Hiszpania jest mocno niepewna. Postawiłem na nich ale im bliżej meczu tym większe wątpliwości. Chorwacja też ma już sporo grajków emerytów to też nie wiem czy dojadą na mecz.
No i niestety, postawiłem na remis Węgrów i Chorwatów. Poważna zabawa się skończyła dla mnie.
Obydwa mecze źle wytypowałem i jestem na 1426 miejscu.
Na jutro Anglia wygrywa a Polska przegrywa. Tak wytypowałem.
Strefa nikomu niepotrzebnych faktów. B7. Trzy gole, trzej piłkarze na B, wszyscy z nazwiskiem na 7 liter.
Via Tenor
Wspaniałe miejsce na koniec dnia. Takie samo jakie zajął mój klub w ostatnim sezonie Eklasy...
Szkoda, że nie kupiłem tego zestawu Janusza z Biedry za 24,99 zł. Ktoś miał łeb żeby oglądać reprezentacje Polski po 6 piwach.
Zawsze ambicje na top1000, ale trudne to euro, wiedziałem zanim się zaczęło, że tym razem mi nie pójdzie. Bardzo ciężko przewidzieć jak z formą trafią drużyny przy tak wyrównanym poziomie. Szwajcaria grała piach cały czas, a tu nagle taki mecz, a Węgry jak na złość słabo. Niemcy od lat grają piach, a tu tak wyskoczyli (chociaż że wygrają to jeszcze do przewidzenia, ale ręki bym przed meczem za to nie dał), Chorwacja ma większe xG, ale traci głupie gole i przegrywa, wynik anomalia. Dalej to samo, wszystko się może zdarzyć. Najłatwiej mają osoby, które mniej orientują się w piłce, paradoksalnie wtedy można iść na ślepo po faworytach bukmacherów i będzie wchodzić, żyjąc w błogiej niewiedzy. Niestety technologia na tej stronie stoi w miejscu od kilkunastu lat i nie mogę edytować typów, a mi się kliknął remis Anglii z Serbią jeszcze na złość, wszystko w piach.
Dzis 3 mecze Germanow ze Slowianami. Oczywiscie kibicowac bede Slowianom, ale w ruletce postawilem odwrotnie.
Rumcyk czekaj k. na tą 5090Ti
Na razie jest w miarę.
Esiu nie żatuj . Wszyscy sie spodziewają.
Dobrze polacy, grajcie swoje i doprowadzcie te 2:1 do konca bo pkt inaczej strace xD
Koniec. Dalej perfekcyjnie.
Ogólnie trzeba przyznać, że gra naszych jest znośna. I pomyśleć, że to tylko dlatego, że nie ma Lewandowskiego :P
Ten Weghorst to niemożliwy jest, zawsze kiedy jest potrzebny to strzela przeciwko mocarnej drużynie, pierw przeciwko Argentynie na mundialu a teraz nam...
Holandia daleko nie zajdzie z taką grą. Teraz już trochę wiem jak obstawić kolejne mecze.
5 minut do końca i 1punkt za remis poszedł się ....szkoda bo nie byliśmy wcale gorsi od Oranje...
Jeśli przypomnimy sobie grę z czasów Michniewicza to dziś naprawdę solidnie wyglądała nasza gra. Zgodnie z planem to Holandia była stroną przeważającą, ale nasi podeszli bez lęku. Kilka fajnych akcji, sporo strzałów.
Źle to nie wyglądało, przy pierwszej bramce pech Salamona, przy drugiej się nie popisał zbytnio - mimo porażki, to trochę z naszych można być zadowolonym. Z Austrią szanse są.
Najsłabsze pokolenie Holandii, beznadziejna drużyna,mimo to Polacy nie dali rady
Oby Anglię przejął po tym turnieju jakiś ogarnięty selekcjoner, bo Southgate powinien dostać wyrok za marnowanie takiego potencjału
Okropny mecz do oglądania. No ale Angole po swojemu. Jutro dałem Wygraną Ukrainy, pewnie będzie remis bez bramek albo 1;1.
