Ciekawe. Widzieli?:)
http://blaugrana.pl/27729-Zidane-Barcelonie-zabraklo-tylko-VAR-u-i-znajomosci
Zidane : Komu z dynki.
Salah jaki nurek
W sumie czy Wenger czy Emeryt to i tak w obronie takie samo guano
Te karne to jeden wielki LOL
o jaki szok, majac w obronie lichtsteinera, na ktorego facjate nie moge patrzec, bo mam wymioty, a w srodku pola tuzy jak ramsey, a z przodu iwobi (ktory akurat stal przed bramka i trafil jakos do siatki dzis, poza tym standarowo na swoim poziomie) wynik jaki jest kazdy widzi.
emeryt tez odwala. te jego decyzje presonalne sa tak komiczne, ze powoli mnie to zaczyna irytowac. facet wystawia osobno aube, a w 70 minucie go sciaga i wpuszcza lacazzete'a, choc kazdy dobrze wie, ze oni musza grac razem, auba na 9 sie nie sprawdza, ale hiszpan sie uczepil i chce wszystkich przekonac, jaki jest slepy. to samo z lichsteinerem. to jest taka lajza, ze nie mozna patrzec, ale oczywiscie emery go wystawia na terenie najlepszej druzyny calej ligi. pogratulowac. jak tak dalej pojdzie to dlugo stoleczka nie zagrzeje z takimi decyzjami. ja wiem, ze kontuzje i jakas wybitna kadra po wengerze w arsenalu nie jest, nie oszukujmy sie, no ale sa jakies podstawy decyzji, ktore sa nie do pojecia u mnie, jesli chodzi o hiszpana ostatnio.
ogolnie jest tu jeszcze duza smierdzaca kupa do sprzatniecia po wengerze, jesli chodzi o kadre, ale naprawde mozna podejmowac bardziej logiczne decyzje, zeby to nie konczylo sie takimi kompromitacjami jak dzisiaj. mozna przegrac, ale z jakims honorem chociaz. z jakims jajem. a tu bylo jajo, ale kukulcze. i to w sumie zbuk tego jaja.
jutro man united wygrywa i zbliza sie na 3 pkt. gratulacje. ale byla seria 19 meczow bez porazki. jak trofeum.
to kogo bys drogi graczu wystawil? bo z takim liverpoolem to szanse w tej chwili ma imo tylko juve i atletico
" iwobi (ktory akurat stal przed bramka"
Coś mnie ominęło? Oglądałem mecz i gola strzelił jakiś małolat Maitnalnd.
Przecież to nie Liverpool taki mocny, tylko Arsenal taki słaby
To co grali w obronie wczoraj to nie był poziom Premier League
No i sędzia gwizdał na kazde padnięcie ich piłkarzy, stąd dwa karne z tyłka
Trzeba jednak przyznac, że trzymają stabilna formę i dlatego są na szczycie
To co się dzieje w Wiśle Kraków idealnie pokazuje jak bananowym krajem jest Polska.
Bareja by tego lepiej nie wymyślił.
Ja czekam na komentarz eksperta Ghost2p odnośnie gry United.
Btw Pogba u Mou: 3 gole, 3 asysty w... 14 meczach.
Pogba u OGS: 4 gole, 3 asysty w 3 meczach
Przecież nie od dziś wiadomo, że Pogba z Mourinho się wyjątkowo bardzo nie lubi
Chciałeś błysnąć, ale nie wyszło
Jak zawsze
Dwa mecze United pokazały, że po prostu to Żoze przeleżał pod lodem przez ostatnie lata jako trener. Czerwone Diabły miały potencjał, którego ten gość nie potrafił wykorzystać. Szkoda, bo Mourinho kiedyś był dla mnie rewelacyjnym trenerem, niestety jego styl nie rozwijał się i gość stanął w miejscu w przeciwieństwie chociażby do Pepa, który potrafi się odnaleźć w innych klubach.
A Arsenal wolałbym jednak, żeby w tym sezonie był poza LM. Niech chłopaki się odbudują pod wodzą Emery'ego, bo gość ma potencjał.
O ile mnie pamięć nie myli w zeszłym sezonie Mourinho świetnie zaczal i też cisnęli wtedy wszystkich tak jak teraz
Po prostu z czasem szatnia mu się zbuntowała i grali na zwolnienie - czyli typowa sytuacja z Jose
Serio Ghost, personalnie nic do Ciebie nie mam, ale czasami gadasz takie bzdury, że to głowa mała. Praktycznie każdy Twój komentarz ma na celu umniejszyć sukcesy i dobrą grę angielskich drużyn.
