Jak w tytule, szukam słuchawek głównie do gier. Fundusz to 350-400zł. Teraz mam sigme tactic creativa ale głośnik poszedł po roku akurat jak gwarancja się skończyła, odradzam przy okazji zakup tych słuchawek. Znalazłem SteelSeries 7H Gaming Headset są za ok. 360zł http://www.ceneo.pl/13006738s. Czy w tym przedziale cenowym mogę dostać coś lepszego, czy brać te?
Nie wiem, po co kupować słuchawki za tyle kasy, skoro do 200 zł można porządne kupić..
Nie wiem, po co kupować słuchawki za tyle kasy, skoro do 200 zł można porządne kupić.. haha, you make my day:D
Nie wiem, po co kupować słuchawki za tyle kasy, skoro do 200 zł można porządne kupić..
[3] [4] --> Ale o co chodzi? Oczywiście że za 200zł można kupić w miarę przyzwoite słuchawki, które na pewno zadowolą przeciętnego gracza.
Do autora- przede wszystkim napisz jaką masz kartę dźwiękową.
[2]-->To pokaż pan te porządne słuchawki za 200zł.
[5]-->Relatek hd z tego co wiem.
sennheiser hd 205, 215, 201, 202, 555, 380 pro + mikrofon z zalmana
jak dobre słuchawki to tylko
SENNHEISER
KOSS
AKG
SONY
TECHNICS
[6] Choćby Koss UR 40 + (zamiast słuchawki za tyle pieniędzy) jakaś dobra karta dźwiękowa i będziesz miał taki dźwięk w PC, że ci uszy będą tańczyć.
Przemo --> oczywiście że można tylko to zdanie jest przekomiczne:D
"Nie wiem, po co kupować SLS'a AMG za tyle kasy, skoro do 20000 zł można porządne auto kupić"
Porównujesz auto do słuchawek, to jest dopiero przekomiczne.
Ja dałem ~20 złotych za słuchawki, a latają już ok 2-3 lata bez żadnych problemów. Nie wiem jak można tyle kasy na słuchawki wydać.
John--> Mistrzu, specjalnie przerysowałem troszkę zdanie żeby ukazać jego absurd...
Majezon--> Słuchałeś kiedyś muzyki z droższych słuchawek? (Oczywiście co mi po samych słuchawkach jeżeli podłączam je do zintegrowanej karty dźwiękowej) I nie słyszałeś różnicy? To idź do laryngologa;P
[12] to ci nie wyszło
nie ma to jak przyjebać sobie słuchawki za 4 stówy i słuchać pewnie jakiś gównianych mpetrójek na zintegrowanej karcie muzycznej i jarając się przy tym jaki to z niego jest audiofill
[2] dobrze powiedział, do 200 kupi na tyle dobre słuchawki, że mu wystarczą, ja dałem swoje 110 za swoje superlux hd681 i grają bardzo dobrze,