Rozdajemy 500 kluczy do bety Assassin's Creed: Brotherhood na PlayStation 3!
ja chce
moje gg to 9525997
not fer ja pisze z ps3
dzieki za kluczyk :D
wie ktos jak sie robi wezel wisielca
bo sie chyba powiesze
co chwile odswiezam strone i licze na cud
to wydaje sie dziwne a nawet chore ale wiem jedno zalezy mi . wiec jesli masz zbedny kod to wyslij go mi na @: [email protected] lub GG 9525997
ale tu szopke odstawiam
kiedy koncza rozdawac klucze o 24 czy jutro o 23 59
jest tu kto czy spicie
strach myslec ze polowa kluczy poszla dla dzieci neo . jak macie wolny klucz to wyslijcie na @: [email protected] lub GG 9525997 . Bede wdzieczny
Zbik kurde do spania:)
Oczywiście że połowa poszla dla neo-dzieci zeby mogly poszpanowac w klasie!!!
przyjeli ich tam w ogole
jestem na ps3 a na nim nawet mobilne gg nie dziala
Zbik, po twoich postach widac, ze sam jestes neo. :D
A to współczuje jak gg nie ma :D
charlie.scene - chłopak przeżywa daj mu spokój :D
duzo mi narazie brakuje min. checi do margonema i metina
Jedna rzecz niedaje mi spokoju czy maja jeszcze klucze
To bierz sie bracie do roboty bedzie duzo kolegow do metina:P
Zbik mieli 500 to pewnie se dla administracji ze drugie tyle wzieli-warto spytac czy nie zostalo im cos "spod materaca" :D
pewnie teraz opychaja na allegro:P
te wlasnie sprawdzic musze jak za 10 to kupie
dupa nie ma
siedze i mysle jak dlugo tu siedziec :D
wedlug mnie admini zostawili se ze 100-150 kluczy . dali na poczatek 250 potem 50 i 100 to bardzo prawdopodobne
snujemy tu jakas teorie chaosu
Siedz jak najdluzej bo beka jest:P
Możliwe że tak zrobili ale patrz-dawali je za darmo, wiec założe sie że...
ale kurde musialbym ci to poweidziec gdzie indziej bo nam znowu dzieci neo podducom wszytskie.
Odezwij sie na gg jak bedziesz na cp albo na maila.
Podawalem na stronie 1 wiec poszukaj:P
dobra
9525997
wyslesz czy juz to zrobiles ?
sprawdze za chwile gg jak jest kod to ide budzic caly dom
I'm first . tdamian decyduje kto dostanie
bo ja 1 dzien na tym forum
do you wane fight . I chelange you
On chyba juz komus juz dal :)
odbierz telefon i spedz 7 dni radosnie
ja nie dostalem :(
hahahhahaha
jakoś nie dzwoni wiec nie podskakuj :D
Dawaj mi tutaj kolego na ring i słowiański wiatr powieje wtedy poczujesz siłe koda na głoda.
Cholera baranieje przez ciebie, wez pisz sobie co chcesz ale nie wciagaj w gierke!!
ta zniewaga krwi wymaga ¦/
uuuuuuuu lekko mnie zgielo
Damian a skad to czerpiesz??
Ej i jak bedzie sz mial to od razu zapisz sobie gg 7934918 i podrzuc-bd zobowiazany
on zahakerowal admina
dobra zycia szkoda ide spac jak skombinuje ktos koda niech mi na @: [email protected] lub GG 9525997 napisze
Zbik ogarnij sie bo nie sotaniesz keya.
Tak samo Klapidu ogarnijcie sie !!
biore udzial w losowaniu kolejnych 500 keyi wiec mam jesz cze szanse
karo to wy ze zbikiem spamujecie tu ciągle xd a ja damiana poproszę grzecznie moje gg to 7303765
lub @ [email protected]
ja ci dam spam predzej flood
dobra chyba ide spac
bo zasne przed plejem
3majcie sie i powodzenia w szukaniu keyow
dzien dobry o poranku ! ;D widze ze czekaliscie do 2:30 wczoraj i nic ;/ lol niech wstawa ten co te kody daje
Siemka!!! Siedziałem wczoraj tak do 22:30. Może mi ktoś powiedzieć czy później kody się pojawiły ??
