Szanowni gracze, proszę wstać: oto Wii Fit
Moglibyscie filmik zrobic jak to testujecie skoro macie już to w redakcji i co taki maly TV macie?
Przydałaby się video-recenzja.
Ahhh zagrałbym w takie skoki, ale tak poza tym dla mnie to tylko gadżet.
Na impreze fajna zabawka. Single do bani. To ja wole sobie codziennie pobiegać pół godziny w realu. A nie w domu z padem w kieszeni i udawać że się zmęczyłem.
Nom, a My do Maja czekamy...
Tylko na "cena jak na polskie warunki"
Otton_von - słusznie. A ja sobie do Niemców z Thompsona postrzelam.
http://pl.youtube.com/watch?v=I_mBLWpdwnI&feature=related XD
juz widze jak podskakuje (120kg) na tej desce i rozwalam ja w drobny mak :)
Od dłuższego czasu czekam włąśnie na pojawienie sie tego zestawu u nas w Europie (japońskie znaczki odpadają). Na ebay mozna zamówić już sobie wersję właśnie jap...
Wii myślę, że będzie dobrą konsolą rodzinną. Tak samo jak któryś z przedmówców wyżej napisał, iż podczas spotkań można się pobawić :)
Pozdrawiam
ps. dziwie się, że do art. nie było dołączonego video z testów wii fit
Jak jzu sie jest najwiekszym serwisem growym, to dobrze aby TV byl wiekszy :)
Nie jest tak tragicznie z tym Wii, miałem 6 miesiecy i sie pozbylem ustrojstwa. Ta konsola nie jest dla HC Graczy. Niema to jak X0, jak ktoś woli dorosłe gry to raczej nie zainwestuje w konsole Ninny.
truskolodz - bo ta konsola z założenia chyba nie miała być platformą dla ultra-mega-super-hardcorowych graczy, to jest właśnie jej zaleta, że ma gry inne niż wszystkie inne konsole.
gdyby to działało z Tony hawkiem czy innym skate, to byłby hicior. Skoki i kicki nogami a graby i obroty za pomocą wiimote.
już bez przesady jakby to działało z thps to by za dużo ofiar kalectwa zebrała ta konsola...
"Bez wahania kupiłabym Wii Fit i z czystym sumieniem mogłabym polecić go posiadaczom Wii.
Wrażenia zebrał i uczesał:
Krzysztof „Lordareon” Gonciarz"
Czemu Lordareon pisze w osobie żeńskiej?
Ehh... Tam z tyłu leży taki fajny stosik gier w zielonych pudełeczkach, czyli na X360 :)
Redakcja ma faajnie ;P
Dym14 - Cały tekst ułożył Lordareon, ale wrażenia akurat te były wrażeniami białogłowej.