23-letni Semedo (190 cm), stoper Villarreal kupiony latem ze Sportingu w listopadzie wybral sie do dyskoteki w Walencji.
Kiedy wlasciciel lokalu zamknal go o 8:30 rano Semedo wycelowal w niego pistolet za to, ze zamknal tak wczesnie...
Grożą mu 2 lata wiezienia
Barca kupila nie tego Semedo
Ja pierdole loon jaki ty masz kompleks Barcelony, że aż żal czytać twoje posty. Pewnie nie raz odpalasz Fm bierzesz Barce wszystkich sprzedajesz a później obejmujesz Real i grasz i cieszysz się grą jaki to z ciebie wybitny taktyk upokarzający biedną Katalonię.
Alealeaoooooo
Spokojnie, Loon musi jakos odreagowac Inter. Nie miejcie mu tego za zle. On w glebi serca uwaza Messiego za wspanialego zawodnika, a w meczu z PSG kibicowal Barcelonie. To dobry czlowiek.
pamietajcie po meczu skomentowac na foro kolejna wtope zidana
Valencia to niestety najlepszy zespół na "przełamanie" :/
Loon musi jakos odreagowac Inter.
coz za nieoczekiwana riposta, pewnie cala rodzina wymyslala
Loon, a kto powiedzial ze to miala byc riposta? Nie wiem czemu tak to odbierasz. Gsybym faktycznie chcial Ci dojechac chociaz troche, to napisalbym chociazby, ze Inter odkupuje od Barcy rezerwowego goscia, ktory polowe swojej kariery leczy kontuzje za 40 mln.
I nie sadzisz, ze odwolywanie sie i przytaczanie rodziny, jest najdelikatniej mowiac troche niefair?
Bez urazy, ja naprawde nic do Ciebie nie mam, szanuje i z orzyjemnoscia czytam Twoje artykuly na spidersweb, nawet ci czasami komentarz napisze. Ale jestesmy na forum, tykania rodziny, tego po prostu sie nie robi.
A ten Ronaldo to co? Takie rzeczy kolegom?
czasami ci nawet komentarz napisze kurfa jaka laska
Krysia to nawet niezły piłkarz ale po co musi na siłe eksponować to swoje pedalstwo.
Juventus ujowo, ale stabilnie, ale Liverpool to już chyba swojego meczu nie odratuje. Żeby tak z Krychowiakiem?
"Zaraz ktoś Ci napisze, że malowanie na fladze państwowej to hańba." W innym kraju , zostałby powieszony za jaja. To co nie które buraki robią z polską flagą, powinno być karane!
Powszechne stosowane na koncertach, stadionach i innych imprezach. Przez nikogo nie jest ścigane i karane, czego się spodziewacie? Więc jak te mentalne wieśniaki mają się tego nauczyć?
No proszę, doczekałem się, wreszcie Milan coś gra, mam nadzieję, że w drugiej połowie nie będzie gorzej :)
Szkoda, że pomylili piłkę nożną z siatkówką.
https://twitter.com/zazzatweet/status/957687528127107073
Został, ale w zasadzie jakie to ma znaczenie? Każdy wie jaka jest piłka, jak usprawnią VAR to może się coś zmieni, ale na razie mamy to co mamy i taki stary pierdziel jak ty powinien to wiedzieć.
W sumie to Milan miał szczęście, że akurat teraz im wypadł mecz z Lazio, gdy Immobile niedysponowany.
CHWAŁA WIELKIEMU BOGU SZCZĘŚCIA, CHWAŁA!!!
Ale będą jaja jak Szwedzi wygrają ME, na razie za bardzo nie ogarniam w co grają Hiszpanie.
O rany to jakieś mistrzostwa są? Widać Polska jest już passe skoro nic w internetach o nich nie było.
Skończyło się złote pokolenie, skończyła się kadra, także balonika już nie ma.