Witam. Zorientowany ktos jest ile sie czeka na maila z kluczem od wpisania kodu na sronce ubi??
Oby tak było, bo wczoraj wpisałem tak kod i do tej pory nie otrymałem klucza co mnie troszkę nie pokoi...:/
Kurna juz 30min po 10 i jeszcze nie ma kodów.
PS Pieprzysz Szymas93
Ocelot jest 10 nie 11
Zbik przeciez Ocelot dobrze napisał... Naucz się czytac do konca a co najwazniejsze ze zrozumieniem...
Wiem ze szymas napisał 11.30 ale zapewne głupoty wypisuje.
Ale wczoraj rozdawali o 10 wiec myslałem że dzis tez bedą o 10
Było to już wiele razy tutaj pisane, kody wysyłane są w PONIEDZIAŁEK (Zależnie od poczty, może się wydłużyć). Wtedy otrzymasz ten kod, który umożliwi ci pobranie 2,5 (+-) GB pliku. A i najważniejsze, że ten kod otrzymasz na mail podany podczas rejestracji na stronce UBISOFT'u.
Czekam na te keye i nic juz chyba mi sie niechce albo jak ktos bedzie mial zbednego niech mi wysle
ja sobie daje spokuj i tak kupie w listopadzie AC na PS3 więc i tak sobie pogram.
Może mi ktoś powiedzieć co muszę zrobić żeby wpisać kod na stronie Ubisoftu. Wchodzę na tą stronę, klikam na czerwony odnośnik z napisem beta, następnie każe mi się zalogować i to właśnie robię i przenosi mnie z powrotem na główną stronę. Co muszę zrobić ??
tomciuch z tego co wiem to to trzeba wpisac w PSN, wiec poszukaj na 1 stronie ktos o tym mowil
Karo wejdz na moment na gg cos ci napisze
jakby ktoś miał nie potrzebny kod to jakby mógł to czy by mi dał pisać na GG 5853579
To jest tak, że ten kod który rozdają tutaj trzeba wpisać na stronie Ubisoftu i oni dopiero w dzień startu bety wysyłają ci na maila ten właściwy kod, który wpisujesz na PS Store. Ale jest jakiś problem z tą stroną Ubisoftu. Wchodzę na nią klikam na "beta", loguje się i przenosi mnie z powrotem. I tak w kółko. Co mam robić ??
Jeżeli ktoś wyśle mi kod to będę wdzięczny.
Piszcie na:
[email protected] ,lub gg 9653821
Właśnie coś jest nie tak z ubisoftem.
Bo z tego co wiem to trzeba byc tam zarejestrowanym a od przedwczoraj nie dziala mi rejestracja!!
Kurde powiedzcie bo wchodze na ubi.com i za cholere nie moge sie zalogowac ani zarejestrowac!!!!
mi wszysko normalnie wchodzi właśnie teraz się zarejestrowalem ;P
Klono1 napisz szybko na gg 6465704 prosze
nie wiem co wy macie do tego ubi właśnie przed chwila zarejestrwałem sie do ubi potwiedziłem konto przez link który mi przsłali i rejestruje sie i bez problemu pisze mi zeby wpisac kod na który czekam o 11.30 :)
Account not created
Unfortunately, we are unable to provide you with a ubi.com account at this time.
Coś takiego mi wyskakuje!!!
Nie wiem dlaczego mi nie dziala!!
Prosze napisac na moje gg:7934918 nie chodzi o kody tylko o pomoc w rejestracji ubisoft!!!
11:30
i nic...:)
A nas w ciula zrobili:P
Panowie przeciez 11:30 to pora orientacyjna , znajac zycie admin wlasnie popija kawke z małżonką i zaraz sobie przypomni:P
prawda
Kurcze, ile można czekać?
poczekam jeszcze 5 min.
mam prosbe bo nie wiem czy potem bede to niech wezmie przynajmniej 1 osba dla mnie klucz bardzo Was o to prosze :)
Nie mam co prawda pięciuset :D, ale dwa się znajdą.
Oddam, ale nie za darmo ;)
Jak nazywa się główny bohater cyklu AC ? - czekam na maile z odpowiedziami.
Adres znajdziecie w Giercowniku
Poproszę w mailach o GOLowe nicki. Będzie mi łatwiej ;)
jak ??
