Chciałem poczekać z tym do końca meczu, ale nie dam rady.
Kolejny świetny mecz Sneijdera!
I tak właśnie od nowego sezonu będą wyglądać wszystkie mecze MU, macie za karę!
Nie dość, że straszna masakra to jeszcze się nie wyśpię przez nich :(
najgorsze jest to, ze niewazne czy z brazylia o 3 bedzie sie bila holandia czy argentyna, ktores z nich musi wygrac nastepny mecz :|
A może oni się tak prezentują, żeby Niemcy poczuli się zbyt pewnie.
Taka podpucha na finał.
Ciekawe czy znowu Krul wejdzie.
dobra, moglby dac karne od razu. dogrywka gowno tutaj zmieni, tylko zasnac idzie :f
Oba zespoły nic nie pokazują.Nie ważne kto awansuje do finału, Niemcy i tak wygrają.
Jakby mało było nędzy i rozpaczy, na boisku pojawił się Maxi Rodriguez.
Czemu ja wciąż to oglądam?
shots on target : 1 - 2
shots off target : 4 - 2
110 minuta i takie statystyki ... Masakra jednym słowem. To już chyba Grecy w 2004 roku więcej strzelali w swoich "widowiskowych" meczach.
jak argentyna wejdzie do finalu to musza wygrac ten zasrany turniej, maja tyle farta ze nie moze byc inaczej
<-- adrem
Kara za autobus.
To niesamowite, że ta beznadziejna Argentyna będzie grać w finale.
wyniki argentyny od 1/4: 1:0, 1:0, 0:0, super final sie zapowiada nie ma co
A niech mają brudasy i tak ich Niemcy pocisną w finale.
Ale mecz beznadziejny, chyba najgorszy ze wszystkich na tych MŚ.
Na własne życzenie...
Biedny Kluivert ... To samo miał w '98 z Brazylią w 1/2 jako zawodnik, teraz ma to samo w 1/2 na ławce trenerskiej.
Czas zemsty za 2010 i 2006, Messi jedyna szansa by zostać bohaterem wszystkich białych.
W sumie fajna sytuacja, bo teraz będę miał komu kibicować i w meczu o trzecie, i w finale. Gdyby przeszła Holandia to w meczu o trzecie wybór między dżumą, a cholerą.
jozef dlaczego tak bardzo nienawidzisz futbolu
wszystkich białych.
JA NA PANA NIE GLOSOWALEM
Nosz kur... mam nadzieję, że Niemcy ich rozniosą w finale.
Niech jeszcze w podobnym stylu wygraja final, to naprawde odpuszcze sobie ogladanie futbolu - krykiet jest naprawde duuuuzo ciekawszy..
Teraz już tylko Masche, Garay i Demichelis mogą zrobić krzywdę Argentynie.
"Sneider dobry mecz dzisiaj" to jest jawne promowanie narkotyków w telewizji publicznej. Hańba!
skoro glownymi ekspertami sa jurek engel i jacek gmoch to inaczej byc nie moze.
jozef, po prostu pamietaj o tym ze za kazdym razem gdy ktos kibicuje argentynie, na swiecie umiera maly kotek
i zeby lvg spuscil united do drugiej ligi, TEGO CI ZYCZE
Co za mecz, co za emocje!
...aż kimnąłem na chwilę przy dogrywce. Holandia - za wolno. Nie wiem na co miał Sneijder skalibrowany celownik, na pewno nie była to bramka.
Ale najgorsze jest to, że te baboki pasiaste są w finale. Trzeba znowu będzie być za Niemcami. Nie przypuszczałem, ze kiedyś to napiszę.
Logicznym jest, ze kazdy kto choc troche ceni tak piekny sport, jakim niewatpliwie jest pilka nozna, bedzie w finale kibicowal Niemcom.
nie wiem nad czym to biadolenie, bo holandia pokazala taka sama kupe, jak nie wieksza niz argentyna, obie druzyny zaslyzyly na chloste za cierpienia kibicow, ktorym kazali ogladac te 120 min
[249]
niekoniecznie, w sumie calkiem ciekawie by bylo gdyby wygraly zbuntowanie anioly, chcialbym zobaczyc co by sie wtedy dzialo na ulicach brazylii :F
Argentyna to syf, ale przecież Holandia w tym turnieju (a już szczególnie wczoraj) grała taką samą kupę.
Niezależnie od tego kto z tej pary grałby w finale i tak trzymałbym kciuki za Szkopów.
Evra prawdopodobnie do jutra bedzie pilkarzem Juve. Szkoda, cale obronne doswiadczenie na boisku i w szatni wyparowalo (Vida, Ferdek, Evra). Myslalem, ze mlokos jeszcze sie od niego podszkoli, a tu lipa.
I tym sposobem United zostaje z jednym osiemnastoletnim LB, fajnie że taki jeden siwy retard stwierdził żeby sprzedać Fabio.
