Dzięki za klucz;p
Dziękuje :)
to dorazu przychodzi?
Mam klucz :D Trzeba teraz tylko PS3 załatwić ;) Chyba, że na moim PSP pójdzie ;P
I tak mnie to nie obchodzi, bo nie mam ps3;)
Ten kod dostaje się od razu?
tak mik daj mi pliss
Emil1818 to dasz koda?
na gg 19834808 plis daj mi mik prosze
Hah jakie szczęście. Zgarnąłem klucz, a jak tylko odświeżyłem stronę to wyskoczył napis, że promocja zakończona.
Gdzie mam wprowadzić otrzymany kod na stronie http://assassinscreed.uk.ubi.com/brotherhood/ ?
Wchodzę na stronę www.assassinscreed.com/vipbeta, loguję się i od razu otwiera mi się strona http://assassinscreed.uk.ubi.com/brotherhood/ i nie wiem gdzie wpisać ten kod.
A ja mam inne pytanko,kiedy dostane kod od UBI do bety? bo wpisalem go na stronie i zadnego kodu mi nie wygenerowalo:p dostane go 4 pazdziernika na email czy jak;P?
Jak grać?
1. Wejdź na stronę www.assassinscreed.com/vipbeta
2. Zaloguj się używając swojego konta z witryny Ubistoft.com. Jeżeli go nie posiadasz – możesz go za darmo założyć.
3. Wprowadź otrzymany na naszej stronie kod.
4. Otrzymasz klucz do usługi PSN aby go tam zarejestrować, w konsoli należy wybrać Account Management, następnie: Transaction Management, a później należy wybrać funkcje: Redeem PLAYSTATION Network Card or Promotion Code gdzie wpisujemy wygenerowany przez witrynę Ubisoftu Kod.
Uwaga: Start bety przewidzany jest na poniedziałek 4 października!
Po wpisaniu klucza wrzuca mnie na strone AC:Brotherhood, przez to rozumiem, że kod do pobrania bety dostaje się później na e-mail, tak?
ja wpisałem i maila nie otrzymałem:( moze znajdzie sie jakis dobrocvzynca?:D([email protected])
Jak nie macie ps3 to po co klucze innym zabieracie. Dlaczego wśród polskich graczy większość to tacy idioci ?
nie moge wpisac kodu.... Zrobilem konto i za kazdym razem jak sie zaloguje wywala mnie do strony glownej... nigdy do strony gdzie moge wpisac kod... ;/
Ja posiadam PS3 i nie posiadam klucza więc jak ktoś chętny na oddanie to pisac mi wiadomość
Ludziki, po co zabieracie kody osobom, które mają PS3 i chętnie by zagrały. Swój dostałem za preorder gry i nie pomyślałem nawet o tym by wyłudzać kolejny.
zeby przedać
Raczej - zmarnować.
Wszystko działa. Jeżeli będziecie postępować zgodnie z instrukcją to po wpisaniu kodu, który dostaliście od nas na stronie www.assassinscreed.com/vipbeta otrzymacie komunikat:
Congratulations! As a member of the Brotherhood, a place has been reserved for you in the Assassin's Creed® Brotherhood PS3™ Beta.
You will receive your Playstation® Network code to access the Beta in early fall 2010 via email.
Oznacza to, że klucz dostanienie na maila, na którego macie zarejestrowane konto na Ubisofcie.
Mógł by ktoś wysłać klucz: mój email [email protected] góry dzięki :)
Jak nie macie PS3 to po co bierzecie klucze, kolegom czy raczej na złość posiadaczom PS3?
No i mój klucz się zmarnował...
Problem jest taki, ze po zalogowaniu na www.assassinscreed.com/vipbeta nie da sie wpisac klucza... poprostu przenosi mnie na http://assassinscreed.uk.ubi.com/brotherhood/#/videos/Video/8036 gdzie u gory klikam w czerwone pole z napisem BETA poi czym 'register for the beta' i znow przenosi mnie na www.assassinscreed.com/vipbeta loguje sie i tak w kolko... bezsensu troche ;/
ja już nie weżne klucza na 100% ani muj brat muj brat też chciał wziąc ale jemu się nie udało się
Witam serdecznie wszystkich użytkowników portalu gryonline.pl
Jako że spóźniłem się na rozdawanie kodów a czytam, że znalazło się wiele osób, które nie posiadają PS3 a posiadają klucz, to bardzo mocno chciałbym poprosić którąś z tych osób o przekazanie, podkreślam przekazanie bo kupno nie wchodzi w grę, tego kodu w moje ręce. Będę dozgonnie wdzięczny jeśli znajdzie się osoba, którą zadowoli uszczęśliwienie mnie i obradowanie betą AC : Brotherhood. Kod prosił bym o wysłanie na maila : [email protected] bądź na gg : 3299876.
