Nie wiem z kogo się bardziej śmiać, z geniusza taktycznego Nawałki czy zarządu Lecha
dvk -> z 60 mln funtow na umtitiego jednak ciezko uwierzyc. z drugiej jednak strony jak do barcelony przyjdzie de ligt (a przyjdzie) to w siedzenie francuza na lawie tez nie wierze.
podobno united tez sie nim interesuje, czyli juz z miejsca jestesmy na straconej pozycji, jesli nie zaczniemy rozmow z barca jak najszybciej.
w kazdym badz razie, pozycja srodkowego obroncy to koniecznosc do wzmocnienia, bo z mustafim daleko nie zajedziemy, a powrot holdinga to troche jednak za malo. przydalby sie wlasnie jakis wielki lider defensywy i jednoczesnie calej druzyny.
Leonardo wściekły na Gattuso. Pożegnanie po sezonie pewne, a może nawet wcześniej...
Coś czuję, że po meczu w Turynie Gattuso pożegna się z Milanem.
Chyba że jakimś cudem Milan ten mecz wygra.
Możliwe że następcą zostanie Wenger, ale na razie to tylko plotka.
Możliwe że następcą zostanie Wenger, ale na razie to tylko plotka.
Byłoby super, piszę to bez złośliwości. Chciałbym jeszcze zobaczyć Francuza w akcji w nowym środowisku.
Pytanie na ile jeszcze Wenger ma w sobie sportowej złości i pragnienia sukcesów.
Milanowi potrzebny jest doświadczony szkoleniowiec z sukcesami, bo ostatnie wynalazki niczego dobrego nie przyniosły :(
wenger za gattuso?
zycze francuzowi wszystkiego dobrego, ale obawiam sie ze on zostal na poczatku lat 2000. zyczylbym milanowi jednak jakiejs swiezej mysli szkoleniowej.
A tymczasem w Premier Leauge Azpilicueta strzela pięknego gola. Szkoda, że po gigantycznym spalonym.
VAR w Premier Leauge potrzebny od zaraz.
Tymczasem to Peszko strzela Legii, to jest dopiero mem.
Wie ktoś kiedy Sławek strzelił swojego ostatniego gola?
Adel Taarabt, legenda Milanu, zadebiutował wczoraj w Benfice, zagrał 19 minut z Tondelą. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie został jej piłkarzem w lipcu 2015 roku.
Inzaghi tez ladnie wysmial Spallettego dzis:
- Teraz nie możemy się zatrzymać. Musimy iść do przodu z taką samą intensywnością i postawą. Wiedzieliśmy, że będziemy mieli do czynienia z wieloma dośrodkowaniami
Sa Pinto wczoraj sprawiał wrażenie bardzo zrównoważonej osoby. Chyba czuł co się święci i już miał gdzieś to wszystko.
W życiu bym nie pomyślał, że kiedyś polubię Peszkę. Tymczasem gra z takim ogniem, że wczoraj żegnaliśmy go gromkim ,,Sławomir’’:)
Zaprosił też na swój koszt dzieciaki z jego rzeszowskiej szkółki, by mogły zobaczyć mecz na żywo.
Ci wszyscy pseudo skrzydłowi Milanu z Rodrigeuzem na czele powinni się uczyć od Cutrone dośrodkowań.
Mam nadzieję, że Paqueta zagra z Juve.
Piątek trafił brawo!
No w końcu! Malcom w pierwszym a Messi ława. Brawo Valverde.
Brawo Milan, LE czeka!
W sobotę porażka z Juve i pewnie dymisja Gattuso, chyba że go wywalą jeszcze dzisiaj.
Young, ty baranie...
Rozkrecili się po przerwie to ten musiał wszystko sp....
Ależ meczycho! Messi podchodzi do wolnych jak do karnych coś niesamowitego. 4-4 fajny wynik.
Pique dostał odpoczynek dzisiaj i Barca dostała 4 gole.
Nie no chyba jednak lepiej mu wolne strzelać :P
Z tymi karnymi to różnie bywa.
No nieźle mu idzie 3 mecz z rzędu z bramką z wolnego. W tym sezonie wyrównał rekord ligi ustanowiony przez Ronaldinho. Czyli 6 goli z rzutów wolnych w sezonie.
Nic dziwnego, że Barca dostała 4 gole. Bez Pique, a wg Puyola to najlepszy obrońca świata ...
Nic dziwnego, że Barca dostała 4 gole. Bez Pique, a wg Puyola to najlepszy obrońca świata ...
