Jest tu kto? Szukam przyjaciół ;c
Kurde, rozjebałem wczoraj cały hajs, tak to bym zagrał dzisiaj opcje znów ten stan http://www.youtube.com/watch?v=FwECgz3aZqg Może pożyczę od kogoś hmmmm Może Wy macie pożyczyć? Tylko dyszka, proszęęę
P.S.
Ale mam ranking wysoki, chyba najwyższy w karieże ;o
Witam serdecznie. Pokój już mam skończony teraz muszę się tylko urządzić :P Obstawiłbym jakiś mecz ale muszę znaleźć hasło do bet at home. Przydałaby mi się kasa bo prawko chce zacząć robić a poza tym mam sporo małych wydatków. Jak żyć? Mam nadzieje że za rok za granice pojadę lub złapie robotę w jakimś MM lub lejoru marlinie jak Kubic.
AHAHAHahaha, karieże :D:D:D
Zostało mi maksymalnie 12 dni do wyboru szkoły. Specjalnie czekam do końca, tak dla beki. Pozdrawiam.
[209]
Pozdrówki, ja do końca września jeszcze nie będę wiedział na co idę.
Ja już sobie wybrałem. Akademia Morska w Szczecinie, Geodezja i Kartografia! Haha! I cholernie mi się już nudzi.
http://www.youtube.com/watch?v=4cro7rQIIs8
Mały debiut "aktorski". Gdyby ktoś chciał sprawdzić chore historie z melanżu.
Dendrofile na propsie:)
Awruk, jest czwartek. Jutro mam dwa rozpoczęcia roku, a z żadnego raczej nie skorzystam. Miałem być na awf-ie w Katowicach albo na filologii w Bielsku. Idę jednak na 3 letnią grafikę komputerową zaocznie i do roboty. Mega żałuje, że ogarniam sobie życie dopiero zaraz przed rozpoczęciem roku. Tak to bym teraz siedział skacowany po parapetówie w Krakowie. ECH ECH.
Tak chciałem się tylko wyżalić. Rap, gdzie w końcu uderzasz?
Props Kubic za wybór, teraz najważniejsze to mieć fach w ręku i umiejętności, więc z tych trzech ten to najlepszy wybór imo. Pewnie będziesz musiał go rozwijać jeszcze sam na własną rękę, bo wątpię, żeby same studia nauczyły Cię wszystkiego, ale i tak to jest dobry kierunek. Ja sam nie wiem na co idę, dzisiaj są wyniki, rano chciałem sprawdzić w necie to mi prąd wyłączyli, a teraz strona nie działa :D Na dodatek listonosz żadnego pisma nie przywiózł, lecz powinien. I tak ten rok zaliczam to straconych jeśli chodzi o moją edukację, lecz mam zamiar go dobrze wykorzystać. Tylko dorwę trochę grosiwa i dalej będę rozwijał swój fach, może kiedyś się w nim odnajdę ;) A jak nie to zawsze czeka na mnie kasa w tesco ;d Będzie dobrze, trzeba się tylko postarać ;)
Słyszałem Darek, że jesteś rok w plecy? Ja jednak też będę:) Dowiedziałem się od ludzi z GOLa, że na rzekomej grafice jest niestety ogromny nacisk na samą infe, a grafikę traktuje się po macoszemu. Dlatego też idę na uczelnie z dupy i do roboty na OSRAM. Weekendy, 22zł/h brutto. Przez rok zmądrzeje, poprawię się w grafice i uderzam gdzieś do uczelni, która będzie mi odpowiadać w 100%.
BTW. Sprzedam Xperie U. 650zł, nówka w pudełku.