Podczas meczów Francji było widać, że Evra się trzyma z Pogbą, miałem nadzieję że namawia go na powrót do domu a tu dupa, wylot w drugą stronę:D
Bardzo jestem ciekaw jaki ruch wykona sztab Liverpoolu.
Za Smakosza wpadnie między 80 a 90 milionów euro.
Można nakupować hurtowo albo spróbować wyciągnąć
kogoś z górnej półki za duży grosz.
Mi się podoba Dżakson Martinez ale o nim niestety cisza.
Jak wygląda sprawa Benzemy? Real go puści? Szukają
kogoś do ataku? (Falcao, Cavani...?)
Kibice LFC chyba nie zdają sobie sprawy, że klub już praktycznie upłynnił cały hajs jaki dostanie za Suareza. Nie liczyłbym na żaden spektakularny transfer z ich strony, bo nawet nie ma w połowie tak dobrego piłkarza jak wampir dostępnego na rynku. Będą mieli problem utrzymać się bez niego w TOP4.
Negocjator
Jestes jakims transferowym konsultantem? Juby i Klewerli sa do wziecia. 90 baniek powinno styknac.
benzema nigdzie nie idzie, bo to by byl ultra debilizm, a real napastnika pewnie szuka, bo poki co na tej pozycji jest francuz i morata, jak co roku laczy sie falcao, ale nowoscia jest ten caly hames, tez niby zainteresowany :p
morata to podobno ma isc do juve za ponad 20 mln ojro (niezly deal by real zrobil, za takie nie wiadomo co tyle kasy).
tak samo jak mial do arsenalu isc?
„Nie mogę się już doczekać przybycia do Turynu, powiedziano mi, że to piękne miasto i czekam aż je poznam”
Hames to raczej na miejsce Di Marii.
Benz nigdzie nie idzie, mają mu dać nowy kontrakt po wakacjach. Wiadomo, że to o niczym nie świadczy, ale ja bym się na Francuza nie zasadzał.
Morata w Juve wydaje się być mocno prawdopodobny (nie wiem po kiego im kolejny napastnik). Więc wychodzi na to, że Real będzie miał w ataku jeszcze większą nędzę niż dotychczas.
Mi się podoba Dżakson Martinez
Jakiś konkretny powód czy lubisz latynosów?
Gość mnie w ogóle nie przekonuje swoją grą, nawet na standardy ligi portugalskiej jest średni.
Ile sobie Real za Di Marię zawoła mniej więcej? I czy jest już może z kimś dogadany?
oficjalnie:
FC Bayern English ‏@FCBayernEN 33m
DONE DEAL: Mario Mandzukić (28) has completed a transfer to Atlético Madrid. All the best, Mario!
22 mln, shaq następny w kolejce, potem kroos, w sumie obojętnie kiedy, ale żeby jeszcze 50 mln wpadło.
Co ciekawe, Bayern w tym okienku ściągnął Bernata, Lewandowskiego i Rode a i tak jest jakieś 10 baniek na plusie dzięki Mandzukiciowi. Póki co świetne okienko.
Ile sobie Real za Di Marię zawoła mniej więcej?
50-70
I czy jest już może z kimś dogadany?
na razie z nikim
Nani jeszcze tańszy, a to ten sam poziom.
A El Fideo jak pójdzie za 40 baniek to max.
Zaledwie tydzień mnie nie było a tu widzę karierowicz z petrochemii najpierw zrobił dramę, bo nie umiał wcisnąć dwóch guzików w telefonie. Później jak rozumiem, wyłapał tez bana. Genialny obraz tego do czego prowadzi bezstresowe wychowanie.
Tak odnośnie futbolu to mogłaby ta Barcelona klepnąć Suareza. Miałbym kolejny powód aby nienawidzić tej drużyny(wiem, że to bardzo silnie nacechowane słowo w odniesieniu do klubu znajdującego się tysiące kilometrów stąd). A już miodem na moje serce byłoby podkupienie Costy przez Liverpool. Genialny plan, którego naziści by się nie powstydzili.
Tak btw. to w sklepie internetowym adidasa trwa letnia wyprzedaż więc można np. koszulki tanio wyhaczyć. Ta Chelsea jest przeceniona z 330 na 164 jakby ktoś pytał ;)
Edyta:
Już wiemy za co koobon tak uwielbia Karima.
Official Statement: Fernando Hierro, first-team assistant coach in replacement of Zinedine Zidane
Costa jest przebucem, ale jest też pierwszym od czasów Drogby porządnym napastnikiem Chelsea. Więc kibice The Blues nie powinni marudzić.
I uprzedzając, jego występy w reprezentacji nie są miarodajne. Z tak grającymi Hiszpanami i Ibra, by cudów nie zdziałał.
Bluza tak brzydka, że aż fajna.
Oczywiście frakcja ubermęskich i do szpiku heteroseksualnych prawiczków dała wyraz oburzeniu, nie mniejszemu niż ten, który towarzyszył prezentacji wyjazdowych koszulek.
Właśnie do mnie dotarło, że Hierro jest sobowtórem księcia Karola. Im starszy, tym bardziej podobny.
