Wyrósł mi jakiś pryszcz na tyłku, trochę boli jak się schylam do przysiadów etc. Można usunąć to igłą czy raczej nie ryzykować??
Przemyj wacikiem, ściśnij mocno z obu stron palcami wskazującymi. Powinno pomóc!
ProTyp - mam zrobić zdjęcie swojej, że tak się nie kulturalnie wyrażę - dupy? Stra - próbowałem, nie schodzi nic. ;(
Spawcz - ta, prędzej się z bólu zesram. ;/
Spawcz - ta, prędzej się z bólu zesram. ;/
Ale przynajmniej zniknie.
spoiler start
Chyba
spoiler stop
Serio ? Napiszesz o tym na forum gdzie to przeczyta pelno ludzi, a do lekarza ktory jest jednym czlowiekem wstydzisz sie isc ?
Wiarołomca - wolę napisać na forum aniżeli żeby facet patrzył mi się w tyłek. No chyba, że jakaś ładna pani doktór to czemu nie? ;>
Goozys - aha..
Może maść na ból dupy?
A idźcie sobie z takimi radami. Jedynie Stra i Spawcz coś chcieli pomóc. Reszta? Wszędzie prowokacje widzi..
No rzeczywiście, bo trzeba z tego robić wielkie halo i wątek na forum tworzyć. Doskonale wie co ma zrobić, a debila z siebie robi.
@up Chyba zapomniałeś, że to forum GOL i niestety, ale są tu same dzieci, które chcą w jakiś sposób zabłysnąć pokazując swoją głupotę.
Największą głupotą wykazał się autor wątku.
Poza tym lepsze to niż wypowiadać się głównie wtedy gdy jest jakiś konkurs na forum...
Daj mamie, aby wyssala...
@Bezi2598 ++
A idźcie sobie z takimi radami. Jedynie Stra i Spawcz coś chcieli pomóc. Reszta? Wszędzie prowokacje widzi..
@up Chyba zapomniałeś, że to forum GOL i niestety, ale są tu same dzieci, które chcą w jakiś sposób zabłysnąć pokazując swoją głupotę.
Boli bardzo ? Może to wrzód ? Przebija się go igłą i dezynfekuje .
To jest śmieszne.
Po co wgl zakładasz taki wątek na tym forum?Nie lepiej jutro iść z tym do lekarza?
[10]
[17] Dajże spokój, każdy nastolatek ma problem z pryszczami, też pewnie miałeś i jakoś sobie z nimi radziłeś. Na twarzy czy na dupie, bez różnicy w działaniu.
Akurat w poście nr 6 masz bardzo dobrą poradę. Czego więcej oczekujesz? Mamy Ci go własnoręcznie wycisnąć?
Spróbuje z tym wacikiem. Jak dla mnie /cl