Steve Jobs został poproszony o autograf w 1983 roku - odpowiedź była godna geniusza
Dobre, ale nie widziałem jeszcze newsa o tym iż ekipa odpowiedzialna za Foxhole ma wydać podobną grę, ale w klimatach średniowiecznych. Polecam zerknąć Anvil Empires myślę, że będzie fajne, ale czuję, iż będzie się borykało z podobnymi problemami co Foxhole... oby nie.
A wiesz takie standardowe, nie chciałem tego wyolbrzymić, po prostu podkreślić, gra jest zależna od ilości graczy, pewnie długie czasy ładowania w okresach patchy, z racji iż nie jest to ogromna firma (nie to co Blizzard , ale po co wydawać kase na komfort graczy...) no i takie typowe problemy community jak w EVE online, czy ja wiem... Albion Online?
Zastanawia mnie czemu jako autor tekstu wpisany jest p. Marek Pluta, skoro to po prostu przetlumaczony tekst dostepny m in tutaj:
crast.net/302658/steve-jobs-was-asked-for-an-autograph-in-1983-the-answer-was-worthy-of-a-genius/
nieaktualny post: patrz odpowiedzi poniżej:
spoiler start
No nie wiem, jakie jest wytłumaczenie tej sytuacji ze strony redakcji, ale tak trochę śmierdzi plagiatem...
spoiler stop
A najlepsze to mają txty tłumaczone z angielskiego zajeżdżające translatorem. Ten portal jest już dawno poniżej poziomu który sobie kiedyś wypracował
NIGDZIE nie pisze, że to auto tekstu. On po prostu jest autorem ctrl+c ctrl+v :P
"No nie wiem, jakie jest wytłumaczenie tej sytuacji ze strony redakcji, ale tak trochę śmierdzi plagiatem".
crast.net to bot-serwis kradnący treści i podpisujący je boto autorem.
Nie No, informacje godne pisania specjalnego newsa. Serio weźcie się opamiętajcie, przecież to topienie mocy przerobowych w gównie. Nikogo to nie obchodzi i prawdopodobnie nigdy nie obchodziło.
A Jobs żadnym wizjonerem nie był, po prostu dobrze potrafił w marketing i budowanie marki. iPhone nie był nawet pierwszym telefonem z ekranem „dotykowym”, po prostu panowie inżynierowie (nie Jobs) dopracowali tę technologię.
tak bo steve jobs jest odpowiedzialny tylko za srajfona. oj dzieciaki dzieciaki...
"tak bo steve jobs jest odpowiedzialny tylko za srajfona. oj dzieciaki dzieciaki..."
Uściślając - odpowiedzialność Stevea Jobsa w jakimkolwiek produkcie apple składała się głównie na decyzjach co z tego co opracowali jego inżynierowie i projektancie pójdzie do sprzedaży oraz marketingu tychże.
Steve Jobs był głownie geniuszem marketingu, ale to chyba tylko laikom trzeba tłumaczyć, że produkty, którym to świecił gęba były opracowane przez ludzi mu podległych, lub o zgrozo podpatrzone od konkurencji, która niezbyt frasobliwie podeszła do kwestii patentowych.