Oczywiście frakcja ubermęskich i do szpiku heteroseksualnych prawiczków dała wyraz oburzeniu
http://instagram.com/nef_music
Instagram montery z innego watku. Powinien Ci sie spodobac z tego co widze.
Ciesz sie, ze mam za daleko, ryzyko spotkania takowego spadlo wlasnie o jakies pol promila...
gejmar suarez karzel, slodki jezu, teraz to dopiero beda gran derbi
vs bejl benzyna krystyna
No nieźle to wygląda :D
Widać, że Barca odświeża skład. Fajnie będzie oglądać taką 11, którą widziałem jedynie w Fifie. Niestety wydaje mi się, że skończy się to źle niczym transfery Keirrisona, Ibry, Jezusa czy jak na razie miernego Neymara.
Świetna transfer !!! Formacja defensywna może odetchnąć z ulgą. nie przyjdą konkurenci.
bejl benzyna krystyna
Nie wiem, co tam robi benzema, przeciez to przynajmniej dwie klasy nizej, niz pozostala dwojka.
moze wchodzi w sklad formacji ataku...???
Wampir oficjalnie w Barcelonie.
[292] Sanchez w Arsenalu.
Fabregas w Barcelonie.
Joe Cole w Lille.
Barcelońska trójka zdecydowanie wygrywa w fajności przydomków/przezwisk. Bale ma w ogóle jakiś warty uwagi?
wiem ze to wciaz boli Paudyn, ale kiedys musisz odpuscic
spoiler start
bo chyba nie mowisz serio ze benzema jest slaby, co
spoiler stop
bo chyba nie mowisz serio ze benzema jest slaby, co
W towarzystwie Suarez Gejmar Missi Ronaldo Bale to jednak trochę się wyróżnia. Brazylijczyk może trochę na wyrost.
nie mowie ze to poziom tych zawodnikow (chociaz z gejmarem bym akurat dyskutowal, messim tego sezonu tez), mowie tylko ze nazwanie benzemy slabym graczem to gruba przesada
Nie twierdze, ze jest slaby, ale srednia gorna polka to max. W przeciwienstwie do pozostalych wymienionych graczy.
PS. Nie odpuszcze :f
let it go
A poza tym ja wciaz sie dziwie, ze Real nie znalazl porzadnych nastepcow Raula, czy Ronaldo, czyli napastnika godnego tego klubu.
Bo sorry, pomimo tego "nie odpuszcze", Benzema to wciaz substytut :P
ja wiem, ale z balem i ronaldo nie jestem pewien czy klasyczny finiszer w polu karnym to jest to czego realowi potrzeba, a taki benzema jest w stanie zagrac dobra pilke do wyzej wymienionych, a oni juz maja sie zajac reszta
E tam, kiedys byl Figo z Zidanem i jakos znalazlo sie miejsce dla Raula/Ronalda. Choc moze faktycznie obecni pomocnicy maja wiekszy ciag na bramke.
Pewnie się z Pepe zaprzyjaźni na najbliższym Gran Derbi.
Jan Urban w Osasunie
ja wciaz sie dziwie, ze Real nie znalazl porzadnych nastepcow Raula, czy Ronaldo
Kto jak kto, ale Ty powinieneś był wymienić van Nistelrooya.
To czy Benzema jest odpowiednim dla Realu napastnikiem, czy też nie, schodzi na dalszy plan, w sytuacji, w której jest on jedynym napastnikiem w kadrze. I to jest dopiero tragedia.
Jese nie liczę, bo pewnie w tym roku na boisko nie wyjdzie, a poza tym kij wie jak będzie wyglądał po tak poważnej kontuzji i długiej rehabilitacji.
Więc w wypadku (tfu, tfu) braku Francuza, Carlo znów będzie męczył Balem na szpicy.
Van Nistelrooy to juz chyba do konca zycia bedzie mi sie kojarzyl z panteonem legend MU, ale w kwestii klasy to oczywiscie racja.
Szkoda mi kibicow Poolu, w sumie filar opuszcza druzyne w momencie, w ktorym zdolal ja doprowadzic do LM.
Transfer smakosza był nieunikniony. Z niewolnika nie ma pracownika.
Poza tym takich pieniędzy się nie odmawia nawet sprzedając Suareza.
http://www.theguardian.com/football/2014/jul/11/liverpool-luis-suarez-barcelona-transfer-medical
Nie wiem ile to jest w euro ale na przebudowę obrony powinno starczyć.
Nie bez powodu piszę o defensywie, bo to właśnie przez nią mistrzostwo
przeszło koło nosa. Nawet teraz po transferze Lallany, Markovica i Bonyego(?)
w przodzie Liverpool da sobie radę. Z tyłu oprócz Sakho wszyscy do wymiany.
A z innej beczki. Szkoda, że chłopaki już w niedzielę nie pośpiewają :).
https://www.youtube.com/watch?v=Odxg9BmRGZE
https://www.youtube.com/watch?v=b7iqZs8nXD0