Sąsiad -->
Powstrzymam się z sympatii, ale daj już spokój.
------------------
Pato wraca do, powiedzmy, poważnego footballu.
[223], [224] Dupka boli? MA BOLEĆ HEHEHEHEHEHEH
Pozdro lun, nie zawracaj dupy tymi zawistnymi cebulakami.
Jakie to Fargo nudne :| Jestem przy s02e03. Będzie się coś działo później ciekawego? Warto oglądać?
Jakie to Fargo nudne :| Jestem przy s02e03. Będzie się coś działo później ciekawego? Warto oglądać?
Odpusc, to nie jest serial dla Ciebie. Wlacz sobie spidermana.
Czlowiek z braku laku chce obejrzec bundes, ale sie kurwa nie da. Ten Hajto to taki oszolom, ze brak slow.
daredevil moze nie byc najlepszym serialem ever, ale cholera, jesli chodzi o obsade kilku postaci to jest naprawde rewelacyjnie
Payet co wolny to bramka i za każdym razem ładniejsza :O
https://streamable.com/0qrg
A tak w ogóle to dlaczego Payet ma na imię Dimitri?
Domyślam się, że któryś z rodziców jest imigrantem z ZSRR, ale żadnego info na ten temat nie mogę znaleźć.
niby tak, ale niekoniecznie, moze po prostu rodzice chcieli byc oryginalni https://en.wikipedia.org/wiki/Demetrius
232----> WOW
A Ibra dalej ładuje gola za golem.
Ribery też dzisiaj ładnie z nożyc przymierzył.
Nikt by nikt by nie pomyślał, bo nikt nie śledzi w Ligue 1 niczego poza rekordami strzeleckimi Zlatana (na livesports).
Za Dembele i Mendy'ego za chwilę będą płacić jak ManU za Martiala.
Oni tam we Francji mają potęgę w szkoleniu, tylko głów szczeniakom brakuje.
ed.
O, widzę, że Valencia po zwolnieniu Neville'a mocno się poprawiła.
Spokojnie, wszystko wróciło do normy.
Meczu nie oglądam, ale ponoć sędzia 2 bramki Paco ukradł.
Tebas pewnie kazał gwizdać przeciw VCF w tym sezonie. :/
Podsumowanie sezonu:
https://streamable.com/ljsy
Jakby Gran Derbi było przed przerwą reprezentacyjną, to by pewnie Barca Real rozniosła w pył, ale dzisiaj raczej tak nie będzie. Barca często po przerwie reprezentacyjnej lubi grać bez pomysłu i wolno.
Remis brałbym w ciemno. Mascherano z Alvesem lubią coś odwalać w takich meczach :D
Oj już przestań z tym swoim durnym wudu, Real nie ma prawa tego nie tylko wygrać, ale i zremisować.
koobon, to nie wudu. Sam wiesz, że Real lubi się mobilizować w takich meczach, tym bardziej po przerwie reprezentacyjnej, nawet jak jest w słabej formie. Poza tym, nowa twarz - Zidane, często bywa tak, że nołnejmowy trener wygrywa ważny mecz. Czymś musi pozostać na stołku :P
Dlatego mówię, jakby to było w trakcie sezonu przed przerwą, to nei miałby prawa, ale po przerwie reprezentacyjnej? Wszystko jest możliwe.
czy przypadkiem ostatni mecz Realu z Barceloną nie był po przewie reprezentacyjnej?
Sam wiesz, że Real lubi się mobilizować w takich meczach
No właśnie mi to jakoś umknęło. Od czterech lat nie wygrali w lidze, a bywali w o wiele lepszej formie, więc nie wiem o jakiej mobilizacji mówisz.
Poza tym, to Barca zwykła się mobilizować na El Clasico. Nawet Iniesta, gdy grał piach przez cały rok, to w Wielkich Derbach znów dostawał skrzydeł.
No dobra, ale tak czy siak, sraka jest, zawsze się boję Realu, nawet jak nie ma formy. Ronaldo umie przypierdolić, nawet z niczego.
Poza tym, ta seria bez porażek musi się przecież kiedyś skończyć (no, oby nigdy, ale zawsze się kiedyś kończy) :D
EDIT: Ruski stream na razie daje radę, oby jak najdłużej
ja mam podobnie jak nero, z tym ze nie boje sie realu, a boje sie o real
Ładnie Camp Nou pokazało, tylko czemu ten hymn mają taki debilny. Przecież ja takie piosenki śpiewałem w przedszkolu.
ed.
Liniowi :D
Piękne El Clasico. Widzieliście te rzuty z autu Bale? Coś niesamowitego. Zizu geniusz taktyczny :D
No cóż, można było się tego spodziewać. Jak można było taką swobodę dać Marcelo
Kurza twarz, Ronaldo bucu!
ed.
Poważnie, La Liga chyba musi zacząć importować sędziów z Japonii.
ed.
Ramos <facepalm>
Hahahaha, ale beznadziejne sędziowanie, skąd oni ich wzięli?