Wygrana Belgów 2-0/2-1 No chyba że pierwsza niespodzianka? Chociaż Belgowie to jednak dalej jakaś jakość jest. I totalnie nie wiem jak obstawić Austria-Francja. Remis, albo bez kombinowania na faworyta. Z kombinowania straciłem dwa punkty ;D
Miejsce w rankingu: 1000
Idealnie po tych 7 meczach jakoś w połowie stawki.
Za dwa lata będzie pięknie jak 4-6 meczów dziennie będzie. ??
Na razie dwa błędnie wytypowane - w meczu Węgry - Szwajcaria postawiłem na remis, a w Słowenia - Dania na Danię. Miejsce 467, mogło być lepiej, mogło być gorzej ;)
Ech, gdybym nie zapomniał o typowaniu, miałbym obecnie 7 punktów :(
Rumunia - Ukraina - x
Belgia - Słowacja - 1
Austria - Francja - 2
Takie moje typy na dziś. Podobnie u buka obstawiłem.
Głupia Ukraina. Ja nie wiem, czemu nie słucham sam siebie. Ale nawet jakbym dał na remis, to i tak bym przesrał...Rumuni dzisiaj skuteczni niesamowicie.Nie no, tak żałosnej Ukrainy to się nie spodziewałem. Ale już z nami grali beznadziejnie.
Co mnie podkusiło, aby stawiać na Ukrainę jak już z nami wyglądali tragicznie...No szkoda, ale wielkie gratki dla Rumunii bo grają świetnie.
jak narazie 6/8 sam jestem zaskoczony swoją skutecznoscia, chociaz nie oszukujmy sie ze poza szoszonami z Rumunią to wiekszych sensacji nie było.
ja jeszcze obstawiłem remis Węgrów ze szwajcarami
Ojciec mnie rozbroił. Mówi co w tej Belgii sami czarni biegają jakiś Lukuku, Bajakuku haha. Belgia ma/miała kolonie w Afryce i dodatkowo sporo imigrantów to zespół mają bardziej egzotyczny,
Tak jak wczesnie napisalem. Dzieki Slowakom nikt juz nie ma kompletu pkt. A to dopiero pierwsza kolejka fazy grupowej...
Francja ma najlepszy skład na świecie ale co z tego skoro grają samolubnie. Nie podają jak ktoś stoi na czystej pozycji tylko sami chcą kończyć akcję.
Kante MVP
Dowieźli ;D Tym najlepszym reprezentacją, to tak średnio się chce grać. Byleby się za bardzo nie zmęczyć, przed resztą turnieju..takim myśleniem muszą się męczyć, bo muszą więcej latać.A też słabsi w pierwszych meczach lubią się postawić. Na razie tylko Niemcy polecieli na 100%, co im beznadziejni Szkoci ułatwili.
O Belgach to mi się nie chce pisać.
To co jutro? Remis Gruzji i Czechów? W którymś meczu wyczuwam remis.
Jeśli ktoś stawia też według pogody, to jutro w trakcie meczu Turków, może solidnie popadać.
Na ten moment 7/10. Belgowie, Duńczycy i Ukraińcy zawiedli. Dziś postawiłem na Turków i remis Czechów z Portugalią. Chociaż tutaj coś wyczuwam, że trzeba było obstawić Portugalię. No nic. Zobaczy się :D
Pomijając że Mbappe dostał ostro w pecyn, to zachowywał się jak totalny głupek z tym leżeniem przy linii bocznej ... a Francja nie pokazała nic nadzwyczajnego w meczu z Austrią, póki co absolutnym faworytem grupy jest Holandia, a z nami Francja będzie mieć cieżko o punkty
Jak Wam idzie typowanie i jakie są Wasze emocje przed meczem Polska - Austria? :D Patrząc po Waszych typach, nie jest zbyt optymistycznie :D
Ciekawe swoją drogą ile potrzeba będzie punktów by wygrać. 4 lata temu zwycięzca miał 61, a 8 lat temu 57.
WTF. Po meczy z Turkami 120 miejsc w górę XD Kto stawiał na remis i na wygraną Gruzji?
Ale trzeba przyznać, że zrobili pozytywne wrażenie, i mogli wyrwać remis...jaki i dostać więcej.