Mniej więcej postaram się zacytować Twoje słowa:
1. City z zeszłego sezonu - "Też mi mistrz. Mnóstwo farta, szczęścia i goli. Wszystkie decydujące bramki w doliczonym czasie gry, to chyba nie przypadek, że sędzia dolicza tyle minut?"
2. United gra dobrze - "Żadna dobra gra United, tylko widać, że celowo grali na zwolnienie Mourinho"
3. Zajebista gra Liverpoolu - "To nie ten Liverpool taki dobry, tylko obrona Arsenalu taka słaba. To nawet nie poziom Premier League".
4. O Tottenhamie też coś było.
Serio, bez urazy, ale praktycznie każdy Twój post ma na celu umniejszyć sukces jakiejś drużyny. Bez urazy, ale może warto to przemyśleć?
A co do United, to sytuacja ta pokazuje, że niestety Mourinho zatrzymał się. Kiedyś geniusz taktyczny i człowiek, który z niczego potrafił ulepić świetną drużynę. Niestety, piłka mocno się zmieniła, poszła do przodu, a Jose nadal stosuje rozwiązania taktyczne rodem z średniowiecza. Dokładnie te same co w Porto czy Interze, ale one już niestety nie są skuteczne. Dokładnie tak jak mówi Łyczek - nawet Guardiola poczynił zauważalne postępy i mocno rozwinął się jako trener.
Kiedyś Mourinho był marzeniem praktycznie każdej europejskiej drużyny z TOPU. Sam jako kibic chciałem go w Barcelonie. Niemniej, ostatnie lata to szereg upokorzeń i rozmienianie swojej kariery na drobne. Jak tak dalej pójdzie, to niestety, ale żadne poważny klub z TOPu nie będzie chciał zatrudnić Portugalczyka.
Dobra dobra chopaky jusz starczy
Mokrego jaja wszystkim, niech ślinka pocieknie.
Znaczy 2019 ma być tym ostatnim? Tak nieparzyście skończymy? 2020 wygląda dużo lepiej :)
Ja osobiście w nowy rok mam wejście imponujące! Starsza córka zachorowała w sobotę na ospę, zakładam że za ok 2 tygodnie młodsza również będzie miała objawy,
a co gorsza to i ja mogę mieć, bo za małolata nie chorowałem. Przez chorobę córki, żona dzisiaj pracowała i jutro też będzie pracować (uroki firmy rodzinnej).
Także najlepszego!
Spełnienia marzeń w tym 2019 :)
PULISIC W CHELSEA ZA 64 MLN EURO
BBC podaje, że niektóre kluby z Premier League pobierają opłaty od rodziców dzieci, które wprowadzają piłkarzy na murawę. I tak Leicester City liczy sobie 600 funtów od dziecka, Swansea 478 funtów i Tottenham 405.
lol w Chelsea to za transfery odpowiada chyba jakis amator - Bakayoko, Morata teraz Pulisic
Pewnie Kovacicia beda tez chcieli wykupić ;D loon mial racje, cienki grajek, ma fajne przyspieszenie i w sumie tyle
Z innych wiesci, Fabregas w Monaco (no juz prawie :d), znowu bedzie współpracować z Henrym ;)
Sarri go nie docenił, Jorghino jak na razie tylko jedna asysta z tego co pamietam xD
ja nie mowilem, ze on jest cienki, tylko sie nim bardzo jaralem
natomiast faktem jest, ze od 5 lat dalej ma przeblysk raz na 5 spotkan, a poza tym nie ma z niego zadnego pozytku, wiec bardzo dobrze zrobili, ze go sprzedali jednak
Bakayoko, Morata teraz Pulisic
i transfer ktorego z tych zawodnikow nie byl logiczny? bakayoko lsnil w monaco, morata zdobywal bramki w finale CL i wygrywal sama CL
pulisic dyskusyjny biorac pod uwage kwote, no ale za pare lat to moze sie okazac promocja
A Babajoko podobno jest potworem w Milanie i co mecz zachwyca :)
Jeśli Pulisić będzie się rozwijał tak, jak przed kontuzją (w tym celu musi rzecz jasna grać, a ostatnio właśnie przez kontuzje stracił miejsce w jedenastce BVB), to te 60 baniek jest okazją. O van Dijku też mówili, że jeden z najbardziej przepłaconych transferów w Europie i że wart może połowę tego, co zapłacono. Dziś nikt już wypomina tej kwoty :D
Trochę nie ta skala, bo Holender przychodził jako piłkarz ukształtowany, ale czasami płaci się też za potencjał, a ten Pulisić ma naprawdę spory.
