Chelsea powinna mieć 2go karnego po ręce Younga.
[199] whatthe...
/hokej
Paudyn, widziałeś co wyczynia Fleury? Na chwilę obecną to wyciąga Vegas finał Stanleya. Dopiero będą jaja jak wygrają puchar.
Bardzo ciekawy mecz Eintrachtu z Bayernem w finale pucharu pod względem skuteczności VAR.
W 90+ minucie przy stanie 1:2 dla Eintrachtu zdaniem komentatorów i pewnie wielu kibiców był faul w polu karnym na piłkarzu Bayernu.
Zdaniem sędziego jednak faulu nie było, dał rożnego, Bayern stracił gola do pustej na 1:3, mecz się skończył.
Ciekawe jakie będą komentarze w prasie, niby VAR, niby wszystko jasne, ale jednak decyzja kontrowersyjna.
Właśnie oglądałem wczoraj mecz do 90 minuty. Kurde jak dla mnie karny dziwne, że sędzia nie podyktował.
sam boateng po meczu mowil, ze go zdrowo trafil i powinien byc karny
tylko szkoda, ze nie powiedzial tego sedziemu w czasie meczu
co by nie bylo, czy jest var czy nie, sedziowie i tak beda gwiazdorzyc
Dobry odcinek Cafe Futbol dzisiaj.
Jak nie zwolnią Conte to Willian w United xD
ja pierdziele jakie to są wsioki w tym Poznaniu
zaorac w pizdziec powinni te cala lige
Powinni im walnąć z 10 meczów bez kibiców w przyszłym sezonie to by się może wzięli za ogarnięcie tego burdelu.
Dopóki w kieszeni nie zaboli to takie akcje jak dzisiaj będą się powtarzać.
Degradowac wszystkie kluby ktorych kibice sie dopuszczaja takich akcji. Bez Arki, Lecha czy Legii ekstraklasa moze by byla troche nudniejsza a na mecze wpuszczano by tylko dzieciaki z rodzicami na sektor rodzinny, ale nagle wszystko by sie uspokoilo i na stadionach panowalaby kulturka jak w operze :)
Co sie liczy w przypadku zwyciestwa Interu, bilans bramek, bezposrednie mecze, dlugosc przyrodzenia trenera? Inter ma w ogole szanse na ta LM jeszcze czy musi wygrac 4 bramkami?
Kto wygra, ten ma lm. Nie ma żadnej kalkulacji.
Świetne meczycho swoją drogą. Dobra odtrutka na ekstraklapę
Zieloni trzysta za Icardiego.
// ale nadal wierze w Inter, LM bedzie ciekawsza z Mediolanczykami. Meczu Lazio w europejskich pucharach w zyciu nie obejrze, nie wazne z kim by grali. Ten klub mnie kompletnie nic nie obchodzi, naprawde jak malo ktory.
To jest nie do wiary, jak bardzo Yans i jego kumple ciesza sie z mistrzowstwa zdobytego w ten sposob. Dobry lekarz to za malo.
Sposób faktycznie mało przekonujący. Klub z takim budżetem i ekipą powinien sobie zapewnić mistrzostwo już po rundzie zasadniczej.
matrixos ogladaj to co sie dzieje na Nou Camp, niedlugo medale :)
Uff, ładnie, ladnie. Cieszy powrót do elity, choć troszkę niezasłużony, mam nadzieje, ze ten kredyt okoliczności pozwoli odbudować silna markę w europejskim futbolu.
Mam nadzieje, ze uda się utrzymać gwiazdy, wykupić Rafinhe i Cancelo oraz odświeżyć skrzydła, szczególnie prawe.
Jeszcze wracając do Williana. Gość ma już prawie 3 dychy na karku, ale w obecnej sytuacji wziąłbym z pocałowaniem ręki, bo to gotowe wzmocnienie na najbliższe 2-3 sezony praktycznie niefunkcjonującego prawego skrzydła.
Wow https://sport.tvn24.pl/pilka-nozna,105/wojewoda-wielkopolski-zamknal-stadion-lecha,838874.html jeśli to utrzymają to wyjdzie aż 8 meczy.
