Switch 2 ma lepsze GPU od Xboxa oraz porównywalne CPU do PlayStation. Deweloperzy zachwalają nową konsolę Nintendo
Co za kłamstwa !!! Po co Pan redaktor takiego bzdury wypisuje ???!!! Jak Switch 2 ma lepsze GPU od Xbox , chyba że w nagłówku chodzi o Xbox One poprzedniej generacji .
Potem w artykułe Pan umieszcza wypowiedź Alex Heide , który twierdzi że Xbox Series S nie obsługuje DLSS , która wspiera Switch 2 .
A moje pytanie brzmi : i co z tego ???!!! Skoro Xbox Series S obsługuje FSR , czyli konkurencyjną technologie od AMD !!! Pana artykuł jest na poziomie dziecka i można go porównać z takimi absurdalnymi stwierdzeniami , np. : To tak jakby powiedzieć , że : BMW 530d jest lepsze od Audi A6 3.0TDI !!!
A na koniec okazuje się że , cytuję fragment Pana artykułu : " To nie jest tak proste, jak zaimplementowanie DLSS w DirectX na PC i uruchomienie go na Nintendo Switch 2. Zamiast tego, DLSS musi zostać zintegrowany za pośrednictwem interfejsu API grafiki NVN2 od Nintendo. " !
- moje pytanie brzmi : Po co Pan takie zakłamane artykuły wypisuje ???!!!
A na koniec w Cyberpank 2077 na Xbox Series S , do wyboru są dwa tryby , pierwszy : to wydajność i działa w 60fps w rozdzielczości 1080p !
A drugi tryb to : jakość i chodzi w 30fps w 1440p !!!
Wersja na Xbox Series S zjada Wersję na Switch 2 w każdym calu !!!
W trybie zadokowanym Switch 2 oferuje dwa tryby graficzne. Tryb jakości korzysta z DLSS, by skalować obraz do 1080p przy 30 klatkach na sekundę. Rzeczywista rozdzielczość, z której gra startuje, waha się od 720p do 635p .
Tryb wydajności również oferuje 1080p dzięki skalowaniu, ale podnosi płynność animacji do około 40 klatek na sekundę , choć kosztem niższej rozdzielczości bazowej - między 635p a 540p. który korzysta z DLSS i działa w 30 fps lub 40 i w dodatku często ma duże spadki fps !!!
W trybie przenośnym parametry są słabsze , ale to oczywiste .
W trybie jakości gra renderuje się w rozdzielczości od 635p do 504p i podbija ją do 1080p . natomiast tryb wydajności działa w jeszcze niższej rozdzielczości , między 540p a 480p , skalując obraz do 720p .
Więc redaktorze o czym tu mówić ?!!!
I co z tego że Xbox Series S nie obsługuje DLSS ???!!! Skoro obsługuje FSR , czyli konkurencyjną technologie od AMD !!! Pana artykuł jest na poziomie dziecka i można go porównać z takimi absurdalnymi stwierdzeniami , np. : To tak jakby powiedzieć , że : BMW 530d jest lepsze od Audi A6 3.0TDI !!!
A na koniec okazuje się że , cytuję fragment Pana artykułu : " To nie jest tak proste, jak zaimplementowanie DLSS w DirectX na PC i uruchomienie go na Nintendo Switch 2. Zamiast tego, DLSS musi zostać zintegrowany za pośrednictwem interfejsu API grafiki NVN2 od Nintendo. " !
- moje pytanie brzmi : Po co Pan takie zakłamane artykuły wypisuje ???!!!
A na koniec w Cyberpank 2077 na Xbox Series S , do wyboru są dwa tryby , pierwszy : to wydajność i działa w 60fps w rozdzielczości 1080p !
A drugi tryb to : jakość i chodzi w 30fps w 1440p !!!
Wersja na Xbox Series S zjada Wersję na Switch 2 w każdym calu !!!
W trybie zadokowanym Switch 2 oferuje dwa tryby graficzne. Tryb jakości korzysta z DLSS, by skalować obraz do 1080p przy 30 klatkach na sekundę. Rzeczywista rozdzielczość, z której gra startuje, waha się od 720p do 635p .
Tryb wydajności również oferuje 1080p dzięki skalowaniu, ale podnosi płynność animacji do około 40 klatek na sekundę , choć kosztem niższej rozdzielczości bazowej - między 635p a 540p. który korzysta z DLSS i działa w 30 fps lub 40 i w dodatku często ma duże spadki fps !!!
W trybie przenośnym parametry są słabsze , ale to oczywiste .
W trybie jakości gra renderuje się w rozdzielczości od 635p do 504p i podbija ją do 1080p . natomiast tryb wydajności działa w jeszcze niższej rozdzielczości , między 540p a 480p , skalując obraz do 720p .
Więc redaktorze o czym tu mówić ?!!!
Ktoś chyba pominął dawkę leku na dzisiaj...... i nie mam na myśli autora artykułu.
Hehe , to chyba mnie masz na myśli . A mam takie pytanko , nie przeszkadza Ci to , że redaktor jest nie obiektywny i kłamie w artykule ??? Dla mnie liczy się rzetelność dziennikarska , która ostatnio spadła na psy .
Kto zapłaci tak piszą ...
Z kim współpracują tak piszą ...
Już za bardzo przesadzają , stąd moja reakcja .
A mógłby być jeszcze wydajniejszy, ale Nintendo chciało oszczędzić i zamówiło przestarzały chip produkowany w procesie 8nm (obecnie topowe procesory do smartfonów są w 3nm) przez co wydajność nie jest najlepsza.