Pozdrawiam
Van.Juares
Ej jeśli ktoś nie ma ps3 to po co stara sie o taki klucz !! Ja mam ps3 , a nie udało mi sie dostać klucza , jeśli ktoś chciałby wspomuc w potrzebie to niech wyśle klucz na e- mail [email protected]
Dzięki!;p
moje gg to 25743597
Proszę jak ktoś może to niech da mi klucz do bety bo posiadam PS3 i jestem wielkim fanem AC
Moje gg to 18363754
prosze nie becec macie klucz strona http://www.cdaction.pl/news-15109/assassins-creed-brotherhood---500-kluczy-do-testow-wersji-beta.html
oddam klucz do bety pisac na gg 26646555
Hej! Mam a PS3, a na kod się nie załapałem.
Jakby ktoś miał wolny to bardzo proszę o wysłanie na e-maila: [email protected]
Z góry dzięki, bo AC to moja ulubiona seria!
Mam pytanie, kiedy będą rozdawane te klucze, bo na stronie nie ma podanych żadnych danych na ten temat, jak były rozdawane klucze do bety Medal of Honor to przynajmniej był podany zegar, kiedy odbędzie się następne losowanie a tutaj nie ma nic
Jak by ktoś miał zbędny kod to proszę napisać do mnie, gg to 12158254. Z góry dziękuje :)
jeżeli ktoś ma klucz to bardzo prosze o wyslanie na gg 12907155.
Ponad 2h i klucza na maila jeszcze nie dostałem. Czy może ma on przyjść dopiero 4 października?
pisze ponownie bo sa nieporozumienia mam jeden klcuz do bety ac ale oczekuje w zamian klucza bo bety lbp2 gg 26646555
Jakby ktos mial to baaardzo prosze na [email protected].
Hej jak ktoś ma wolny klucz niech napisze [email protected]
no bo sie wkurze....
Emil1818 [ gry online level: 29 - Pretorianin ]
Mam, chociaż nie posiadam PS3.
to na cholere klikasz ja sie pytam??
Nie mogę z ludźmi, którzy nie posiadają plejaka i klucze biorą...
Jakby ktoś miał niepotrzebny kod to proszę o wysłanie na [email protected]
Oddany miłej zabawy :)
Oddam klucz bo pies zjadł mi ps3 pisać na gg 729102812.
Siemanko jak ktoś może to niech da mi kluczyk. Mam ps3. niech przesle mi go na email [email protected] lub na gg 11256817 PLEASE
Cześć panowie bardzo chcę mieć ten klucz do bety może znajdzie się osoba która chętnie odda bertojavascript:checkValues();[email protected] POZDRAWIAM!!!
Cześć panowie bardzo chcę mieć ten klucz do bety może znajdzie się osoba która chętnie odda [email protected] POZDRAWIAM!!!
Kolejne 50 kluczy jest w bazie.
Proszę wszystkich, którzy nie posiadają konsoli, albo nie mają zamiaru grać o opamiętanie się i nie klikanie na przycisk. Na pewno będziemy rozdawać kody do różnych gier jeszcze wielokrotnie, postawcie się w sytuacji osób, które teraz nie mogą zagrać, bo ktoś postanowił zwinąć klucz dla sportu.
Oddam klucz pisac gg 12813465
Kurcze po co bierzecie te klucze jak nie macie ps3, a ja chetnie bym skorzystal.
Jak ktos ma na zbyciu to piszcie na gg 9653821.
