W 2009 pierwszy śnieg sypnął pod Krakowem już 14 października, także w tym roku jest całkiem późno :>
W 2010 w Suwałkach śnieg padał 28 sierpnia, ale wtedy uznano to za anomalię, a sam puch szybko stopniał.
http://kontakt24.tvn.pl/temat,pierwszy-snieg-juz-spadl,64410,html?categoryId=499
tvn24 opublikował moją focię :3
[6] Moglbys sie cieszyc gdyby zaczeli publikowac twoje nekrologii. Z czestotliwoscia z jaka je tworzysz bylbys bogaty niczym Majkel do konca przyszlego roku naczelny nekrofilu.
I pomyśleć, że w przyszłym tygodniu w sklepach pojawia się mikołaje i choinki.
W Lidlu od ok. 2 tygodni są już mikołaje
[4] zobacz tu:
http://meteo.icm.edu.pl/um/php/meteorogram_list.php?ntype=0u&fdate=2012102600&row=406&col=250&lang=pl&cname=Warszawa
Zapowiada się ładna sobota...
a ja na zimę jestem w pełni gotowy. :)
P.S u mnie słońce tak daje, że nawet przez rolety promyczki przechodzą..
No i dupa... [*]
Najchętniej to zaszyłbym się w jakiejś norze i przesiedział tam do wiosny...
A tu trzeba jeszcze kupić zimówki.....
na szczęście zeszłoroczne są jeszcze w porządku :]
Choć u mnie śniegu jeszcze nie ma. I oby jak najdłużej.
W Łodzi chwile (dosłownie) sypało jakimś twardym śniegiem ale już nie ma śladu. Mam nadzieje że do jutra pogoda wytrzyma bo miałem zamiar opony zmieniać :P
Jelenia Góra - + 3 C , strasznie zimno i wietrznie .
Dziś to już kurtkę zimową ubieram .
A co robił śniek w Suwałkach?
Ino zasuwałk.
A wiecie co wam powiem?
Stęskniłem się za śniegiem.
U mnie padal, a teraz deszcz.
o tak, święta już blisko :P
niedaleko Katowic, też wczoraj około 22-23 sypało mocno, było biało. Oczywiście dziś już śladu nie ma, za to pada deszcz.
A w Ślesinie Woj. Wielkopolskie, koło Konina, pada seriami.
Pozdrowienia z Warszawy. ;]
Muszę zaopatrzyć się w kurtkę na zimę.
U mnie na północy Mazowsza, taka pogoda jakby zaraz miał spaść, ale na razie to tylko deszcz...
Łódź-pada
We Wrocławiu też pada. Ku*wa mać.
U mnie w Zabrzu tylko deszcz, śniegu jeszcze nie było :(
W Przemyślu ostatni raz śnieg padał w 1979 roku :)
+7 na termometrze i nawet się nie zanosi
Dzisiejsze derby ze Stalą jeszcze w normalnej, niezimowej atmosferze.
Poza tym, że wzrosło do 8, to nawet prześwituje słońce :) Cała Polska zazdrości Przemyślowi :D
http://mediahost.pl/wybor-kamer-2/kamera-8/ - zapraszam do obejrzenia, jak ktoś zapomniał jak to jest ciepło :)
Na Mazowszu pada i wieje już od kilku godzin. Biało.
W lubelskim też nas śnieg trolluje.
Dolnośląskie, miasto na granicy z Niemcami ;> - Śnieg rządzi
Właśnie kilka minut temu niebo zaczęło srać tym białym ścierwem.
Białystok
[1] Jezuu, jakie zadupie te twoje miasto. Nie dziwię się, że ci tak zryto mózg...
[29] A wiesz co ci powiem? Gówno nas to obchodzi.
Tego mi brakowało. Niedosyć, że muszę zapieprzać nie wiadomo ile kilometrów do pracy to jeszcze umili mi to zimny śnieg, a co sie z tym wiąże ciężej przejeżdżane chodniki...
Niedosyć, że muszę zapieprzać nie wiadomo ile kilometrów do pracy
powiedział szesnastolatek, za lekcje się weź a nie głupoty na forum wypisujesz.
A no pada, pada. Ja to w sumie nawet lubię śnieg.. Ale w tym roku trochę za szybko..
Lubię śnieg... ale w Krośnie go nie ma jeszcze, niestety. Niebo zachmurzone, wieje wiatr ale nic poza tym.
RaZoR_247 Zmykaj gimbusie, za 3 lata egzamin, więc sie pilnie ucz, bo do zawodówki trafisz. Choć z twoim IQ to chyba będzie ciężko gdzie indziej się dostać.
