Forum Gry Filmy i Seriale Tech Ogólne Archiwum Regulamin

Cooldown Twórcy Cyberpunka 2077 wspomnieli wiek Panam i gracze nie mogą uwierzyć, że jest tak bardzo starsza od V

16.02.2024 07:46
1
asasin24
39
Pretorianin

Panam wygląda na ten wiek, V też wygląda na okolice 30, a w dodatku z jego charakteru i wiedzy też bliżej mu do 30, niż 23.

16.02.2024 09:21
2
odpowiedz
kamild25811
1
Junior

Wiecie co ? Ja sam jestem po 30stce i mam swoje dziecinne zachowania, raz nawet usłyszałem że teoretycznie jedna dziewczyna wiekowo dałaby mi z 5 lat mniej z wyglądu natomiast jak buzię odezwałem to i nawet zastanawiałby się czy nie 10 lat mniej. Myślę, że dojrzałość emocjonalna to raczej subiektywna rzecz każdego z nas. Sam znam osoby starsze jeszcze o kupę ode mnie a mentalnie to poziom szkoły podstawowej jeśli chodzi o humor itp .Więc osobiście staram się nie oceniać nikogo pod tym względem bo wiem, że sam mogę być tak samo zjechany. Z resztą wygląd też bo nie wyglądam jak Brat Pit czy inne keny

16.02.2024 13:25
3
odpowiedz
a543210k
2
Junior

Jakie to wielkie zdziwienie jest, że ludzie nie zachowują się adekwatnie do wieku. Jeśli jest coś takiego w ogóle. Choć raczej wynika to z tego, że nie rozumiemy tego, że inni nie zachowują się, jak my sami - jakie to zaskakujące.

17.02.2024 00:56
4
odpowiedz
zanonimizowany1390665
7
Legionista

"Bardzo starsza" polska język, trudna język

17.02.2024 10:36
komputer99
5
odpowiedz
komputer99
40
Centurion

no właśnie nie rozumiem tej zmiany, V był kreowany tak jakby miał te 28 lat i tak jak ktoś inny zauważył problem teraz jest z prologiem korposa, poza tym nie da się ukryć że ludzie się z wiekiem zmieniają i zarówno teksty V, jego zachowanie jak i widza teraz będą mniejsze, przez gdyby ktoś chciał grać typowo V co ja czasami robiłem, nie mogę już podejmować poważnych decyzji z uwagi że już swoje w night city widziałem, a decyzje powinny być nieco bardziej impulsywne z uwagi na młody wiek, tak wiek nie ma nic do dojrzałości, po prostu wyciągam średnią, niby teraz mam 24 zaraz 25 lat w i takiego V 23 lata może mi być łatwiej się wcielić tak nadal wolałem tamtą wersje z uwagi na po prostu na postrzeganie świata gry

Cooldown Twórcy Cyberpunka 2077 wspomnieli wiek Panam i gracze nie mogą uwierzyć, że jest tak bardzo starsza od V