Ja dzisiaj byłem na pierwszych zajęciach!:D Muszę się spiąć i znaleźć też tyrkę, bo czasu nawet dużo mam, a hajs potrzebny jak nigdy (czyli jak zawsze). Jak na razie się opieprzam ;p
Rap, ale to w końcu zostajesz do końca na tym kierunku? Czy tylko tak przelotnie rok przesiedzisz dla tańszych biletów i poszukiwania lepszej przyszłości? (jak ja:()
Czas pokaże, priorytetem jest zawód, jeśli te studia mi będą przeszkadzały w zdobywaniu doświadczenia i pieniędzy w zawodzie, to wolałbym z nich zrezygnować, ale jeśli nie będą jakoś specjalnie zawadzać, to lepiej na nich zostać i mieć tam jakiś papierek mimo wszystko. Dodatkowym plusem jest to, że mój docelowy zawód i obecne studia mają ze sobą trochę wspólnego. A wracając do rezygnacji ze studiów to nie chcę być też źle rozumiany, jeśli tego zawodu nie będę mógł realizować i jeśli nie będzie mi w nim wychodziło to też nie rzucę dla niego szkoły, bo to byłaby głupota przecież. Także ciężko mi teraz powiedzieć, czy za rok to rzucę, jak na razie w planach to mam, ale to nie znaczy, że nagle mam mieć wyjebane na te studia, bo jak już życie daje mi możliwość zdobycia jakiejś wiedzy, która może mi się przydać to lepiej z tego skorzystać :) Zobaczę na ile mi starczy sił, chęci i samozaparcia, bo to z tym zawsze miałem największy problem :D
SIEMA
Forumki, wbija ktoś na piknik do Krakowa? Akurat jestem wtedy cały weekend u kumpli na mieszkaniu, więc jakby ktoś z leniwej był to dajcie cynk. Chętnie bym się spotkał z wirtualnym kolegą !
Nie wiem kiedy to, ale może Szymek będzie w Krakowie, bo on tam często siedzi :P
spoiler start
jak chcecie mogę wbić
spoiler stop
spoiler start
tylko, że mi się nie chce tam jechać
spoiler stop
I jak się podobało? Jeżeli można wiedzieć, to w jakim celu:)?
Piknik jest 20. Jak wyruszymy na miasto, to coś czuję, że skończymy razem z ziomeczkami z GOL-a!
Łe, w przyszły weekend jadę do Poznania raczej :P
Kali - ja już się przyzwyczaiłem do wszystkiego, chociaż jutro dopiero idę tam czwarty raz. Mimo wszystko, jak ogarnę tyrkę to olewam ten rok studiowania, bo i tak jestem na kierunku, na którym nie chcę być.
Szkoda Darek, jeszcze się napijemy.
BWT. Od piątku do niedzieli organizuję turnieje Fifa 13 w Media Markt. Dobra fuszka.
KubisBSK - zapisywałem się na prawo jazdy w WORD'zie.
W przeciągu miesiąca będę tam jeszcze parę razy :)
Jak się podobało? Hmm ciężko powiedzieć, musiałem jeździć po tym mieście a to dopiero moja druga jazda była więc za bardzo się nie skupiałem na okolicy a raczej na skrzyżowaniach i rondach.
Na pewno rozśmieszył mnie sklep o nazwie "WIKEA" i spodobały mi się jakieś wrzuty niedaleko tych wielkich kominów, jeśli kojarzysz :)
Holy shit, ta karczma jeszcze istnieje?
Kuba, a dlaczego w ogóle Bielsko? Jesteś gdzieś z okolicy:)?
Co do wrzut, to pamiętam gdzie są.
Pat - gdzie żeś Ty był, jak Cie nie było?
ed. to pierwsze pytanie chyba troszeczkę retoryczne ;D
Właśnie, cholera, też jestem ciekaw. Niby tu byłem a jakoś zawsze mnie omijała ta karczma :D
Co tam ludzie?