Bedzie albo i nie będzie, 60 mln za niewiadomą to sporo.
Maja w składzie Loftus Cheeka czy Hudsona Odoi i wywalone maja na nich
Van Dijk to przynajmniej sprawdzony w lidze był. Z resztą teraz sam Liverpool powiedział, ze Pulisic nie jest tyle wart ;)
Morata to dla mnie zawsze był drewniak bez techniki, a w lidze włoskiej to i nawet nasz Milik strzela..
Pierwsze słyszę
Z resztą teraz sam Liverpool powiedział, ze Pulisic nie jest tyle wart ;)
Dużo mówiło się o tym, że w walce o Christiana Pulisicia był także Liverpool. Zweryfikował to wszystko dziennikarz blisko powiązany z The Reds, Paul Joyce.
Gdy Liverpool dowiedział się jakiej kwoty oczekuje Borussia, od razu się wycofali. Uznano bowiem, że wiele za wysoka kwota jak na kogoś z takimi umiejętnościami.
Źródło: Times
Pierwsze słyszę
daje rade
[242] Za tego drugiego ponoć bajern zaczął się już targować, coś czytałem o 20 mln funtów + opcji odkupienia (której niemcy nie chcą i zamiast tego pewnie skończy się wyższą kwotą - stawiam na jakieś 35 baniek).
Bez beki, jakby wyciągać kogoś z BVB za 60 baniek ze skrzydeł teraz to Sancho/Larsena, z Pulisiciem będzie ta sama historia co z Perisiciem, niby spoko, ale zawsze wydawało się, że potencjał był na dużo więcej.
Ja tam się cieszę, bo obstawiłem btts w tym meczu i ofc na zwycięstwo United ze Srokami. Łatwy szmal.
Newcastle praktycznie powinno kończyć ten mecz w dziewiątkę, ale Marriner to parówa, więc... Mam nadzieję, że odpocznie jakiś czas od sędziowania.
Ależ będzie dzisiaj meczycho! W ramach przypomnienia dzisiaj City podejmują Liverpool!
W ramach przypomnienia dzisiaj mecz o godz 21:00
YNWA!
soccerstreams
Są linki do okienek przeglądarkowych, nie trzeba wtedy instalować niczego pod streamy. Jakość HD, ale z szybkością bywa różnie.
Nie chce mi się wierzyć, że tak się to skończy. To jednak wciąż marka i chyba jednak dla niektórych interesy do ubicia :>
Kto miał na niej ubić interes to już dawno ubił, efekty właśnie widzimy.
Szkoda, że Stocznia Szczecin nie jest klubem piłkarskim, bo tam też lepsze wały poszły, ale jak zwykle winnych nie ma i nie bardzo widać też chętnych do ich szukania.
Jeśli tak się to skończy, to przynajmniej będzie namacalny dowód na to, jak się kończą rządy kiboli...
Biorac pod uwage, ze Pulisic to pierwszy grajek z USA z zadatkami na cos wiecej niz ligowy sredniak, to dobry transfer, przeciez to jest rynek 300 mln srajacych kasa jankesow, ktorzy w koncu dostana gwiazde soccera, pol Ameryki bedzie za Czelsi
Jak Lovren będzie odchodził z Liverpoolu to na pewno po nim nie będę płakał....
wiadomo bylo, ze w koncu musza przegrac, hehe.
przynajmniej liga bedzie ciekawsza teraz, lfc tak nie odjedzie.
najbolesniej bedzie jak w konsekwencji 11 milimetrow zabraknie do mistrzostwa.
W Krakowie mamą jest Smoczyca Wawelska.
Może mi ktoś wytłumaczyć, komu kibicuje "ekspert" Ghost2P? Nie da się czytać tego typa.
A komu ty kibicujesz 'ekspercie' ? Nie da się czytać twoich postów :(
Co to w ogole za kolejne troll konto jest, bo tak przejrzałem posty i niezła beka tam jest
DLC do Wiedzmina 3 jest lepsze od Persony, Automaty itd. Bierzesz coś?
Nero, naucz się pojęcia słowa synonim.
Dzięki