A teraz jak w meczu Portugalii będzie remis albo przegrana Portugalii, to ja chyba skisnę. Bo na to się zapowiada. Nic wpaść im nie chce. A Czesi w sumie nastawiają się na remis, i ewentualną zwycięską kontrę.
Pepe 41 lat /CR7 lat 39/ Rui Patricio 37lat ... mają zdrowie chłopaki
Ciężko się ogląda mecz Czechy-Portugalia. Nie lubię meczy jak jeden zespół się bunkruje, a drugi wali głową w mur.
Jeżeli chodzi o moje typy... To działa chyba prawo Murphiego. Przy ostatnich dwóch edycjach obstawiałem przeważnie na faworytów. Praktycznie zero remisów... Skończyłem daleko z tyłu. Przy tym euro postanowiłem zmienić taktykę. Będę obstawiał czasem dość nieoczekiwane typy. Na ten przykład remis polski z Holandią czy zwycięstwo Chorwacji z Hiszpanami. Oczywiście zaznaczam, że jestem niedzielnym kibicem. Znam wartość drużyn, ale nie interesuje się czy ktoś ma kontuzję czy coś... No to co mam dopiero 4 punkty. Gdybym obstawiał tak jak robiłem to zawsze czyli typował pewniaków i żadnych remisów to miałbym ich 9 ?? co by było gdyby... Druga kolejka na pewno będzie lepsza ?? ale i tak się dobrze bawię i życzę wszystkim samych poprawnych typów.
Ps. Chorwacja vs Albania obstawiłem remis ??
Kiepsko mi to Euro idzie w obstawianiu. Tylko 5 meczy dobrze wytypowane. Porażka....
24 września 1939 w Budapeszcie Węgry pokonały hitlerowskie Niemcy 5:1. Trzeba dziś nawiązać do tej pięknej historii.
Dobrze że tak wielu dało na Chorwację XD To teraz już tracę tylko 3 pkt ;D ALe pisałem tutaj że będzie remis? Pisałem ;D Ale głupi z serduszka stawiałem na Chorwatów, zamiast rozumu słuchać. Ale co by nie było, to przesrali w ostatniej minucie, więc blisko było. Teraz pewnie remis Szkotów, albo i wygrana, żeby bylo śmiesznie na koniec dnia :P
Jak tam Panowie ? Niemcy mają słabą grupę, w końcu polegną. Jak na razie faworytem są Hiszpanie. Mam 66 Miejsce w rankingu . Pzdr
Brakuje mi wpisow ekipy GoLa ze statystykami jak typowali uczestnicy zabawy.. Historycznie bylo to w komentarzach, ale moze dacie rade wprowadzic taka funkcjonalnosc dla zakonczonych meczow??
Wow, po tym jak wszedł mi wynik Szkocja - Szwajcaria, awansowałem o 250 miejsc, z 402 na 152
No nie wierzę że ktoś dwie osoby postawiły na remis Szkotów. Sam to chciałem zrobić.Pisałem że tak może być. Chorwaci też mnie wkrurzyli. Chociaż zremisowali w ostatniej minucie..Straciłem 4 pkt za głupie obstawianie na wiarę, a nie na rozum. Teraz stracę więcej, bo mam to jużgdzieś ;D Totalna loteria się robi teraz, pewnie wtopię. Ale walić, walka ko kubki,a ja się denerwuję jak nie wejdzie;D Koniec, obstawiłem byle jak. Potem jeszcze trzecia kolejka.
Ja to zmaściłem na samym początku dwa pierwsze mecze, bo zawsze powinno się dawać faworyta, chyba, ze ktos ma nosa. Ale np Szkodzi tak slabo weszli w turniej, ze wczoraj dałem ich przegraną, a tu tez znow zonk. :d Znów widziałem jak słabo grała Ukraina z Polską, a mimo to dałem na nich, bo nazwiska..
Dlatego nigdy nie stawiam na hajs i tylko tutaj ruletki i tylko raz bylem dość blisko top 10. :)
Fajny turniej, słabsze ekipy walczą i urywają punkty, jeden z lepszych, jak nie najlepszy - mecz Gruzinów z Turkami.