No, szkoda Kubic ;c Ale jeszcze nadrobimy, wpadnij jeszcze kiedyś do Krakowa, możemy się nawet z Szymkiem ustawić na konkretną datę i pójść w melo :D A po za tym, miałem jechać w ten weekend do Trójmiasta na mega koncert, ale mi jeszcze nie wyrobili stuneckiej legitki i nie mam hajsu na bilety normalne #bieda
Kali ----> Studia średnio, same leszcze w mojej grupie, nikt chyba z przed kompa nie wychodzi z chwilach wolnych, a dziewczyn to w ogóle nie ma. Na samym wydziale strasznie mało, więc smutek. A co do strony dydaktycznej, to na razie nie oceniam, może coś wyniosę stamtąd :P
Pat --> Bez zmian człowieku, to samo co x dni wcześniej, tylko więcej pierdół na głowie i mniej czasu :P
Wiedziałem, że ktoś coś napisał, no czułem to w kościach!
Ja sobię jadę w ten weekend w Kraków ubijać interesy i nie tylko z moim braciakiem. W następny kiszka, bo ani kasy (musiałem marnego śpiewaka dwa cedeki sprzedać, żeby się w ten weekend dostać do tego pięknego miasta), a i z ziomkami się na kręcenie filmiku ustawiłem.
Ale myślę, że na bank jak tylko wróci wiosna baronowo, to się tam ładnie spotkamy w Leniwym gronie, okazja się zawsze jakaś znajdzie.
Siema, Pat!
No i trzecia nieobecność na ćwiczeniach:( To takie koszmarne wstawać w piątek rano. Szkoda, że rzucam ten kierunek studiów, bo już zdążyłem przyzwyczaiłem się do ludzi.
Haha, jaram się Kubic :D
http://oi47.tinypic.com/1078j1c.jpg Byłem, sprawdziłem. Tanio mają.
Rap - średnio się chodzi do szkoły z myślą, że chodzi się tam jeszcze góra miesiąc. Mam jakieś 8-9 miesięcy na porządne zastanowienie się. Nie chce popełnić takiego błędu jak w tym roku. Hajs mi się na tych studiach nie zgadza.
W sumie to mi się przypomniało, że ja mam siostrę w Holandii. Jaram się.
Kubic --> Mi też się nie zgadza ;/ Zwłąszcza, że wszyscy chcą na imprezę, chcą palić, pić, bawić się całą noc ze mną, a ja chciałem coś odłożyć kurde i ciężko to pogodzić nie mając jakiegoś konkretnego dochodu, tylko jakieś tam wpadające drobne od czasu do czasu.
A na jakich kierunkach jesteście studenciki?
Ja elektrotechnika.
E no to chyba nie taki zły pomysł.
Filologia angielska! To tylko tak, żeby nie siedzieć w domu dopóki pracy nie znajdę.
Tak w ogóle to planuje z ziomkiem otworzyć firmę streetwear'ową. Coś na wzór hazel21, fameless. W miarę świeży rynek, zajawka jest. Teraz tylko trochę pieniędzy i pomysłu, a rynek będzie nasz:D
Jak napisał Rap - trzeba spełniać marzenia.
E no to chyba nie taki zły pomysł.
Też mi się tak wydaje ;)
Tak w ogóle to planuje z ziomkiem otworzyć firmę streetwear'ową.
O, to widzę już firmę, która opatentuje ciuchy Średni Rap :D
Aha, i miło mi, że wpływam pozytywnie na Twoje życie, haha :D Możesz mnie np zacytować w sygnaturce, Szymon już to kiedyś robił ;d
Elo ziomy. Co tam u was słychac ? Kurde, w ogóle zapomniałem o golu ostatnio :P A JUTRO WBIJAAAAM NA WSCHÓÓÓDDD YEHAHAH
Aha, i miło mi, że wpływam pozytywnie na Twoje życie, haha :D Możesz mnie np zacytować w sygnaturce, Szymon już to kiedyś robił ;d
Do przemyślenia sprawa!
Elo half bracie ziomie. Gdzie konkretnie wbijasz?
