NICE NICE :D
fajny flesz
super flesz :D nareszczcie cos o Crysis 2 :) beda dodatki do GTA 4 na PC juhu :P
głosuje
bo mi się aboname skończył
Eh, kto by pomyślał ze Rockstar zdecyduje się na wydanie dodatków do GTA na PC... i tak 3/4 graczy "ściongnie"
spoko flesz
zgadzam się :D po przejściu ( akurat dzisiaj :D ) Mass Effecta 2 wiedziałem że będzie trzecia część :D czekam z niecierpliwością
Głosuje się dla przyjemności, a nie dla abonamentu :P Nawiązując do flesha - myślałem, że już nie pogram w dodatki do gta 4 na PC ale pomyliłem się.
Super Flesh. Najlepsze info: DODATKI DO GTA IV NA PC!! YEAH :)
Jak by ktoś jescze nie wiedział to w Havy rain będą spolszczone trofea
http://www.ps3site.pl/polskie-trofea/34284/
a ja teraz tylko na bioshocka czekam :D
fajny fleszyk, świetna jest ta wiadomość , że dodatki do GTA IV będą na PC :)
fleszujecie
najgorsza jest kategoria najbardziej oczekiwana gra 2010 już 5minut nie moge wybrać
zaciekawiło mnie Metro 2033, coś ciekawego się zapowiada.
No. Dobry flesz. Bardzo dobry pomysł z tym darmowym abonamente, xD więcej takich!
Super FLESZ muszę mieć Crysisa bo druga część będzie super a w pierwszą nie grałem bo dopiero od miesiąca mam komputer który udźwignie te grę na max. wymaganiach :D
Droga redakcjo tvgry!
Mam mały pomysł na gramy z ME2.Zrobcie gramy z misji uzyskania Archanioła.A właściwie z samego "oblężenia".
a przepraszam bardzo czy ME2 ma jakieś dokladnie nie wyjaśnione zakonczenie?
Mario to jest i nadal będzie najlepsze gra wszech czasów! Super flesz
wiem, ze nie na temat ale dlaczego żadna z firm nie podjęła się wypuszczenia gry o piłce ręcznej?? Choćby i EA.
wlasnie przeszedlem gre Darksiders i tutaj mam wlasnie pytanko do graczy czy moze ktos polecic podobna gre takiego typu (Dante Inferno) juz sobie zamowilem . Drugie moje pytanko jaka gra jest lepsza gears of war 1 czy Lost planet 1 ?
gear of war raczej lepsze w lost planet grałem i mi nie przypadło do gustu
Ile ja mam powtarzać z tym żeby banować tych co piszą "pierwszy" może oni nie rozumią . Nie wiem jak inni użytkownicy uwarzają ale mi to przeszkadza dlatego Was czyli Deela i Lordleona (jeśli się pomyliłem to sorry) prosze ,że byście tym użytkowmniką coś powiedzili lub napisali.Dziekuję! a FLESZ spoko :)
ggggggłosuje !!!!!!!!!
fajnyyyyyyyyyyyyyyy flesh szybko na temat
piotr432 - no racja, cos by mogli w koncu z tymi malolatami zrobic bo jest to strasznie irytujace..
Poza tym flesz spoko :)
Nie mogę się do czekać DRAGON AGE 2.Dragon Age początek świetna gra
Świetny flesz , jednak za dużo już dla mnie o tym Mass Efekcie (czy jak to tam sie pisze) , a co do Crysisa - oczywiście apokalipsa musi być w Nowym Jorku , bo gdzieżby indziej..
Dzieki za ten abonament na pewno się przyda. Gramy jak zwykle good !!
Ekstra flesz. Mogliby wypuścić parę screenów z crysisa 2 czekam : ]
Kurde nie moge się już doczekać Mass Effecta 3, przed chwilą przeszedłem cały wontek główny. I moge powiedzieć że to jest najlepsza gra w którą grałem ( lepsza nawet niż Modern Warfar 2 ) Nawet jeżeli ktoś nie lubi cRpg to nie troche znerknie na Mass Effecta a napewno się wciągnie.
Kurde nie moge się już doczekać Mass Effecta 3, przed chwilą przeszedłem cały wontek główny. I moge powiedzieć że to jest najlepsza gra w którą grałem ( lepsza nawet niż Modern Warfar 2 ) Nawet jeżeli ktoś nie lubi cRpg to nie troche znerknie na Mass Effecta a napewno się wciągnie.
Super Flesz!! Nie moge sie doczekac CRYSISA 2 :)
fajny flesz
dobry flesh
fajny fajny flesz ciesze sie z crysisa :)
ej, dacie dzisiaj kolejną DOOMU STARCÓW? bo poprzednia część była naprawde fajna.
Więc dobrze by było gdybyście podtrzymali tą serie...
super jusz mam tydzieni abonamentu
Spoko Flesz Czekam na Crysis 2
fajny flesz
dajecie dupy na całęgo z materiałami filmowymi. heavy rain mogę sobie już obejrzeć praktycznie wszędzie na świecie tylko nie u was. gramy pojawia się ostatnio tak rzadko, że materiały które się pokazują to praktycznie same przeglądy tygodnia i flesze. Nie psujcie tak fajnego pomysłu jakim są tvgry
dajecie du.py na całęgo z materiałami filmowymi. heavy rain mogę sobie już obejrzeć praktycznie wszędzie na świecie tylko nie u was. gramy pojawia się ostatnio tak rzadko, że materiały które się pokazują to praktycznie same przeglądy tygodnia i flesze. Nie psujcie tak fajnego pomysłu jakim są tvgry
fajne
Super.
Flesze są najlepsze.
Wydanie kryzysowe Aż tak źle ?? Haha Mario!! Mario!! FLESZ ou jeah. Mass Effect 3 uuu muszę kupić Mass Effect 2 po gram w Mass Effect i niedługo skończę. METRO (ileś xD)może być fajne. Crysis 2!! Wiedziałem, że New York wiadomo to jest zawsze. WOW fajny zwiastun. F!Z. Głosowałem
Mass Effect 3 musi wyjść, jedynkę przeszedłem, a w Mass Effect 2 gram aktualnie i muszę powiedzieć że są świetne. Polecam.
To się w czwartek na PSS posypie :) AvP, BF:BC2 ^^
Fajnie ten zwiastun wygląda :)
Wreszcie te DLC do GTA IV będą na PS3 :)
Metro 2033 ro gra na którą czekam