Jak by ktoś miał niepotrzebny kod to ślijcie na adres [email protected] :)
Dziś nie zajrzałem i okazja przeszła koło nosa:( No cóż, będę dalej polował:)
Jeśli jednak ma kodzik ktoś, kto nie ma konsoli(albo ma kodów więcej) i może oddać to będę bardzo wdzięczny:)
miko3d at hotmail.com
Jeśli ktoś nie ma ps3(bądź ma więcej niż 1 klucz),a ma klucz to niech zrobi dobry uczynek i wyśle go na ten mail :) :
[email protected]
Fuck Yea dopadłem 1 :P. Post [85] już nieaktualny ;]
Tak sobie weszłem żeby sprawdzić co nowego i odrazy klucz zgarnąłem.Szczęście mnie nie opuściło już drugi key
YEAH mam klucz :)
A to są kody na ps3
siema rejestrowaliście już klucze ? Dostaliście już na maila te klucze do PSN czy trzeba czekać do Poniedziałku ?
Już usypiałem , a tu proszę znowu są kody.
To do poniedziałku :)
Czy dobrze rozumiem, ze klucze do PSN beda wysylane dopiero w poniedzialek? (bo nie jestem pewien czy poprawnie przeszedlem przez wszystkie kroki)
Jakim sposobem dostaliście te klucze ? Wchodzę na stronę a tam pisze żę akcja zakończona ? WTF ? Kiedy nowe kody ?
żbike, specjalnie dla Ciebie za minutkę dorzucam 50 - jak nie złapiesz to jesteś ciamajdą :P
Oczywiście musisz odświeżyć stronę :)
Verminus wiesz jak to jest z tymi kluczami do PSN ? Trzeba czekać na nie do poniedziałku ? :)
LogzXVI -->
Tak, niestety nie znam dokładnej godziny kiedy rozpocznie się wysyłka oraz start bety. Wszystko w rękach Ubi.
@Verminus aha... dzięki :)
aa tam akurat się wróci ze szkoły :) ale szkoda że nie od razu tak to przez weekend by się pograło :P
Dziekuje serwisowi Gry Online za klucz :) mam PS3 i chetnie wykorzystam, zwlaszcza ze czekam na te gre z niecierpliwoscia :)
No czekam na kolejne partie morze sie uda;pp
Wstawaj i dorzucaj te kody bo sie niecierpliwie
Kiedy będą nowe klucze?
PS. Po chuj (sorry, że przeklinam ale zdenerwowałem się) ktoś klika jak nie ma PS3 mam konsole, uwielbiam assassina, a tu lipa bo jakis dzieciak chciał być fajny i wyobrazić sobie że ma konsolke.
zgodze sie z tobą Mam konsole ale nie udało mi sie wygrać klucza , czekam już od wczoraj
I jeszcze te ciągłe odświeżanie...
No, można se kompleksów nabawić;D
Arab360--> Jeżeli masz Opere ustaw sobie odświeżanie co 5 sekund i tylko trzeba trochę "przykampić".
Nie używam Opery, ale i tak dzięki za rade. Verminus chyba specjalnie dłużej śpi.
Kiedy nowa porcja?
messi19__Domo i arix555--> spokojnie bo wam żyłka pęknie...chcecie moge wam sprzedać te klucze jak się wam coś nie podoba i macie jakiś problem
serwis udostępnia wam klucze za darmo i tu jeszcze widze panów zbulwersowanych...fajnie
Bez sensu. Zwykła zabawa ludzkimi emocjami. Marnowanie ich czasu. Verminus/GOL powinien jasno określić o której godzinie rozpocznie się rozdawanie kluczy.
No i co może frytki do tego?
EDIT: niestety Arab 360 tu jest jedna zasada-kto pierwszy ten lepszy no więc niestety-przyroda:D
Bez sensu. Zwykła zabawa ludzkimi emocjami. Marnowanie czasu. Manipulowanie. "Jak wstanę"...
Verminus/GOL powinien jasno określić o której godzinie rozpocznie się rozdawanie kluczy.
Żenujące.
Właśnie o to chodzi- sprzedać. Syndrom polaka- zrobić interes nieważne czy kogoś się robi w chuja.
Trzy trzeba mieć swoje własne PS 3 żeby skożystać z klucza zy u kogoś też można?
Jak nie masz ps3 to nie bądź samolubem. Może ktoś inny ma i czeka na ten klucz.