U mnie chyba najwyższe miejsce w historii mojego typowania... Cieszę się przez chwilę, bo wkrótce pewnie wyląduję w grupie 1000-1500. ;)
Życzę dziś wszystkim powodzenia!
Znowu. Wiedziałem ze Słowenia Wygra, ale i tak na Serbów dałem. Jestem debilem.
Słowenii zabrakło dziś kogoś kto by uspokoił grę. Takiego Stanisława Seśtaka. Problem w tym, że Seśtak już skończył karierę. Poza tym jest Słowakiem.
Anglii marzy się finał, a dzisiaj grają jak połamańce. Jeszcze wtopią z Duńczykami.
I punkcik wleciał. :)
Po kiepskiej grze z Serbią stwierdziłem, że Anglia nie wygra z Danią tylko będzie remis albo przegra. Zdecydowałem się na remis i supcio.
Seria remisow i seria bledow. Nastepnego remisu pewnie dzis nie bedzie, a akurat tak obstawilem :D
Walę ślepakami i (chyba) nigdy tak złego wyniku nie miałem na tym etapie
Ogólnie kiepski dzień pod względem goli, tylko 2 na mecz! Oby Hiszpania Włochy trochę zrekompensowała cały dzień ;-)
Oczywiście dajesz remis, to wygrana mimo wszystko faworytów, bo babolu..jak ja tego nienawidzę.
Żenujące Włoskie pajace. Przy Hiszpanii to oni byli jak jakaś Litwa. Remis mógł być, gdyby nie babol...A wiedziałem żeby dać na Hiszpanów:/
Dzis tylko 1/3. Bylo ciezko. Ale jutro to juz w ogole impossible. 0/3 albo 3/3. Wsio jest mozliwe..
A ić Pan z tymi remisami. Obstawiłem zwycięstwo Słowenii a Serbowie w ostatnich minutach wyrównali...
Słabiutko idzie mi to obstawianie. Ale broni nie składam i powalczę o jak najlepsze miejsce :) Dzisiaj mam tak.
Słowacja - Ukraina. 1
Polsja - Austria 2
Holandia - Francja 2
dobra jednak moj blad :D
Chyba zacznę grać u buka.
Dzisiaj w naszym meczu będzie remis. Kupiłem napój, którego nigdy jeszcze nie piłem i postanowiłem, że jak okaże się słodki, to będzie to oznaczało wygraną, za to jakby będzie gorzki to nasi przegrają. Okazał się być kompletnie bez smaku więc wychodzi na to, że będzie remis.
Aczkolwiek miał domieszki goryczki także przewaga będzie po stronie Austriaków. Na szczęście parady Wojtka bezbłędnie broniły dostania się tej goryczki do głębi kubków smakowych.
Jednak ta Ukraina:/No to Belgowie Rumunów pokonają. A dałem na remis.
Fajnie jakby po rozpoczęciu meczu podalibyście ile osób obstawiło różne warianty wyrażone w %. Chyba, że za dużo roboty ze sprawdzaniem ale ciekawiłoby mnie jak cenny byłby ten trafiony punkt.
Obstawiłem Polskę ale jak nie wygrają to już nigdy na nich nie postawie.
Chociaż może być i remis.
Nasi nie potrafią piłki podawać w tym problem. Walą lagę na oślep.
No i Polska gra to co zawsze czyli zdobywają bramkę i przestają atakować. Austriacy trochę odpuścili to powinni docisnąć, a nie chować się na swojej połowie. Dlatego obawiałem się, że Austriacy strzelą bramkę i teraz albo zostanie remis albo wygrana Austrii.
Myślę będzie punkcik a dałem na remis. WTF? Na co ja miałem nadzieje xD
Ostatni raz na naszych stawiałem XD Ale ten karny to jest żart. Totalna symulka, Szczęsny go nie dotknął, jeszcze sam w pysk dostał ;D Ale karny. Ten Turek to parodia sędziowania. No cóż. Nie wypiję z kubka Wiedźmińskiego ;D Wali mnie ten sport już.
