PS5 pobiło wyniki sprzedaży PlayStation 4 w Japonii
Sony może w końcu by się przestało wygłupiać i udostępniło firmware odblokowujący M2.SSD dla wszystkich (nawet beta) albo chociaż podało datę udostępniania, bo miało być "summer" a coś się nie zanosi.
5 sztuk, i tak więcej niż twoj IQ prowokatorze fanbojku. Ze jeszcze cię tu trzymają na tym forum....
Ciekawe jak byłaby sprzedaż, gdyby nie było problemu z dostępnością samych konsol, oraz ceny kart graficznych byłby na normalnym poziomie. Niestety, ale sprzedaż obecnej generacji jest mocno zaburzona przez dodatkowe czynniki.
Ciekawe też jaka by była sprzedaż gdyby sony nie porzuciło polityki exów, i nie mamiło i okłamywało ludzi.
Myślę, że duży wpływ ma bark kart graficznych. Ludzie wolą kupić konsolę niż czekać wiecznie na podzespoły. Zresztą ktoś tu wrzucał info, że ileś tam % nabywców PS5 nie miało wcześniej PS4. Po prostu ludzie wybierają sprzęt za stosunkowo normalne pieniądz, który oferuje gry. Jak już rezygnują z PC, to głupotom byłoby wybranie xboxa i ograniczenie się. Lepiej spróbować nowych gier, nowych ip, gier, które dostają goty, niż bić kolejny rekord w forzie 4 2.0. Albo latać w Google Earth podziwiać pikseloze z wysokości.
Jak już rezygnują z PC, to głupotom byłoby wybranie xboxa i ograniczenie się. Lepiej spróbować nowych gier, nowych ip, gier, które dostają goty, niż bić kolejny rekord w forzie 4 2.0. Albo latać w Google Earth podziwiać pikseloze z wysokości.
Ty się już nawet nie starasz.
Jak widać po statystykach, sprzedaż Pleyki idzie bardzo dobrze, a xbox zalega w sklepach. USA największy rynek dla Xboxa, a bez kłopotu kupisz Xboxa X w markecie. Wchodzisz do Walkmartu, bierzesz z półki Xboxa X i tyle. Tyle, że mimo lepszej dostępności nikt tego nie chce.
A jak komuś sie nie chce po marketach biegać, to na stronie Walkmartu ma dostawę na 13 września jak dziś zamówi. Mit o tym, że Xbox zalega tylko w polskich sklepach, to tylko mit.
Olekek ale ty bzdury wypisujesz, nic sie nie zmieniłeś bo bananie. Przestań pisać niesprawdzone brednie i wprowadzać ludzi w błąd, jeden Dorumu wystarczy na tym forum. $ony za to nie płaci.
$ony za to nie płaci.
Może i płaci, sytuacja gdzie polski oddział sony sobie kupuje jakichś płatnych trolli nie jest niemożliwa. A patrząc na to co się dzieje na forum, cóż, to by chyba była lepsza opcja, bo drugą jest po prostu szczery fanatyzm.
Tak tak, w Walkmarkt. Nawet nie potrafisz dobrze wpisać nazwy sieci sklepów o której piszesz. Pisałem już idź na PPE będziesz pasować do tamtejszych troli.
W weszliście w ogóle na strone Walmartu? Pewnie nei, ale pianę bijecie. Macie tam Xbxoa X z dostawą 13 września. Można bez kłopotu kupić. Cena jest wyższa niż normalna, ale można kupić. Więc przestańcie powtarzać mit, że Xbox tylko u nas lezy i nie jesteśmy żadnym wyznacznikiem skoro na stronie Walmartu można kupić z szybką darmową dostawą i to 12 sztuk na konto.
Wchodzisz do Walkmartu, bierzesz z półki Xboxa X i tyle.. A potem wrzucasz screen ze strony na preorder..... Samozaoranie level hard. Człowieku, skończ pisać bzdury, bo sie naprawdę kompromitujesz. Włącz myślenie.
Jaki preoder? Masz tam normalne zamówienie, które zostanie dostarczone 13 września. Nie ma tam żadnego preoderu. Brak jest tylko możliwości odebrania w sklepie. Przy składaniu zamówienia masz wyraźnie napisane, że zostanie dostarczony do 13 września.
walmart a nie walkmart. i nie kłam .u mnie w warzywniaku xbox jest za 6999
Ja stawiam że ps5 wskoczyło w miejsce kart graficznych ,czyli do koparek xd już tak było przy PS4 nic trudnego
Nie ma co sony znowu znokautowało Xboksa niestety, ale musi pojawić się porządna konkurencja do PlayStation, bo to co odwala microsoft to się w głowie nie mieści.
Mam nadzieje że konsole zostały kupione do celów do których są przeznaczone.
Dobra wiadomość .
Oby Sony sie świetnie zaprezentowało dzisiaj wieczorem .
Dużo gier na obie konsole !