Beta test - odc. 1 - odcinek 1
Dzisiaj prezentujemy Wam pierwszy odcinek nowej, krótkiej serii. Od razu zaznaczam, że cykl będzie liczył 9 odcinków i zostanie opublikowany w całości w przeciągu 3-4 tygodni. Całość jest już ukończona i czeka na publikację.
Mam nadzieję, że się spodoba :)
Ten humor to bardziej taki Early Access niż Beta test. Czy może ktoś wytłumaczy, bo nie rozumiem.
No z kreski trochę taki Baranowski. Zawartość - chyba nie jestem cool hip jung kid.
Wypadałoby poprawić pisownię, bo jest żenująco: AMAZAOŃSKIEJ, ZCIĄGASZ, GRE, a do tego braki w interpunkcji.
Kreska fajna, ale co z tego, skoro treść razi.
nie wiem o co chodzi, jeżeli jest jakiś głębszy sens, proszę o jego rozwinięcie ;)
Jezeli chodzi tylko o cycki - to dno i kilometry mułu...
Mam wrażenie, że właśnie zostają powoli wciągnięci w tę grę o której Wujas napomniał. Strój laseczki jakby nawiązuje do kawy, a sama gra być może będzie miała coś z nią właśnie do czynienia lub rzeczywistość jakby się zatraca przy robieniu właśnie tej gry, że zaczynają ją teraz wszędzie dostrzegać.
Ciężko krótko o tym napisać, co takiego mam na myśli. Musimy poczekać na więcej. Mam już jakąś pierwszą koncepcję.
Najbardziej to mnie rozbawił tekst w prostokącie na pierwszym rysunku.