trzymam kciuki za wygraną :)
Widzę że ostatnio GOL rozruszał się jeśli chodzi o konkursy. Najpierw X-box teraz kolekcjonerka i bilet, co następne?
W sumie wysłałem, na kolekcjonerce mi mocno nie zależy, ale normalną wersję chętnie bym zgrał, zwłaszcza że byłoby również do kolekcji (posiadam poprzednie części Flashpointa). Tak czy inaczej - czekam na wyniki.
PS. Standardowo dla konkursów - fajnie by było wygrać, sprawiłbym radość na urodziny mojemu bratu/siostrzeńcowi/sąsiadowi bo mnie nie stać żeby kupić jednocześnie cały czas marzę o tej grze ale dzięki moim błaganiom maszyna losująca się zlituje :)
spoiler start
Ech... od razu mówię - ironizuję ;)
spoiler stop
Banał, poszło ;p Z chęcią bym pograł, ale nie mam zamiaru za nią płacić, więc taki konkurs to dobra okazja :D
Cóż ja tam sie nie łapie jakoś specjalnie na wygraną ale sie wyśle :)
Popieram AIDIDPL.
Brawo!
W końcu zrobiliście nową lepszą...kartę odpowiedzi?
wczoraj zamówiłem tą grę a dzisiaj konkurs :D czy to zbieg okoliczności czy może wygram 2 :)
trochę trudne pytania, ale na wszystkie odpowiedziałem. Może teraz się uda. Ostatnio macie fajne konkursy. Halo 3:ODST z XBoxem 360 Elite, no nieźle!!!!
Powodzenia wszystkim.
jestem ciekaw czy kiedykolwiek coś wygram ;/
Nawet interesujące questiony ;)
CZY WYGRAMY CZY PRZEGRAMY , MOŻE KIEDYŚ W OPERATON FLASHPOINT'A NA PC ZAGRAMY:)
życzę powodzenia wszystkim użytkownikom gry-online - w tym sobie samemu ;-)
Chyba nigdy nie wygram. Już na jakis tysiąc konkursów odpa wyslalem i nic
Udało mi się raz wygrać i pewnie teraz już nigdy nie wygram tak zakładam i inni którzy wygrali pewnie też.
No ładnie ładnie, zapewne nic nie wygram, ale konkurs naprawdę ciekawy ;)
Życzę wszystkim powodzenia co do tej daty nie jestem pewien czy zaznaczyłem dobrą odpowiedź, wtf jutro na lekcji histori się zapytam pani ;D
AIDIDPl, skoro nie wygrasz, nie zmniejszasz nikomu szansy na wygraną :)
Nie mówcie, że z tą datą było takie trudne :p Kto się interesuje ten wie :)
Powodzenia życzę :)
No naprawdę niezłe te konkursy to prawda, ale były by lepsze gdybym w końcu coś wygrał :D ale życzę wszystkim szczęścia i tak, no bo czemu ktoś nie ma wygrać jak ja nie wygram ? :P
Za proste są te konkursy, dlatego tak trudno coś wygrać. Życzę powodzenia... sobie.
mysile że mi sie uda xd
spoiler start
spoiler stop
spoiler start
spoiler stop
darmowe nagrody http://www. [ link zabroniony przez regulamin forum ] .com.pl/czym-jest- [ link zabroniony przez regulamin forum ] / jeśli chodzi o zaproszenia to pisać na gg:2906481 (na niewidocznym czesto)
No poszło może tym razem sie uda POWODZENIA...
Konkurs był łatwy(oczywiście dla tych, którzy się tym interesują). Mam nadzieję, że wygram ten zestaw, który znajduje się na obrazku obok. Życzę wszystkim innym powodzenia(w tym sobie też)!
może się uda
Panowie,wygrałem w konkursie na gry-online.pl gre Overlord II na xbox 360 ;] Niestety nie posiadam konsoli i chętnie sprzedam.Na allegro nie było chętnych więc może tutaj.Gra jest zafoliowana,nówka sztuka.Sprzedam tanio bo potrzebuje kasy na pes2010.Chyba,że ktoś się chce wymienić na pes2010 na pc ;]
Moje gg:12850768
Aha, mam pytanie: czy można było wygrać noktowizor w konkursie Call of Duty: Mordern Warfare 2, o czym wspomniał już wcześniej Whitek i jak on wygląda?
