Dlaczego zawsze jak czlowiek liczy na jakis Arsenal, czy inne Chelsea, to te daja koncertowo dupy?
Chelsea to ma chyba trochę wy#bane bo tak czy siak nawet LE nie będą mieć
Robert x2
Ostatnim razem po tym jak go Pep posadził na ławę też się odblokował.
Chyba po prostu gra za dużo i od czasu do czasu krótka przerwa mu się przydaje.
Chelsea to ma sezon z głowy, nie grożą im ani puchary, ani spadek.
Po prostu muszą go dograć do końca.
A za chwilę Inter-Napoli, warto rzucić okiem, na boisku w jednej chwili będzie jakieś 800 mln euro, a może nawet ktoś jeszcze, oprócz Ljajicia
tylko 800? dlaczego inter wychodzi na napoli glebokimi rezerwami?
Aguero cacy. Zniszczył Chelsea. Szkoda, że gość tak często łapie kontuzje, bo przy tej formie i braku kontuzji, mógłby śmiało aspirować jako jeden z najlepszych napastników na świecie. Już i tak jest w czołówce.
jakie kontuzje, gosc poprostu chimeryczny jest
Eleven: "Inter jak lawa z Wezuwiusza"
ps. zdefiniujmy wreszcie słowo chimeryczny w odniesieniu do piłkarzy, bo albo to zrobimy, albo koobon nas wszystkich wystrzela
Ależ się cieszę, że nie zdążyłem wrócić do domu i zobaczyć na własne oczy tego wpierdolu. Na szczęście sezon za chwilę sie kończy.
spokojnie, istnieje niepisana zasada Serie A, że nie można jej wygrać 6 razy pod rząd, więc w przyszłym sezonie (w związku z niezwykłą skutecznością podobnej zasady w LM) mam zamiar obstawiać Romę i Napoi u buków :P
Przy takim poziomie frajerstwa Romy i Napoli, Juve moze sobie spokojnie zaklepac mistrzostwo na najblizsza dekade. Co najmniej.
leicester to mistrzostwo przegra, zobaczycie. za piekna historia zeby mogla byc prawdziwa.
Tak, tak, ja już słyszałem identyczne historie w 2010 roku o Interze - że ich dominacja tak naprawdę dopiero się zaczyna.
Chociaż z Juve nie musi tak niestety być - to jedyny klub, który swój czas upokorzenia poświęcił na budowę ekonomicznych fundamentów, stadion i model biznesowy na miarę XXI wieku. Tymczasem Inter i Milan są po prostu żenujące w swoich działaniach wokół nowych stadionów.
My tu mówiliśmy o sędziowaniu w Hiszpanii, a w meczu Leicester - West Ham, też dobre wałki i błędy
Nie wiem gdzie przesiedziałeś przez ostatnie miesiące, ale wielokrotnie już było pisane o gównianym sędziowaniu w Anglii. Nawet bardziej gównianym niż w Hiszpanii.
Warto. Deigo Alves cuda robi w bramce a Valencia oddała jeden celny strzał w pierwszej połowie i ma dwa gole :)
Ławka Barcelony:
Bramkarz, pięciu obrońców i Munir.
A koobon nie wierzył, że można ligę jeszcze wygrać. Widzisz koobon, a śmiałeś się z mojego wudu. A moje wudu już od meczu z Realem przeczuwało najgorsze. Tak samo jak trafiałem losowania Realu, tak samo przewidziałem klęskę Barcelony.
człowiek się przyzwyczaił do kiepskiej formy styczeń / luty, a tu taka miła niespodzianka w całym kwietniu, może chociaż puchar króla? huehue
nie wiem jak Louis Enrique, ale ja zwykle na tym etapie (Z R P P P) odinstalowuje football managera
liga bedzie ciekawsza
a serio, to nie wierze, ze barca sie wylozy na espanyolu/deportivo
Ja jeszcze Vivaldi nie przetestowałem więc się nie będę wypowiadał. Mam tylko nadzieję, że się nie zawiidę bo już tracę cierpliwość do tego dziadostwa w postaci chrome/firefox/opera. Trzy różne produkty s to samo gówno.
