Forum Gry Filmy i Seriale Tech Ogólne Archiwum Regulamin

Cooldown „Świetny sposób, by zniechęcić najbardziej oddanych graczy”. Fan Diablo 4 dostał bana, bo odniósł zbyt wielki sukces ...

24.08.2024 16:36
1
Rebe1
7
Legionista

Jak to się skończy? Gość kupi kolejny klucz, będzie grał tak samo jak wcześniej tyle że nie będzie się tym chwalił. Wyznawcy Blizzarda wręcz uwielbiają płacić dwa razy za to samo.

24.08.2024 17:57
2
odpowiedz
Hekkaryk
1
Junior

Fakt że ban grozi osobom pośrednio związanym z wymianami za prawdziwe pieniądze oznacza że każda, nawet najmniejsza wymiana z innym graczem może skończyć się banem.

25.08.2024 12:37
3
odpowiedz
decapitare
3
Junior

Dlatego nie kupiłem i nie mam zamiaru. Blizzard jest jednym z najdroższych deweloperów. Dostaliście na premierę Path of Exile za 350 złotych. Sorry, Bethesda nie jest tańsza, ale takie numery robią rzadko. Są bany, oczywiście - dla ludzi którzy nagminnie robią realne hajsy za pomoc w kontencie. Po prostu nie rób carry za przelewy.

25.08.2024 13:09
4
odpowiedz
kierowcaq1
2
Junior

Ja grałem w diablo 1 potem 2 i gram nadal w D2R. Mam 3 część ale pograłem trochę i nie przemawia do mnie. Nie zamierzam kupować 4.
Nadal uważam że 2 część diablo jest najlepsza.

26.08.2024 13:07
5
odpowiedz
KozaSWD
48
Pretorianin

Dlatego rzadko gram już w jakiekolwiek produkcje online. Baby od czapy bez możliwości odwołania się, bo i tak bot odpisuje. Wolę singleplayery.

26.08.2024 21:32
6
odpowiedz
Ragaan
1
Junior

Kupiłem Diablo 4. Pograłem i to jest trochę jak pokaz fajerwerków. Na początku fajnie, za chwilę się nudzi I zaraz znika. Nie trafia do mnie ta gra. A teraz jeszcze to. Podziękuję

27.08.2024 11:33
7
odpowiedz
zanonimizowany1402591
0
Chorąży

Zdaje się że nie tylko oszczedziłem sobie dużego żalu decydując się o niekupowaniu tego niedorobionego produktu za grube pieniądze najeżonego mtxami, to teraz na dodatek jeszcze frustracji w wyniku niesprawiedliwie nadanego bana. Na zasadzie "winny do póki udowodnisz że jesteś niewinny". Ta gra porażka, na dodatek to pierwszy mi znany jawny przypadek gdzie firma otwarcie splunęła graczowi w twarz i pokazała środkowy palec, "koleś to nie jest twoje, coś za dobry jesteś więc odbieramy ci wejściówke do grę i robimy czystkę".

Cooldown „Świetny sposób, by zniechęcić najbardziej oddanych graczy”. Fan Diablo 4 dostał bana, bo odniósł zbyt wielki sukces ...