Bomby nie było – fani Cyberpunka 2077 przetrwali przeklęty dzień
To mi wygląda na news, nie felieton. Ten felieton jest jeszcze mniej felietonowy niż poprzednie. Eh, chyba mamy do wyboru albo beznadziejny felieton albo zwykły artykuł który jest w kategorii felietony. Tak na marginesie, mam nadzieję że redakcja wyciągnęła wnioski z felietonu o porcie Horizon Zero Dawn, bo to było jakieś nieporozumienie. "tylko od was drodzy gracze zależy czy Sony będzie przenosić więcej gier na PC". Nie, to lepiej kupić niedokończony port, jeść byle ochłapy które Sony rzuca...
News na jedną linijkę rozsmarowany na całą stronę. Autor chyba niedawno magisterkę pisał, bo widać ewidentne wodolejstwo ;)
Czekam aż jakiś mądry wyskoczy z tekstem w stylu "w redakcji coś czas inaczej płynie bo dziś jest niedziela a skoro czwartek był 91 dniem to piątek był 90 to co wy mówicie że w tej chwili jest 90 dni do premiery sabejrpanka?" ja sie szczerze przyznam że prawie wyskoczyłem z takim tekstem, na serio a nie jako przykład,
ale w pore doczytałem to co jest napisane w felietonie
Już nie mogę się doczekać żeby skonsumować ten komercyjny produkt!!!!!!
To mi wygląda na news, nie felieton. Ten felieton jest jeszcze mniej felietonowy niż poprzednie. Eh, chyba mamy do wyboru albo beznadziejny felieton albo zwykły artykuł który jest w kategorii felietony. Tak na marginesie, mam nadzieję że redakcja wyciągnęła wnioski z felietonu o porcie Horizon Zero Dawn, bo to było jakieś nieporozumienie. "tylko od was drodzy gracze zależy czy Sony będzie przenosić więcej gier na PC". Nie, to lepiej kupić niedokończony port, jeść byle ochłapy które Sony rzuca...
W ogóle większość newsów/felietonów tutaj jest tak stronnicza, że szok. Dobry artykuł powinien być obiektywny i skłaniać CZYTELNIKÓW do własnych refleksji, a nie przedstawiać swój punkt widzenia. I nie mówcie mi, że nie można zrobić obiektywnego artykułu, bo po prostu nie potraficie odróżnić takowego.
Tylko takie rzeczy by się tak dobrze nie klikały, a tak nabijają aktywność na stronie jak najmniejszym nakładem pracy.
Dobry artykuł powinien być obiektywny i skłaniać CZYTELNIKÓW do własnych refleksji, a nie przedstawiać swój punkt widzenia.
felieton [fr. feuilleton < feuillet ‘kartka’], krótki utwór publicystyczno-dziennikarski na tematy polityczne, społeczne, obyczajowe i kulturalne, posługujący się środkami prozy fabularnej, napisany w sposób lekki i efektowny, utrzymany w osobistym tonie;
Właściwie to napisałem "ARTYKUŁ", a nie FELIETON ;)
News na jedną linijkę rozsmarowany na całą stronę. Autor chyba niedawno magisterkę pisał, bo widać ewidentne wodolejstwo ;)
Takie rzeczy trzeba potrafić w pracy - zwłaszcza jak się kieruje je do szefa.
te newsy o cyberpunku - jeszcze czekam na opóźnienie premiery o 2 dni i masowe samobójstwa z tym związane oraz news miesiąca czyli jaki kolor majtek będzie nosił główny bohater.
NAPRAWDE NIE MA INNYCH TEMATÓW?
I tak z tej gry wycieli juz tyle ze dla mnie hype nieuzasadniony. Kupie po przecenie edycje z dodatkami zpatchwana i kilka lat po premierze. Nie spieszy mi sie granie w ten wybrakowany produkt podrzednej Polskiej firmy kreujacej sie na cos wiekszego niz jest. Szkoda mi tylko inwestorow jak po premierze peknie banka przespekulowanych akcji.
Autor przekazuje rzeczywistość jaką widzi - a ja widzę podobnie. U mnie w biurze (UK) wszyscy (nawet koleżanki!) jarają się CP i czekają... serio, jest hype lol - oczywiście jedyne różnice to jaką wersję nabyć. Ja bez preorderu, może tylko raz w życiu gdy SWTOR wychodził.
O nie, w czasach pandemii, gdzie większość musi pracować z domu, albo w ogóle liczyć się ze stratą pracy, gierka wyjdzie opóźniona o kilka tygodni!
Niektórzy nie muszą liczyć się ze stratą pracy, ponieważ nie pracują za najniższą krajową na stanowisku zagrożonym redukcją i comiesięcznym odsiewem. Suponuję, że nie wie Pan o czym mówię i takie przyziemne tematy jak utrata pracy powodują u Pana wypadanie włosów i chroniczną bezsenność. Pozdrawiam bezpiecznie.
Jak będzie trzeba to przesuną tak czy siak. Jak dla mnie mogą opóźnić premierę nawet o kolejny rok byle gra wyszła w stanie pozwalającym na granie dobrą zabawę przez wiele godz nawet bez konieczności rozwijana fabuły do przodu. Sercem Ciałem i Duszą gry są Grafika Oprawa Muzyczna oraz Fabuła, choć gra może obyć się bez grafiki byle by był klimat.
Lepiej, żeby przesuwali niż wypuścili jakiegoś zbudowanego gniota. Ja zawsze do tych dat podchodzę z lekkim sceptyzmem. Jak cos planujesz z powiedzmy 2 letnim wyprzedzeniem to wiadomo, że przez sytuacje losowe czy przez to co się dzieje na świecie, cos może pójść nie tak. Najlepiej podawać zawsze wyrażenie "przybliżona data premiery".
Mają ludzie problemy w życiu. Grać to by wszyscy chcieli a robić to nie ma komu :)
fani Cyberpunka 2077 przetrwali przeklęty dzień
Niestety nie wszyscy. 14-letni Tim W. ze stanu Kansas nie wytrzymał ciśnienia dokonując auto-dekapitacji przy u życiu puszki po swoim ulubionym napoju.
Twoje zdrowie Timmy!