The Elder Scrolls V: Skyrim [PC] - The World of Skyrim
Właśnie przeczytałem, że nieudany port z konsoli. Gra tnie nawet na dobrych komputerach. Optymalizacja leży.
@up
zrodlo please?
Mam nadzieję że ta gra przełamie złą pasę wydawania niegotowych produktów lub takich które muszą od razu być łatane(W2,Rage,B3) i nie skopią optymalizacji,wtedy mam wyrwaną całą jesień i kawałek zimy :)
Chciałbym bardzo taki trailer z polskimi lektorami:)
A tak w ogóle, to też fap fap fap :D
Muve napisało im właśnie, że gra jedzei do mnie i podali nawet numer listu przewozowego z możliwością trakingu paczki :D
CUDO
Love&Pain... >> już wiemy ze będzie patch 1 dnia. Trudno żeby sztandarowy przykład takiego produktu przełamywał passę, nie?
(i nie , nadal nie ma grywalnej wersji na PC, więc MarcoV86 co najwyżej przeczytał recenzję do XBoxa)
Patch już jest. W sensie, ci co zrobili sobie wcześniej preload, to dzisiaj im ściągnęło łatkę.
Obłęd !!! Nie mogę się doczekać !!! Na szczęście EK już do mnie jedzie :)
[2]
4364574643523 razy widziałem jęczenie na kiepską optymalizację w różnych grach, podczas gdy na moim średnim komputerze kupionym kilka lat temu, działały w większości przypadków dobrze na wysokich/maksymalnych ustawieniach. Trzeba było nie kupować komputera w supermarkecie, nie robić sobie syfu na dysku i aktualizować czasem sterowniki.
Źródła niestety nie mogę podać, bo domyślcie się skąd jest... Koleś jednak się pomylił chyba, bo ten sam tekst walnąl pod L.A.Noire.
MarcoV86 "Źródła niestety nie mogę podać, bo domyślcie się skąd jest" Czy ty się dobrze czujesz? I co wtedy? Do autora recenzji wpadnie rosyjska mafia i go zdejmie? Czy też może uważasz, że jesteś jedynym człowiekiem na Ziemi, który może znaleźć w necie info o optymalizacji wersji PC? Litości!