Stawiałem na 3-0 dla Austrii a tu mnie zaskoczyli i strzelili nawet gola
Czesiu Michniewicz był jaki był ale jako jeden z niewielu trenerów potrafił realnie ocenić potencjał tej kadry, nie bawił się w granie w piłkę tylko kazał przeszkadzać i postawić autobus. Tylko w ten sposób mamy szanse na korzystny wynik. Szukanie "stylu" nie ma żadnego sensu.
Ale się wszyscy dali nabrać na tego łysego bajeranta. Lepiej brzydko wygrywać niż ładnie przegrywać.
W tak prosty sposob moglem sie zblizyc do przodu stawki i postawilem na Polakow xD nigdy wiecej
dobrze że nie oglądałem tego shitu opakowanego w polski żel do włosów :) czas zaoszczędzony.
Wystarczy,że Holandia wygra z Francją, a potem my pokonany Francję i możemy wyjść z grupy.
sluchac tych komentatorow to zalosne beda padac bramki i 0-0 xd
No panowie jeszcze 90 minut i wakacje
Jestem na fali, ostatnie 5 meczy nie trafione :D
Po spotkaniu Słowenia - Serbia byłem na szokująco wysokim 83 miejscu, aktualnie 492 :D
Przegrana Polski to jedyny mecz jaki poprawnie wytypowałem w ciągu dwóch dni. Dzięki chłopaki.
Polska drużyna już powinna do domu spadać,i to na piechotę spacerkiem.
I ostatni mecz przegrać walkowerem nie pojawiając się na ostatnim meczu.
Jeśli chodzi o mecz Polska - Austria. To 52% z Was wierzyło w zwycięstwo Polaków. Natomiast 24% głosujących postawiło na wygraną drużyny przeciwnej.
Jeszcze można było obstawić nagłówki na portalach:
tradycyjne: grzmienie, huczenie, płomienie i pożoga. Tomaszewski już grzmi, internet huczy i płonie.
https://www.youtube.com/watch?v=yekef1DE5Yg
I tak co dwa lata, od 1982 roku...
Cud w 2016 był kiedy mieliśmy ćwierćfinał i aż żałuję, że Nawałka dalej tego nie ciągnął. Może mielibyśmy całkiem inną reprezentację teraz.
Czy balonik kopaczany już pękł? Nie miałem czasu i nie oglądałem, ale chyba to już ten etap, nic się nie stało, Polacy nic się nie stało. A to o honor czy już do domu ?
Najs, tydzień temu byłem w sobotę czwarty, w niedzielę chyba nawet trzeci przez moment a potem?
Podsumowując: przepierdolone eliminacje mając wszystko w swoich rękach. Nie daliśmy nawet pocieszyć sie kibicom w meczach z Albanią,Wyspami Owczymi, Mołdawią. Dostanie się na Euro przez baraże, przez pokrętny system ligi narodów, w fatalnym stylu po karnych, czyli loteria. Przepierdolenie wszystkich 3 meczów grupowych (chyba tylko cud moze uratować nas z Francją ). Wylecenie z hukiem jako pierwsza ekipa z imprezy. Ale chuuuj tam, "coś się zaczęło rodzić"
BEKKKKKKA XDDDDDDD
wszedł remisik na czechy, teraz zaskakujący remis Turcji z Portugalią i ląduje w TOP10. Kto nie ryzykuje ten szampana nie pije
CR to taki Żeliu Żeliew, ale dziś jest wspaniały. Gdyby tak grał w kadrze w przeszłości :)
Co za żałosne Pepiki. Czułem remis w kościach, ale mówię NIEEEEE to niemożliwe. HA TFU. Taka przewaga, a ci nie potrafią wygrać. To dzisiaj znowu jeden punkt. Dałem remis Belgów, ale po wygraniu Ukrainy, Belgowie na bank wygrają.
Jaki ja miałem przepocony mózg po 1 kolejce, że obstawiłem tak jak nie chciałem, tylko wkurzony byle jak XD Remis na Belgów z Rumunią...Chociaż było pewne że wygrają. Ukraina mi chyba namąciła.