I tak właśnie grają finał ME, czyli generalnie trzecia impreza po IO i MŚ.
nero jest w ultrasach wiec mecz byl wczoraj o 16, dzisiaj to dla piknikow
piekne druki poszly i wymeczyli 2-1
Kto by tam mecze ogladal. Lajfskor i jedziemy z tym koksem!!!!! Tym bardziej drukarzy z Katalunii
czy mozemy juz opuscic faze bredni o barcy? jest goracy temat, gory - smiertelne ryzyko czy ryzykowna smierc, zapraszam do dyskusji
Nic nie wiesz adremie. Jeśli chcesz zacząć poważną dyskusję to zadaj dwa podstawowe pytania:
1. Dlaczego samobójców ratuje się z naszych podatków?
2. Dlaczego polski ratownik ratuje obcokrajowca a zostawia swojego rodaka na pewną śmierć?
Mieli sie z nia przywitac, minac i isc dalej po trupa, bo to NASZ trup?
To, ze Mackiewicza nie utratuja, bylo pewne juz kiedy bylo wiadomo, z jakim opoznieniem wleca na jaka wysokosc.
to czarna wdowa nie jednego juz wykonczyla
Podobno ]:->
spoiler stop
Jamie Redknapp thinks Marcus Rashford should move to get more game time. Rashford has played in every Premier League game this season.
#watekekspertow ;-)
uff, sturridge w WBA
dobrze, bo te przymiarki do Interu powodowaly u mnie gesia skorke
w zamian chyba sciagna jakiegos randoma z Argentyny
z randomami to wiadomo - 50:50
ale sturridge to by byl na 140% niewypal
Chwyt Arsenalu rodem z FMa, tez grajac jakims ligowym sredniakiem dorzucam klauzule za wygranie LM, liczbe 50 goli w sezonie czy inne niemozliwe historie zeby taniej kogos kupic.
February 2011 - A nine year old named Filippo held a banner at the San Siro begging Inter to stop losing cos they were teasing him at school. Inter invited him to training ground, apologized to him officially then lost their game
xD
mowilem o klatwie ranocchia-nagatomo-coutinho juz dawno
chociaz akurat nagatomo lubie
ja wiem, ze to glupie, ale uwazam, ze jak nagatomo i ranocchia odejda z interu, to oni wroca na prosta #klatwa
ciekawszy jest wczorajszy insta icardiego
"mowic zegnaj znaczy dorastac"
hala dzieci oczywiscie w euforii, mowi sie o 106 mln + kovacic
moim zdaniem nic takiego nie bedzie mialo miejsca
kogos real musi kupic, a wyboru az tak wielkiego nie ma (przed ms), dobry deal dla interu
dzeko nie dogadal sie z chelsea, idzie tylko emerson
ja rozumiem, ze Inter nie jest juz druzyna walczaca o tryumf w lidze mistrzow, ale chyba nawet legia nie sprzedalaby swojego jedynego napastnika nie majac nikogo w zanadrzu
moim zdaniem to jakis medialny trening lub wypychanie z klubu jakiegos kolegi
Ponoć ma być wymiana Luiz za Ziru
Superkontrowersyjny ruch w Hiszpanii. Skuszony dwukrotną podwyżka Ińigo Martinez za 32M€ zamienia Real Sociedad na Athletic. Oba kluby z Kraju Basków nie mają zbyt dobrych relacji, kibice się nie lubią, a Ińigo w 2014 mówił, że „nigdy nie odejdzie do Athleticu“. :’)
Słowo w dzisiejszej piłce już nic nie znaczy.
Ehhh a Bale podobno kontuzja 2/3 miesiące. Strasznie szkoda chłopaka.
Ponoć ma być wymiana Luiz za Ziru
Jeśli Arsenal dorzuci trochę melonów to będzie dobry deal! Luiz gra tak fatalnie, że za darmo bym się go pozbył żeby tylko mu nie płacić. Jeżeli chodzi o atak to Ziru na pewno nie będzie gorszy od tych napastników, którzy się przewijali w plotkach. Czekałem tylko kiedy się pojawi plotka, że na celowniku jest teraz Heskey.
