Forum Gry Filmy i Seriale Tech Ogólne Archiwum Regulamin

Cooldown W oczekiwaniu na Civilization 7 będziecie mogli całkowicie odmienić gameplay „szóstki”. Ambitny mod zmienia fundament...

29.06.2024 14:47
1
Iluria
1
Junior

Cywilizacja 6 jest najlepsza z wszystkich
Civek i gier podobnych, więc co za bzdury pan pisze... Civ 5 jest wspaniała lecz 6tka jest jeszcze o klasę lepsza. Istotne jest posiadanie Civ 6 z dodatkami bo podstawka jest jak gra demo, ma tylko 5% zawartości gry...

29.06.2024 19:37
2
odpowiedz
Cothalup
10
Legionista

Niestety, nie mogę się w pełni zgodzić. O ile uważam że Civka 6 jest lepsza od Civki 5, tak uważam że obie części są gorsze od 4. Wielokrotnie grając w 6, natykałem się na głupie błędy z atakiem zasięgowym, sprawienie że może być tylko jedna jednostka na heksie, sprawia że jak się gra na wyspy to można skutecznie uwalić cały desant przeciwnika stosując proste taktyki, nie pozwalające mu zdesantować więcej niż jedna jednostkę. Jest to dla mnie bardzo bolese z uwagi ze miałem nadzieję że 6 dalej będzie rozwijać pewne pomysły, ale zamiast tego poszła ona w zupełnie przeciwnym kierunku.

Cooldown W oczekiwaniu na Civilization 7 będziecie mogli całkowicie odmienić gameplay „szóstki”. Ambitny mod zmienia fundament...