Mam 1 Klucz Wolny, nr gg 9510974
MAM fuck yeah. Dzięki GOL pozdr.
PS. Od razu mi się humor poprawił
Dziękuje! Teraz tylko muszę ustawić PSN bo PS3 mam dopiero od paru dni...
jak ktos nie zdazy sobie wziac klucza a ma PS3 to niech napisze na gg:5211469, nie doczytalem, ze chodzi o PS3 i wzialem klucz, chetnie go oddam
CZemu nie przyszedł mi klucz? Wpisalem ten kod na stronie ubisofty i napisali że wysłali, minelo z 10 godzin i nie ma...
Właśnie jak to jest z tym kluczem? Zalogowałem się wczoraj, wprowadziłem wszystko i...
klucz powinien przyjść na e-mail tak? bo go tam nie ma :( Proszę o wyjaśnienie.
Ja też zalogowałem sie na ubisoft,com i potem ten klucz wkleiłem i napisał że mi go wyśla , a jescze go niema . może przyjdzie dopiero w poniedziałek gdy rusza beta?
miejmy taką nadzieje bo gra wygląda wspaniale i ach chce mi się grać...a teraz weekend muszę wytrzymać :D
Beta rusza 4 października, więc jeszcze trochę musicie poczekać. Co wy tacy nerwowi?
mam klucz XD,a do wszystkich niewiedzących klucze zostaną wysyłane dopiero w poniedziałek więc nie ma co się denerwować ;D
The Beta officially begins on the 4th of October. The PSN tokens will be sent on the 4th of October by email to the users who have registered for the beta. Tak przyjdzie w poniedziałek ;)
No i mam kluczyk. Wielkie dzięki
Jutro też mozna sie spodziewac kluczy o 10?
pfff ta beta to shit klucz nie działa....
hej, Verminus dodaj jeszcze z 25 - 50 kluczyków tak o 11 35. ok? bo nie moge się zalapać a na gierkę czekam z niecierpliwością ;D
Lub moze mi ktos klucz podeslac? bylbym wdzieczny gg11256807
Byłbym wdzięczny za klucz gg: 6465704
Prosiłbym czy ktoś mógłby mi dać nie potrzebny klucz do bety AC.
GG: 5853579
Z góry dzięki
też bym prosił o przekazanie jeżeli ktoś nie bedzie używał gg 6661320
Wiem, że nie będę oryginalny ale jeśli ktoś zdobył kod a nie interesuje go ta beta albo nie posiada PS3 mógłby przekazać kodzik komuś takiemu jak ja ?? Byłbym niezmiernie wdzięczny. Moje GG: 12774599 lub na mail: [email protected]
prosze o klucz bo bardzo bym chciał zagrać [email protected] albo gg 19834808 pliss :(
Sunicun shit to jestes ty!!! Klucze działają w stu procentach tylko ze od 4 pazdziernika... jakby sę chodz troszkę zainteresował to bys wiedział!!!
Vermi daj teraz troche kluuuuczyków bo o tamtej godzinie to ja jeszcze spałem ;c
Pozdrawiam ;D
Jakby ktoś nie potrzebował kluczyka to proszę gg: 9710383 . Byłbym bardzo wdzięczny :)
to po cholere brales?
PLEASE !!!!! Jak ktoś nie ma PS3 to niech będzie łaskaw i poda go GG: 12774599 lub [email protected] BĄDŹCIE LUDŹMI !!!!
błagam o klucz
Nie mam czasu siedzieć na Golu i polować na niego jak ktoś ma to niech wrzuci mi na maila [email protected] albo gg jest w linku w niku.
verminus rzuć parę kluczy
Będziecie w ogóle wrzucać dziś te kody? Mówiliście, że będziecie prze cały weekend a jest sobota parę minut przed 18 i kodów nie ma. Kupa ludzi czeka jak debile( w tym ja) a wy se chyba jaja robicie.
a jak sprawdzić czy dostałem klucz? jak ktoś chcę oddać klucz to niech napiszę na email [email protected]
Aż mi się śmiać chce jak patrzę na wasze komentarze... podajcie klucz błagam bo się popłacze... BĄDŹ CZŁOWIEKIEM PODAJ KLUCZ BŁAAAGAAAM pfff zachowujecie się jak 7 letnie dzieci którym mama nie kupiła loda żal mi takich ludzi.