Arsenal talent Marcus McGuane completing his medical right now in Barcelona. Will join Barca B first.
milo zobaczyc jakis transfer mlodzika w druga strone dla odmiany :)
Gość w "1 z 10" właśnie powiedział, że Santiago Bernabeu to stadion Barcelony :D
A Barcelona w końcu pozbyła się Deulofeu. Co prawda tylko na wypożyczenie, ale przynajmniej nie musi mu płacić. Nie wiem po co oni w ogóle go wykupowali. Przecież to piłkarz, który całe życie robi jedno i to samo zagranie
Gość w "1 z 10" właśnie powiedział, że Santiago Bernabeu to stadion Barcelony :D
hahahahhaha ohohohohoho hahahahaha jaka beka
hahahahhaha ohohohohoho hahahahaha jaka beka
No fakt, porównując np. do gry Interu to słaba. Miałeś rację, przepraszam.
hehe jedziesz z kur*ami nero #rekt
bojack kompletnie, ale to kompletnie mi nie podszedl - popluczyny po californication i to meczace
ale rick and morty... cos cudownego!!!
Przecież to piłkarz, który całe życie robi jedno i to samo zagranie
Do tego jeszcze słabo mu to wychodzi.
bojack przereklamowany ostro i na jedno kopyto (he) 90% odcinkow
rick i morty klasa
to akurat proste, winni sa amerykanie w wieku 15-29, gdzie kazdy z nich musi sie mierzyc z social anxiety, depresja, samotnoscia, uzaleznieniem i ch*j wi czym jeszcze i bojack do nich trafia
Nie wiem co to Bojack, Ricka i Morty'ego uwielbiam, ale social anxiety i depresje to ty szanuj.
co innego prawdziwe problemy a co innego samodiagnoza nerdow z reddita
oficjalnie.
a w obronie dalej wesola kompania. :v
Rick i Morty to od czasow Simpsonow moj ulubiony kreskowkowy serial.
Ale to, ze zajmuje trzecie miejsce na filmwebie w rankingu najlepszych seriali to ostra przesada.
Ten moment w którym Arsenal kupuje napastnika najwyższej półki, a Chelsea kupuje średniaka
nie rozumiem po co sie tam laduje, tak jak nie rozumiem ekstazy kibicow arsenalu, podobna podjarka byla jak kupowali ozila i sancheza - jak wyszlo wiemy
Ja sam nie rozumiem tego transferu. Arsenal ma przede wszystkim problem z obroną. 34 stracone bramki, nikt do 9-tego miejsca nie ma ich więcej. CDMa w tym zespole nie ma, Xhaka to nawet nie powinien w Premier League grać, nadawałby się co najwyżej do średniaka z drugiej ligi, zero zaangażowania, umiejętności w obronie leżą i nie zanosi się, żeby wzrosły. Bellerin ma bliżej do skrzydłowego, niż do PO. W obronie jest to piłkarz widmo. Ze środkowych, jak już kiedyś wspominałem Mustafi ma przebłyski i możliwe, że w przyszłości rozwinie się na dobrego piłkarza. Koscielny stary chłop, Monreal również. Kola mocny średniak.
Po drugie w składzie brak skrzydłowego z prawdziwego zdarzenia. Z ogarniętych skrzydeł zostaje Mkhitaryan, chociaż z nim też jest zagadka, bo co on w Man Utd grał... Iwobi i Maintland-Niles się nie nadają, jeśli Arsenal chce walczyć o TOP 4. Poza tym, nie mogę sobie wyobrazić, jak Wenger chce pogodzić Aubameyanga z Laca. Przesunięcie któregokolwiek na LS, nie jest zbyt dobrym pomysłem. Laca się do tego nie nadaje, Pierre zaś miał już taki epizod w BVB i za dobrze to nie wyszło. Pozostaje ustawienie obydwu jako N, tylko co niżej? XD
Jest tyle pozycji, na których Arsenal ma braki, a kupują chyba najmniej potrzebną. Samymi nazwiskami z przodu za dobrze nie wyjdą.