Nie wiem czy najlepszy ale w swojej formie w ostatnich tygodniach to na pewno absolutny top. Druga sprawa że nie raz potrzebuje pół sezonu żeby wejść na swój najwyższy poziom :) Ciężko wybrać najlepszego środkowego obrońce na świecie. Np Chielini jest potworem w Juve ale w takim Realu i Barcy mam wątpliwości czy by sobie poradził. Jednak teraz chyba faktycznie nr 1 jest Van Dijk.
Jednak teraz chyba faktycznie nr 1 jest Van Dijk.
To, jak się zachował w meczu ze Spurs, gdy bronił sam przeciwko Sissoko i Sonowi wychodzącymi z kontrą i zmusił francuza do strzału w trybuny to było mistrzostwo świata. Movement kobry, a Sissoko miał zwarcie półkul :D
To, jak się zachował w meczu ze Spurs, gdy bronił sam przeciwko Sissoko i Sonowi wychodzącymi z kontrą i zmusił francuza do strzału w trybuny to było mistrzostwo świata. Movement kobry, a Sissoko miał zwarcie półkul :D
Dokładnie :D Widziałem tą akcję. Też byłem pełny podziwu dla Holendra. Co tu dużo pisać. Klasa.
Nie tylko domowy mecz Zielonych z Elaną Toruń będzie transmitowany w TVP 3 i TVP Sport. W telewizji będzie można także obejrzeć hit 29. kolejki i całej rundy wiosennej w II lidze,
czyli starcie obecnego lidera, Radomiaka, z wiceliderem, Widzewem Łódź.
Widzew vs Radomiak w TV, co to się porobiło.
Ładnie Zieliński przymierzył jednak ja czekam na jakąś asystę jego w tym sezonie. Bo bez asysty przez cały sezon to trochę wstyd jak na tak ofensywnego pomocnika jakim jest Zielu.
Widzew vs Radomiak w TV, co to się porobiło. - dożyłem tych czasów. Powiedziałbym, że są duże szanse na awans, ale mówię to co sezon i kończy się na utrzymaniu. XD
Zgredek dzisiaj chyba świętować będzie. Wygrana z Realem daje duże szanse Valencii na Ligę Mistrzów.
imo to zielu jest w tym sezonie najlepszym zawodnikiem napoli obok kalidou i allana
No, no Valencia rozbrykana na końcówkę sezonu. Finał LE musi być. SKoda tylko, że człowiek nie ma czasu oglądać spotkań :(
Atlas zbuntowany
No, no Valencia rozbrykana na końcówkę sezonu. Finał LE musi być. SKoda tylko, że człowiek nie ma czasu oglądać spotkań :(
Same here.
No i warto jeszcze co do Zielińskiego dodać, że zrobił się w tym sezonie bardziej do Allana podobny jeśli chodzi o odbiory. Dużo więcej ich ma niż wcześniej. Ale hurr durr, gdzie asysty.
Czyli co jednak Real gra cienko bo nie ma Ronaldo
Ej ej ja nie twierdze że Zielu jest słaby. Tylko napisałem że trochę słabo to wygląda że nie ma żadnej asysty. Lubie go i kibicuje mu żeby wszedł na jeszcze wyższy poziom. Jeszcze jak porównać sobie Klicha i Krychowiaka z Zielińskim jeśli chodzi o grę do przodu to jest jakaś przepaść. Przecież Iniesta nie raz rozgrywał świetne spotkania a miał liczby słabiutkie.
Juventus ma być gotowy zaproponować Barcelonie wymianę Paulo Dybali na Philippe Coutinho. Blaugrana nie odrzuca tej oferty i jest w stanie ją rozważyć. [Sportmediaset]
Oho, takiej plotki to jeszcze nie mieliśmy :D
Obaj to leszcze, ale jednak milo by bylo zobaczyć Coutinho w barwach Juventusu
Obaj to leszcze, ale jednak milo by bylo zobaczyć Coutinho w barwach Juventusu
Mediolanski kon trojanski w Turynie... Zeby sie nikt nie kapnal, prowadzili go objazdem przez Liverpool I Barcelone.
Mediolanski kon trojanski w Turynie... Zeby sie nikt nie kapnal, prowadzili go objazdem przez Liverpool I Barcelone.
Lepiej napisz coś o Alexisie jak mu tam w Manutd idzie. To jest dopiero hit. Strzelił w tym sezonie 2 gole...
