Cześć, jestem już mocno zdenerwowany i bardzo proszę o jakąś poradę.
Zakupiłem wczoraj Total War Rome II na steam (przez steam'a) gra się pobrała i zainstalowała. Chciałem ją uruchomić, ale pokazuję się błąd "serwery steam są zbyt zajęte, aby zająć się twoją sprawą" Kod błędu (53). Wszystko byłoby fajnie jak by pomogło cokolwiek z rzeczy proponowanych na stronie steam'a. Wyłączyłem antywirusa, pousuwałem niektóre pliki itp. przeszukałem kilka for ale nie znalazłem odpowiedzi. Ten sam problem miałem i mam do dziś z Mafią II, kupiłem ją ok pół roku temu i był ten sam błąd, na steam było napisane żeby skontaktować się z producentem gry...Producent gry kazał skontaktować się z pomocą steam. To, że się chyba nie to to nie ważne. Mafia dalej ma ten sam błąd, ale nie chciało mi się męczyć o 8 zł i po prostu zrezygnowałem.
Napisałem też na forum steam i... dostałem dożywotniego bana na dyskusje steam za piractwo, bo napisałem, że dla próby pobrałem TW:Rome II i piracka wersja się uruchamia :) Dzięki za pomoc Steam!
To są dla mnie jakieś żarty druga gra nie działa, a nie mogę uzyskać pomocy.
Czy ktoś mógłby podać jakiś sposób na kontakt z jakąś obsługą steam? Bo chciałbym korzystać z TW na steam.
Mój system to Windows 10 Edu
Gra spokojnie chodzi na komputerze więc to raczej nie problem.
PS. Reszta moich gier normalnie się uruchamia.
PS. Bardzo przepraszam, po 5 reinstalacjach gra zaczęła działać - nie wiem czemu.