Nie spodziewałem się. Co prawda może się okazać, że Lech dostanie ujemne punkty i w LE w ogóle go nie będzie, albo kara z czasem zostanie zmniejszona, ale i tak jestem na tę chwilę pozytywnie zaskoczony.
No i Icardi nie jedzie. Z napastników Sampaoli postawił na Messiego, Dybale, Aguero i Higuaina
podobno sam pilkarz powiedzial, ze nie bedzie gral w reprze dopoki bedzie prowadzil ich obecny trener.
Że Icardi nie jedzie to glupie, ale i nie glupie. No bo typ jest kompletnie niezgrany z kadrą, więc takie powoływanie go rzutem na taśmę - bez sensu.
Mam nadzieje, że nie wyjdą z grupy, bo są debilami.
Jedyne nad czym ubolewam to to, że Icardi nie gra dla Włoch od paru lat.
chorwacja, islandia i nigeria.
jakby ciulowo nie grali, a to bardzo mozliwe, ze beda grali ciulowo, to z takiej grupy ciezko im bedzie nie wyjsc. chociaz w sumie jak juz cwiercwieku zyje na tym swiecie to nie takie rzeczy sie widzialo.
jednak dla isladnii samo juz bycie na tym turnieju to juz sukces, chorwaci jak to jugole moga krwi im naspuc i tu moze byc jakis remis, a nigeria to mi sie jakos srednio widzi na tym mundialu. dla mnie senegal robi tylko wrazenie z afrykanskich ekip na tych ms.
A w Chelsea Enrique?
Ale by bylo smiesznie :DD
Chyba oba kluby bardzo chcą upaść jeszcze nizej
ja myslalem, ze on skonczyl kariere
Ciro Immobile jest numerem 1 jeżeli chodzi o letnie okno transferowe Milanu. Massimiliano Mirabelli, który jest dyrektorem sportowym w Milanie bardzo chce pozyskać Włocha. Lazio oczekuje 60 milionów euro. [TMW]
Matteo Darmian to Juventus is done. This will now accelerate Alex Sandro’s move to Manchester United.
Inter jak na razie spoko okienko, przynajmniej finansowo: Asamoah i de Vrij za darmo, a ten Laurato Martinez platny dopiero za rok. Ludzie sie dziwia, ze nie dostal powolania na mundial, to moze jest ogarniety jakis - wynalazek Diego Milito, który nagrał go Interowi ;-)
Teraz jeszcze tylko skolowac troche kasy na zaspokojenie FFP, wykupic Rafinhe, Cancelo i pozbyc sie Candrevy i mysle, ze mozna smialo sprobowac wyjsc z grupy w LM (chociaz znajac szczescie Interu to bedzie grupa Real, Liverpool, Bazylea)
Taaaa już czytałem, że Falcao/Cavani są numerem 1. Za stary jestem na plotki transferowe, będzie podpis na kontrakcie to wtedy będzie można komentować ruchy klubu.
Wybór pomiędzy mniejszym złem, a większym. Ale w sumie to śmieszne, zarząd znalazł 20 lat młodszego Wengera.
#krychowiakwafc
/hokej
Bede kibocowal Vegas. Raz, ze ewenement, bo zespol napredce sklecony. Dwa, ze Fleury.
To, że potem nasze najlepsze drużyny nie przechodzą egzaminów w Europie, nie wynika z tego, że liga jest słaba. Tylko z tego, że my jesteśmy po całym sezonie takiej walki wykończeni
jaki zarzadcy taka liga
/hokej
Bede kibocowal Vegas. Raz, ze ewenement, bo zespol napredce sklecony. Dwa, ze Fleury.
Fleury jest ich największą gwiazdą, dawno nie widziałem bramkarza w takiej formie jaką on złapał na play-offy.
Tu jest opisane skąd się wzięli poszczególni gracze https://www.nhl.com/news/how-2017-18-golden-knights-were-built/c-298715092
Wielu z nich obecnie rozgrywa swój najlepszy sezon w karierze.
albo 1 kolejka w miesiacu. tak optymalnie.
i bedzie final lm real - legia.