BTW. FRYZJER MA DZISIAJ URODZINY. HEPIBERZDEJ:*
kubic -> Kolega filolog? Zacnie :D
Nie, ale Średni Rap będzie bankowo
Najlepszy Przekaz W Mieście
kubic -> W biznesie. Specjalizuje się teraz w tłumaczeniach.
A drugi język jakiś robisz?
kubic - 4Szmery i wywiad z jego wokalistą, Sierściem, dobrym ziomkiem i prawilnym rokendrolowcem. Duże zaskoczenie jak dla mnie, tymbardziej, że goście nie są jakoś mocno popularni w Polsce. Dlatego zastanawiam się czy to jest ewenement na skalę krajową czy tylko mojej okolicy. :)
Patricius - niby robię niemiecki, ale i tak niedługo kończę swój epizod na studiach, ponieważ lecę do pracy. A dlaczego? Bo jednak ten kierunek nie jest dla mnie. Startuję od przyszłego roku na coś innego. Miejmy też nadzieję, że z odłożonym pieniążkami :D
Szymon - ee, no to zajebista sprawa. Szczerze mówiąc nie wiedziałem o chłopakach, ale skoro tutaj zarzucasz takim njusem to właśnie ich sprawdzam:)
Kubic - za dużo nie sprawdzisz, bo raczej swoich kawałków w necie nie mają. Ich repertuar to covery AC/DC. Ale cała magia polega na tym, że na koncercie dostajesz coś więcej niż tylko muzę australijskiej legendy - dostajesz ducha Bona Scotta, bez kitu, ducha tamtych lat. Występ Szmerów na żywo, coś niesamowitego!
Mimo tego, że rap niejako zmonopolizował mój gust już dawno temu to następnymi gatunkami, które preferuje są rock i metal. To pewnie przez moich starszych braci. Sprawdziłem chłopaków i szczerze jestem pod wrażeniem. Aż naszła mnie ochota na taki koncert.
Tak swoją drogą to jest chyba rekordowo długa część, bo lecimy z nią już niemal pół roku! Niedługo minął(czy miną?) 4 lata działania, co nie? Awruk, ale zleciało. Jeszcze nie tak dawno pisałem tutaj ucząc się w gimnazjum. Jestem przerażony tym, jak z biegiem czasu, owy czas leci coraz szybciej.
Nie wiem, czy kogoś to obchodzi, ale dostałem z koleżanką mandat za próbę spożycia na przystanku dwa tygodnie temu.
Tak swoją drogą to jest chyba rekordowo długa część, bo lecimy z nią już niemal pół roku! Niedługo minął(czy miną?) 4 lata działania, co nie? Awruk, ale zleciało. Jeszcze nie tak dawno pisałem tutaj ucząc się w gimnazjum. Jestem przerażony tym, jak z biegiem czasu, owy czas leci coraz szybciej.
Kurde, wzruszyłem się ;c Serio! Wieczorkiem chyba sobie przelecę na poprzednich częściach i powspominam :D
Jeszcze nie tak dawno pisałem tutaj ucząc się w gimnazjum.
Wtedy jeszcze dało się tu pisać, i byli jeszcze w miarę ogarnięci ludzie, nie to co teraz...
To tak jakby przenieść się z wytwornego baru w centrum miasta do zapyziałej meliny na jego obrzeżach...
Przecież teraz tutaj nikogo nie ma :P
Kęsik - obecnie niewielki tu ruch, ale jeżeli już ktoś napisze, to raczej te osoby, które są ogarnięte. Także zapraszam:*
Ja właśnie wczoraj przeglądałem stare części, ale tak do max roku wstecz.
Ja właśnie wczoraj przeglądałem stare części, ale tak do max roku wstecz.
Rok wstecz? Dwie części tylko? Chociaż w sumie tu się nie ma z czego śmiać, pamiętam jak kiedyś wystarczyło 10min bez odświeżania wątku i się miało 100 nowych postów do przeczytania :D Napierdzielaliśmy z niezłą częstotliwością ale więcej ludzi było i przede wszystkim forumek był trochę inny.
