Złodzieje ukradli z kafejki internetowej karty graficzne warte dziesiątki tysięcy złotych
To te krypto z.... durnie posuwają się już nawet do rozbojów. Tyle dobrze że to chiny im więcej chaosu w komunistycznym zamordyźmie tym większa szansa że rypnie
Na pewno kolesie z klasztoru Shaolin , tylko oni mogli to tak niepostrzeżenie zrobić.
Dlatego już od pewnego czasu, chowam swój komputer w sejfie podczas przerwy od użytkowania. Już widziałem dwóch szemranych typów, kręcących się po moich okolicach, to pewnie złodzieje kart.
mastarops +1
Minus ode mnie dla Uruk-Hai666. Nie popieram kradzieży, ani morderstwo.
Jakbym kradł kompy to nie chciało by mi się siedzieć po 2min nad każdym aby go rozkręcić gdy gramy na czas. Ambitne podejście złoczyńców
O kogoś okradli, a z kart graficznych, pyk i news na GOL.
Panie kochany, po co panu taki wielki sejf? I mamy to zalać betonem? No tak tak, mówił pan, że spółdzielnia się zgodziła, a strop wytrzyma.
No ale panie, że tak zapytam, z ciekawości - jak pan nie chcesz odpowiadać, to nie musisz, się rozumie! - co pan tam będziesz trzymać?
Jakieś kosztowności po zmarłej babci? Jak babcia żyje, to proszę pozdrowić, nie żeby coś... To nie lepiej było jaki domek kupić, zamiast się tu kisić w bloku? Czy może pan złoto kupowałeś w obawie przed inflacją? Panie, złoto dużo waży, to by trzeba przeliczyć..
Że co, ma pan gejmingowy komputer i jakiegoś RX-a 3070?
Szkoda jeśli teraz te skradzione karty będa sie marnowały przy kopaniu krypto zamiast dawać frajdę ludziom.
E tam, ja słyszałem o sytuacjach, w których ze szkoły takie rzeczy kradli. Oczywiście to były takie biedackie karty, nie to co w Chinach.