Tak czy siak ja się w ogóle dziwie, że Obamejang w ogóle chciał do takiej drużyny przejść bo z Borussia to przynajmniej grał w lm
Kulisy rozmów z finału Ligi Mistrzów z szatni Realu. Polecam
http://www.realmadryt.pl/index.php?co=aktualnosci&id=78849
valencia wjezdza od tylu w nogi i nie ma karnego, sedzia sie lituje
No, no Bournemouth jedzie z CFC jak z gównem.
United też na wesoło
Nie wiem ile cierpliwości musiałby mieć Ruski żeby zostawić Conte po tym meczu. A przecież nie ma cierpliwości.
Co ten Manchester?
Co ta Chelsea? - poprawili mi nastrój, United też słabszy dzień a raczej 2 pechowo stracone
gole bo spurs to "shit firm, shit football".
No chyba niechciany przez niego Ake wlasnie go zwolnił.
3-0 u siebie z Bournemouth to co będzie z Barceloną?
"shit firm, shit football"
Akurat shit footbal to pasuje jak ulał do tego co gra United z top6
mou wpuszcza fellainiego, a kilka minut pozniej zmienia go na herrere
Przynajmniej mam mniej nerwów ;)
Citki w tym roku o klase wyzej od konkurencji, obawiam sie ze za rok moze byc to samo.
Ciekawe kto przyjdzie na SB jak Antek poleci, moze Carlo wroci?
To z nim strzelili najwiecej goli w Lidze (choc w tym City ich raczej na pewno przegoni), tylko wtedy mieli Lamparda, Drogbe.. A dziś? Hymm
zobaczymy, chelsea zawsze dobrze gra z awaryjnym trenerem
3-0 u siebie z Bournemouth to co będzie z Barceloną?
dal nam przyklad arsene weeeenger jak zwyciezac z barcelona mamy
chelsea wypada z top4 w tym roku, przynajmniej taka ma ochote ale LM, to inna para koloszy i tutaj nic sie nie zmienia
Mou kupuje brakujące prawe ogniwo, po czym zamienia je stronami z Martialem... WTF?
Milo znow bedzie popatrzec, jak wuefista Pep sklepie geniusza Mourinho.
Z calym szacunkiem dla Mourinho, ale przez ostatni czas to juz niewiele z tego geniuszu trenerskiego widac.
Drako, zaloz nowa czesc. Mysle ze wiesz jaki tytul trzeba dac.
Naprawde graja konkret futbol, chociaz z drugiej strony przeciwnikk za wiele to od nich nie wymagal.
Real jak sie postara, to juz moze w lutym na urlopy sie rozjechac.
Napisalem tylko, ze Leganes zagralo dobry mecz.
jak to jest ze glownie barcelonczycy to takie upierdliwe picze, oto jest pytanie
Higuain byłby świetny jakby schudł trochę. Tak to jest bardzo dobry.
Valem, z tym Twoim wysokim poziomem, to trochę przypomina tę dyskusję, gdy próbowałeś przekonać wszystkich w wątku, że Higuain świetny napastnik. Myślałeś tak tylko Ty.
Pewnie żaden z jego postów nie dostał nawet jednej łapki w górę :///
Valem ze wstydu powinien opuścić wątek.
serio nie wiem jaka trzeba byc ludzka wsza zeby nie byc z madrytu i kibicowac realowi znajac jego historie, to jestvo wiele ciekawsze zagadnienie niz brak klasy zwyciezcow u kibicow barcy
I Real i Barca to dla mnie kluby które opinie psują fanboye, dlatego ich nie lubię.
Wejsć wystarczy na fb i info o realu czy barcy i jedni z drugimi jak dzieci wyzwiska. Dorośli ludzie ktorzy w zdecydowanej większości nie byli nawet w mieście ,nie mówiąc o meczu.
Według mnie też bojack ssie. Nie wiem skąd te spusty w sieci i lansowanie na najlepszy serial netflixa. Rick i morty zjadają to gówno na śniadanie.