Mennica Gdańska przygotowuje monety z cyberpunkowym motywem
Wlasciciele ps4 otrzymaja specjalna wersje.
Kolorowy krążek za 1500 zeta nawiązujący do uniwersum, w którym główną osią wydarzeń jest walka z korporacjami i zwyrodniałymi bogaczami?
Bardzo punkowy pomysł.
Po tej wtopie to wstyd było by mieć coś takiego w kolekcji...
Kolorowy krążek za 1500 zeta nawiązujący do uniwersum, w którym główną osią wydarzeń jest walka z korporacjami i zwyrodniałymi bogaczami?
Bardzo punkowy pomysł.
Toss a coin to your...a to nie tutaj, przepraszam....przepraszam najmocniej... Juz wykupione :D
To już wiadomo czemu gra jest tak niedopracowana. Zajęli się marketingiem i temu podobnymi rzeczami zamiast dopracowywać grę żeby faktycznie była 10/10 ( a stać ich na to było ).
Ale zdajesz sobie sprawe, ze w CDP maja nieco innych ludzi od marketingu i programowania, a monety to juz w ogole zupelnie kto inny robi, prawda?
Owszem, dlatego dodałem do tego adnotację, iż było ich stać na dopracowanie. Programiści mieli ku temu zdolności to nieulega wątpliwości. Dlatego też można mieć tym bardziej za złe zarządowi, że większą wagę przykładał
do PIERDÓŁ tego typu jak te monety, niż dać chłopakom czas na wyszlifowanie dzieła.
A co do tego mają monenty? Podpisali umowę z mennica pewnie rozmowy trwały parę godzini już. Mennica sama zaprojektowała monetę i sama ja sprzedaje. Jest zespół od marketingu w cdp który ma takie zadania i nic kompletnie deweloperzy nie tracą na tym zespole.
i co jeszcze!?
strach otworzyć szprotki w tomacie...
Wlasciciele ps4 otrzymaja specjalna wersje.
Zastanawiałem sie nad zakupem, a i jest to jakaś inwestycja na przysżłość, ale masakrycznie mi się nie podoba.
A czemu po drugiej stronie jest Elka?
Bo Niue to terytorium zależne Wielkiej Brytanii.
I wyspa znalazła sobie biznesową niszę, bijąc pamiątkowe monety o faktycznej wartości miedzianego żetonu z Giewontem kupionego na Krupówkach, w zasadzie każdy może sobie u nich zamówić bilon z dowolnym motywem i Elką po drugiej stronie.
A na odwrocie zamiast orzełka będzie smutna mina Kicińskiego z półokrągłym "Przepraszamy"
Artykuł sponsorowany przez Mennicę Gdańską (ostatnio ostro reklamują te monety). Inwestycja żadna. Te monety nie mają żadnej wartości poza nominalną. Te magiczne zyski na wartości 50% liczone są na podstawie aukcji allegro, w których desperaci próbują opchnąć te monety kolejnym naiwniakom.
Na takie coś mógł wpaść tylko jakiś boomer-prezes banku :D. Ostatni raz grał w Wolfensteina 3D ale zobaczył, że teraz głośno o Cyberpunku, naoglądał się w telewizji, że to hit z Polski i powstał w głowie ten wspaniały plan. Wygląd tych monet to już poniżej poziomu gdzie warto dawać konstruktywną krytykę :).
Estetycznie te monety prezentują się przepięknie, ale strach pomyśleć jakie historie mogłyby się dziać, gdyby jakiś ekscentryczny miliarder zechciał zebrać wszystkie te monety.