Gramy w Pokemon X & Y - pierwsze wrażenia z nowej przygody!
Przyznam szczerzę, że ogromnie się zdziwiłem o.O Nie spodziewałem się, że nagracie materiał z Pokemon X&Y :) Osobiście, jestem fanem serii od pierwszej odsłony Red i Blue :) Fajnie, że pokazujecie gierkę. Może akurat zachęci to kogoś do zetknięcia się z serią i zerwie stereotyp ''Pokemony są dla dzieci''. Dobra robota, pozdrawiam :)
Zespół R znowu błysnął....
Nie wierzę, Nintendo na Tvgry! Co się stało? Przecież promek od N nie ma.
Zresztą WTF? Czemu to nie jest zgrywane bezpośrednio z konsoli? LOL, profesjonalizm...
A recenzja będzie?
Bardzo dobry materiał Jordan, już się wyrabiasz;) Tak jak na początki ciężko było Cię słuchać to teraz robi się to z wielką przyjemnością. Oby tak dalej!
Sam kupilem konsolke dla tej gry i powiem ze warto dla osob ktorym odpowiada taki tryb rozgrywki :-) jordana lubilem od poczatku i spoko ze robi takie materialy :-)
Nowych poków nie licząc Mega ewolucji jest tylko 69, hmmm. Ja już nastukałem z 55 godzin i jest co robić. Narazie bawię się w uzupełnianie dexa, ciężko bez Pokebanku będzie ogarnać te ponad 720 poków :D Narazie mam coś koło 350 heh :D
...ciekawe czy cos takiego wyjdzie na pc :D
Kęsik
Nie wierzę, Nintendo na Tvgry!
Co w tym strasznego, to że nie ma promek, nie oznacza że nie mogą pokazać gry.
Zresztą WTF? Czemu to nie jest zgrywane bezpośrednio z konsoli? LOL, profesjonalizm...
Jak już piszesz coś to się doinformuj, 3DS nie ma funkcji zgrywania obrazu z konsoli, przeróbka kosztuje tyle co koszt konsoli + trzeba ją wysłać do Stanów/Japonii i zapłacić cła, koszty wysyłki etc. Komu to się opłaca ?
Jak już piszesz coś to się doinformuj, 3DS nie ma funkcji zgrywania obrazu z konsoli, przeróbka kosztuje tyle co koszt konsoli + trzeba ją wysłać do Stanów/Japonii i zapłacić cła, koszty wysyłki etc. Komu to się opłaca ?
Największemu serwisowi o grach w Polsce? Zarabiającemu na tym? Komu jak nie im?
Tylko to jest nieoficjalny mod i nie jest wspierany przez nintendo.
Poza tym jak wspomnial kesik, nintendo nie ma przedstawiciela w Polsce wiec te pokemony to prawdopodobnie wyjatek i prywatna gra Jordana.
Co w tym strasznego, to że nie ma promek, nie oznacza że nie mogą pokazać gry.
Pokazywać mogą owszem, ale to że nie ma promek wymaga pójścia do sklepu i kupno gry a przecież to niedopuszczalne i karygodne o co przecież robił aferę serwis na P, nie ma promek nie ma recki :D
Plis, jakieś randomy z YT czy pomniejszych serwisów mogą sobie na to pozwolić a GOL nie może?
Plis, jakieś randomy z YT czy pomniejszych serwisów mogą sobie na to pozwolić a GOL nie może?
Zamiast powtarzać na każdym kroku to swoje gimbazjalne 'plis', pomyśl.
Jaki interes ma firma w tym, żeby wydać 200-300$ na coś czego będzie używać, do pokazywania prywatnych nabytków redakcji ?
Poza tym która normalna redakcja będzie się bawić w modowanie konsol, wysyłanie do stanów i czekanie paru tygodni/ miesięcy? Dodatkowo konsekwencją tego, jest utrata gwarancji, mając na uwadze to że w polsce prasa nie ma żadnego wsparcia nintendo, jest to bezsensowne.
Serio, pomyśl logicznie.
Świetny materiał ,Pokemony cudowna seria gier oceny na serwisach mówią same za siebie ,spora część graczy w ten tytuł są to osoby starsze ponieważ jest to kawał dobrego rpga, ja osobiście wychowałem się na tym Anime a anime powstało na podstawie gry
Świetnie to wygląda :) do tego jak widać, twórcy nie zrezygnowali z tych pierwszych pokemonów, co jest dodatkowym smaczkiem, jako że mam za sobą wiele godzin spędzonych na grze w Pokemon Red i Yellow.
Można spodziewać się jeszcze jednego filmiku z dalszego stadium gry :) ?
Czy będzie wersja w wersji emulatorowej? Mam wszystkie części Pokemonów na emulatory i chętnie dodałbym tę część do swojej kolekcji. Czemu emulator aniżeli konsola? Niestety nie stać mnie na kupno nawet nowych komponentów do swojego PC a przenośna konsola byłaby problemem.
Wndziu
Nie, nie będzie wersji dla złodzieji.
Wygląda świetnie. Przejście na 3D zdecydowanie pomógł tej serii. Teraz można oglądać wszystko pod każdym kątem. Graficznie też podniosła się seria o lvl wyżej. Świetne wykorzystanie dwóch ekranów. Na jednym mamy suche dane i informację o pokemonie a na drugim możemy bez problemu na całym ekranie toczyć walkę. Ten tytuł to chyba zbawienie dla nie udanego 3DS-a. Może podniesie się ich sprzedaż. Powiem szczerze, że już pokemonami od bardzo dawna się nie interesuję, ale ten tytuł mnie zainteresował. A, że 3DS-a się źle sprzedaje, to nową konsolkę można kupić za 600 - 700 zł. Myślę, że warto :)
FireJach
Sprawdzone i nadal uważam łamanie praw autorskich za złodziejstwo.
obiecał, że jeszcze wróci o pokemonów, a tu kolejnego filmiku nie wiać....
Co ja bym zrobił ,żeby w to pograć. Przy FireRed spędziłem mnóstwo wpaniałych godzin.
nwm czy ktoś tego już nie napisal ale jak ktoś ogląda jeszcze serie w tv to protagonistka zostaje nową dziewczyną w teamie asha