Wszystko wskazuje na to, że kibole cenią sobie monitory CRT oraz wersalki i meblościanki.
http://www.vice.com/pl/read/rycerze-zdjecia-z-mieszkan-fanatycznych-kibicow?utm_source=vicefbpol
Plebs jak każdy inny.
Ja bym wolał zdjęcia z ich rodzicami, jak Sebix-patriota-chuligan paraduje w barwach klubowych.
To że w mieszkaniu bieda i bezguście- nie ich wina. A może? Niektórzy ogólnie wyrośnięci, na tyle by decydować o swoim otoczeniu i do czegoś w życiu dojść, w sensie wniosków i refleksji mając pewne cele.
Jak to mówią, jedno zdjęcie powie Ci więcej niż tysiąc słów.
Żelazny elektorat PiS, prawdziwi Polacy, patrioci, choć nie są w stanie wyliczyć więcej niż 4 kontynentów.
Zal mi tych ludzi troche gdy widze, ze niektorych zacisze bliskie jest metrazem mojej lazience goscinnej.
Z czasem dupa sie przyzwyczaja i chyba juz nie moglbym mieszkac w takich klitkach.
Z rodzicami mieszkaja, wiec jak byli mali to taki pokoj im starczal. Teraz przypakowali to sie nie mieszcza.
Po wielkości mebli z pierwszego zdjęcia można łatwo wywnioskować, że gość ma przynajmniej 3 metry wzrostu.
Może i czepianie się ubóstwa jest nie na miejscu, ale to są do cholery dorosłe, wielkie chłopy, które już powinny co nieco zapracować i potrafić odłożyć tych kilka stówek na reorganizację miejsca gdzie spędza się dużo czasu i poniekąd jest naszą wizytówką, a może im właśnie o to chodzi? Niech widzą, że jestem dzieckiem ulicy, hajs wydam na alko i zioło mordeczko.
spoiler start
Miło zobaczyć monitor który miałem na początku tego millenium :)
spoiler stop
sam w pc mam jeszcze starego crt neca i kompletnie nie potrzebuje lcd w hd do kompa, ludzie to jest tylko monitor
a co reszty wystroju to się zgadzam
Hmm, w okolicach 2001-2 miałem taki monitor jak wandal w niebieskiej najce, a tu widzę w 2016 niektórzy nawet jeszcze siedzą na crt 15", mimo, że technika jednak poszła do przodu i dorwać dobrego lcd ze sporo większą przekątną ekranu, to nie problem.
Ale z drugiej strony po co im, skoro fejsa i stronkę Zawiszy można przeglądać i na czymś takim? :)
Nie krytykować ludzie, bo co jakiś czas założy taki konto na GOLu i zapyta co 'pujdzie' na jego sprzęt. Zobaczy wątek i zbierze ziomków na wpier*** :D
Na 12 tylko jeden ma pokój w barwach klubowych...
Szalikowców i rycerzy łączy m.in. wierność, waleczność, odwaga, bycie zagrożeniem dla otoczenia, narcystyczna tendencja do wysłuchiwania opowieści o swoich dokonaniach, szaleńcza miłość (rycerzy do kobiet i szalikowców do klubu). Ustawki ukazuje się jako zmagania na kształt turniejów rycerskich. Moje działanie to dokument o dzisiejszych rycerzach, którzy zamiast zbroi noszą dres.
Ona sobie jaja robi... prawda? To nie może być na poważnie...
Żelazny elektorat PiS, prawdziwi Polacy, patrioci, choć nie są w stanie wyliczyć więcej niż 4 kontynentów.
To nie jest elektorat PiS-u, tylko zwolennicy Obozu Narodowo-Radykalnego i Ruchu Narodowego.
W sumie to ja mam bekę zarówno z nacjonalistycznych kiboli, moherowych beretów PiS-u i lemingozy od Petru czy Tuska. Wszyscy warci tyle samo. :)
Tez mam takiego flatrona crt 17 jak jeden kolega tutaj :) od 2002 ciagle razem. Zawsze wiedzialem ze mam cos z kibola.
Szacunek za odwagę i opublikowanie takiego czegoś.