GeForce GTX 1660 Ti zadebiutuje 15 lutego?
mówi się o 279 dolarach, czyli około 1050 zł bez podatku VAT
No czyli w Polsce od polskich sprzedawców Polak będzie musiał zapłacić tak z 1800zł.
[1]
Kto wie: może faktycznie będzie trzeba u nas wyłożyć więcej kasy za zauważalnie wolniejszy układ względem RTX 2060, który de facto nawet w edycji gamingowej kosztuje mniej :P
Tak z ciekawości - ktoś z Was ma zamiar kupić tę kartę?
Bez przesady karta będzie tańsza u nas.
GeForce RTX 2060 6GB nabyć można za 1600-1700zł więc GTX 1660 Ti nie będzie kosztować więcej niż 1300-1400zł.
Też uważam, że nazywanie tej karty 1660 to głupota, bo niszczy filozofię numeracji kart. To powinien być 1160 GTX i tyle, a nie wprowadzają nazewnictwo od czapy.
W Metro nie zaszalejo
Nie to mam na myśli,choć w sumie też :P
Nie każdy hydro czeka tylko na jedną grę żeby się masturbować po pikselki na ekranie. Niektórzy chcą po prostu pograć.
Wydajnosc GTX 1070 za 1300zł, ktory kilka miesiecy temu kosztowal prawie 2000zł. Czego chciec wiecej ? Bol dupy moga miec tylko ci, ktorzy niedawno kupili swoje GTX 1060/70. I skonczice pisac bzdury o nie wiadomo jakich cenach jak DanuelX.
Normalnie nie jestem "grammar nazi", ale ten błąd zawsze wytykam, bo wiem, z czego się bierze: "ci, którzy" nie zawiera "ci" w znaczeniu "tobie", więc pisze się małą literą.
A tak na marginesie w dialogach (również w napisach do filmów albo zapisach wywiadów) zawsze pisze się "ci, cię, tobie, tobą" małą literą, w przeciwieństwie do listów (w tym elektronicznych), SMS-ów i wpisów na forach.
Hej zaborr1. Sorry ze zmienie temat. - niedawno pisałeś że nie masz problemów z win 10 przy podłączeniu sprzetow po usb. Nie widział mi Samsungow S4 i aparatu Canon. Nie wiem w czym rzecz ale może czegoś nie wiem bo mimo wszystko nie spotkałem w sieci globalnego krzyku w tym temacie. help !
Father_nathan dzieki za poprawienie.
Mirko81 sam sie nigdy nie spotkalem, ani nie slyszalem zeby komus nie czytalo sprzetow na 10. Telefony itp czytalo mi zawsze bez problemow. Pierwsze co to pozwol Windowsowi sciagnac i wgrac wszystkie aktualizacje. Upewnij sie czy w telefonie masz wlaczona odpowiednia opcje do kontaktu z PC, sprobuj podpiac telefon oryginalnym kablem od telefonu. Rozwiazan problemu jest cala masa i mozna by o tym napisac spory temat :) Moze Windows ma tylko problem z niektorymi modelami i akurat wypadlo na twoje :/
Nie zdziwię się jak Nvidia wyda pełno kart o nazwach w stylu 1650, 1650ti, 1660, 1670, 1680
Edit: Jeszcze 15xx, 17xx, 18xx