I tak pięć minut po tym jak zamieszczą te klucze to już ich nie będzie bo zabiorą je dzieci neo itp., które nie mają ps3 i dlatego zabiorą ci klucz, żebyś też nie mógł zagrać.
MA ktoś możę klucz??Bo ja go nie dostałem a z chęcią bym zagrał.Posiadam ps3.Moje gg:10135907
verminus napisz chociasz czy dasz dzis klucze
Ma ktoś ten klucz ? Bo bym sobie z chęcią zagrał! :)
Verminus, a może wysyłaj na maile klucze, bo tak to część z nas nigdy nie zagra w tą betę. Wiem, że ten pomysł ma plusy i minusy, ale jeżeli w końcu nie zrobicie jakiegoś posunięcia to 70% kluczy się zmarnuje.
Ma ktoś możę klucz zbedny i mógłby przesłac??
Prosiłbym o wysłanie na e-mail:[email protected]
Z góry dziekuje
O której macie zamiar wypuścić te kody ????!!!!!! Ileż można czekać ????
dawać kody !!!!!!!!
Dajcie kody!!!
ludzie mam ważną sprawę i nie będę miał dostępu do neta więc jeśli ktoś by mógł to wyłapał by mi kod a będę bardzo ale to bardzo wdzięczny. email [email protected]
nie bylo mnie 1h tutaj rozdali cośczy dalej nic? jak nic to dawać bo nie bede do 24 czekal jak wczoraj jak idiota i i tak koda nie mam !!!
JAK KTOŚ MA KLUCZ TO PROSZĘ NA EMAIL [email protected]! :)
Ma ktoś zbedny kod Bo jestem AC-maniak i z checia bym se pobiegał jako jeden z pierwzych :D moj email to [email protected]
Bardzo proszę o klucz na emaila. [email protected] . Z góry dziękuję i pozdrawiam! ;)
Ezio18 ty też warujesz na klucz :D
Verminus Wrzuc kilka kodow plis :|
daj pare kodow
widze tutaj kilka postów w którch ktos chce oddac klucz.. ludzie postaracjei sie troche... niech wam sie chce... ja sie postarałem i otrzymałem klucz od kogs kto się tutaj ogłosił:) teraz tylko czekac do poniedzialku:D
ja juz do 10 na gg napisalem i nic milczenie :D lepiej byc przezorny
To czekanie jest straszne az sie zyc odechciewa ;/ chyba zaraz ide se pograc na PS3
A najlepsze jest to że 50 % tych kodow jak zakladam wybrali użytkowinicy bez konsoli :/
Udowodnijcie ze nie jestescie tacy nieczuci dajcie kod :D
Jeżeli ktoś nie potrzebuję klucza to bardzo proszę o wysłanie go na gg: 9474990 Z góry dziękuję
lepiej by było, gdybyście tutaj zrobili podawanie PSN ID, a klucze wysyłali na PSN ; ] było by to troszkę dla was roboty, ale nie zmarnowalibyście kluczy (jak mniemam przez branie kluczy przez osoby bez PS3 ja nie przetestuje gry - a jestem wielkim fanem serii)
Usnitax wiec jest nas 2 xD Też lubie AC
a kto nie lubi:) ja kuda mi sie jakis klucz jeszcze dorwac to napewno oddam... ogłoszę się tutaj i oddam pierwszemu chętnemu... pzdr.
Janczi jak uda ci sie go zlowic to byl bym wdzieczny jak bys mi go wysłał
Jak ktos złowi kod to niech wysle na GG 9525997 lub [email protected]
oni chyba sobie jaja robią z tymi kodami czekam cały dzień i nic lepiej by już było zrobić to w formie konkursu
jeśli ktoś ma wolnego koda to niech napisze mi go na @ mam ps3 ale koda już nie :( @: [email protected]
wyslij mi key na gg
Chyba se na becie nie pogram
Siema, dam kod pierwszemu (który chce) pod moim postem ;D podajcie gg...
GOL sa w ogole jeszcze klucze . Bo ta niepewnosc mnie zabije
525817