Fatal Draws - odc. 149 - Turniej
Ewka do Mortal Kombat. Jako Fatality rzucanie kamieniami w dinozaury. :) A co by Beatka robiła to nie nasza broszka.
Styl graficzny interesujący, ale komiks raczej nie jest śmieszny a przynajmniej w moim odczuciu. Może czegoś nie rozumiem, albo to zwyczajnie kwestia mojego poczucia humoru.
chodzi o to że panie na obrazku to byłe premier polski a na nowa postać to jest premier Polski w świecie tekkena chodzi O Lidie Sobieską która została dodana jako dlc to tekken 7.
Niezmiernie dziękuję za twoją odpowiedź, ale osobiście wiem, że obok samej postaci Lidii Sobieskiej znajdują się postaci byłych pań premier Beaty Szydło i Ewy Kopacz a sama Lidia Sobieska jest nową postacią do Tekkena 7, gdzie pełni rolę naszej rodzimej reprezentantki i pani premier. Aż tak nie unikam spraw i wydarzeń związanych z polityką naszego kraju żeby nie znać naszych byłych premierek a to, że przegapiłem kilka lat rozwoju gamingu oraz wydarzeń z nim związanych a jeszcze na ten czas nie mam możliwości swobodnego nadrabiania zaległości to jedno, lecz dzięki serwisowi GRY-Online oraz redaktorom z TVGry potrafię jako tako, w miarę możliwości być na bieżąco z niedawnymi wydarzeniami i rozpoznałem od razu postać nowej bohaterki gry. Tego, czego nie byłem w stanie zrozumieć to humorystycznej wartości najnowszego komiksu z serii Fatal Draws a nie wiem czy to kwestia mojego poczucia humoru czy jednak ukrytej puenty, którą mogłem przegapić.
Nie jest to super śmieczne, ale zabawne. Myślę, że każdy kto usłyszał o Lidii automatycznie pomyślał o naszych byłych premier (aka premierach).
Nie każdy komiks musi być śmieszny. Wystarczy, że traktuje o czymś ciekawym lub aktualnym w świecie gamingu. Lekki żarcik tu jest, ale to Fatal Draws - od początku mix fatalnej kreski z dodatkiem żenady :D i tak go chyba trzeba traktować
od początku mix fatalnej kreski z dodatkiem żenady — Nie wiem czy miał to być sarkazm, ale mi osobiście pasują wszystkie style graficzne rysowników GOL-a i każdy stanowi miłą odmianę od pozostałych (no może poza jedną lub dwiema seriami komiksowymi na serwisie, które uderzają w stylistykę anime, ale to zupełnie inna kwestia i powód tego jest zupełnie inny niż można początkowo przypuszczać). A co do żarciku komiksu to musi on jak dla mnie być za bardzo ukryty, niedostrzegalny lub zwyczajnie poza zakresem mojego poczucia humoru.
śmieszne.