18 i co z tego ? to nie jest data potwierdzona przed Anet wiec nic nie znaczy
oj to szkoda
ciekawe o ktroej kolejna pula ;<
szkoda ze nie daja wskazowek tak jak to mieli robic
do tych co się załapali, tu klucze są do konta gry-online przypisane? tzn jak kliknę na klucz to nie muszę go na szybko przed innymi rejestrować?
nie wiem, ja rejestrowalem na szybko ale chyba przypisane sa do konta, bo wciaz mi on wyswietla sie.
jest przypisany bo widze ze juz jakis typ na allegro sprzedaje aukcja od wczoraj wiec zapewne stad :p
jak zrobic automatyczne odswiezanie?
w operze klikasz prawym i masz "Odśwież co...", w innych przeglądarkach nie wiem
a w firefox
dobra, tu straciłem 6 godzin, a na innej stronie z kumplem w 3 minuty keye wytrzasnęliśmy, nara :)
Podzielisz się na jakiej stronie dorwałeś keya ?
@skocznymroczny ale z Ciebie Szczęściarz! o 18 też będzie u mnie 6 godzin ;x
wpisałem się tam i dostałem maila coś pisało o wygranej ale nie ma kodu ,skocznymroczny pomogłbyś ? Co powinienem zrobić ?
Ok też dostałęm koda, dzięki wielkie skocznymroczny, jak spotkamy się w GW2 chętnie się jakoś odwdzięcze
hmm, ja dostałem maila z aktywacją, potwierdziłem linka i mi przysłali drugi mail z kodem
masz włączone obrazki w mailach? bo kod jest jako obrazek
@skocznymroczny, stary jesteś wielki tyle się naczekałem a tu pyk i już. Kocham cie ;D
Rowniez dziekuje.
Lol? To są na serio prawdziwe klucze? Jeżeli tak to skocznymroczny jesteś ku*wa wielki! Dzięki chłopie :)
Ja także dziękuję.
Podobnie jak inni, czekałem na kluczyk trochę czasu, który był jedną wielką niewiadomą..
Wielkie dzięki. Przywróciłeś nadzieję. ;]
Wielkie dzieki. Wkoncu kluczyk mam. Powodzenia za tydzien w beta testach :D
Ktoś już próbował założyć konto z tym kluczem? Rozumiem, że konto zakładamy w grze, nie na stronie (przynajmniej nie mogę tego nigdzie znaleźć na oficjalnej stronie). Byłbym wdzięczny gdyby ktoś potwierdził/zaprzeczył prawdziwość klucza. Skocznymroczny jeżeli klucz faktycznie będzie działał masz u mnie flaszkę :)
konto zakladamy na stronie a nie w grze jesli dziala ci klucz na stronie to znaczy ze jest prawidlowy
@mastal88, Ja już założyłem konto na tym kluczu, teraz sciąga mi sie client. Konto zakładasz na: https://register.guildwars2.com/
niestety na stronie co podal juz rozdane wszystkie klucze, nie dostalem
No i super niech sie gry-online schowaja z glupim konkursem gdzie trzeba siedziec i kampic. Widac ktos musial znalesc jakas Holenderska strone aby normalnie dostac klucz.
stary love you
teraz tylko do bety
Dzięki ZIOM!!! Jesteś WIELKI. Po prostu nie wiem co powiedzieć :) Dzięki Tobie będę mógł sprawdzić "najlepszą grę mmorpg" i pomyśleć nad zakupem.
A mi coś nie działa, potwierdzam i nie dostaję żadnego linku z kodem z powrotem ;////
no dzieki :) ale faktycznie juz nie ma kluczy na tej stronie wiec juz wam nie zadziala
użyj google translate, może już się skończyły?
Tak, już się skończyły więc spóźnialscy dalej muszą campić.
Nie no, pisze że kod został przesłany.... ale nic nie ma.
włącz obrazki w mailu, kod jest w obrazku zaszyty
Teraz pytanko, przydzieloło nas do francuzkiego supportu, ktoś wie czy da się to zmienić na angielski ? Boje się, że przez to mogą być problemy w przyszłości
Ale w tym mailu co dostałem link aktywacyjny ?
skąd wiesz że francuski? maila dostałeś po francusku? gdzieś czytałem że wszyscy co robili konta nowe zostali do francuzów przydzieleni, a może to dlatego, że key ze strony holenderskiej?
ja dodałem do istniejącego konta GW1 i wszystko po angielsku mam.
aczkolwiek nie martwiłbym się zbytnio, grałem w GW1 5 lat i ani razu supporta nie potrzebowałem
O cholera, a ja nie użyłem swojego konta z GW1 tylko nowe stworzyłem, ale kit tam.