Bull bądź trochę cierpliwy negocjują. I nie myśl, że ja tak się ciesze, że on przychodzi. Jak nie przyjdzie do będzie więcej kasy na pomocnika wiec czy przyjdzie czy nie i tak będzie dobrze :)
Ale przyznaje, że na Verrattiego transfer to byłem strasznie napalony i odświeżałem stronę Barcy co chwile.
Pewnie Ci chodzi o tą sytuacje
"Ciekawe wideo z meczu Atlético. Kiedy Griezmann wszedł na boisko, grupa kibiców go wygwizdała. „Marca“ podawała, że AG wczoraj poinformował klub, że chce zostać.
Godin podszedł do kibiców, powiedział, że AG zostaje. Zamiast gwizdów, brawa."
candreva byl najgorszym pilkarzem interu od listopada do maja
to tak tytulem wyjasnienia czemu nie jada na mundial
W sobotę w robocie muszę być a jak na złość tv się zdubcyło i nie obejrzę finału :'(
Ależ ten czas leci. Strasznie ten Edgar Davids się postarzał
https://twitter.com/matbabiarz/status/998976655971545088
Nie wiem, czy powinienem się chwalić, ale widzę, że niektórzy towarzysze podwórkowych zabaw z wczesnych lat dzieciństwa naprawdę dają czadu.
/hokej
Fleury zazwyczaj daje o sobie znać własnie w fazie playoff. O ile dwa lata temu bohaterem był Murray, o tyle rok temu to Fleury był jednym z głównych fundamentów obrony tytułu.
Może Emery zaskoczy jak w Valencii i Sevilli.
Gorzej niż w tym sezonie w Arsenalu być nie może :).
na pewno typ sie nie gryzie z arsenalem i jakos tak tam pasuje, bo przeciez ancelotti, allegri czy heynckess na lawce powodowaliby ideologiczny absmak
ale arsenal chyba potrzebuje terapii szokowej, wiec cholera wie jak to bedzie - moim zdaniem to naprawde sztuka tak zmienic trenera, ze nic sie nie zmieni, choc jest to wieksza sztuka, gdy zmieniamy po latach suckesow, a nie upokorzen
choc jest to wieksza sztuka, gdy zmieniamy po latach suckesow, a nie upokorzen
Co Ty nie powiesz...
wspolczuje sam sobie.
choc tak jak wspomnial negocjator, gorzej juz byc nie moze, niz w tym sezonie, wiec emery ma pole do popisu (4. miejsce w jego zasiegu? hehe)
jako ciekawostka - kadra Liverpoolu w wakacje potrenuje troche w Arłamowie
Czyli Napoli może wygra Ligę Mistrzów, ale w kwesti Scudetto Juventus przez kilka następnych lat bezpieczny
Wiesniak z Neapolu jak już coś.
CFC albo Zenit
Finał Ligi Europy 2020 w Gdańsku. Jak dorwę bilety, to będzie można przejść się na stadion.
to chyba na pocieszenie za brak euro 2020
ale za to mielismy euro juniorow, gdzie najwieksza gwiazda byl krystian bielik
a to przepraszam, myslalem, ze to euro u21 to juz wszystko
i co, na ms u20 myslisz, ze beda jacys porzadniejsi pilkarze?
nie wiem, ale strzelam ze na pewno bedzie wielu mlodych zdolnych. to idealny wiek dla wielkich potencjalow
ps. spoko nazwa stopnia loon :d czy jak to tam sie nazywa.
Nie wiem co gorsze, info o przejęciu eleven przez polszmat czy ten hymn :|
Btw. chyba trzeba będzie przed finałem założyć nową. Z góry będzie można ją spisać na straty bo zleci się masa randomów.
Jeśli jeszcze nie oglądaliście najnowszego odcinka Ucha Prezesa to polecam, bo jest mocno piłkarski.
Niezłe jaja kręcą z m. in. z Lewandowskich :) Polecam.
https://www.youtube.com/watch?v=hVxU5ekXB8U
Zwycięstwo Liverpoolu w finale byłoby tragedią i porażką futbolu. Przeżyłem mistrzostwo Europy Greków w 2004 roku i to mi wystarczy.
??