Szkoła to moja praca, nic ci do tego.
w Zakopanym słonecznie, wychodzę właśnie pograć w piłke na boisku w krótkim rękawku
trudnezycie -> Beka z ciebie bo raz piszesz że zdajesz tekst gimnazjalny a raz że idziesz do pracy. I nie nazywaj innych gimbusami sam nim będąc.
koosa -> To chyba u was w lubelskim bo u nas w lubelskim to ciągle wiatr i deszcz :P
Jeszcze trochę i zlecą się hejterzy śniegu, bo muszą odśnieżać żeby wyjechać samochodem:D
U mnie wczoraj wieczorem trochę przyprószyło, dzisiaj leje deszcz.
trudnezycie - ty masz chyba naprawdę trudne życie, każdym postem to nam udowadniasz.
A tak btw. nie wiem czy wiesz, ale w zawodówce jest teraz taki sam/podobny program nauczania co w technikum
Pada.
Dwie godziny później. ;]
[59] Nie mamy o czym gadać.
<---
Tak nawiasem mówiąc - z czego się cieszycie i czemu się smucicie? Obiecuję wam, że do 30-go nie będzie już żadnych śladów śniegu na terenach nizinnych. Może pozostanie trochę w górach. A mnie tam cieszy, że nie pada. Będę sobie mógł normalnie wyjść z domu i nie przemarznę.
Wszystkim śniegohejterom śnieżna kulka między oczy i za koszulkę.
Zdjęcie nie odzwierciedla mojej pogody tutaj bo jest dużo więcej śniegu i bielej że aż miło :)
Nie mam czym zrobić zdjęcia, ale na południu podlasia pada od rana i z 10 cm tego już leży
Boże czemu w Nowym Sączu śniegu nie ma.
Kurde, u mnie cały czas pada od 2 w nocy i nie chce przestać(były małe przelotne przerwy).
Kurczę od godziny 11 pierdzieli tego białego gówna od groma :\ !
U mnie (Zachodniopomorskie) jest spoko. Wieje wiaterek, od czasu do czasu wyjdzie słoneczko, a po śniegu ani śladu. I niech tak zostanie. :P W zeszłym roku było fajnie. Śnieg spadł ze 3 w porywach do 4 razy i trzymał się maksymalnie przez dzień. Temperaturka u mnie waha się w przedziale od +6 do +8 stopni.
Coś niesamowitego :) Przemyśl to jakaś anomalia. Świeci sobie księżyc i zamiast spadać, temperatura rośnie - obecnie +11 :D Śmieję się wam w twarz drodzy forumowicze i sobie pójdę na spacer, bo ciepło i ładnie :)
[82] zazdroszczę
w Poznaniu taki zimny wiatr że odczuwalna temperatura jest zdecydowanie na minusie
W Krakowie pada od godziny :)
W Warszawie bialutko aż miło... się patrzy na to przez okno :)
Właśnie wróciłem do domu i muszę powiedzieć, że pogoda przepiękna. Śnieżek leży, niebo czyste, nie jest bardzo zimno.
Taką zimę kocham :)
U mnie za oknem biało :)
Temperatura spadła do 1 stopnia, ale nadal pada tylko i wyłącznie deszcz :)
U mnie spadł wczoraj o 15, leży teraz go sporo, w sumie klimatem to fajnie jest, prawie jak w święta.
Gorzej że jutro mam pierwszą jazdę po mieście.
Temperatura spadła do 1 stopnia, ale nadal pada tylko i wyłącznie deszcz :)
Na szczęście mieszkasz w Przemyślu, więc jest po równo:)
[65]
Ja pierdole, same polskie komentarze...
JDG -> pewnie już będzie rozjeżdżony a jak mocny śnieg to odśnieżony więc nie ma się co martwić.
@Up = Trochę się spóźniłeś :** Pacz post 32 <3
Jeeee, u mnie 1 stopień i pada śnieg!
Ostróda: Zimno ale bez śniegu. Pozdro!!
@up
I tak nikt Ci nie uwierzy.
Like :D
Bezi2598 - Już byli tacy co pisali .
Dzisiaj na 18 rowerem do kościoła po nocy to jakiś hardkor. Nie dosyć, że się wyglebać można to jeszcze cały ubłocony przyjechałem , bo wszędzie mokro. Żyć nie umierać...
Niedosyć, że muszę zapieprzać nie wiadomo ile kilometrów do pracy
Tylko szkoda, że Ci za to nie płacą. Zapierdzielasz do roboty i wszystko na marne.