W ogóle Dawid aka Dragon jeszcze żyje? Ma ktoś z nim kontakt? :D
BTW. pusty post w [262] :(
Kęsik - obecnie niewielki tu ruch, ale jeżeli już ktoś napisze, to raczej te osoby, które są ogarnięte. Także zapraszam:*
Sorry, ale jak dla mnie Rap nie jest ogarnięty. Już wtedy gdy dostałem przez niego i Fryzjera bana był nieogarnięty.
Chociaż w sumie tu się nie ma z czego śmiać, pamiętam jak kiedyś wystarczyło 10min bez odświeżania wątku i się miało 100 nowych postów do przeczytania :D Napierdzielaliśmy z niezłą częstotliwością ale więcej ludzi było i przede wszystkim forumek był trochę inny.
Teraz to stare, dobre czasy.
Hell, nostalgia mnie wzięła i zobaczcie co jeszcze mam na dysku---->
W ogóle Dawid aka Dragon jeszcze żyje? Ma ktoś z nim kontakt? :D
W przyszłym roku będzie miał dopiero dwójkę z przodu, więc miejmy nadzieje, że jeszcze dycha.
Kuba, pewnie już pytałem, ale jaki miałeś wcześniej nick?
I jeszcze pytanko do Darka. Z jakiego powodu zostałeś banitą?
Kęsik - pamiętam ten obrazek i nie wiem dlaczego mnie na nim nie ma:(
Jeżeli nic nie pokręciłem to jego nick znajdziesz na obrazku wyżej...
O jakie logo :D
Kubski :D
Sorry, ale jak dla mnie Rap nie jest ogarnięty. Już wtedy gdy dostałem przez niego i Fryzjera bana był nieogarnięty.
Hehehe, nie pamiętam co wtedy zrobiłem, że dostałeś bana, ale było fajnie, nie dziękuj :*
Z jakiego powodu zostałeś banitą?
Też się ostatnio zastanawiałem, wiem, że raz usunąłem konto, a raz dostałem bana. Tylko nie pamiętam za co mnie zbanowali właśnie, bo to usunięcie konta pamiętam. Dziury mam w pamięci :C
A ten obrazek to beka, nawet pitbulhans tam jest, też nieźle stuknięty był z tego co pamiętam. I tylko ja kojarzę skąd się wziął ten obrazek? :D Half jeszcze wie na bank, ja też, a wy? :P
Hehehe, nie pamiętam co wtedy zrobiłem, że dostałeś bana, ale było fajnie, nie dziękuj :*
Fryzjer założył nowe konto i napisał, że dostał bana. Ja napisałem, że kocham Soula i dostałem bana, potem napisałeś, że to było prowo...
Half jeszcze wie na bank, ja też, a wy? :P
My nie...
Fryzjer założył nowe konto i napisał, że dostał bana. Ja napisałem, że kocham Soula i dostałem bana, potem napisałeś, że to było prowo...
Pamiętam :D
I tylko ja kojarzę skąd się wziął ten obrazek? :D Half jeszcze wie na bank, ja też, a wy? :P
To ten obrazek ma jakąś głębszą historie?
W sumie coś mi się kojarzy ale na bank nie tak jak powinno :D
Haha, beka :D Pamiętam też, jak wrzuciłeś fotke jakiejś tam laski i napisałeś, że to Twoja dziewczyna, potem ta fotka była we wstępniaku przez dosyć dużo części. Oczywiście Ty potem się wypierałeś, że to Twoja laska, a my Ci wkręcaliśmy, że Ci nie wierzymy itp itp, też śmieszna akcja była.
To ten obrazek ma jakąś głębszą historie?