adrem
spoiler start
a moze w wolnej chwili przytoczysz nam fabule Dark Souls 1
to prawda, ze glowny bohater jest tak naprawde szwarccharakterem?
ze przez 100 godzin gracz pierdoli sie zabijajac mutanty, szkielety, duchy, pajaki i potwory, a na koncu dowiaduje sie, ze to byly dobre mutanty, szkielety, duchy, pająki i potwory i ze to z graczem jest cos nie tak?
spoiler stop
Ludzie nauczcie się robić spoilery, gdy piszecie fabułę gry, czy filmu.
Nawet jak wam się wydaje, że absolutnie wszyscy już grali, widzieli...
Nawet jak film ma 70 lat to i tak nie wszyscy go oglądali, a jak gra ma 10 to nie wszyscy grali. Naprawdę...
dark souls 1 to ma byc cos w rodzaju snu na jawie, i w tym snie na jawie, bohater ma do czynienia z postaciami z jego mysli, ma rozne zwidy
a tak powaznie
spoiler start
sa dwa zakonczenia, jak rozpalisz ogien to bedzie tak jak bylo, czyli potezne stworzenia rzadza tymi mutantami, pajakami, szkieletami
jak nie rozpalisz to te mutanty pajaki szkielety podlegaja tobie, wszedzie chaos i swiat ktory zmierza do armagedonu bo bez ognia nie ma niczego
spoiler stop
Rany, spojrzałem po raz pierwszy w tym roku w tabelę Championship i widzę, że Bolton spada do trzeciej ligi. Ostatnie miejsce i raptem 27 punktów. Ale upadek.
Za to Karanka z Middlesbrough jest na najlepszej drodze do mistrzostwa. Zuch!
[267] mam to samo z nottingham forest ;)
od kilku lat co sezon witają się z gąską i dupa
Hej, czy moglibyście mi polecić jakiś dobry serial obyczajowy. Najlepiej coś nowego, bo starsze pewnie znam.
Przy okazji, "The Detour" (komedia) całkiem spoko.
Propozycja w punkt, niestety już znam.
Swoją drogą, nie wiedziałem, że ma być drugi sezon.
Jak już jesteśmy przy serialach to wczoraj skończyłem nowy sezon HoC i w sumie nie wiem co się będzie działo w następnym sezonie
spoiler start
ale w ostatnim Frank robiąc groźne miny i przebijając się z Petrovem ilością głowic ocali świat przed wojną atomową.
spoiler stop
Chyba trochę jestem już zmęczony tą formułą.
Hej, czy moglibyście mi polecić jakiś dobry serial obyczajowy
Rectify?
The Affair też się chyba do obyczajowego zalicza i oczywiście jak nie widziałeś to gorąco polecam Transparent.
Ok, trzymamy kciuki za Inter, a w dalszej kolejności za Kamila Glika co by wydymał dziś tych ku*wiów z Rzymu.
#wewanttofollowadream
Atletico traci Godina. Jakby nie zdążył na Bayern, to byłoby bardzo źle, niestety.
Nareszcie Barca się obudziła. Ogórki ogórkami, ale osiem bramek zawsze miło strzelić.
Suarez w dzisiejszym meczu zanotował 4 gole i 3 asysty. Ogólnie w tym sezonie 48 meczy 48 goli,
No i widzę, że powrócił dobry Paco Alcacer. Oby tak dalej, bo talent ma ogromny, szkoda, żeby się zmarnował i wyszedł z niego kolejny Negredo czy Llorente.
Danilo, pięć minut i dwie straty.
Ech, sędzia też dobry. Macco oglądaj, byś już nigdy nie mówił, że w Anglii mają najgorszych.
moriemu ktos powinien polamac nogi za ten faul na origim, jeszcze to bezczelne zachowanie jak schodzil z boiska. jak divock jeszcze wyleci to sie zalamie, taka forme mial :/
lol, Totti. Dwa gole w dwie minuty, a już myślałem, że Torino to wygra
a Inter w dupe
w poprzednim wcieleniu kibicowalem Barcelonie, no nie mam lepszego wytlumaczenia czemu teraz muszę tak cierpieć
Oczywiście Benz.