Belgia jak zwykle pierwsze minuty i gol ,może Rumunia zremisuje
Ale ta grupa powalona na koniec będzie ;D Jak te cholerne mecze obstawić. Już i tak straciłem w głupi sposób z 6 pkt.
Belgowie muszą wygrać, Ukraina musi wygrać, Rumunia musi wygrać, i Słowacja musi wygrać ;D Jak wszyscy zremisują to skisnę ;D
Via Tenor
A do pupy Mariana z tymi meczami, uwzięli się na te remisy czy jak? Co prawda czasem stawiam też na remis, ale jednak większość stawiam na czyjąś wygraną.
W 3 rundzie może być sporo remisów albo wyników korzystnych dla słabszych drużyn. Pewnie większość zagra już rezerwami żeby oszczędzać siły, a słabsze zespoły zagrają podstawowym składem.
.
15/24 - nie jest źle, cały czas trzymam się w top 200. Szkoda, że trafiła się czarna seria 5 nietrafionych meczów (od Dania - Anglia do Holandia - Francja), ale ogółem jestem zadowolony. Zwłaszcza, że typowałem bez żadnej analizy.
15/24 - nie jest źle, cały czas trzymam się w top 200. Szkoda, że trafiła się czarna seria 5 nietrafionych meczów (od Dania - Anglia do Holandia - Francja), ale ogółem jestem zadowolony. Zwłaszcza, że typowałem bez żadnej analizy.
3 koleka to będzie jakiś hardcore obstawić. Może być sporo remisów, kalkulowania, grupa Belgów to już w ogóle koszmar ;D
Niemcy-Szwajcaria. Tutaj może być wszystko., Wygrać mogą Niemcy, albo oddają Szwajcarii pierwsze. Chociaż takie kalkulacje nie mają sensu, bo z innych grup, silne zespoły też mogą wyjść nie z pierwszego. Remis będzie bezpieczny. Oba zespoły awans i Niemcy z pierwszego.
Szkocja- Węgry, Totalna loteria. Obie drużyny musza wygrać, więc sądzę że remisu nie będzie(albo i tak, i odpadną obie) Dalej stawiam na Węgrów.
Dałem na Szkotów. Pewno będzie remis albo odwrotnie ;D I Remis Niemców.Pewnie Niemcy to wygrają...albo Szwajcarzy.
Dobra, kolejne punkty stracone. Niemcy to gładko wygrają.A Węgry też wygrają. Szwajcaria bezpieczna, Węgry z 3 pkt.
Chociaż remis też może być, bo będą liczyć na kontry ;D
Nagle Niemcy zapomnieli jak się gra i strzela gole, a Szwajcaria zostanie Mistrzem ojro 2024? :D
Co ci Szkoci odwalili w ostatniej minucie.. kryminał. Szkoda tego punktu
Obstawiałem ale nie śledzę tabel. Czy większe dziady od nas? Zero punktów i z dużą perspektywą na zero końcowe?
To są pierwsze mistrzostwa na których cieszę się piłką bez spiny o pkt :D teraz jestem na 500 miejscu ale pamiętam jak byłem na ponad 1000 i zakończyłem ruletkę na 3 miejscu. Trzeba mieć sporo szczęścia tak jak dzisiaj np FrankerZ bo oba gole wpadły pod koniec byłoby 0 pkt, a tak ma 2 pkt.
Ostatnie mecze obstawiłem chybił-trafił i nawet nie wiem co zaznaczyłem.
Nienawidzę ostatnich kolejek, ani logicznie obstawić się tego nie da, ani nie da się wygodnie obejrzeć obu meczów, bo muszą grać równocześnie... Oczywiście jest to logiczne, ale w dobie dzisiejszej komunikacji gdzie ludzie na bieżąco znają wynik drugiego meczu nie zawsze się to sprawdza (pamiętna końcówka Polska-Japonia z 2018).
Bardzo mi się za to podoba VAR na tych mistrzostwach. Szybkie, trafne decyzje, główni już nie podbiegają przez pół boiska do tych monitorów i nie marnują tak dużo czasu, liniowi też jakby mieli fotokomórki w oczach, a technologia musi ich wyręczać tylko przy milimetrowych offsajdach. Nic tylko się cieszyć piłką, jak na razie bardzo udane mistrzostwa.