Nawet Łatwe... Te Pytania ;]
Życzę Wszystkim Powodzenia...
Mam Nadzieje że wygram chociaż zwykły Egzemplarz Gry albo nawet kolekcjonerkę.
ja już wygrałem w konkursie na TVgry.pl (na górze zakładka w gry online ), taki sam konkurs jak tutaj z odcinka premiery gier października , właśnie poczta dostałem hałer (hełm) a nie żaden kask jak to pewien pan mówił :) i bluzę moro XL niestety za duża dla mnie , na prawej kieszonce na piersi jest mały znaczek Operacja Fleshpoint .. bardzo dziękuję za nagrody małe rzeczy a cieszą :) Pozdrawiam
PS. próbowałem dodać foto ale nie mogę
Wiecie co nawet jeśli nic nie wygracie to i tak nie wychodzicie z niczym, bo np. są pytania z historii a ktoś ie jest zbyt dobry z tej dziedziny to może się podszkolić jak np."W którym roku Chińska Republika Ludowa przeprowadziła pierwszą udaną próbę bomby atomowej?" i inne więc głowy do góry nawet jak nie wygracie gier :D
powinny być szczegółowe pytania związane z grami ,byłoby najlepiej.
powodzenia i szczęścia sobie i wszystkim
Uwielbiam te konkursy poniewaz lacza przyjemne z pozytecznym!!
Kolejne podejście do tej gry, może sie w końcu uda, życzę wszystkim powodzenia :-)
W jednym pytaniu jest blad. Mianowicie w pytaniu 1 po dlugim wertowaniu sttron internetowych to przyblizenie jest za male... Bo ta wyspa jest wzorowana na pewnej prawdziwej i ona ma o wiele wiecej kilometrow kwadratowych...
może wreszcie się uda
Wujek google i ciocia wikipedia zawsze są pomocni:D
Ja to jeszcze nie wygrałem i pewnie nigdy tutaj nic nie wygram. Powodzenia wszystkim
Zastanawiam się czy taka replika hełmu jest podobna do pierwowzoru i czy jest pełnowymiarowa (wejdzie na głowę). Jeżeli tak to dobra pamiątka. Podobno oryginalne hełmy są ciężkie do paru kilo. Ciekawe jak jest w tym przypadku.
Nigdy nie wygrałem (1 zł z lotto się się liczy co?) ale może teraz... Powodzenia wszystkim! A tak w ogóle: GLUTER - wpisz se na wikipedię Operation Flashpoint 2
uuu moze wkońcu sie uda ;) Mialem zamiar kupić tą giere ale jednak sie wstrzymam ;D
Kto wygrał?
-
i znowu nic ;/
Dlaczego nie pisze kto wygrał?
LUDZIE jest dopiero 10:06, wyniki będą później ogarnijcie się
to ty sie ogarnij. wyniki już są tylko czekają aby ludzie potwierdzili wygrane e-mailem i wtedy dadzą liste osób. tak wiec sprawdzcie swoje poczty czy przypadkiem nie macie wiadomosci o wygranej.
ty sie ogarnij wyniki są zawsze o 12:00
no i cisza
no i co grzybek?? zmuliło cie?? zobacz na zegarek, a wyników jakoś nie widać! i kto miał racje? hahaha
nie
nie zmuliło mnie
prędzej ciebie zmuliło
ALE JAZDA, NIE WYGRAŁEM, KUUUUUUUUUPAAAAAAA. no
a mi się udało wygrać :)
powodzenia w dalszych konkursach
mnie też kur sie nie udało
może o ajxboxa sie poszczęsci