Sędzia mistrz :D
To Brazylijczyk i to Brazylijczyk, kto by ich tam odróżnił.
Sędzia nie może patrzeć na Danilo i chce się go po prostu pozbyć.
A przed sezonem wydawało się, że będzie taki dobry :C
W sumie to nawet mógłby, bo z nim na boisku Real gra w dziewiątkę.
---------------------------------------------
Rafał Stec @RafalStec
Lewandowski – 38 goli w sezonie, rekord kariery
Milik – 24 gole, rekord kariery
Grosicki – 9 goli, rekord kariery
#Euro2016 #PolishPower
No dobra, teraz poważnie, jeśli nie wyjdą z grupy to się nawrócę.
---------------------------------------------
Nie no, to jest k**** kpina co wyczynia ten fiut z gwizdkiem.
Kutwy jesteście. Ja tu pisałem przypomnienie jak jeden dziadowski mecz miał być ostatnio. Dzisiaj nie sprawdziłem i żadna szuja nie przypomniała, że wszystkie ligi grają.
Teraz koobon to ja idę grzecznie spać jak stary dziad ale wierzę na słowo.
niemile widziane:
- ODPOWIADANIE POD POSTEM
Poprzednia: https://www.gry-online.pl/forum/pod-pomocna-dlonia-cz-776-niewidomy-bohater-slepi-sedziowie/zcd58a73?N=1
Ty się Paudyn nie śmiej, dla United trzymamy Nagatomo za 60 mln i Ranocchię za 40.
Zadałem sobie trud
kondogbia to taki mega talent w pesie od 2 lat, tyle o nim wiem
I prasa pisze, ze jednak odpuścili tego Imbulę (może to i lepiej, chociaż znając historię pójdzie do Milanu i okaże się 10 razy lepszy niż Kondogbia)
na czym konkretnie polega ten trud, ze przytoczyles mo post na jego temat z czasow, kiedy byl pilkarzem monaco?
ja też w sumie niesamowite umiejętności kondogbii znam z FM
no, ale czego konkretnie szukasz, to Ci pomoge
ja za nim prywatnie nie przepadam, wiec raczej nie znadziesz zachwytow, moze jakies pomniejsze pochwaly ze sparingow
ale ma 22 lata, uchodzi za jeden z wiekszych talentow, do Interu trafial jako czlonek TOP 11 ligi mistrzow, wiec chyba moge zalozyc, ze nikt sie go po sezonie nie pozbedzie ze stratą
niezle z tym murillo, thiago silva jako najlepszy stoper swiata odchodzil do psg za 42 mln :D
Nawet o dziwo Barca trochę wydymana.
Barca niech się cieszy że w 11 kończyli mecz. Neymar i Suarez powinni wylecieć z boiska.
ja mam uraz do panini od world cup 1998, kiedy Radek i Michał wyrwali mi z ręki naklejkę z Paulem Incem i w te pędy wkleili bezprawnie do swojego albumu
no nie było nawet sensu interweniować u wychowawczyni
przedawniona, poza tym Michał też jest prawnikiem, sprawę puściłem w zapomnienie, a teraz regularnie pije z nim wódkę i cherry coke ;)
City - Real
Atletico - Bayern
moje typy, niedziekujcie
spoiler start
nie zaslugujesz, ale jak to sie mowi, rodzine z watku pilka nozna ma sie tylko jedna
spoiler stop
Jakby komuś doskwierała posucha(tak jak mnie) to dzisiaj można obejrzeć Newcastle - City. Spotkanie drużyny, która walczy o trzecie miejsce w lidze, z zespołem broniącym się przed spadkiem.
Heheh loon jest dobry z tymi wycenami piłkarzy Interu :D Transfermarkt wymięka przy nim. Barca ma jakieś 20 % szans na awans no ale trzeba wierzyć.