Ale pięknie wszedł remis Niemcy - Szwajcaria i wygrana Węgier. 1k miejsc w górę
MECZE 23.06.24
Szwajcaria 1 : 1 Niemcy
Tylko 16% głosujących postawiło na remis! 79% z Was obstawiło wygraną Niemiec.
Szkocja 0 : 1 Węgry
Tutaj 37.04% typujących postawiło na wygraną Węgier, a 37.46 % na wygraną Szkocji.
Dziennikarz zasugerował, że Polska powinna zagrać z Francją ultra defensywnie. Póki co jednak trener Michał Probierz preferuje bardziej otwartą, odważniejszą piłkę. Wkrótce zobaczymy, czy na starcie z tak silną reprezentacją zmieni podejście kadry. Spotkanie zaplanowano na wtorek.
Jakbym trenował Polskę to 6 zawodników powiesiłbym na poprzeczce, 2 na słupkach, a 2 leżałoby na ziemi. Bramkarza umieściłbym biegającego w polu karnym. Obrona nie do przebicia i bez kompromitacji.
Dobrze mi idzie od paru dni :D
Przed tą serią porażek byłem na 83 miejscu, aktualnie w połowie siódmej setki :P
Według mediów meczu Słowacja vs Rumunia może dojśś do mega wału i zapowiadają się mega cyrk... wystarczy że umówią się na wynik 1:1 lub 2:2 ( w tej grupie wszyscy mają 3pkt) i wywalą Ukrainę z turnieju
Za dużo tutaj może się zdarzyć. Dam Remis Chorwatów. Włochom to styka, nawet jak Albania wygra. Chorwacja musi wygrać.
A Albania? Postawiłbym remis, bo Hiszpania gra rezerwami. Ale tutaj może być nawet wygrana.
Pieprzyć te obstawianie. Nagle Albania nic nie gra, i drugi skład Hiszpanów ich ciśnie..A ja frajersko na remis XD Chorwaci też to pykną.
ta ruletka jest ustawiona tak samo jak w powszednich latach. Nie ma opcji by ktoś miał 22 pkt i ustrzelił remisy.
Najlepsi typerzy mają po 6 błędnych typów. Ja mam 9 poprawnych. Podaję wam swoje typy na dzisiaj, żebyście wiedzieli jak nie obstawiać ??
Wygrają odpowiednio Holandia, Francja, Anglia, Dania.
Zero remisów
Jak strzelą choć jedną małą bramkę to będe pod ogromnym wrażeniem,bo że przegramy to wątpliwości nie mam
Słaby ten mecz Polska-Francja. Francja gra na pół gwizdka pewnie dlatego, że za gorąco. Włączam Austrie-Holandie bo tam sporo się dzieje.
Grają słabo, bo obstawiali, że gole wpadną dopiero w drugiej połowie.
Współczuje przeciwnej drużynie, muszą się strasznie namęczyć, by nie było gola.
Aha. Tracę kolejny punkt. Chciałem dać na Remis Holendrów, a dałem po prostu na Holendrów... Jednak dalej są beznadziejni, do tego kim byli kiedyś.
A Francja też leniwie. Nie wierzę że oni nie chcą wygrać. Fakt upał jest, ale bez jaj.
Takie karne powinny być z definicji anulowane, podobnie jak wyjście bramkarza za linię.
Żenua Robert.
Podoba mi się gra Austrii jak i Szwajcarii. Każdy mecz grają solidnie i nie odpuszczają.
Kończę chyba z obstawianiem. Bo tego sportu już nie ogarniam ;D Chciałem dla beki dać remis Francji...i co? I remis XD Ale to że Austria wygrywa, to jednak dla mnie trochę zaskoczenie. Dałem Na Holandię, chciałem na remis. Ale i tak bym uja zdobył.
Kto tak obstawił dzisiaj oba te mecze ma u mnie mega szacun. To się nawet fizjologom nie śniło! :D