Ja coś czuje że Alexis pójdzie do Chin. Tylko tam są na tyle pieprznięci żeby zapłacić kosmiczną pensje takiej dupie wołowej. Z Europy nikt go chcieć nie będzie przez stosunek jakości do wymagań finansowych. Chyba, że do końca sezonu podniesie to pierwsze i obniży to drugie.
Alexis to zemsta za van Persiego i musi odejsc. Chociazby mial wrocic do jakiejs tam formy, to jednak zbyt mocno zaburzyl uklad plac w druzynie.
A czemu on sie az tak skiepscil, przez Sanchez byl na poziomie Mane czy Sterlinga jeszcze dwa sezony temu
Nie leży mu granie w United i tyle
Gdyby został w Arsenalu to pewnie statystyki miałby świetne a tak coz
Ale nie az tak, przyznac musze ze jakos pamietam tylko te dobre momenty z nim.
Moze juz byl pewien, ze odejdzie i mial wywalone
Dzisiaj się rozstrzygnie tytuł w ogórlidze, to tak jakby ktoś naprawdę miał dwie godziny do stracenia to nawet polecam. Trochę jak hit rodzimej.
A właśnie chciałem napisać, że dzisiaj z przyjemnością obejrzę sobie mecz o mistrzostwo w Bundeslidze. Chyba nie powinno być tak źle?
To zależy czego oczekujesz.
Poziom nie będzie najwyższy, tym bardziej ze obie drużyny będą się bały otworzyć, bo stawka to jednak mistrzostwo i to praktycznie bezpośrednio. Mało bramek, dużo walki w środku.
Ja się chyba skusze na ten hit niemiecki a później na deser Barca Atletico :)
No to Lewy 201 goli w Bundeslidze i 21 w tym sezonie. Pretty good.
O, Costa chyba zwyzywał sędziego. I tak długo pograł, bo powinien już w 5 minucie za łokieć wylecieć :D
Ciekawe, czy Solskjaer jest na stadionie bo miał pojechać? Atletico dobrze cisnęło to musiał retard napyskować. Pooglądane.
Sędzia meczu z Milanem fatalny. Wyniku nie wypaczył raczej, ale błąd na błędzie...
Liga zrobiona, pewnie puchar tez, natomiast LM imo daleka od celu, ale niech chlopaki walcza
No to teraz niech sie zregeneruja i walczyc w srode. Bramkowy remis w Manchesterze biore w ciemno.
Sędzia meczu z Milanem fatalny. Wyniku nie wypaczył raczej, ale błąd na błędzie...
Oho, nie wypaczył raczej. Zapiszę to sobie w złotych myślach Valema, masz coś jeszcze innego ciekawego do dodania?
pewnie o to, ze milan poszkodowany.
bedzie ciekawie, jeszcze atalanta ma szanse na lm :d
Tylko chodzi o to, że nie był, bo sędzia się mylił w obie strony. A ten ma pretensje jakbym to ja sędziował.
dla rozluznienia atmosfery, next:
https://www.gry-online.pl/forum/pod-pomocna-dlonia-cz-862-decydujace-momenty/zee2e5f7?N=1
Też go lubię. Ożenił się z jedną z brzydszych Angielek i chyba jak sądzę ciągle są razem. A te jego dośrodkowania do Van Nistelroya to były majstersztyki
Pora na Glika
Witam
https://www.facebook.com/AgaRadwanskaPolskiFanClub/videos/901202986891980/
Pozdrawiam serdecznie
Najgrosze co zaobserowałem grze Francuza to jego gra na czas. Wiele razy widziałem jak Atletico szło w przewadzę w kontrze to on wolał piłkę wycofać albo grać na czas ;/ Ale to może efekt Diego Simeone.
Wolałbym żeby Coutinho został i się ogarnął niż przyszedł Francuz. Ale z drugiej strony rozumiem zarząd Barcy. Kupić za 60 mln Jovicia czy kupić Griezmanna za 120 mln. Nie taka prosta decyzja. Młody zdolny czy doświadczony i gotowy piłkarz.
Odnośnie Messiego. Jakby nie kochał Argentyny to by grał w Hiszpanii i miał na koncie pewnie już to MŚ albo chociaż ME bo miał propozycje zagrać w ich kadrze.
Kij tam z Bayernem . Ruch znowu przegrał i niechybnie czeka ich spadek do ...już nie pomnę której ligi .Za niedługo tych lig do spadania im zabraknie.Cieślik się w grobie przewraca.