W sumie coś mi się kojarzy ale na bank nie tak jak powinno :D
Ma! Bo ta nuta to fragment płyty, którą zrobiłem z Pitbulhansem! :D
Ma! Bo ta nuta to fragment płyty, którą zrobiłem z Pitbulhansem! :D
Hmm, tak mi się właśnie coś kojarzyło.
Haha, beka :D Pamiętam też, jak wrzuciłeś fotke jakiejś tam laski i napisałeś, że to Twoja dziewczyna, potem ta fotka była we wstępniaku przez dosyć dużo części. Oczywiście Ty potem się wypierałeś, że to Twoja laska, a my Ci wkręcaliśmy, że Ci nie wierzymy itp itp, też śmieszna akcja była.
Hehe, to chyba Mef w końcu zapisał to zdjęcie i wrzucił na ImageShacka, gdzie liczba odwiedził leciała w górę w strasznym tępię. Potem napisałem, że idę się zabić. Pamiętam jeszcze czyjegoś posta (chyba Kubski ale nie dam łba uciąć) o treści: kęsik popełnił samobójstwo, po czym wylogował się z Xfire. Jeszcze długo po tym zdarzeniu, gdy Leniwa się już rozleciała Qverty mnie tym męczył :D
Qverty
sir Qverty. Ładną bekę mam z jego pseudo inteligentnych wypocin;D
Kęsik, ale na serio chciałeś odejść z tego padołu:(?
Kęsik, ale na serio chciałeś odejść z tego padołu?
A gdzie tam. Z jakiego niby powodu? Że wrzuciliście fotkę jakiejś cycatej laski (nie była nawet moja) na ImageShacka i podniecaliście się jej cyckami? Że link wisiał we wstępniaku przez x czasu? To za mało, żeby mnie zabić.
Hell, Qverty się mnie pytał wtedy czy już macałem :D
Story of Leniwa:
Leniwa Karczma – Karczma, o celowo mylnej nazwie, ludzi inteligentnych, wykształconych, bystrych oraz kreatywnych. Nigdy się nie nudzą, gdyż ich czas umila nauka, a w przerwach w nauce między przedmiotami wypełniają charytatywne prace społeczne, wolontariat, bądź, w najgorszych przypadkach, picie herbaty. Nie spożywają alkoholu, nie palą papierosów, nie wspominając o braniu narkotyków, obce są im imprezy. Ta garstka ludzi potrafi się bawić bez tego, wszak to ludzie inteligentni. Tak ta karczma miała wyglądać. Taa, i wyglądała. Nawet wygląda teraz. Dotrwała do piętnastej części i… upadła. Może założenia były zbyt ambitne, może ludzie nie byli na tyle zgrani by wytrwać ze sobą dłuższy okres czasu, a może po prostu byli zbyt leniwi. Nie wiem, nie było mnie wtedy jeszcze wśród tej zacnej elity. Nie miałem wtedy nawet komputera w domu. Czas szybciej wtedy biegł z piłką przed nogą, a nie z oknem ciekłokrystalicznym przed oczyma. Wracając do karczmy, pewnego dnia użytkownik o nicku polak111 założył wątek, ż mu się nie chce. No a komu się awruk chce?! Nikomu oczywiście, toteż polaczek miał ogromne poparcie wśród społeczności GOL-a. Leciały posty typu „mi też”, „mi też”, „mi też” i jeszcze parę „mi też”. No mi też się nie chciało muszę Wam powiedzieć. I to tak kurewsko. Ktoś genialny zaczął robić listę ludzi, którym się nie chce. Lista była obszerna. No bo komu się chciało w końcu. Atylli może, ale jemu to się zawsze chce. No to ja wpadłem na genialny pomysł i rzuciłem postem typu: „…a może karczmę założmy?”