Ja dostałem maila po angielsku, już 7% :D
#skocznymroczny
no tak maila od gw2, mimo ze klucz mam stad, a nie z holenderskiej strony. Ja bym sie tym nie przejmowal :)
Niestety kodu nie ma jak nie ma ;/
Mi cos sie zwalilo dostalem kod a podczas rejestracji na stronie uzywajac starego konta z gw przy rejestracji po podaniu emaila i tego imienia pojawil mi sie ten 4 cyfrowy numer ale po nacisnieciu next wyskoczyl mi jakis blad ze klucz jest juz uzyty;/
mozecie mi powiedziec po co laczycie konto z gw1 z tym kluczem ktory jest tylko do bety ? po premierze on nie bedzie sie nadawal do niczego i bedzie trzeba zakladac nowe
nie będzie trzeba zakładać nowego, tylko nowy klucz się doda do konta, pewnie tak jak w GW1
skocznymroczny mogę się z Tobą skontaktować? Mam pare pytań w których mógłbyś mi pomóc.
hmm, da się tu jakoś prywatne wiadomości wysyłać?
nie mam ochoty namiarów publicznie podawać, więc możesz wpaść na irca http://mibbit.com/?channel=%23aaa&server=ircnet.eversible.com na razie tu siedzę przez jakiś czas to możesz zapytać :)
z tego co mi wiadomo klucz jest przypisany do konta i nie mozna cosbie go zmieniac czy dodac innego wiec bedziecie miec konto z gw1 polaczone z kontem do bety a po premierze juz nowe konto.
go sobie *
Jak to jest z tym pobieraniem, jak zamknę okno i włącze ponownie to będzie mi się pobierać od nowa czy jak? Bo % lecą od nowa, ale nie wiem jak to jest z plikami. I w ogóle gdzie to się zapisuje?
tak bedzie ci pobierac od momentu w ktorym skonczyles a pliki zapisuja sie w tym folderze do ktorego pobrales klienta.
a % sie nie przejmuj ze laca od nowa bo to przeleci w moment do tego momentu w ktorym skonczyles.
sevemen - ok, dzięki. Właśnie zauważyłem, że dwa pliki są w folderze "pobrane" No nic, czekam aż się pobierze :D
Czy ktoś może napisać czy przy pobieraniu pobiera się w całośc (jeden part) czy w kilku partach po ileś tam GB ?
jeden wielki plik GW2.dat, na razie ma 8 GB i ciągle rośnie u mnie :)
ciekawe czy będą dzisiaj jeszcze jakieś klucze ;/
Może mi ktoś powiedzieć jak sprawdzić czy konto jest aktywne/ dobrze zapamiętałem passy do starego konta w GW1 bez wchodzenia do gry? mowie o logowaniu na oficjalnej stronie itd bo nei wiem czy zaznaczać na stare konto czy na nowe te klucze do bety.
nie da rady, możesz założyć nowe konto, dla bety to i tak bez znaczenia
jest ktoś kto odświeża od rana?
ja ;S
Ponoć tutaj mają dawać, kto pierwszy ten lepszy www.ign.com/blogs/flowen7/2012/05/31/guild-wars-2-beta-weekend-event-2-keys/
lol z ciekawości chciałem zobaczyć czy któryś uda mi się wbić. Sekundę po dodaniu kodów wklepałem pierwszy - zajęty (rly?), trafiłem za 5 razem (jakieś 7sekund) wpisałem wszystko (3sek.) Zajęty... no i dupa, ileś tam kodów zeszło w około 15 sekund. Boty ? nie ma innej opcji :)
Może będzie jeszcze kolejna fala, kilka osób napisało tam, że im się udało. Ciekawe kiedy tu będzie.
Boty idą kluczami od góry, więc jak chcecie się załapać idźcie tak od 3/4 listy. Z ign. Proste. Złapałam ze znajomymi klucze na jednym rzucie (;
A JA MAM Z NIEMIECKIEJ STRONY I MOZE CHAPAC DZIDE . NIE NO DŻOŁK ale juz sciagam klienta atm mam 10%, w sumie calośc ma 20 gb jakoś. Mam nadzieje ze poprawili wydajnosc i optymalizacje gry po ostatniej becie.
Ci co mają klucze. Cieszcie się bo to naprawdę gra warta świeczki która ciśnie WoWa lewym jajem. Swoja droga patrzcie co robi elemtalista:
TO JEST POGROM - http://www.youtube.com/watch?v=xj5WDwWCzRE&feature=player_embedded#!
PEACE