Ściemnia a wy mu wierzycie... ;|
no to o 12:00
nie kałamie zobaczcie sobie aktualne promocje... ta jest zakonczona łosie... klucze są w dziale aktualne promocje...
popatrzcie sobie wyzej dzizys... klucze są... dział aktualne promocje/ zagraj w assassins creed brotherhood beta.... tam są... czemu Wy ludzie nie myslicie??
nie nie kupiłem i mam klucz bo sie postarałem wczesniej... teraz mozna tutaj dostac klucz tylko przy zakupie pre-ordera... haha loosers!!!
ej a ta promocja z tym że trzeba było coś napisać aby klucz dostać to aktualna jest?
Ej panowie, panowie nie gadajcie tutaj głupot bo ch18 was w chu*a zrobil i janczi to samo widze próbuje.
Napisze mi ktos na gg: 7934918 -potrzebna pomoc ale nie w sprawie kodów
PIL bohater to Altair.Moje gg:10135907 lub [email protected]
edit
Klapidu:
Gracz wciela się w rolę członka bractwa asasynów znanego jako Altaïr, którego celem jest wyeliminowanie dziewięciu historycznych postaci propagujących wyprawy krzyżowe i odpowiedzialnych za cierpienia wielu ludzi. Gracz odwiedza pięć historycznych miejsc: Jerozolimę, Damaszek, Akkę, Masjaf oraz Arsuf.
PIL NA GIERCOWNIKU nie mogę znaleść @ :( napisz mi na gg to ci dam odp :D 7303765
ch 18 -> To niestety nie Altair
Klapidu - > Nie używam GG :)
EDIT
I po ptakach. Klono1 dostanie drugi i ostatni klucz.
ja pierdziele wy problemy macie w AC1 był Altair a W AC2 Ezio Auditore de Firenze (była nawet zboja Altaira ;D)
Kpt.Zbik - > Nie denerwuj się ;) Gdybyś grał w 1 lub 2 wiedziałbyś, że Ezio i Altair to tylko postacie, w które wciela się Desmond leżąc w Animusie ;))
wiem gralem w AC1 na kompie a AC2 na pleju
To jak rozdawali teraz kody?
heh myslcie co chcecie, a ja wiem swoje... btw klucze mozna dostac tez na innych portalach... cdaction czy poligamia na przyklad...
janczi szybki jestes teraz to wykapowales xD
jest mam!!!!!
Klapidu - > Odsyłam Cię po prostu do postu nr 343, w którym napisałem, że klucze już trafiły do nowych właścicieli. Mogłeś nie zauważyć, bo edytowałem posta.
jak ma ktos zbedny klucz niech mi na gg wysle 9525997
Też mam POZDRO ;)
Klono1 - > Hmmm, myslałem, że jesteś w ogóle bez klucza. Trochęto nie fair, nie sądzisz.
Jest mam fuck yea xD
juz mam kod :D
jak wpisalem kod to teraz co czekac do podziedziłku n kolejny kod który trzeba wpisac na ps store
Mam kod dzieki wszystkich i powodzenia tym ktorym sie nie udało :D
macie klucz kto pierwszy ten lepszy ;D ACB-T2M1W4V6B8
No właśnie bo ja miałem nadzieje ze to odrazu przyleci i juz bede sciągał bete a tu czekam i nic. A właśnie długo to się ściąga ?
Aha czyli jutro to przyślą tak ? To fajnie do zobaczenia na polu walki :) szukajcie kurtyzany hehe
Ej mam pytanie.
Czy jesli mam konto na ubi.com na jednym mailu i z nego pobiore kod to moge go wpisac na koncie PSN zalozonym na innym mailu??
to sporawo ale czego się nie robi dla AC :)
a ja zgarnąłem kod,zarejestrowałem się na stronce ubisoftu i czekam do jutra aż się zacznie beta
No to zarezerwowałem sobie miejsce w becie i co teraz? Powinienem chyba dostać wiadomość na maila? No, ale jeszcze nic nie dostałem. Kiedy mi to wyślą? EDIT: Już wiem.
PIL- Byłem, ale jeden wygrałem od Ciebie. Ale teraz otrzymałem jeden niespodziewany i daję go koledze.