. Odpowiedź ze strony Golasów była błyskawiczna, ale jedna przykuła uwagę wszystkich. Była to bowiem odpowiedź ojca chrzestnego tej karczmy Herra Flicka. Otóż napisał on, że karczma dla ludzi, którym się nie chce już istniała i upadła. No to co? Reanimować ją trzeba było! No to kurwa reanimowaliśmy! W pierwszej części się ogrom osób udzielał, załatwialiśmy sprawy organizacyjne, i takie tam. Był konkurs na logo karczmy nawet. Zgodnie wszyscy wybraliśmy propozycję ojca chrzestnego, a był nią napis „nihooya”. Bardzo miłe logo, polecam na przyszłość. No a potem zaczęło się to co kochamy najbardziej. Kto zgadnie co? Spam! Spam, czyli to co ludzie inteligentni lubią najbardziej. No może ten spam zaczął się troszeczkę później, bo coś od około czerwca, ale szczegóły to już może lepiej pomińmy. Było bardzo wiele owocnych rozmów, np. o dziewczynach. Wujek Łysack dzielił się z nami swoimi zdobyczami .JPG, my własnymi i tak interes się kręcił. Było bardzo wiele ciekawych rozmów, których nie chce mi się teraz przytaczać, jest w końcu 23:56, ja już o tych godzinach nie myślę przecież. Mogę jeszcze jedynie napisać, że bardzo miło mi się z Wami wszystkimi spędzało czas, a zostawiłem tu kupę czasu i jeszcze więcej, naśmiałem się tu jak cholera i w ogóle to było zajebiście! Poznałem tu wiele ciekawych osobowości, które nadal się udzielają i nadal tracę z nimi czas i może powinienem żałować, że straciłem tu tyle czasu, bo gdybym tu nie siedział tyle to bym wynalazł lek na AIDS albo coś, ale jakoś nie żałuję wcale. Dzięki wiele wszystkim, którzy się tu udzielali, udzielają i udzielać będą. Stawiam wszystkim po… no jak to po czym, po browarze! :D
by raphunder
Pamiętam te cycki.
Też trochę pamiętam, fajne były chyba.
[280]
:D Hah, ja to miałem zajawki jednak!
A ten Qverty też śmieszny był, trochę wkurzał, ale to co. On pisze na golu nadal? Bo ja prócz Leniwej, Spokojnych i wątku o piłce nożnej nie sprawdzam niczego ;p
[280] AŻ SIĘ ŁEZKA W OKU KRĘCI.
On pisze na golu nadal?
Nadał sobie tytuł "Sir" i śmiga sobie teraz jako sir Qverty.
Btw. nie lećcie tak z postami, bo będzię robić nową część xDDD
Nie no, bez przesady! Ja włączam mecz, więc mnie nie będzie na dwie godziny :*
Kurde, a mi net coś muli i Realu nie mogę włączyć :/
Ten wątek jeszcze żyje?
Gol jeszcze żyje?
Ja jeszcze zyje?
Co tam u Was leniwce?
Btw. nie lećcie tak z postami, bo będzię robić nową część xDDD
Wpadł kęsik, stary Leniwiec i od razu posty lecą jak przed laty :D
Kęsik - dalej Ci wyłączają prąd na noc?
Tak, i ciągle po 21 zwijają asfalt z ulic...
Wpadł kęsik, stary Leniwiec i od razu posty lecą jak przed laty :D
I od razu zastój w wątku:|
Ej, rozkminiłem sobie światopogląd; zostanę hustlerem, co wy na to?
O kurwa, ile? Co Ty studiujesz? :D
Jestem za. Znam paru i to niebiedaki są.
C'nie. Jutro jadę na imprezę szukać swoich pierwszych bijaacz :]
O kurwa, ile? Co Ty studiujesz? :D
7 (siedem). 4h repetytorium, 3h ćwiczeń. Studiuję Teleinformatykę :)
Dzisiaj ładowanie za chujowy tydzień jakiegoś studiowania
http://www.youtube.com/watch?v=qRNnGRJI4TQ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
spoiler start
stock za 19,99 w promocji, 2 l sprite i elo, stawiam kamień na niego
spoiler stop