Sędziowanie standardowo na poziomie LaLiga, jako gdzieś tam sympatyk Barcelony jestem zniesmaczony, kradzież bramki aż nadto wyraźna.
Hahahah typowy Real.
Sędzia wydrukował pod Barcę a minutę później Ramos łapie czerwo :)
zostaja okradzeni z bramki, dostaja czerwona kartke i strzelaja gola. brawo real.
Odszczekam po gwizdku, sędzia jeszcze nie powiedział ostatniego słowa.
Przecież to było pewne, że obrona da dupy, Ronaldo coś strzeli, a Enrique, jak Smuda, nie chce robić zbytnio zmian.
W sumie to mecz o pietruchę, bo patrząc na ogórkowe mecze jakie Barcie zostały to ona już jest mistrzem.
[269] you have my sword!
Ale ten mecz pokazuje, że nie taka Barca straszna i jej zwycięstwo w LM nie jest wcale przesądzone.
Casemiro zdał egzamin. Zaskoczył mnie. Myślałem że nie da rady.
Ten mecz pokazuje to o czym trąbię od lat - Barca ma słabą obronę, szczególnie boki.
Oczywiście, żeby to wykorzystać trzeba ją pozbawić gry (niekoniecznie piłki). Pokazał to Villareal w poprzedniej kolejce, pokazał Real w drugiej połowie.
ed.
Swoją drogą, Zidane pokazałby prawdziwe cojones wystawiając nie tylko Casemiro, ale i Nacho zamiast Ramosa. Sergio nie może grać w Klasykach, q.e.d.
Jakby się wszyscy nie śmiali z sędziów w BPL tak Hiszpania bije wszystkich pod względem sędziowania. Mecz momentami nudny ale końcówka ciekawa. Ramos kolejny raz niszczy system swoim geniuszem. Jemu się jakaś specjalna nagroda należy jak Vidiciowi swego czasu :D
José Mourinho has reportedly signed a pre-contract agreement to join Manchester United, with the former Chelsea manager due up to Ł15m in compensation if he is not appointed by the club by 1 June.
- Guardian
dzeko technicznie zly nie jest, kiedys takie bramy ladowal
https://www.youtube.com/watch?v=G1uck8UC9pU
po prostu mu sie synapsy we lbie poprzestawialy i teraz nie potrafi grac :D
swoja droga, czyzby zlatan pozostawal jedynym nie-niedoleznyn napastnikiem >190? #yetanotherproof
Byle by nie przegrali bo szkoda by było rekordu a tak nie wiele brakuje żeby pobić Juve. Liga i tak już wygrana.
Ja będę zadowolony jak gryzoń nie dostanie dzisiaj żółtej kartki :)
Znalezione przez przypadek.
Dokąd ten świat zmierza ;/
benzema to chyba najlepszy, dalej aktywny pilkarz, ktory pokazuje ze inteligecja ogolnie a inteligencja boiskowa to dwie rozne sfery
jesli chodzi o sama tylko technike uzytkowa i kreatywnosc to chyba najlepsza 9 na swiecie :F
BTW Loon DB S się rozkręca, widziałeś? :)
Nie widziałem jeszcze e35, ale czekam na niego z wypiekami od dawna, co chyba najlepiej dowodzi tezy :F
Generalnie było mega chcujowo, początek i Golden Freeza to była jakaś masakra. I w sumie nadal jest chcujowo, ale ten alternatywny Saiyanin mnie zajarał i już od kilku odcinków oglądam z wypiekami :))
JJ lipa, odpuscilem w polowie pierwszego odcinka, a i tak chyba dojechalem tak daleko tylko dlatego, ze gra w miare niezla dupa. DD skonczylem s01, nie wiem dlaczego, chyba dlatego, ze prawnicy, ale juz widze, ze nie zdzierze drugiego sezonu serialu o prawnikach, ktorzy pracuja za ciasto truskawkowo-rabarbarowe.
uwazasz ze filmy o superbohaterach sa malo klarowne? bo to moze wiecej mowic o tobie niz o tych filmach sie obawiam
nie zeby mnie to jakos specjalnie dziwilo, ale poki co to francuzi masakruja holendrow
Niczym Mendieta przeciwko Barcelonie...
https://www.youtube.com/watch?v=RP7l_jBaWCg
A tu jakiś 12-latek z Barcy strzela w stylu Juninho bramkę w El Clasico <wow>
dopoki hodgson bedzie ukladac zespol oparty na kogutach, dopoty nie maja sie o co martwic
a takiemu napadowi jak kane - vardy ciezko nie kibicowac
przeciez wlosi grali jak to wlosi w sparingach - rezerwa, z podstawowego skladu insigne, bonucci, darmian i buffon
mourinho podobno w valencii
breaking bad > daredevil, a chyba znacie moje stanowisko na temat bb
ale co do obsady to sie zgadzam, kingpin <3
apeluje o zabranie gwiazdki uzytkownikowi mohenjodaro
to juz lepiej byc czarnym gejem zydowskiego pochodzenia niz byc fanem dragonballa chyba :F
pierwszy raz uzylem gryonlajnowej opcji lajka